Legendary Pokémon

Full Version: Επιτελους....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
(12-04-2009 02:33 PM)Con Wrote: [ -> ]Μ.Δευτέρα;

για να λεει μ.δευτερα, λογικο ειναι....Wink
(12-04-2009 02:58 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(12-04-2009 02:33 PM)Con Wrote: [ -> ]Μ.Δευτέρα;

για να λεει μ.δευτερα, λογικο ειναι....Wink

Mα δεν είπε ο ίδιος Μεγάλη Δευτέρα! Αλλά αυτήν ενοεί , μιας και αυτή πλησιάζει! Όσοι πάρετε μέρος καλή τύχη και να μου πείτε αποτελέσματα!!!
Σήμερα είναι Μ.Δευτέρα αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Γιατί;
Έχει ανακοινωθεί το τουρνουά και αρχίσανε εγγραφές.Ο Χαράλαμπος και ο Θάνος γραφτήκανε κιόλας.
και πως το ξερεις αυτο? μηπως στο ειπανε?
μαλλον το ειπανε στο msn ομως δεν μας ενδιαφερει -_-
(13-04-2009 05:18 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]και πως το ξερεις αυτο? μηπως στο ειπανε?

Με τον Χαράλαμπο το είπαμε και στο μσν,αλλά έτσι και αλλιώς εκεί που δηλώνουμε συμμετοχές στο φόρουμ βλέπουμε τους συμμετέχοντες...Δείτε εδώ και εδώκαι μην ρωτάτε πολλά...Toungue
Μάγκες μία μικρή βοήθεια σχετικά με το tour...Πριν λίγο μου ήρθε mail για το event,ωστόσο έχω κάποιες απορίες.Λέει κάπου για τον Garchomp,όσον αφορά τους κανονισμούς του για να παίζει και αναφέρει ότι δεν πρέπει να έχει item.Δηλαδή απλά έτσι σκέτο;Το κάθε item θα χρησιμοποιείται μία φορά μόνο ανά ποκεμον;Φερειπείν 1 leftovers,1cb κτλ;Τα explosion kai dbond απαγορευόνται;Επίσης,αναφορικά με τα hacked pokemon,πως θα φανεί αν όντως είναι hacked η τσου;Το pokesav θερίζει τελευταία...Και εν πάσει περιπτώσει ποιος ορίζει τι εστί HACKING;Τι εννοω...Υποτεθήσθω πως έχω ένα Weavile και με ar του βαζω ice punch και μετά ισχυρίζομαι ότι είναι από move tutor,από platinum.Πως δύναται να δειχθεί αυτό;H πχ αν έχω ένα Latios και τον χρησιμοποιήσω στο tour,ο άλλος πως ξέρει ότι δεν είναι hacked απο ar,παρόλο που stat έχει κανονικά.Παρακαλώ κάποιος ειδήμων ν΄απαντήσει...
Λοιπόν. Ένα ένα.

- Αν θες να παίξεις Garchomp στην ομάδα, δεν πρέπει να κρατάει κανένα item και δεν πρέπει να έχεις Tyranitar ή Hippowdon στην ίδια ομάδα. Ξεκάθαρα τα πράματα.

- Ισχύει το Item Clause. Δηλαδή μόνο ένα από το κάθε αντικείμενο. Αυτό γίνεται για να μην κρατάνε για πάντα οι μάχες με τίποτα stall wars με Leftovers. Επίσης, θέλει περισσότερο skill όταν πρέπει να περιοριστείς σε ένα μόνο Leftovers.

- Το αν ένα Pokémon είναι hacked δεν φαίνεται μόνο από το moveset ή τα stats του. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που ένας όχι και τόσο έμπειρος στα Pokémon ξεχνάει να ελέγξει. Τώρα, όσον αφορά το PokéSav, αυτό το ψιλοφοβάμαι κι εγώ, μπορεί να γίνει πολύ πειστικό hacking μ' αυτό, αλλά και πάλι, υπάρχουν λάθη. Κι ας μην ξεχνάμε, τα όχι-τελείως-σωστά hacked Pokémon δεν περνάνε στο Nintendo WiFi ή στο PBR. Οπότε αν το final four του τουρνουά γίνει via PBR όπως ακούστηκε, εκεί θα υπάρξει πραγματικό πρόβλημα.
Και τέλος πάντων βασιζόμαστε και στη συνείδηση του καθενός. Αν λέει "όχι hacked Pokémon", ε, μην hackάρετε ρε παιδιά, δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν χάσει κάποιος.
Το Destiny Bond και το Explosion δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν μονο εαν ειναι last moves.
(14-04-2009 10:01 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]- Ισχύει το Item Clause.

γιατι item clause??!!! αφου 3 απ τα ποκεμον μου στην ομαδα εχουν leftovers!! τι να τους δωσω δηλαδη??!!HuhSad
Δεν σου φταίμε εμείς...Και άμα θες κάτι κάνει και το Shell Bell.
(14-04-2009 12:01 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]γιατι item clause??!!! αφου 3 απ τα ποκεμον μου στην ομαδα εχουν leftovers!! τι να τους δωσω δηλαδη??!!HuhSad

Πιτόγυρα. Ακούς εκεί ταΐζει τη μισή του ομάδα με αποφάγια...

Και το item clause ισχύει γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Μια ομάδα με ποικιλία στα items χρειάζεται περισσότερο skill για να δουλέψει από το κλασικό 3 Leftovers και 3 Life Orbs, άντε και κανά Choice κάτι για το rock. Κι εγώ θέλω να έχω πάνω από ένα αμυντικό Pokémon αλλά αν το έχω θα είναι χωρίς Leftovers.
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί εξειδανικεύετε τόσο πολύ το Garchomp...Για μένα ο Salamense είναι πιο broken.Νομίζω επιτρέπεται το Girachi,to οποίο είναι όντως μεγάλη πο@@στιά με το flinch hax.Πάντως θέλω να μου δείξετε ένα,ο οποίος να μην έχει 6αδα τουλάχιστον 2 dragon...Όλοι θα βάλουμε latios,Garchomp,Skarmbliss,κτλ.Πρωτοτυπία μηδέν εν τέλει.Ελπίζω αυτό να μην συμβεί.BTW,έχω σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ,αλλά μου βγάζει την κλειδαριά,νομίζω την κόκκινη, την οποία δεν δέχεται το DS.Μπορώ ν΄αλλάξω τπτ η απλά δεν είναι συμβατή η συγκεκριμένη με το DS;Αν ισχύσει δυστυχώς το προαναφερθέν θα καταφύγω στο usb adaptor αναγκαστικά...Μου φαίνεται το έχει ακόμα στο Μall;
Το Ds ειναι συμβατο με καθε ασυρματη συνδεση. Κοιτα μηπως υπαρχει προβλημα σε καμια ρυθμιση. Το Garchomp ουτε εγω το θεωρω τοσο Broken αλλα επειδη κατα κοινη ομολογια ειναι, αποφασισαμε να το περιορισουμε. Παντως ακομα ειναι χρησιμοποιησιμο για μενα.
Αν εχεις Hacked επιθεση η οποια θα μπορουσε να ειναι πραγματικη δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Τραγικα θα ειναι αν το Pokemon εχει υπερβολικα stats η κινησεις που κανονικα δεν θα μαθαινε. Γι αυτο μετα απο καθε μαχη θα μας στελνετε e-mail με τα Pokemon που χρησιμοποιησε ο αντιπαλος. Αν για παραδειγμα εκανες Explosion σε ενα Blissey με Metagross και του εφαγες λιγοτερη απο τη μιση ζωη και δεν υπηρχε καμια αλλη παραμετρος που να επηρεαζε το Attack σου η το Defense της, τοτε θα αρχισουμε να υποψιαζομαστε πως ηταν Hacked.
Τελος, συμφωνω οτι λιγοι θα πρωτοτυπησουν, αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο. Τωρα για το Jirachi που λες, μην ξεχνας πως εδω δεν ειναι Shoddy οποτε αντε να βρεις Jirachi με ιδανικο συνδιασμο. Οπως ειπες αλλου δεν ειναι απιθανο αλλα πολυυυυυυυυυυυ σπανιο και δεν νομιζω οτι καποιος θα το εχει καταφερει.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's