21-11-2008, 05:32 PM
21-11-2008, 11:49 PM
(20-11-2008 03:04 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](20-11-2008 12:09 AM)Billaros Wrote: [ -> ]soz Που έπρεπε να το κάνω αυτό αλλά υπήρχε λόγος xD
ΡΕ ΣΥ!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΦΑΛΚΟΝ ΠΑΝΤΣ!!!!?????
Λυπούμεθα ειλικρινά, αλλά το Falcon Punch είναι κόπυράητηντ σε εμάς (καλά, όχι ακριβώς). Έτσι λένε την μπάντα μας στο Guitar Hero. Οποιαδήποτε αναφορά σ' αυτήν διώκεται ποινικά. Παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο.
Όποιος δεν το πιστεύει, κλικ.
25-11-2008, 03:21 PM
εμένα μου αρέσει, δεν ξέρω εσείς τι λέτε
GO chaos Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO chaos Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27-11-2008, 03:04 PM
λοιπον,σ οτι αναφορα το στορυ,θα αργησω να κανω το επομενο παρτ,γιατι
1 θελω να το συνεχισω σε στυλ manga (που θελει χρονο...)
2 δεν εχω βρει ακομα τι να γραψω στο παρτ 3.....
1 θελω να το συνεχισω σε στυλ manga (που θελει χρονο...)
2 δεν εχω βρει ακομα τι να γραψω στο παρτ 3.....
10-01-2009, 11:27 PM
επειδη δεν ηταν ευκολο καθολου να το κανω σε στυλ μανγκα,θα το συνεχισω σε στυλ κειμενου.
κατι ακομα:ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
part 3
ενας νεος συντροφος και η αρχη ενος μεγαλου ταξιδιου!!!
οταν νικησα τον chaosmaster78,πιστεψα για μια στιγμη οτι αφου νικουσα κι αλλους εκτος απο αυτον,θα γινομουν ενας POKEMON MASTER!!!!ετσι,πηρα τα απαραιτητα για το ταξιδι και ξεκινησα.στο δρομο ομως,συναντησα ενα κοριτσακι και μου πε:
-που πας???
-παω να γινω ενας ποκεμον μαστερ φυσικα!!
-ουαου!!!θελω κι εγω να ρθω!!!θελω βλεπεις να γινω η καλυτερη συντονηστρια ποκεμον!!
-φυσικα και μπορεις να ρθεις.αλλα πως σε λενε???
-shinyvaporeon φυσικα!εσενα???
-chaos714.αλλα μπορεις να με λες απλα chaos.δεν ειναι απαραιτητο να λες και το νουμερο δηλαδη...
-ποια ποκεμον εχεις μαζι σου?εγω εχω ενα shiny eevee.εσυ??
-εγω ενα sneasel,αν και δεν ειναι shiny.δεν με πειραζει ομως που δεν ειναι shiny....
-παντως χαος εγω το eevee μου το πιασα τελειως τυχαια και ηταν shiny.δε μου λες ομως,σε ποια πολη πας τωρα??
ετσι εβγαλα το χαρτη για να θυμηθω τον προορισμο μου.
-λοιπον.συμφωνα με το χαρτη,θα πρεπει να περασουμε απ τα μεγαρα,για να παμε μετα στην κορινθο,οπου εκει θα ναι ο πρωτος αρχιγυμναστης που θα αντιμετοπισω,για να παρω το πρωτο μου εμβλημα!!!
-πωπω!!!κι εγω μεγαρα θα παω,γιατι θα εχουν ενα διαγωνισμο ποκεμον και θα ναι ο πρωτος μου!!!παντως εγω και το eevee μου θα τους φαμε ολους εκει!!!
-πολλα θες....
ετσι πηραμε τα ποδηλατα μας και φυγαμε για ενα μεγαλο,αλλα και συναρπαστικο ταξιδι!!
συνεχιζεται.........
επισης,εδω θα σας πω και καποια πραγματα που θα αφορουν το στορυ:
1 η διαδρομη που υποτειθεται οτι θα ειχα κανει,θα ναι απο αθηνα μεχρι καλαματα και μετα γυρναω αθηνα,για να παω μετα μεχρι τη θεσσαλονικη (για να παρω τα 8 εμβληματα) και τελος στο αγιο ορος (για να γινω πρωταθλητης!).θα χει ομως και συνεχεια...με λιγα λογια δηλαδη,το υποτιθεμενο ταξιδι μου θα γινει στον ελλαδικο χωρο.
2 οι αρχιγυμναστες και οι περαστικοι που θα συναντω θα ναι μερικα μελη του φορουμ.
3 θα υπαρχει και εγκληματικη ομαδα στη συνεχεια...(οπως η ομαδα πυραυλος στο ποκεμον)
4 θα ταξιδευω μαζι με αλλους,οπως ο ασς κετσαμ.
(σορρυ για το διπλο ποστ,αλλα επρεπε να γραψω το επομενο παρτ)
κατι ακομα:ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
part 3
ενας νεος συντροφος και η αρχη ενος μεγαλου ταξιδιου!!!
οταν νικησα τον chaosmaster78,πιστεψα για μια στιγμη οτι αφου νικουσα κι αλλους εκτος απο αυτον,θα γινομουν ενας POKEMON MASTER!!!!ετσι,πηρα τα απαραιτητα για το ταξιδι και ξεκινησα.στο δρομο ομως,συναντησα ενα κοριτσακι και μου πε:
-που πας???
-παω να γινω ενας ποκεμον μαστερ φυσικα!!
-ουαου!!!θελω κι εγω να ρθω!!!θελω βλεπεις να γινω η καλυτερη συντονηστρια ποκεμον!!
-φυσικα και μπορεις να ρθεις.αλλα πως σε λενε???
-shinyvaporeon φυσικα!εσενα???
-chaos714.αλλα μπορεις να με λες απλα chaos.δεν ειναι απαραιτητο να λες και το νουμερο δηλαδη...
-ποια ποκεμον εχεις μαζι σου?εγω εχω ενα shiny eevee.εσυ??
-εγω ενα sneasel,αν και δεν ειναι shiny.δεν με πειραζει ομως που δεν ειναι shiny....
-παντως χαος εγω το eevee μου το πιασα τελειως τυχαια και ηταν shiny.δε μου λες ομως,σε ποια πολη πας τωρα??
ετσι εβγαλα το χαρτη για να θυμηθω τον προορισμο μου.
-λοιπον.συμφωνα με το χαρτη,θα πρεπει να περασουμε απ τα μεγαρα,για να παμε μετα στην κορινθο,οπου εκει θα ναι ο πρωτος αρχιγυμναστης που θα αντιμετοπισω,για να παρω το πρωτο μου εμβλημα!!!
-πωπω!!!κι εγω μεγαρα θα παω,γιατι θα εχουν ενα διαγωνισμο ποκεμον και θα ναι ο πρωτος μου!!!παντως εγω και το eevee μου θα τους φαμε ολους εκει!!!
-πολλα θες....
ετσι πηραμε τα ποδηλατα μας και φυγαμε για ενα μεγαλο,αλλα και συναρπαστικο ταξιδι!!
συνεχιζεται.........
επισης,εδω θα σας πω και καποια πραγματα που θα αφορουν το στορυ:
1 η διαδρομη που υποτειθεται οτι θα ειχα κανει,θα ναι απο αθηνα μεχρι καλαματα και μετα γυρναω αθηνα,για να παω μετα μεχρι τη θεσσαλονικη (για να παρω τα 8 εμβληματα) και τελος στο αγιο ορος (για να γινω πρωταθλητης!).θα χει ομως και συνεχεια...με λιγα λογια δηλαδη,το υποτιθεμενο ταξιδι μου θα γινει στον ελλαδικο χωρο.
2 οι αρχιγυμναστες και οι περαστικοι που θα συναντω θα ναι μερικα μελη του φορουμ.
3 θα υπαρχει και εγκληματικη ομαδα στη συνεχεια...(οπως η ομαδα πυραυλος στο ποκεμον)
4 θα ταξιδευω μαζι με αλλους,οπως ο ασς κετσαμ.
(σορρυ για το διπλο ποστ,αλλα επρεπε να γραψω το επομενο παρτ)
11-01-2009, 01:26 PM
(10-01-2009 11:27 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]οι αρχιγυμναστες που θα συναντω θα ναι μερικα μελη του φορουμ.
αν με βάλεις θέλω να είμαι αρχιγυμναστής ή με pokemon πάγου ή με pokemon φαντάσματα! Πάντως και στις δύο περιπτόσεις θέλω να έχω Froslass...
11-01-2009, 01:59 PM
(11-01-2009 01:26 PM)Johan Wrote: [ -> ](10-01-2009 11:27 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]οι αρχιγυμναστες που θα συναντω θα ναι μερικα μελη του φορουμ.
αν με βάλεις θέλω να είμαι αρχιγυμναστής ή με pokemon πάγου ή με pokemon φαντάσματα! Πάντως και στις δύο περιπτόσεις θέλω να έχω Froslass...
φυσικα και θα σε βαλω στο στορυ μου!
11-01-2009, 02:01 PM
εντάξει, τώρα τράβα στις Φυλετικές!
10-02-2009, 08:10 PM
HI, Εχει φασι το story, συνεχεισε! επισης, αν ειναι να με βαλεις, θελω να εχω Lucario, Gengar και Alakazam... επισης, ειμαι απο κρητη, οποτε μην βρεθω σε κανα αγιο ορος (λολ). Καλη επιτυχια!
επισης, αν μπορεις, κανε με psychic, μιας και εχω κατι σε μεταφυσικο...
τεσπα... καλη επιτυχια και παλι!
επισης, αν μπορεις, κανε με psychic, μιας και εχω κατι σε μεταφυσικο...
τεσπα... καλη επιτυχια και παλι!
10-04-2009, 11:01 PM
κεφαλαιο 4
το στοιχειωμενο σπιτι (παρτ 1)
ενω εγω και η νεα μου φιλη προχωρουσαμε προς τα μεγαρα, ξαφνικα αρχισε να βρεχει. ετσι,προσπαθησαμε να βρουμε καταφυγιο για να μη βραχουμε και βρηκαμε ενα ερημο σπιτι. φαινοταν ετοιμο να γρεμιστει, αλλα δεν ειχαμε πολλες επιλογες... ετσι,μπηκαμε μεσα.
οταν κοιταξαμε μεσα σ αυτο αν υπηρχε κανεις, καταλαβαμε οτι ηταν αδειο. τοτε, πηγαμε σε κατι κρεβατια που ειχε και κοιμηθηκαμε. ομως,1 λεπτο αργοτερα, ειδαμε την πορτα να ανοιγοκλεινει ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!! ετσι, η shiny vaporeon τρομαξε, λεγοντας
-ΑΧΧΧ!!!ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???!!!
-θα ναι η πορτα που τριζει μωρε....
-ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ!!!
-ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΔΙ!!!
-ΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!
-καλα καλα... κερδισες.... θα παω στην χαζοπορτα...
οταν πηγα στην πορτα, ειδα ξαφνικα μια περιεργη σκια στον τειχο. νομιζα στην αρχη οτι ηταν καποια σκια απο καποιο δεντρο, αλλα εξαφανιστηκε μετα...οταν εξαφανιστηκε, μου πε η φιλη μου
-μα τι επαθες ρε χαος?? αγαλματακια ακουνητα αγελαστα θα παιξουμε τωρα???
-μα ειδα μια περιεργη σκια στον τειχο...
-ΤΙ ΣΤΟ!!??
-οπως το ακουσες! μια περιεργη σκια που κουνιοταν! δες και μονη σου...
οταν της το εδειξα, η σκια αρχισε να μεγαλωνει, βγαινοντας απ αυτη ΕΝΑ HAUNTER!!!!! τοτε ειπαμε και οι 2 φωναζοντας
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι, τρεξαμε να σωθουμε,πετωντας το haunter κατα πανω μας σφαιρες σκιας.... τοτε, δεν ειχαμε αλλη επιλογη απ το να το πολεμησουμε
-SNEASEL, ΒΓΕΣ ΕΞΩ!!!!!!
-EEVEE, ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΙ ΕΣΥ!!!!
-SNEASEL, ΚΑΝΕ ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΗAUNTER!!!
-EEVEE, ΚΑΝΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ SNEASEL!!!
ετσι, μια επικη μαχη αρχισε! ποιος αραγε θα νικησει!!??
η συνεχεια επι της οθωνης..........
το στοιχειωμενο σπιτι (παρτ 1)
ενω εγω και η νεα μου φιλη προχωρουσαμε προς τα μεγαρα, ξαφνικα αρχισε να βρεχει. ετσι,προσπαθησαμε να βρουμε καταφυγιο για να μη βραχουμε και βρηκαμε ενα ερημο σπιτι. φαινοταν ετοιμο να γρεμιστει, αλλα δεν ειχαμε πολλες επιλογες... ετσι,μπηκαμε μεσα.
οταν κοιταξαμε μεσα σ αυτο αν υπηρχε κανεις, καταλαβαμε οτι ηταν αδειο. τοτε, πηγαμε σε κατι κρεβατια που ειχε και κοιμηθηκαμε. ομως,1 λεπτο αργοτερα, ειδαμε την πορτα να ανοιγοκλεινει ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!! ετσι, η shiny vaporeon τρομαξε, λεγοντας
-ΑΧΧΧ!!!ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???!!!
-θα ναι η πορτα που τριζει μωρε....
-ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ!!!
-ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΔΙ!!!
-ΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!
-καλα καλα... κερδισες.... θα παω στην χαζοπορτα...
οταν πηγα στην πορτα, ειδα ξαφνικα μια περιεργη σκια στον τειχο. νομιζα στην αρχη οτι ηταν καποια σκια απο καποιο δεντρο, αλλα εξαφανιστηκε μετα...οταν εξαφανιστηκε, μου πε η φιλη μου
-μα τι επαθες ρε χαος?? αγαλματακια ακουνητα αγελαστα θα παιξουμε τωρα???
-μα ειδα μια περιεργη σκια στον τειχο...
-ΤΙ ΣΤΟ!!??
-οπως το ακουσες! μια περιεργη σκια που κουνιοταν! δες και μονη σου...
οταν της το εδειξα, η σκια αρχισε να μεγαλωνει, βγαινοντας απ αυτη ΕΝΑ HAUNTER!!!!! τοτε ειπαμε και οι 2 φωναζοντας
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι, τρεξαμε να σωθουμε,πετωντας το haunter κατα πανω μας σφαιρες σκιας.... τοτε, δεν ειχαμε αλλη επιλογη απ το να το πολεμησουμε
-SNEASEL, ΒΓΕΣ ΕΞΩ!!!!!!
-EEVEE, ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΙ ΕΣΥ!!!!
-SNEASEL, ΚΑΝΕ ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΗAUNTER!!!
-EEVEE, ΚΑΝΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ SNEASEL!!!
ετσι, μια επικη μαχη αρχισε! ποιος αραγε θα νικησει!!??
η συνεχεια επι της οθωνης..........
11-04-2009, 09:39 AM
καλο παρτ και λιγο αστειο εκει με την πορτα.Συνεχισε!και το επομενο παρτ να ειναι λιγο μεγαλυτερο και να εχει μεγαλυτερη ποσοτητα πεζου κειμενου.
11-04-2009, 12:17 PM
ωραίο! Συνέχισε!
20-06-2009, 12:03 PM
σορρυ για την καθυστερηση, αλλα ειμαι πολυ απασχολημενος, αν και τωρα θα χω λιγο χρονο για το στορυ, λογω καλοκαιριου.....
anyway, να το επομενο παρτ!!!!
κεφαλαιο 5
το στοιχειωμενο σπιτι (παρτ 2)
ετσι, η μαχη αρχισε.
- EEVEE, ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ SNEASEL!!!!
- SNEASEL, ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ HAUNTER!!!!
αν και επαθε μεγαλη ζημια το haunter, δεν ειπε ακομα την τελευταια του λεξη.... ετσι, εκανε κι αυτο την επιθεση του.
- ρε χαος!! τι επιθεση κανει το haunter?? πρωτη φορα τη βλεπω!
- πρεπει να ειναι δεσμος του πεπρομενου (destiny bond).
- και τι κανει?
- οταν αυτη η κινηση γινει σ ενα ποκεμον και ο χρηστης της κινησης δεν του κανει καμια ζημια, αφηνοντας το αντιπαλο ποκεμον να τον νικησει, τοτε ενεργοποιειται η ειδικη της ικανοτητα, κανοντας το αντιπαλο ποκεμον να ηττηθει απο μονο του!!
- ουαου! πρεπει να ναι μια πολυ πονηρη κινηση!
- ομως εγω εχω τον τελειο τροπο για να γλυτωσω απ αυτη την κινηση. θα κανω την επιθεση κοροιδια (taunt), ετσι ωστε ο αντιπαλος μ να επιτηθεται συνεχως, χωρις να κανει δεσμο του πεπρομενου.
- καλη ιδεα χαος!
- ωραια λοιπον! SNEASEL, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟ HAUNTER!!!
το sneasel εκανε την κοροιδια, με αποτελεσμα το haunter να επιτηθεται διαρκως, ετσι ωστε να ακυρωθει η ικανοτητα του δεσμου του πεπρομενου.
- ετσι μπραβο! τωρα, POKEBALL, ΠΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ HAUNTER!!!
- WTF??!!
η ποκεμπολ επιασε το haunter με τη μια.
- ΤΕΛΕΙΑ!!! ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑ HAUNTER!!!!
- μα τι το θες το haunter?
- καλη ερωτηση shinyvaporeon. απλα το χρειαζομαι, για να νικησω τον αρχηγο του σταδιου της μικρης πολης Λουτρακι, που βρισκεται αμεσως μετα απ τα Μεγαρα. anyway, ας φυγουμε απο δω, μιας και βροχη σταματησε! ας συνεχισουμε το δρομο μας!
συνεχιζεται....
anyway, να το επομενο παρτ!!!!
κεφαλαιο 5
το στοιχειωμενο σπιτι (παρτ 2)
ετσι, η μαχη αρχισε.
- EEVEE, ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ SNEASEL!!!!
- SNEASEL, ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ HAUNTER!!!!
αν και επαθε μεγαλη ζημια το haunter, δεν ειπε ακομα την τελευταια του λεξη.... ετσι, εκανε κι αυτο την επιθεση του.
- ρε χαος!! τι επιθεση κανει το haunter?? πρωτη φορα τη βλεπω!
- πρεπει να ειναι δεσμος του πεπρομενου (destiny bond).
- και τι κανει?
- οταν αυτη η κινηση γινει σ ενα ποκεμον και ο χρηστης της κινησης δεν του κανει καμια ζημια, αφηνοντας το αντιπαλο ποκεμον να τον νικησει, τοτε ενεργοποιειται η ειδικη της ικανοτητα, κανοντας το αντιπαλο ποκεμον να ηττηθει απο μονο του!!
- ουαου! πρεπει να ναι μια πολυ πονηρη κινηση!
- ομως εγω εχω τον τελειο τροπο για να γλυτωσω απ αυτη την κινηση. θα κανω την επιθεση κοροιδια (taunt), ετσι ωστε ο αντιπαλος μ να επιτηθεται συνεχως, χωρις να κανει δεσμο του πεπρομενου.
- καλη ιδεα χαος!
- ωραια λοιπον! SNEASEL, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟ HAUNTER!!!
το sneasel εκανε την κοροιδια, με αποτελεσμα το haunter να επιτηθεται διαρκως, ετσι ωστε να ακυρωθει η ικανοτητα του δεσμου του πεπρομενου.
- ετσι μπραβο! τωρα, POKEBALL, ΠΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ HAUNTER!!!
- WTF??!!
η ποκεμπολ επιασε το haunter με τη μια.
- ΤΕΛΕΙΑ!!! ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑ HAUNTER!!!!
- μα τι το θες το haunter?
- καλη ερωτηση shinyvaporeon. απλα το χρειαζομαι, για να νικησω τον αρχηγο του σταδιου της μικρης πολης Λουτρακι, που βρισκεται αμεσως μετα απ τα Μεγαρα. anyway, ας φυγουμε απο δω, μιας και βροχη σταματησε! ας συνεχισουμε το δρομο μας!
συνεχιζεται....
15-07-2009, 11:40 AM
Αχ πολυ ορεα ιστορια!θα τη συνεχισεις??????
15-07-2009, 09:22 PM
θα τη συνεχισω την αλλη εβδομαδα, γιατι ειμαι διακοπες στη σκυρο