15-07-2009, 09:41 PM
15-07-2009, 09:44 PM
ευχαριστω! κανω ομως οτι μπορω, γιατι ειμαι ενα πολυ απασχολημενο ατομο και δεν εχω και τοσο χρονο για το στορυ......
16-07-2009, 03:12 PM
super!Η Σκυρος ειναι και gm,εχω παει...τελος παντων...ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!αλλα τοσο εuκολα να το πιασεις?
να πεις ηταn 1 Gastly,οκ αλλα Haunter?!lλοιπον...αμα γινετε(λεμε τωρα,μια στο εκατομυριο)να μου βαλεις ενα ρολο στο επομενο part
kαι να γινουμε φιλοι και να ερθω μαζι σας,και σε παρακαλω να εχω ενα ωραιοτατο (αρσενικο) Charmeleon,σκεψου εσυ πως το βρηκα...
να πεις ηταn 1 Gastly,οκ αλλα Haunter?!lλοιπον...αμα γινετε(λεμε τωρα,μια στο εκατομυριο)να μου βαλεις ενα ρολο στο επομενο part
kαι να γινουμε φιλοι και να ερθω μαζι σας,και σε παρακαλω να εχω ενα ωραιοτατο (αρσενικο) Charmeleon,σκεψου εσυ πως το βρηκα...
04-08-2009, 12:18 AM
Πολυ ωραιο.Πορωθηκα.Σαν να διαβαζω Harry Potter!Συνεχισε!
04-08-2009, 12:48 AM
ρε Chaos, που είναι το άλλο Part?
06-08-2009, 10:19 PM
σορρυ φιλε, αλλα σκεφτομουν το σεναριο!! αυτο ηταν ολο! anyway
part 6
ο αποχαιρετισμος και μια νεα φιλια
οσο εγω και η καλη μ φιλη shinyvaporeon συνεχιζαμε την πορεια μας για τα μεγαρα, φτασαμε σε μια διασταυρωση. υπηρχε μια ταμπελα που ελεγε οτι στα δεξια ηταν τα μεγαρα, ενω η αλλη για τον αριστερο δρομο δεν φαινοταν, γιατι ειχε σβηστει. πηρα τον χαρτη μ να δω που πηγαινε ο αλλος δρομος και δυστυχως, επρεπε αναγκαστικα να χωρισουν οι δρομοι μεταξυ εμενα και της φιλης μ.
- σορρυ shinyvaporeon, αλλα πρεπει να χωρισουν οι δρομοι μας
- γιατι??!!
- επειδη εγω, για να παω στο σταδιο, στο οποιο θα παρω το 1ο μ εμβλημα, θα πρεπει να παω απ την αλλη κατευθυνση και οχι απο μεγαρα.
- θα μ λειψεις χαος.
τοτε με αρπαξε μια και με φιλησε στο στομα, για να με αποχαιρετησει (!!)
- δε θα σε ξεχαω ποτε χαος
ετσι, εφυγε (τι ρωμαντισμος!! μ ερχεται να κλαψω!! )
anyway, εγω συνεχισα την πορεια μ θλημμενος απ αυτον τον συντομο αποχαιρετισμο. τρια τεταρτα αργοτερα, ενω προχωρουσα, ακουσα καποιον να ελεγε
- SNORUNT, ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!
πηγα να δω απο περιεργεια τι στον κορακα γινοταν εκει περα και ειδα εναν τυπο να κανει προπονηση σε ενα snorunt. τοτε του λεω
- να μαντεψω. του κανεις προπονηση?
- ακριβως. εσυ ποιος εισαι?
- ειμαι ο Chaos714. εσυ?
- Johan.
- και γιατι του κανεις προπονηση? μηπως για το εμβλημα?
- καμια σχεση. ειμαι εκτροφεας ποκεμον τυπου παγου. προπονω ποκεμον οχι μονο για να κανω δυνατα, αλλα και να ναι ευτυχισμενα ταυτοχρονως. το κανω αυτο κυριως, για να γινουν καποτε μερικα μεγαλα και ισχυρα ποκεμον. εξαλλου αυτη ειναι η δουλεια ενος εκτροφεα ποκεμον!
- και γιατι δεν θες να παιρνεις εμβληματα?
- το εχω βαρεθει αυτο το πραγμα. αφου ετσι κι αλλιως, επαιρνα παλιοτερα εμβληματα και λοιπα. παλιες, αλλα ωραιες στιγμες.....
- τι ποκεμον εχεις?
- εκτος απ το snorunt, εχω froslass, spheal & magby. το magby ομως επειδη δεν το εχω και τοσο μεγαλη αναγκη, μπορω να στο δωσω τσαμπα αν θες...
- θα ταν οτι πρεπει για μενα.
- ok then. ωριστε.
- thanx. δε μ λες, επειδη εχω βαρεθει εδω περα ολη αυτη τη μοναξια, θες να ταξιδεψεις μαζι μ?
- με μεγαλη μ χαρα χαος. αφου κι εγω μες την μοναξια ειμαι....
ετσι, απεκτησα ενα νεο φιλο
συνεχιζεται...
part 6
ο αποχαιρετισμος και μια νεα φιλια
οσο εγω και η καλη μ φιλη shinyvaporeon συνεχιζαμε την πορεια μας για τα μεγαρα, φτασαμε σε μια διασταυρωση. υπηρχε μια ταμπελα που ελεγε οτι στα δεξια ηταν τα μεγαρα, ενω η αλλη για τον αριστερο δρομο δεν φαινοταν, γιατι ειχε σβηστει. πηρα τον χαρτη μ να δω που πηγαινε ο αλλος δρομος και δυστυχως, επρεπε αναγκαστικα να χωρισουν οι δρομοι μεταξυ εμενα και της φιλης μ.
- σορρυ shinyvaporeon, αλλα πρεπει να χωρισουν οι δρομοι μας
- γιατι??!!
- επειδη εγω, για να παω στο σταδιο, στο οποιο θα παρω το 1ο μ εμβλημα, θα πρεπει να παω απ την αλλη κατευθυνση και οχι απο μεγαρα.
- θα μ λειψεις χαος.
anyway, εγω συνεχισα την πορεια μ θλημμενος απ αυτον τον συντομο αποχαιρετισμο. τρια τεταρτα αργοτερα, ενω προχωρουσα, ακουσα καποιον να ελεγε
- SNORUNT, ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!
πηγα να δω απο περιεργεια τι στον κορακα γινοταν εκει περα και ειδα εναν τυπο να κανει προπονηση σε ενα snorunt. τοτε του λεω
- να μαντεψω. του κανεις προπονηση?
- ακριβως. εσυ ποιος εισαι?
- ειμαι ο Chaos714. εσυ?
- Johan.
- και γιατι του κανεις προπονηση? μηπως για το εμβλημα?
- καμια σχεση. ειμαι εκτροφεας ποκεμον τυπου παγου. προπονω ποκεμον οχι μονο για να κανω δυνατα, αλλα και να ναι ευτυχισμενα ταυτοχρονως. το κανω αυτο κυριως, για να γινουν καποτε μερικα μεγαλα και ισχυρα ποκεμον. εξαλλου αυτη ειναι η δουλεια ενος εκτροφεα ποκεμον!
- και γιατι δεν θες να παιρνεις εμβληματα?
- το εχω βαρεθει αυτο το πραγμα. αφου ετσι κι αλλιως, επαιρνα παλιοτερα εμβληματα και λοιπα. παλιες, αλλα ωραιες στιγμες.....
- τι ποκεμον εχεις?
- εκτος απ το snorunt, εχω froslass, spheal & magby. το magby ομως επειδη δεν το εχω και τοσο μεγαλη αναγκη, μπορω να στο δωσω τσαμπα αν θες...
- θα ταν οτι πρεπει για μενα.
- ok then. ωριστε.
- thanx. δε μ λες, επειδη εχω βαρεθει εδω περα ολη αυτη τη μοναξια, θες να ταξιδεψεις μαζι μ?
- με μεγαλη μ χαρα χαος. αφου κι εγω μες την μοναξια ειμαι....
ετσι, απεκτησα ενα νεο φιλο
συνεχιζεται...
31-08-2009, 05:11 PM
συνεχισε.αν θες βαλε και εμενα
31-08-2009, 05:16 PM
Χμ..Συνεχισε οταν βρεις χρονο.Α,και κατι αλλο...
Να δω τι θα πει η ShinyVaporeon...
(06-08-2009 10:19 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]- σορρυ shinyvaporeon, αλλα πρεπει να χωρισουν οι δρομοι μας
- γιατι??!!
- θα μ λειψεις χαος.
Να δω τι θα πει η ShinyVaporeon...
09-09-2009, 12:15 AM
Η πλοκη ειναι αρκετα εως πολυ ενδιαφερουσα. I'll stay tuned για να δω πως θα καταλυξει!
09-09-2009, 01:10 AM
Chaos714 Wrote:λοιπον,σ οτι αναφορα το στορυ,θα αργησω να κανω το επομενο παρτ,γιατι
1 θελω να το συνεχισω σε στυλ manga (που θελει χρονο...)
anekplhrwtes uposxeseis
09-09-2009, 11:45 AM
(09-09-2009 01:10 AM)darvor Wrote: [ -> ]Chaos714 Wrote:λοιπον,σ οτι αναφορα το στορυ,θα αργησω να κανω το επομενο παρτ,γιατι
1 θελω να το συνεχισω σε στυλ manga (που θελει χρονο...)
anekplhrwtes uposxeseis
Η καλη δουλεια αργει να γινει
11-09-2009, 07:25 PM
δεν πειραζει ο χαος ειναι πανεξυπνος και του εχω εμπιστοσυνη θα το κανει οποτε γουσταρει και ξερω οτι θα βγει τζαμι!!!!!keep up chaos
ΥΓ:ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟplz!@keep
up
ΥΓ:ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟplz!@keep
up
19-10-2010, 06:57 PM
keep up chaos !!!good work!!!ειναι πολυ ωραιο fan fic story ....και αν γινεται να βαλεις και μενα στην πορεια