Legendary Pokémon

Full Version: Thy Fallen Dwdekatheon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(06-01-2009 06:33 PM)pokeman Wrote: [ -> ]πολυ καλο ναι, θα σταματησεις και αυτο η οχι? για να ξερω, μην χαλασω πεντε λεπτα απο την πολυτιμη ζωη μου τοσο ασκοπα, εχω και καλυτερα πραγματα να κανω...

1.Την αλλην την σταματησα γιατι δεν μου αρεσε
2.Μην κανεις spam στο thread μου
3.Το χρονο σου τον χαλας ομως οταν μας σπας τα νευρα αρα μπορεις να σπαταλεισεις στο να διαβασεις την ιστορια.Και μιας που το εφερε η κουβεντα θελεις να σε βαλω?Αν θα μπεις θα εισαι ο χειροτερος εχθρος του σύμπαντος
(06-01-2009 06:51 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]
(06-01-2009 06:33 PM)pokeman Wrote: [ -> ]πολυ καλο ναι, θα σταματησεις και αυτο η οχι? για να ξερω, μην χαλασω πεντε λεπτα απο την πολυτιμη ζωη μου τοσο ασκοπα, εχω και καλυτερα πραγματα να κανω...

3.Το χρονο σου τον χαλας ομως οταν μας σπας τα νευρα αρα μπορεις να σπαταλεισεις στο να διαβασεις την ιστορια.Και μιας που το εφερε η κουβεντα θελεις να σε βαλω?Αν θα μπεις θα εισαι ο χειροτερος εχθρος του σύμπαντος

Ποιά ιστορία θα σταματήσεις αυτή με τα πόκεμον η μιά άλλη που έχεις κάνει;
μια αλλη που εχω κανει.Οχι αλλο σπαμ please
(06-01-2009 06:51 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]

1. και που ξερω αν δεν σταματησεις ΚΑΙ αυτη?
2. εδω κανεις εσυ, εγω σε πειραξα?
3. δεν κανω 10 ωρες για να γραψω μια ταπα, εξαλου εχει πλακα, και οχι δεν θελω να μπω σε μια ιστορια που θα σταματησει.
(06-01-2009 06:33 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(06-01-2009 01:47 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]-Αυτό δεν έπρεπε να σου το πώ αλλά......σκοτώθηκε απο μεταλλικά κοφτερά νύχια.

Wolverine?!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Αυτο σημαινει οτι το διαβασες.ΧΜ.Οχι ειναι κατι πιο δυνατο και τρομακτικο που θα το μαθεις συντομα
Τώρα φοβήθηκα με αυτό που είπες.Αλλά καλύτερα ο Γουλβεριν.
Eπεισόδιο δεύτερο
2/2Το ξεκίνημα της περιπέτειας
Οταν λοιπον χτήπησε η πόρτα και το πράγμα που τηλεμεταφερόταν εξαφανήστικε τότε κατάλαβαν πως αυτό τώρα ήταν στην πόρτα.Ολοι στην αίθουσα άσπρισαν απο τον φοβο και δεν ήξεραν τι πράγμα να κάνουν.
Στεφανος:Αφού αυτό το πράγμα μας χτυπάει την πόρτα πάλι καλά.Αφου μπορεί και τελεμεταφέρεται θα μπορούσε άνετα να έρθει μέσα και....και να μας σκοτώσει
Ιάκωβος:Καλά λες.Χαχα έπρεπε να ήταν η αδερφή μου εδώ χαχα τώρα δεν θα ζούσε θα πέθαινε απο ανακοπή.Χαχα
Αλέξανδρος:Πάντος εμένα δεν μου φαίνεται για αστείο.
Και ένα απο τα άλλα παιδια στην σχολή του άνοιξε την πόρτα.
Ιάκωβος:Παιδιά θυμυθύται.Ζούμε στον 20ο αιώνα.Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα φαντασία μας θα ήταν.
είπε για να τους καθησηχάσει.
Και όταν λοιπόν άνοιξε η πόρτα εμφανίστηκε ένας μεσίληκας.Περίπου 50 χρονών τον έκοψαν.Ηταν ψηλός με μητερό καπέλο και φαινόταν σοφός.
-Γεια σας παιδια.Ποιος από όλους σας ήξερε τον καθηγητή Νέμο;
Στέφανος:Εγω ήμουν μαθητής του.
-Ωραία τότε.Ο καθηγητής πέθανε έτσι.Τι χρονιά ειναι εδώ.
Αλέξανδρος:1921.Καλά δεν ξέρεις που ζείς;
Εκείνος δεν του απάντησε και συνεχισε:
Πρέπει να τον αγαπούσες τον πολύ είπε.Λοιπόν με λένε ΘάνοΝM2].......
και πριν πεί το επίθετο του ακούστικε ένας θόρυβος που φαινόταν απο λύκους και όλο ακουγόταν πιο κοντά στην σχολή.
Και τώρα πρέπει να φύγουμε απο εδώ.Αλλά πριν το κάνουμε θα ήθελα να σου δείξω κάτι στα γρήγορα.
Είπε και έβγαλε ένα βιβλίο.
Ονομάζεται βιβλίο των σκίων και του φωτός.Και για αύτο τον λόγο σε εκπαίδευε τόσο καιρό ο καθηγητής με αυτές τις γλώσσες.Αν μπορείς να την διαβάσεις τότε μπορει να σε πάει στο Αρχιπέλαγος των ονείρων.Λεπτομέρεις για αυτό αργότερα.Τωρα πρέπει να φύγουμε.Και εσείς οι δύο θα έρθετε μαζί μου.
χωρίς να δώσουν αντήρηση με αυτα που είδαν να κάνει πήγαν μαζί του αλλά δεν τον εμπιστεύνοταν.
Πάμε στο δάσος με το πλοί μου θα φύγουμε εκεί και θα πάμε στο Αρχιπέλαγος των Ονείρων.
είπε τρέχοντας.
Αλέξανδρος:Δεν τον εμπιστευομαι
Ιάκωβος:Ουτε και εγώ
Στέφανος:Αποκλείεται θα λέει αλήθεια.Τόσο καιρό τις γλώσσες που έμαθα;
Και ενώ έτρεχάν τους περικύκλωσαν τα θυρία που φώναζαν όταν αυτοί ήταν στην σχολή.
Ιάκωβος:Τι....τι είναι αυτά!!!!!
Θάνος:Ο αρχιγός της φυλής του σκότωσε τον καθηγητή.Και είναι τα φοβερά μυθικά τέρατα που εφανίζονται μόνο την νύχτα.
Αλέξανδρος:Δρυκόλακες.
Θανος:Κατι χειρότερο.Είναι Γουέντιγκο.
Στέφανος:Μάλιστα.Και τι είναι αυτά.
Θανος:Είναι μισοί άνθρωποι και μισοί λύκοι.Και για να γίνεις πρέπει να φας ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.Και μετά όποιον τρώς γίνεσαι δυνατότερος και ο αρχιγός τους θα πρέπει να τον σκότωσεα.
Στέφανος:Μα αυτός που τον σκότωσε είχε μετταλικκά νύχια.
Θανος:Ναι στην τελευταία μορφή τους που να δείς τι έχουν.
Ιάκωβος:Συγνωμη που σας χαλάω την κουβέντα αλλά αυτα μας περικύκλωσαν.
Θανος:.Κανενα πρόβλημα.Πιαστε τα χέρια μου.
Ολοι τον έποιασαν και ξαφνικά τηλεμεταφέρθηκαν μπροστά στο καράβι.
Αλέξανδρος:για τί δεν το έκανες νωρίτερα;
Θανος:Γιατι πρέπει να είναι κοντά αλλιώς δεν μπορώ να τηλεμεταφερθώ.
Πάμε στο καράβι.
Ιάκωβος:Μα τι είσαι μάγος.
-Οχι είμαι ένας απο τους εφτα ταξιδευτές του χρόνου.
Ιάκωβος:Για αυτό κάτι μου θήμηζες.Πέρσι εσύ είσουν που με έδωσες το κουράγιο να πάω στην σχολή.Και ήσουν στην ηλικία μου.Καλα πόσο χρονών είσαι;
Θανος:δεν έχω ηλικία.Οταν μου έδωσαν το χάρισμα ήμουν 23.
Και ανέβικαν στο πλοίο και εκεί είδαν.......
συνεχίζεται
1ον)Future Trunks θυμίζει η ιστορία ΚΑΙ το κατάλαβα πριν διαβάσω το τελευταίο κομμάτι γιατί ξέχασα να το διαβάσω αρχικά.
2ον)Για να φτάσουν στην τελευταία μορφή τους ανταλλάζεις ενώ κρατάνε Metal Claws;
Φίλε....Πόρωση......πολύ καλό!!! Συνέχισε επείσης: George πλάκα είχε αυτό με το Metal Claw αλλά δεν έχει σχέση με τα πόκεμον...οπότε ξέχνα το.....Rolleyes
Συγνωμη που σας χαλάω την κουβέντα αλλά αυτα μας περικύκλωσαν

LOL Εκει εριξα ενα γελιο γιατι μιλουσαν φιλησυχα και πεταγεται και λεει οτι αμα δεν φυγουν θα πεθανουν.

Τεσπα πολυ ωραια η ιστορια σου Torch =D.Ελπιζω να εχει πολλα επεισοδια ακομα !
Αλέξανδρος:Δρυκόλακες

μπας και ενοούσες Βρυκόλακες; καλά άστο τώρα αυτο... πολύ ωραία η ιστορία! keep up on writing!
(07-01-2009 11:35 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Πρέπει να τον αγαπούσες τον πολύ είπε.Λοιπόν με λένε Θανάση[ΝM2].......

Δεν το έχω διαβάσει όλο ακόμα, ωστόσο είδα αυτό που έπρεπε. Με λένε Θάνο. Αν χρησιμοποιείς το όνομά μου, it is Θάνος. Μπορείς να με λες Περικλή, Υάκυνθο, Αναξίμανδρο, αλλά όχι Θανάση. Sorry, είμαι απόλυτος εδώ.
Επεισοδιο 3

Η συναντηση με το πληρωμα και η αφιξη προς το Αρχιπελαγος των Ονειρων

Πήγαν λοιπον στο πλοίο οπου κατα περιεργο τροπο βρησκοταν μεσα στο δασος.Τα τρεία αγόρια παραξενεύτικαν ομως δεν είπαν κουβεντα διοτι δεν ήξεραν τι θα προκυψει με τον Θανο και δεν τον εμπιστευοταν απολυτα.Εκεί μόλις εφτασαν ειδαν μια ψηλη,ομορφη γυναικα ντυμενη πειρατης.Και ο Θανος αρχισε να τους συστηνει με βιασεινει γιατι τα Γουεντιγκο τους είχαν μυριστεί και ήταν αναμενομενο να τους βρούν:
Θανος:Να σας γνωρισω την κόρη μου και την καπετάνισσα του πλοίου Μαρία[Charizard2005]
Mαρία:Χάρηκα.Τώρα ας φήγουμε απο δω
ειπε κοιτοντας όλους τους Γουεντιγκο να έρχονται απο παντού.
Ιάκωβος:Α,μάλιστα τώρα ειμαστε παγιδευμενοι σε ενα δασος,τριγυρυσμενοι απο κατι μυθικα πλασματα Γουεντιγκο.Και βρισκομαστε σε ενα καραβι που πατάει στο χώμα και περιμένει να πετάξει!
Και ξαφνικά τα ομορφα ματια της Μαρίας αρχισαν να γινονται κατασπρα και το καραβι αρχισε να αιωρειται στον αέρα και τα κουπια να δουλεόυν χωρίς κανένας να τα κεινεί.
-Μήπως είναι η θεα Αθηνά μεταμορφωμένη;
-Συνερθε δεν υπαρχουν θεοι.
-Εγω ομως το πιστευω
είπε ο Ιάκωβος και ξαφνικα ενα φώς πήγε πάνω απο το κεφάλι του και λυποθημισε επειτα απο λιγα δευτερόλεπτα.Μετά ενω αυτος κοιτονταν στο απο εμφανιση μεταξένιο πατωμα του πλοιου η Μαρία είχε πάρει το πλοιο απο το δασος και το πηγε στην θαλασσα ασφαλή απο τα Γουέντιγκο.

Θάνος:Ειμαστε ασφαλοι τώρα αλλα τουτος εδω γιατι λιποθύμησε;
-Αλέξανδρος:Μάγος εισαι το ξερεις και μας δουλευεις.Τωρα βοηθησε τον αν εχεις γιατρεφτικες ικανοτητες και.....η κορη σου τι εκανε προλιγο.Απαιτω εξιγεισεις.
Ο Στέφανος τον έκανε νοημα να σταματησει.
Ο Θάνος δεν εδωσε σημασια και πηγε να γιατρεψει τον λιποθυμουμενο και να δει τι έπαθε.
Θάνος:Μα αδύνατον
φώναξε!Κρατώντας ένα παραξενο,χρυσο αντικείμενο σε σχήμα σκυπτρου.και συνεχισε:
Αυτο το αντικείμενο έπρεπε να τον ξυπνησει μα δεν δρα καν.Και μάλιστα λάμπει κιώλας το σκυπρο μου που αυτο γίνεται οταν......μα δεν μπορει.Μαρία οδήγησε μας στο αρχιπέλαγος των ονείρων να τον πάμε στον φύλο μας.
Αλέξανδρος:Τι εχει πάθει και δεν γιατρευται.Πάντος δεν πέθανε γιατι αναπνεοι και μαλιστα παιρνει βαθιες ανασες.Και επίσης υπάρχει ενα παράξενο φώς πάνω του.Τα ρούχα του δεν ήταν τοσο λαμπερα.
τα έπλινε στην Αγια θάλασσα και αρχισαν να λάμπουν
είπε κοροιδευτικα ο Θανος.
Μαρία:Πατέρα σταμάτα.Και εγω δεν συμπαθω τους θνητους αλλα δεν κανω και ετσι.
Και μετά απο πολες ωρες στον αέρα έφτασαν κάπου σε μια παραξενη πύλη.
Θάνος:Εδω ειναι οι πυλες του αρχιπελάγους των ονειρων τώρα ας την ανοίξουμε.Μαρία ξερεις τι να κανεις.
Και ξαφνικά αρχισαν τα μάτια της να λαμπουν οπως ελαμπαν πρωτα οταν πέταξε το πλοιο και άνοιξε την πόρτα.
Μολις έφτασαν στο αρχιπέλαγος των ονείρων άρχισαν να ψάχνουν για το νησί των θεών.
Καθως έπλεαν ησυχα στην γαλαζια θαλασσα ένα τέρας του επιτέθηκε και κατάφερε να φάει το μισο σχεδόν καράβι.
Μετά αυτό αρχισε να βουλιάζει ενω το τέρας είχε βυθιστει στο σκουρο γαλαζιο του ωκεανου κατω απο το νερο.
Καθώς βυθιζόταν άρχισε ένα φως μέσα στην νύχτα να φέγγει πανω απο το καραβι.Λες ο φίλος μας ο Ra μας βοήθησε με τον ήλιο του.
Ξαφνικά το φως αρχισε να γηνετε σκαλες.
Θανος:ΟΙ θεοι μας καλουν στο συμβουλιο τους.
Στέφανος:που το ξερεις;εχεις ξαναπαει
Θανος:Ειμαι ταξιδευτης του χρονου.Μεχρι και στην τιτανομαχια εχω πάει να την δω.Τωρα ποιος θα τον κουβαλεισει αυτον;Δεν τον ριχνουμε στην θαλασσα να τελειωνουμε;
και ξαφνικα καποιος εμφανίστηκε απο την θάλασσα και κολυμπουσε με την ταχιτυτα καραβιου!
Είμαι ο στρατιγος του νησιου των μονομαχων.Μην τον σκοτωσετε φερτε τον σε εμας να τον εκπαιδευσουμε και να τον θεραπευσουμε και οταν ερθετε στον νησι μας αν τον θελετε θα τον παρετε
είπε και τον πήρε στα χέρια του.
Θανος:Ενταξει να τον προσεχετε γιατι εχει τον................ξερεις.
:Μα αποκλειεται.Ειναι άνθρωπος;Λιγοι μας εχουν απομεινει εδω στο αρχιπελαγος.Ενταξει θα τον φροντισω
Στέφανος:Το ξερεις δεν σε εμπιστευομαι πια.
Θάνος:Θα το κανεις με τον χρονο.Τωρα ας ανεβουμε στο συνεδριο των τρανων θεων
ειπε και ανεβηκαν τα σκαλωπατια πήγαν στον ήλιο και τους μετεφερε στο συνεδριο............
συνεχιζεται.........
(09-01-2009 04:17 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Θανος:Ειμαι ταξιδευτης του χρονου.Μεχρι και στην τιτανομαχια εχω πάει να την δω.

Wtf, εγώ μόνο στο SummerSlam θέλω να πάω το καλοκαίρι μπας και δω λίγο Triple H και δεν μπορώ, την τιτανομαχία έχω δει? 'νταξ, τα κλασικά μετά, συνέχισε, kthxbai.
Ποιο βιβλίο διαβάζεις αυτόν τον καιρό; Συνέχισε το......Wink
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's