Legendary Pokémon

Full Version: Καλύτερο δώρο?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εδω μπορουμε να αναφερουμε πιο δωρο μας εφεραν σε μια περισταση (π.χ Χριστουγεννα,γιορτη κ.α) και μας αρεσε πολυ.Και πναυματικα και υλικα....

Το καλυτερο μου δωρο ηταν οταν ημουν 12 χρονων και μου πηραν οι γονεις μου δωρο γενεθλιων ενα Gameboy-advance με την Pokemon Crystal!
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι γεννήθηκα.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάει ο αδερφός μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάνε οι συγγενείς μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι έχω φίλους.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάνε οι φίλοι μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι διασκεδάζω.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι κάνω τους γονείς μου χαρούμενους.

Αυτά βέβαια είναι από πνευματική άποψη. <333

Το καλύτερό μου δώρο είναι το Playstation3.
Το καλύτερό μου δώρο είναι το NintendoDS.
Το καλύτερό μου δώρο είναι αυτός εδώ ο υπολογιστής.
Το καλύτερό μου δώρο είναι η σύνδεση μου.
Το καλύτερό μου δώρο ήταν ένας ActionMan στα χιόνια με ένα χάσκι.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι φτιάχνω ωραία signatures για τον εαυτό μου.(αυτοδωριάζομαι)
Απο πνευματικης αποψης +φωνω με τον fr3quency...
Απο "υλικα αγαθα" ηταν η Pokemon Red οταν ημουν 5 χρονων, το ds και ενα παπαγαλακι φακος-ραδιοφωνο που μου κανανε δωρο περυσι τα χριστουγεννα τα ξαδερφια μου... Δεν θυμαμαι και τπτ αλλο να σας πω την αληθεια... Ε, τωρα που μεγαλωσα ρουχα και συνηθως χρηματα (σε γεννεθλια,γιορτη,χριστουγεννα κλπ...)
Απο πνευματικης αποψης οτι ειπαν oi above posters.
Απο υλικης αποψης let's see..Nintendo Ds Lite ,Final Fantsay Crystal Chronicles for Ds,and the *to get soon * wii!
πνευματικής άποψης αυτά που είχε γράψει ο fr3

(30-12-2008 02:18 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι γεννήθηκα.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάει ο αδερφός μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάνε οι συγγενείς μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι έχω φίλους.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι με αγαπάνε οι φίλοι μου.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι διασκεδάζω.
Το καλύτερό μου δώρο είναι ότι κάνω τους γονείς μου χαρούμενους.

και απο υλικής άποψης

το DS Lite που μου πήρε σήμερα ο πατέρας μου!
egw apo ylika dwra,ta kalytera htan:
wii
ds lite
pokemon diamond
super smash bros brawl
pokemon platinum (pou tha thn parw sta genethlia mou)Big Grin

pneymatika oti eipe o fr3
Απο πνευματικης αποψης θα συμφωνησω με τον fr3.

Τωρα απο υλικης, το καλυτερο δωρο που μου εχουν κανει οι γονεις μου, ειναι ο σκυλος μου Toungue και το DS.
το καλυτερο δςρο μου ειναι το xbox 360 + wii την ιδια ημερα (και το καθενα ειχε μεσα και απο παιχνιδια δωρο) Toungue
Εμενα ενας φιλος του φαδερ μου, μου ειχε παρει τον Μαξ Στιλ που ειχε και ενα πραμα σαν σκηνη. ( Btw ηταν οδοντοτεχνιτιης και τον ειχα δει πρωτη φορα στη ζωη μου ) και ημουν 8 χρονων. Α, και ζωγραφισα πανω του φακ γιου
(09-02-2009 04:33 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ]το καλυτερο δςρο μου ειναι το xbox 360 + wii την ιδια ημερα (και το καθενα ειχε μεσα και απο παιχνιδια δωρο) Toungue

____φαρδία......!!!!!!!!

Το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ήταν.....ο υπολογιστής μου αν κι είχα βάλει κι εγώ το 1/3 των λεφτών....πάντως the best Gift ever!!!!!
λοιπον,πνευματικα νομιζω μας εχει καλυψει ο fr3

υλικα,μια ξυριστικη μηχανη Gillete Fusion....παντα βαριομουν ν αγοραζω ξυραφακια κ ετσι ξυριζομουν καθε τ Αγιουυ "μπιπ" ανημερα,αλλα απο εκεινη τν μερα εχω γινει ανθρωπος(WTF?) Toungue
(09-02-2009 09:28 PM)Garam Wrote: [ -> ]λοιπον,πνευματικα νομιζω μας εχει καλυψει ο fr3

υλικα,μια ξυριστικη μηχανη Gillete Fusion....παντα βαριομουν ν αγοραζω ξυραφακια κ ετσι ξυριζομουν καθε τ Αγιουυ "μπιπ" ανημερα,αλλα απο εκεινη τν μερα εχω γινει ανθρωπος(WTF?) Toungue

ΜΑ ΚΑΛΑ??!!!ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ??!!!!Ο_ο
καλυτερο δωρο που εχω κανει ειναι να συμπαραστεκομαι στους αλλους οταν με εχουν αναγκη.

καλυτερο δωρο που μου εχουν κανει ειναι η friendship.
επισης πολυ συμαντικο ειναι για μενα οτι εχω ενα σκυλι που το αγαπω παρα πολυ.
περιμενω αυτους τους μηνες για κατι ΜΕΓΑΛΟ αλλα παρτε τωρα μια εικονα του καλυτερου δωρου που εχω παρει ως τωρα (βσκ δεν ηταν δωρο, απλως δεν πληρωσα,ΧΑ!)

[Image: PAC012-2.jpg]

Οκ, δεν ηταν και το ποιο ακριβο απο αυτα που εχω παρει ως τωρα, αλλα σιγουρα αξιζε τα λεφτα της και με το παραπανω

(βαριεμαι να πω τα κλασσικα φιλια αγαπη και ετσι...)
(30-12-2008 02:18 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Το καλύτερό μου δώρο ήταν ένας ActionMan στα χιόνια με ένα χάσκι.

ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙ ΤΟΝ ActionMan ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΚΙ! WOW!
LOL!

Tο καλυτερο δωρο ειναι η αγαπη, διωτη αυτη οριζει τα υπολυπα δωρα που ανταλασουμε...

(τωρα ξερετε γιατι μερικοι σας περνουν απεσια ρουχα και αχρηστα παιχνιδια που ξερουν πολυ καλα πως δεν θα τα αγγιξετε ποτε. lol!)
Pages: 1 2
Reference URL's