(16-03-2009 03:45 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Αποφάσισα,το καλύτερο είναι τα events να γίνονται κανονικά και παράλληλα ή λίγο μετά να δίνονται από wi-fi μόνο σε όσους δεν πήρανε το κανονικό.Γίνεται και αυτό που είπε η Charizard2005 και θα πάρω και εγώ κανένα Pokemon από event....
Καλύτερο είναι αυτό που είπες
Καποιος υποτιμαει τις "ακρες" μας εδω μεσα
Greece is confirmed to...
Ριξτε μια ματια στο Main Site
Ε είπα να το πω, με σκάσατε
Αναμένατε... υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις...
Ειδατε ? Υπαρχει Θεος! Θα το παρω το Shaymin και απο Ελληνικο event
Και πληροφορουμαι οτι αρκετα συντομα θα γινει και κατι αλλο που ελπιζατε να γινει
Γενικως να παρακολουθειτε αρκετα συχνα το Site τους επομενους μηνες γιατι φετος θα υπαρχει μια ακολουθια γεγονοτων Pokemon (για να μην παρερμηνευθω δε μιλαω μονο για events που δινουν Pokemon) στην Ελλαδα που δεν εχει ξαναγινει...
Άμα γίνουνε στην Αθήνα δν έχω να λάβω...Θα μου στείλετε εσείς....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΒΕΝΤΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ!!!
Μην τα λες αυτά Φίλιπ γιατί δεν κρατιέμαι
Δηλαδή μπορούμε να ελπίζουμε και για κάποιο tournament?
Δεν θα επιβεβαιωσω ουτε θα απορριψω τιποτα προς το παρον. Παντως θα μαθετε συντομα (πολυ συντομα) για το τι θα γινει. Επισης οι περισσοτερες "εκπληξεις" θα ειναι official κατι πολυ σημαντικο για την Ελλαδα. Ετοιμαστειτε για κατεγισμο Pokemon τους επομενους δυο μηνες!
Ω ρε μάνα μου (λολ) !!!
Άρα αφού είναι μόνο για τους 2 μήνες αυτό που'χα σκεφτεί δεν υσχύει με τίποτα (προβολή 12ης ταινίας εδώ με δώρο Arceus)
Να σου πω την αληθεια γι αυτο που λες δεν ξερω. Παντως οι δυο μηνες θα ειναι οι φουλ. Απο κει και περα θα συνεχισουν να υπαρχουν πραγματα ολο το καλοκαιρι αλλα νομιζω σε μικροτερη κλιμακα. Εκτος κι αν μου κρυβουν κι εμενα πραγματα
(16-03-2009 04:40 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Καποιος υποτιμαει τις "ακρες" μας εδω μεσα
Αχ, sorry for that..
Νομιζω οτι για μενα παει αυτο. Δεν το εννοουσα ετσι ακριβως οπως βγηκε.
Τεσπα, πραγματικα, πολυ καλα νεα αυτα! Αντε να δουμε επιτελους... Θα κανουμε κι εμεις pre-release party για την Platinum?
Nice idea... ισως σε συνδυασμό με κάποιο meeting κοντά στο Πάσχα..