1ον)Οικονομία στα βραβεία κάνουνε;Ο νικητής έπρεπε να πάρει DSi και Platinum...Αντε μην τα πάρω...
.
2ον)Για το Garchomp οι κανόνες έχουνε κενά.Εκτός απ' το ότι δεν έχει item που το βρίσκω κάπως χαζό,μπορεί ο καθένας απλά να το βάλει με Hippopotas και όχι Hippowdon.Χαραμίζει μια θέση,αλλά μαζί και με κάποιο Brightpowder είναι δύσκολο να το πετύχεις το Chomp,όχι να το νικήσεις κιόλας.
3ον)Το item clause είναι λίγο σπαστικό αλλά καλύτερα από 6 leftovers στον αντίπαλο...Ίσως με 2 φορές/αντικείμενο ήταν καλύτερα..
4ον)Για τις επιθέσεις από Platinum ακόμα να πάρουμε απάντηση,ο κ.Kampas είπε θα το συζητήσει με Blue +Arty2 .
5ον)Hacked Pokemon πολύ δύσκολο το βλέπω να τα πάρουν χαμπάρι.Εκτός άμα βγάζουνε μάτι...
Για παραβίαση item clause πρέπει εμείς να σας ενημερώνουμε;Γιατί μερικά αντικείμενα δεν τα καταλαβαίνεις και πολύ...
Και μια απορία.Πότε θα μας ρωτήσεις με ποιον θέλουμε να μας βγάλει η κλήρωση;
.Ο Χαράλαμπος έχει διαλέξει αντίπαλο αλλά θέλω και εγώ τον ίδιο τι θα κάνουμε;
Κλήρωση;
EDIT:Και θα δούμε και κανέναν με κανένα Quick Claw και Fissure...
Πολυ ευκολες ερωτησεις:
1) Μιλαμε για WiFi event και μαλιστα το πρωτο που γινεται με πρωτοβουλια μας. Ειναι αδυνατο να προβλεψουμε τι μπορει να παει στραβα. Αν ειχε τετοια δωρα (τα οποια θα επελεγε η Nortec και οχι εγω) θα επρεπε να ειναι με πολυ πιο αυστηρους κανονες και σε ειδικο χωρο. Ειναι κυριως για την πλακα και για να δουμε τι δυνατοτητες εχουμε για το μελλον.
2) Δεν εχουν κενα οι κανονες. Αν ειχε Item, με ενα Yache Berry θα διελυε ακομα και αν του επιτηθωσουν με Ice Move. Και ναι, αν θες, βαλε τον στην ιδια ομαδα με Hippopotas. Πολλοι θεωρουν το Garchomp Uber, γι αυτο και προσπαθησαμε να περιορισουμε τις δυνατοτητες του ωστε να μην ειναι υπερβολικες. Κατα τη γνωμη μου, τα καταφεραμε καλα. Θα δειξει στο τουρνουα...
3)Το Item Clause για μενα ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και παντα παιζω με αυτο και ειναι γελοιο κατα προσωπικη μου αποψη να παιζουμε με το ιδιο αντικειμενο σε πανω απο ενα Pokemon. Καμια μεση λυση εδω. Ειμαι καθετος και οσο θα μπορω να συμμετεχω σε οργανωση καποιων τουρνουα θα εχουν Item Clause. Θελει skill για να μη βαζετε Leftovers και Life Orb παντου. Εδω να σας δω.
4) Για τις επιθεσεις Platinum ο Kampas ποσταρε χθες στο nintendo.gr και ειπε πως ειναι οκ. Ηταν μεγαλη παραχωρηση κατα τη γνωμη μου γιατι το τουρνουα ειναι Diamond και Pearl.
5) Οπως ειπα και πριν, ουσιαστικα τα Hacked Pokemon μας πειραζουν εφοσον αλλοιωνουν τη μαχη. Δεν λεω πως ολα ειναι οκ. Αλλα για αυτο και το επαθλο δεν ειναι DSi...
Τελος αμα δειτε ιδιο αντικειμενο φυσικα και θα το αναφερετε στην αναφορα στο τελος της μαχης. Αμα εχει ιδιο αντικειμενο αποκλειστηκε.
Τελος ενοειτε πως οι μαχες θα καθοριστουν τυχαια
Όποιος νικήσει θα πάρει shaymin πριν γίνει τι ήβεντ;
Οι 4 πρωτοι θα παρουν Shaymin πριν γινει το Event.
Τίποτα; Οι χαμένοι παίρνουν ένα τίποτα. Κρίμα, δε μπορούνε να νικάν όλοι.
Κάτι εσκέφθην.Μπορεί να'ναι και ανοησία αλλά ποτέ δεν ξέρεις!Εντάξει να δηλώσουμε τα ποκεμον για το tour,όμως αν δηλώσουμε και τα ITEM,τότε θα είναι γνωστά σε ορισμένους,επομένως χάνεται η ουσία του item clause φρονώ...
(17-04-2009 05:22 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]αν δηλώσουμε και τα ITEM,τότε θα είναι γνωστά σε ορισμένους
Ναι, στους Mods aka κριτές. Οι οποίοι δεν θα παίζουν. Αρα και πάλι, μόνο εσύ θα ξέρεις τι έχεις.
Και τα Pokemon και oι επιθεσεις και τα αντικειμενα που θα διαλεξετε θα ειναι κρυφα εκτος και αν αποκλεισθειτε.
Να ενημερωσω οτι το Σαββατο θα ειμαι στο Μουστακα στο Νεο Ηρακλειο για να δινω Shaymin. Οποιος θελει περναει καμια βολτα.
Τελικα πρωτοι πηραμε εμεις σειμιν παρα οι 4 πρωτοι του τουρ.
Αυτο το ξερουμε αλλα εδω υπαρχει ενα μεγαλο θεμα. Μετα τον πρωτο γυρο σας αφησαμε να κανονιζετε μονοι σας χωρις να πιεστειτε και ωριστε τα αποτελεσματα. Αντι καθε γυρος να κραταει μια βδομαδα, ο δευτερος κρατησε γυρω στις τρεις βδομαδες και ο τριτος τελειωσε προσφατα. ΑΠο το επομενο τουρνουα λοιπον, θα εχουμε ενα ωραιο Time Limit και οποιος προλαβε προλαβε.
Στα event τωρα, θα ερθετε καθολου απο Μουστακα;
Και αν μένει κανείς Πειραιά, εγώ θα είμαι στο Μουστάκα στο λιμάνι...
Δυστυχως δεν παιζει να μας βαλουν μαζι σε καποιο event... Ελπιζω να καταφερουμε να κανουμε καμια μαζωξη στον τελικο του τουρνουα...
Πάντως θέλω να προτείνω κάτι,το οποίο απλώς είναι μία ιδέα και τίποτα περισσότερο.Αφού το θέμα του live,για το τουρ,δεν φαντάζει ουτοπικό και επειδή υπάρχει ζήτηση για το Shaymin,προτείνω αυτά τα 2(shaymin και live)να συγχωνευθούν σε ένα.Αυτό φρονώ πως θα ήταν αποτελεσματικότερο,τόσο από άποψη χρονικής ευχέρειας αλλά και συγκέντρωσης κόσμου.Αυτά!