30-11-2008, 11:59 PM
01-12-2008, 03:10 PM
Το Regigigas είναι 1 level στην Platinum αλλά μάλλον το ζητάνε 9 και κάτω για να μην γίνει η ανταλλαγή και να κάνουν κλωνοποίηση.
01-12-2008, 04:40 PM
Κλωνοποιήση; Τι είδους κλωνοποίηση; Γίνεται κλωνοποίηση στις D&P ;
Πάντως είναι άδικο να πιάνεις το Regigigas 1 level στην Platinum....ενώ στις άλλες 70 level αν είναι έτσι πιάνεται με Nestball(μούφα μπάλες(κατά τη γνώμη μου))
Αν βάλεις στο Regigigas plates γίνεται κάτι ανάλογο με το Arceus ;
Πάντως είναι άδικο να πιάνεις το Regigigas 1 level στην Platinum....ενώ στις άλλες 70 level αν είναι έτσι πιάνεται με Nestball(μούφα μπάλες(κατά τη γνώμη μου))
Αν βάλεις στο Regigigas plates γίνεται κάτι ανάλογο με το Arceus ;
01-12-2008, 07:53 PM
Κλωνοποίηση γίνεται στο GTS αλλά είναι δύσκολη.Κοίτα εδώ.Όταν λες αν γίνεται κάτι ανάλογο με το Arceus τι εννοείς;Μόνο τις επιθέσεις ενός τύπου πρέπει να δυναμώνουν.
01-12-2008, 08:41 PM
Εννοώ αν του βάλεις π.χ Draco plate γίνεται τύπος Dragon ;
02-12-2008, 12:10 AM
Οχι βεβαια,το μοναδικο ποκεμον που μπορει να αλλαζει το ειδος του αναλογα με τα plates που του βαζεις ειναι το Arceus!!!
02-12-2008, 11:13 PM
Αναρωτιέμαι γιατί έκαναν το Regigigas τύπο normal... Και τελικά μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η σχέση του με τα άλλα 3 Regi ; Ή να μου δώσει κάποιο λινκ σε σχέση με αυτό;
06-12-2008, 05:17 PM
Λοιπον απο τι γνωριζουμε ο Regigigas ηταν ο αρχηγος τους...Οσο για το ποιο λογο ειναι normal type κανεις δεν γνωριζει νομιζω...
06-12-2008, 08:36 PM
Πριν δω τον τύπο του πίστευα ότι ήταν το μοναδικό πόκεμον με 3 τύπους!
Rock,Ice,Steel!!!
Rock,Ice,Steel!!!
07-12-2008, 02:03 PM
και καλα έκαναν που δεν το έκαναν Rock-Ice-Steel επειδή θα είχε αδυναμία Χ8 στο τύπο Fight
07-12-2008, 07:55 PM
(07-12-2008 06:36 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](07-12-2008 02:03 PM)Johan Wrote: [ -> ]και καλα έκαναν που δεν το έκαναν Rock-Ice-Steel επειδή θα είχε αδυναμία Χ8 στο τύπο Fight
μα δεν υπαρχουν ποκεμον με 3 τυπους!!!
Αφού το'πα κι εγώ νόμιζα πως ήταν το μοναδικό!
(06-12-2008 08:36 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Πριν δω τον τύπο του πίστευα ότι ήταν το μοναδικό πόκεμον με 3 τύπους!
Rock,Ice,Steel!!!
09-12-2008, 01:04 AM
Όσο για τη μουσική που παίζει κάθε φορά που είναι να πιάσω κάποιο θρυλικό δεν πολυενδιαφέρομαι. Καμοιά φορά δεν την προσέχω καν ( έχω συχνά κλειστά τα ηχεία - χρειάζεται ηρεμία για να πιάσεις suicune με pokeball ) απ' ότι όμως ξέρω cresselia, darkrai και heatran είναι θρυλικά ανεξαρτήτου γένους, ενώ το rotom και το lucario όχι (ειδικά το lucario έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο anime και μπορεί να ανήκει σε κάποιο εκπαιδευτή π.χ. maylene οπότε ποιος ο λόγος να θεωρείται θρυλικό;
Kαι btw πιστεύω ότι οι nestball είναι πολύ χρήσιμες, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πόκεμον πολύ χαμηλού lv που θες να πιάσεις χωρίς όμως να σκοτώσεις αμέσως. Και γι' αυτό το λόγο έχω πάντα κάμποσες μαζί μου.
Kαι btw πιστεύω ότι οι nestball είναι πολύ χρήσιμες, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πόκεμον πολύ χαμηλού lv που θες να πιάσεις χωρίς όμως να σκοτώσεις αμέσως. Και γι' αυτό το λόγο έχω πάντα κάμποσες μαζί μου.
25-01-2009, 11:52 PM
Λετε αν βαλουμε ενα αρσενικο heatran και ενα θυληκο heatran να μας κανουν heatranakia?
26-01-2009, 12:09 AM
Μπα.. Μαλλον τις κουμπαρες θα παιξουν... In-game τουλαχιστον.
Οσο για το ποιο ειναι θρυλικο και ποιο οχι, τα Heatran και Cresselia ειναι. Για το Rotom δεν ξερω. Αυτο το πραγμα δεν μου κανει καν για Pokemon, προτιμω να το βλεπω σαν ρομποτ - οικιακος βοηθος που παιρνει διαφορες μορφες για να βοηθαει τον κοσμο στο σπιτι του. Οσο για το Lucario, δεν ειναι θρυλικο...
Οσο για το ποιο ειναι θρυλικο και ποιο οχι, τα Heatran και Cresselia ειναι. Για το Rotom δεν ξερω. Αυτο το πραγμα δεν μου κανει καν για Pokemon, προτιμω να το βλεπω σαν ρομποτ - οικιακος βοηθος που παιρνει διαφορες μορφες για να βοηθαει τον κοσμο στο σπιτι του. Οσο για το Lucario, δεν ειναι θρυλικο...
26-01-2009, 12:10 AM
Οχι ρε αποκλυετε....Αφου ειναι θρυλικα αλλα χωρις να ξερουμε γιατι εχουν 2 γενοι.....Μπορει να αμθουμε καποτε μεσω των επεισοδιων!