Legendary Pokémon

Full Version: Δυνάμεις από το παρελθόν
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ok γύρισα Καβάλα τώρα και δεν ξέρω πότε θα βγάλω το επόμενο επισόδειο στου οποίου θα είναι και ο Milton
Μέρος 10[πωω μια δεκαεπισοδεία(πως λέμε δεκαετία καμία σχέση)]

Έφτασαν στην κορυφή. Οι κεραυνοί ήταν ακόμη πιο δυνατοί. Δεν ήξεραν τι και πού ήταν ο αντίπαλος τους. Ξαφνικά άκουσαν φωνές. Εντάξει Haunter χτύπα με Night Shade! Τα παιδιά πήγαν αμέσως εκεί και είδαν ένα παιδί να μάχεται με το… Zapdos! Αυτό ήταν που προκαλούσε τους κεραυνούς, αυτό που έβαλε σε κίνδυνο όλους τους, αυτό τώρα μάχονταν μόνο με έναν. Όμως έπρεπε να κοιτάξουν προσεκτικά για να καταλάβουν ότι το παιδί εκείνο δεν ήταν άλλος από τον…
Δήμητρα: Μίλτο;!
Ναι ήταν ο Milton από το lp. Είχε δικό του πόκεμον και εκείνη τη στιγμή τα ‘βαζε με το θρυλικό πόκεμον του κεραυνού το τρομερό Zapdos.
Βασίλης: Μήπως χρειάζεσαι βοήθεια;
Μίλτος: Κάντε πίσω, θα τα καταφέρω μόνος μου! Ήταν αποφασισμένος.
Χρήστος: Μα καλά τρελάθηκες τι πας να κάνεις;
Βασίλης2: Μόνος σου ενάντια σε αυτό…
Ιάκωβος: Σίγουρα δε θες να σε βοηθήσουμε;
Δήμητρα: Όχι αφήστε τον θα ‘ρθει σε λίγο…
Σταύρος: Ναι, αν δεν γίνει ψητός πρώτα, ούτε στην Dungeon δεν νικάς έτσι απλά το Zapdos!
Johan: Καλά περιμένετε να δούμε ίσως είναι αρκετά δυνατός.
ShinyVaporeon: Ο Σταύρος έχει δίκιο, θα σακατευτείς!
Μίλτος: Αποκλείεται! Haunter, night shade ξανά!
[Battle Mode]
Milton-Haunter
VS
Zapdos

Haunter used Night Shade! Zapdos lost 5% of its HP.
Zapdos used Thunder! Haunter lost 90% of its HP and get out of the stadium with his owner!
[/Battle Mode]
Βασίλης: Τα ‘θελες και τα ‘παθες!
Ιάκωβος: Τι περιμένουμε πάμε να το νικήσουμε όλοι μαζί!
Zapdos: Groaaaaaaar!
Όλοι μαζί: ΑΜΑΝ!!
Βασίλης: Να σου πω zapdos λειτουργείς με μπαταρίες ή με μετασχηματιστή;!
Zapdos: Groaaaaaar (Ο Βασίλης πετάγεται πίσω)
Δήμητρα: Μάλλον με μπαταρίες, δεν βλέπω κανένα καλώδιο.
Βασίλης: Σωστά, ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!
Όλοι μαζί: Πάμε να του τις βγάλουμε!
[Battle Mode]
Zapdos VS All
Βασίλης: Επίθεση Combusken!
Βασίλης2: Βγες έξω Monferno!
Χρήστος: Πάνω τους Grotle!
Dragar: Γ… τους τη μάνα Prinplup!
Δήμητρα: Επίθεση Vaporeon!
ShinyVaporeon: Κι εσύ Vaporeon!
Johan: Κοπάνα τους Froslass!
Ιάκωβος: Επίθεση Murshtomp!
Dark: Πάμε Charmeleon!
Πάνος: Πάνω τους Metapod!
Μίλτος: Πάμε πιο δυνατά τώρα Haunter!
VS
Zapdos: This is gonna be YOUR PLACE OF DEATH!

Combusken used Ember. Zapdos lost 9,5% of its HP.
Monferno used Flame Wheel. Zapdos lost 10% of its HP.
Grotle used Razor Leaf. Zapdos lost 6% of its HP. It’s not very effective.
Prinplup used Water Gun. Zapdos lost 9% of its HP.
Vaporeon used Water Gun. Zapdos lost 9,5 of its HP.
Vaporeon used Water Gun. Zapdos lost 9,5 of its HP.
Froslass used Icy Wind. Zapdos lost 15% of its HP. It’s super effective.
Murshtomp used Water Gun. Zapdos lost 9% of its HP.

Zapdos remained with 22,5% of its HP.
Zapdos used Thunder. All enemies lost 39,89% of their HP.

Charmeleon used Ember. Zapdos lost 9% of its HP.
Metapod used Tackle. Zapdos lost 7% of its HP.
Haunter used Shadow Punch. Zapdos lost 7% of its HP.
Zapdos remained with -0,5% of its HP.
Zapdos fainted and disappeared.
[/Battle Mode]

Όλοι μαζί: Ναιιιι, νικήσαμε το τρομερό Zapdos!
Όμως ένα σημείωμα σε πάπυρο εμφανίστηκε στη θέση του θρυλικού αυτού πόκεμον.(θα το γράψω κάτω)
Και έτσι πανηγύριζαν όλο το βράδυ ακίνδυνα αφού το Zapdos την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια.
Ο κεραυνός εξαφανίστηκε κι όμως είσαι ακόμα στην αρχή τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα κι αν τα πας καλά. Το νερό θα σε οδηγήσει στον αντίπαλο του που θα γίνει και δικός σου πολύ σύντομα.

Ο Κεραυνός καταστράφηκε και την πύλη άνοιξε
Ήρωες πραγματικοί είναι τώρα αυτοί
Έσωσαν όλη αυτή την περιοχή
Από αντίπαλο δυνατό
Που απαιτεί προσοχή, δύναμη και πυγμή
Εξάλλου για να νικήσεις τον αντίπαλο αυτό
Χρησιμοποιείσαι το δικό σου το μυαλό
Πιστεύω ότι καταλάβατε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος…
Καλό θα ήταν όποιος θέλει να μπει να μου το πει πριν από την άλλη μεγάλη μάχη η οποία θα αργήσει φυσικά.

Ο Βασίλης σκόνταψε κάπου δίπλα στην φωτιά, όμως αυτό που τον έριξε δεν έμοιαζε με πέτρα.
Βασίλης: Είναι ένα, είναι ένα…
επόμενος αντίπαλος;... Kyogre! Η Froslass μου είναι φοβερή! του έχασε τα περισότερα hp!
Νοπ δεν είναι το Κυόγκρε αφού λέω
Bills Wrote:Το νερό θα σε οδηγήσει στον αντίπαλο του που θα γίνει και δικός σου πολύ σύντομα.
Ναι γτ ήταν σούπερ εφέκτιβ
Ο άλλος αντίπαλος νομίζω είναι το Heatran....ή το Groudon........
Τώρα θα το καταλάβεται αλλά δεν είναι αυτά και μάλλον θα τα βάλω με τη σειρά στην Dungeon Blue Rescue άρα μετά είναι...
αν είναι έτσι νομίζω είναι το Moltres...
To Mόλτρες είναι;
εγω θα ελεγα Spiritomb αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!!!Παντος αυτο το επεισοδο ηταν the best ever!!!συγχαριτηρια Bills!!
Τέλειο! thanx ρε Bills!αλλα λίγο δεν του έχασε το Hunter μου?Toungue
Nai alla gia skepsou an o ka8enas tou skage 20% 5 pokemon 8a varousan gia na to fane kai ta alla tipota...o johan eixe tin adinamia kai o christos eixe meionekthma
Μέρος 10 τέλος

Είναι ένα Rapier! Απίστευτο!
Ι: Τι είναι;!
Χ: Μάλλον κάποιο δυνατότερο σπαθί.
Τότε εμφανίστηκε ο ζητιάνος!
Ζ: Τα αρχαία χρόνια όταν τα Πόκεμον ήταν στη γη και οι άνθρωποι πολεμούσαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τα, τα όπλα τους ήταν σπαθιά, τσεκούρια, τόξα, ακόμα και δόρατα. Όσο πιο δυνατό ήταν το όπλο τόσες περισσότερες πιθανότητες υπήρχαν για να νικήσει κανείς. Τα όπλα που έχετε όλοι τώρα είναι απλά Dagger τα οποία σε λίγο καιρό θα αφήσετε αφού θα βρείτε πιο καλά όπως αυτό το Rapier.Αυτά είπε και εξαφανίστηκε ο ζητιάνος. Τα παιδιά αφού μίλησαν λίγο κοιμήθηκαν κουρασμένα από τη δύσκολη μέρα.

Μέρος11
Το άλλο πρωί ξύπνησαν κατά τις 8. Ο ήλιος έλουζε το ξέφωτο, τα διάφορα Bird Pokémon είχαν αρχίσει να κελαηδούν χαρούμενα. Σηκώθηκαν με μια όμορφη αίσθηση. Το νερό φαινόταν πολύ ωραίο.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ THREAD, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

Το πρωί βρήκε τα παιδιά κουρασμένα. Δεν είχαν κοιμηθεί καλά. Δεν είχαν πολύ καλή διάθεση αφού ο καιρός ήταν χάλια. Τα Πόκεμον είχαν απελευθερωθεί και έπρεπε να τα στείλουν στον κόσμο όπου ανήκουν αλλά μέχρι τότε αυτά έκαναν κουμάντο και συγκεκριμένα ο αρχηγός τους… Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και νόμιζες ότι θα βρέξει πολύ σύντομα.
Β: Τι ωραία, πάλι συννεφιά και σε λίγο βρέχει.
Β2: Μπορεί αλλά δεν πρέπει να πέφτει το ηθικό μας
Ι: Σωστά, είμαστε δυνατοί…
J: Θα νικήσουμε…
Χ: Θα γίνουν όλα κανονικά…
Σ: Δεν θα κολόσουμε!
Δ: Θα πάμε σπίτια μας.
D: Να παίξουμε κανά Wii.
S: Δεν ξέρω για σας εγώ κουράστηκα, ειδικά εχθές.
Μ και Π: Γιατί εμείς, αλλά το ηθικό μας είναι υψηλό!

Έτσι ξεκίνησαν τη μέρα τους οι φίλοι μας και αποφάσισαν να φύγουν από το Mt. Thunder.

Στο στρατόπεδο των Πόκεμον:

Αρχηγός: Αυτά τα παιδιά είναι δυνατά, νίκησαν τον Zapdos και να δεις που δεν το περίμενα. Έχουν και τον γρίφο, δεν πιστεύω να κατάλαβαν ότι από τις τρομερές σου φλόγες θα πεθάνουν.
Evil Pokémon: Μάλιστα αφέντη, ξεκινάω αμέσως. Θα συντριβούν! Κανένας δεν θα σε ρίξει από το θρόνο σου όσο είμαι εγώ εδώ.
Α: Οκ κόψτο γλύψιμο μη φας καμιά Shadow Punch!
EP: …
Και το κακό πόκεμον έφυγε για να κάψει τους φίλους μας.
Αρχηγός: Όλοι οι General να έρθουν εδώ τώρα αμέσως!
G: Στις διαταγές σου αφέντη.
Α: Αυτός ο ανίκανος δεν πιστεύω να σκοτώσει τα παιδιά αντ’ αυτού αυτά θα τον φάνε θα τους ανέβει κι άλλο το ηθικό και θα δυναμώσουν πιο πολύ. Να είστε κοντά του, αν δείτε ότι κάτι πάει στραβά να μου το πείτε. Βασικά έχω θα το αναλάβεις εσύ αυτό …(το όνομα του ΕP σιγά μη σας το πω από τώρα). Ξεκινάς αμέσως.
ΕP: Μάλιστα. Και έφυγε.
Α: Όσο για σένα … θέλω κάποιο αντικείμενο. Πριν λίγο καιρό ανακαλύφτηκε από κάτι ανθρώπους ένα από τα Sacred Twin όπλα. Είναι τα πιο δυνατά όπλα που υπάρχουν κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τη δύναμη τους. Θέλω να μου φέρεις το τρομερό σπαθί «Siegblind», το σπαθί του κεραυνού.
ΕP: Αμέσως αφέντη.

Στο δικό μας στρατόπεδο.
Β: Να σας πω καταλάβατε ποιο ποκεμον θα αντιμετωπίσουμε μετά;
Β2: Κανένα της φωτιάς θα ναι.
Ι: Και λογικά θρυλικό
Όλοι: Ε τότε είναι ή το Groudon –την κάτσαμε εάν είναι αυτό-, ή το Moltres –Παλεύεται η κατάσταση- ή το Ho-oh –δεν παλεύεται η κατάσταση!
Άρα θέλουμε προπόνηση! Για τη Γη ρε γαμώτο!

EP1: Αδερφέ φεύγω, ο Αφέντης μου ανέθεσε μια δουλειά, δε θα μου πάρει πολύ, σε μια βδομάδα το πολύ θα ’μαι πίσω.
Αδερφός: Ok bro…

Επόμενο Μέρος σε λίγες μέρες…
(25-01-2009 05:49 PM)Bills Wrote: [ -> ]D: Να παίξουμε κανά Wii.

lol lol lol lol lol lol! Φοβερό!
(25-01-2009 05:49 PM)Bills Wrote: [ -> ]Moltres –Παλεύεται η κατάσταση-

αυτό είναι!
πολυ καλο συνεχισε μου αρεσει
Quote:D: Να παίξουμε κανά Wii.

Αυτός είμαι εγώ!

Wii all the day....SleepyWhistle
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's