Legendary Pokémon

Full Version: H Cresselia , το Lucario και το Heatran....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Ναι ναι λοοοοολ ουαουζ και τα λατι@ς ειχαν γενη αλλα δεν καναμε ετσι xDxDxdXDXDxdXdxDXDxdXd!11!!!!1111111
Επίσης άμα περιμένουμε από τα επεισόδια πάμε χαμένοι...Σε λίγο θα μας πούνε ότι ο Pikachu του Κέτσαπ είναι θρυλικό...Όποιο είναι λίγο σπάνιο λένε ότι είναι θρυλικό και κοροϊδεύουνε τα παιδάκια....
συμφωνω γιατι 1 παιδακι απ το σχολειο μου,επειδη εχει ενα purgly (χοντρη γατα το λεει),του ειπανε καποια μεγαλυτερα του,για να το κοροΐδεψουν,οτι αυτο ειναι θρυλικο!!!
Έλεος.........το Puruglie είναι απαίσιο! Δεν πρεπει να κοροιδεύουμε τους μικρότερους με αυτά πρέπει να τους βοηθάμε!
(26-01-2009 10:01 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Έλεος.........το Puruglie είναι απαίσιο! Δεν πρεπει να κοροιδεύουμε τους μικρότερους με αυτά πρέπει να τους βοηθάμε!

ετσι κι αλλιως το παργκλυ ως ποκεμον δε μ αρεσει,γιατι δεν μ αρεσουν και τοσο οι γατες!
Εμένα μου αρέσουν οι γάτες αλλά το Παρούγκλι και η πρώτη του μορφή είναι χάλια!!!
καταρχην δεν μου αρεσει και ως Pokemon γενικος και απο δυναμη και απο ολα
το ξερω,αλλα επειδη ειμαστε οφ τοπικ τωρα,στοπ
Pages: 1 2 3
Reference URL's