Legendary Pokémon

Full Version: Θα αγορασετε το νεο DSi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εγω θα το αγορασω επειδη εχει 2 καμερες απλα φοβερο για την ακριβεια θα το πραγγειλω απο το εξωτερικο
Θέλω πολύ αλλά δεν πρόκειτε επειδή οι γονείς μου ούτε DS με άφησαν να πάρω....Sad οπότε.....
Δεν νομιζω να το παρω. Με χαλαει το γεγονος οτι δεν εχει dual slot, δεδομενου οτι ουσιαστικα ακυρωνει το Pal Park της καινουριας γενιας Pokemon. So, γιατι να μην παρω απλα ενα DS Lite? Το οτι εχει δυο καμερες και ειναι πιο φωτεινο δεν μου λεει κατι...
Εγω θα αγορασω το DSi γιατι εχω το παλιο Ds και ειναι ευκαιρια για μια ανανεωση...
καλά εχω μεινει πισω.Δεν ηξερα οτι θα βγει και αφου δεν εχω Ds μπορει να το πάρω
Εγώ δεν θα το πάρω,αφού έχω ήδη DS Lite.Επίσης,με πειράζει που το Lite δεν παίζει παιχνίδια GBC,θα πάρω το DSi που δεν παίζει ούτε Advance?
Αν και όταν πρωτοβγήκε μου άρεσε πολύ σαν γενική ιδέα, δε σκοπεύω να το πάρω κυρίως για τους λόγους που ανέφερε η Char, αλλά όταν το καλοσκεφτείς, υπάρχουν και άλλα θέματα. Το DSi, τείνει πιο πολύ στο να είναι μια απλή "μεταβατική" φάση σε μια καινούρια κονσόλα, δεν είναι γνωστό και σίγουρο πόσο θα κρατήσει και αν θα κρατήσει. Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κάτι σχεδόν αντίστοιχο του Game Boy Advance Micro ή κάποιοι-άλλου-παρόμοιου-τύπου-που-δεν-θυμάμαι-τώρα, δηλαδή μια "βελτιωμένη" έκδοση, μέχρι να βγει κάτι καινούριο (π.χ διάδοχος του DS, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο). Οπώτε μπορώ να περιμένω πριν το πάρω ή και να μην το αγοράσω καν. Only time will show Toungue
εγω θα το αγορασω γιατι απ οτι ειδα απ το serebii.net,το DSi εχει μερικα χαρακτηριστηκα παρομεια με του wii
Μήπως παίρνει μικρότερες κασέτες αντί για τις τωρινές και να παίρνει και τις κασέτες του τωρινού DS? ετσί το Pal Park θα μείνει απλά θα στέλνουμε απ'τις D/P/Pl.....κι όχι π'τις S/R/E/FR/LG.....
Από τις κασέτες 4ης γενιάς μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγές όπως μέχρι τώρα...
Με τιποτα, ελεϊνη προσπαθεια εκμεταλλευσης ηλιθιων ειναι το DSi. Το Ντη ες ειναι απο τις λιγες φορητες παιχνιδομηχανες που ειναι μονο για παιχνιδια, δηλαδη κυριολεκτικη παιχνιδομηχανη, ολα τα υπολοιπα φορητα ειναι κινητα/κομπγιουτερ wannabes, οπως και το DSi. Με βαση τα παιχνιδια, που ειναι ο κυριος σκοπος του Ντη ες, ειναι ιδιο με το Ντι ες αη (δλδ παιζουν τις ιδιες κασετες χωρις καμια διαφορα), το οτι προσθεσαν βλακειες για να προσελκυσουν γκουχ ανοητους γκουχ ειναι ξευτιλα. Παρε ενα κινητο στην τελικη, ή μια καμερα και ενα μπ3 πλεηερ, ή 30 ελιες.
Χαράλαμπε εγώ έχω DS,έχω κινητό και θα πάρω και καλύτερο,έχω και χωράφια με ελιές.Άρα δεν μου χρειάζεται DSi.Γιούπι!!!
As long as i live i swear that i won't buy that sluty thing. Γενικα το ολο αυτο θυμιζει πλεκτανη οπως με το παλιο καλο xbox και με το xbox360. Οταν βγηκε το xbox360 η παραγωγη παιχνιδιων για την παλια εκδοχη του xbox σταματησε ετσι ωστε να αγοραστει το καινουργιο. Το ιδιο θελει να κανει η nintendo και με αυτο. Επισης βλεπω οτι οσοι πανε να το παρουν ή θα θελουν να πουλησουν μουρη ή εχουν καιρο να πανε με γυναικα
μπα, το Dual Slot των DS/DS Lite μ' αρέσει και το Pal Park θα αχρειστευθεί ενώ με έχει βοηθήσει πολύ! Με τίποτα δεν θα το πάρω όσο ζω!
Οκ. Κατουρα και λιγο. Επειδη ενας προσπαθει να με πεισει οτι το πσ3 ειναι καλυτερο απο το γουι και θα παθω τπτ. Ειπε πως ειναι σαν υπολογιστης. Αν ειναι σαν υπολογιστης.... τοτε γτ να παρω πσ3 και οχι κανονικο υπολογιστη;

Btw αυτη ηταν κανονικη ερωτηση
Pages: 1 2
Reference URL's