Legendary Pokémon

Full Version: Το τριό καρό...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ηρθε η συνεχεια!!!

Επεισόδιο 5

Η:Δεν το πιστευω!!!Πυροβολησε τον Αλέξανδρο!!!!
Χ:Παω να τον κυνηγησω….
(Ο Χρηστος ειχε παρει από πισω τον αγνωστο δραπετη του πυροβολισμου)
Ι:Αλέξανδρε παρε γρηγορες αναπνοες και συγκρατησε τον πονο σου μεχρι να καλεσω ένα ασθενοφορο….
Α:Ενταξει…αλλα κανε συντομα γιατι δεν ξερω που με πετηχε η σφαιρα…
Η:Απ’ότι βλεπω σε πυροβολησε στο δεξι μπρατσο…μαλλον γι’αυτό δεν μπορεις να αισθανθεις το χτυπημα.
Χ:Χου,χου,χου,χου(επιστρεφει ο Χρηστος λαχανιασμενος)
Η:Τι εγινε Χρηστο?Τον επιασες?
Χ:Με βλεπεις να τον εχω μαζι μου?Την εκανε ο βλακας με μια μηχανη που την οδηγουσε ενας άλλος…Τελος παντων καλεσατε ασθενοφορο?
Α:Ναι μολις καλεσα και θα ερθει οσο πιο συντομα μπορει.
Χ:Α,καλα καταλαβα του χρονου τετοια μερα θα ερθει.
Η:Μην εισαι υπερβολικος.
Χ:Τι μην ειμαι υπερβολικος?Δεν ακους σχεδον κάθε μερα που πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι από αργοπορία του ασθενοφόρου?
Α:Αχ,αχ,αχ,…….δηλαδη θα πεθανω?
Η:Ελεος ρε Χρηστο!Ελεος πια!!!!!!
Χ:Καλα το κοβω….

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ «ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ»ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ….

Α:Δεν ειμαι καλα γιατρε…
Γιατρος:Ελα χαλαρωσε όλα θα πανε καλα,θα σε παμε στο χειρουργιο για να σου αφαιρεσουμε την σφαιρα για να μην εχουμε καμια επιπλοκή
Χ:Ακου τον,ξερει τι λεει.
Γιατρος:Θα πρεπει να περιμενετε στην αιθουσα αναμονης μεχρι να τελειωσει το χειρουργιο
Χ:Ενταξει γιατρε…
Η:Δεν μου λες δεν πρεπει να φωναξεις και την Δεσποινα?
Ι:Πρεπει Χρηστο…θα την καλεσεις εσυ?ή να την παρω τηλεφωνο εγω?
Χ:Ασε θα την παρω εγω τηλεφωνο,βγαινω λιγο εξω και επιστρεφω σε λιγο.
Η:Ενταξει,θα σε περιμενουμε στην αιθουσα αναμονης…

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

Χ:Ελα Δεσποινα,τι κανεις?Που σε πετυχαινω?
Δ:Ελα ρε Χρηστο,Εδώ τρωω με την βασιλισσα Ελισάβετ,πολύ παλαβη μιλαμε είναι…
Χ:Τοσο μακρια βρισκεσε?
Δ:Όχι καλε εδώ ειμαι στην Αθηνα σε ένα μεγαλο ξενοδοχειο…
Χ:Ωραια,λοιπον θελω να σου πω κατι και πρεπει να μεινεις ψυχραιμη
Δ:Τι συμβαινει?
Χ:Πυροβολησαν τον Αλεξανδρο.
Δ:Μπουμ…..(Εξαφανιστηκε)
Χ:Δεσποινα,Δεσποινα εισαι εκει?.....Μαλλον όχι….Μου αρεσει που της ειπα να μεινει ψυχραιμη

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Η:Μα που είναι οι γιατροι εξαφανισμενοι?
Ι:Αμα μαθεις πες και σε μενα γιατι δεν γνωριζω καν!
(Ο Χρηστος μπαινει φουριοζος)
Η:Τι εγινε Χρηστο?Την ειδοποίησες?
Χ:Ναι,αλλα δεν αντεξε αυτά που της ειπα και μαλλον λυποθημησε…
Ι:Τοσο καλα…
(Ενας γιατρος εμφανιζετε από τον διαδρομο)
Η:Γιατρε,γιατρε….πως είναι ο κ.Βλαστος?
Γιατρος Β’:Μια χαρα,χαιρει ακρας υγειας…
Χ:Ευτυχως!
Γιατρος Β’:Δεν ηταν κατι δυσκολο για μας…
Ι:Ξερετε σε ποιο δωματιο τον εχουν παει?
Γιατρος Β’:Ναι στο 214.
Χ:Ευχαριστουμε!Παιδια παμε…

ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,Η ΗΡΩ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ SMS ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

Ι: Εδω ειναι
Χ:Τι περιμενεις?Ανοιξε την πορτα…
Κλακ!(Ο ηχος της πορτας που ανοιγει)
Ι:Αλεξανδρε??...
Μαρινα:Ησυχια παρακαλω!ο ασθαινης αναπαυεται!
Ι:Τι πεθανε??
Χ:Πωρε!Ξεκουραζετε εννοει η κοπελα!
Ι:Α σωστα
Χ:Γεια σας,λεγομαι Χρηστος και απο’δωο φιλος μου ο Ιάκωβος
Μ:Α χαιρω πολυ!Εγω ειμαι η νοσοκομα του φιλου σας…Κι εχω να σας κανω καποιες ερωτησεις.
Χ:Ωραια,σας ακουμε.
Μ:Ξερετε ποιος πυροβολησε τον φιλο σας?
Χ:Οχι
Μ:Μαλιστα.Που εγινε ο τοπος του πυροβολισμου?
Χ:Στο νεκροταφειο λιγα τετραγωνα πιο κατω απο δω.
Μ:Αχα.να ξερετε οτι αφου ο δραπετης ειναι αγνωστος,θα στειλω την σφαιρα στο εγκληματολογικο…Συγγνωμη,αλλα τωρα εχω να παω και σε αλλους ασθενης.Παρακαλω να μην κατσετε πολυ ωρα εδω.
Ι:Ενταξει Μαρινα.
Μ:Ευχαριστω.
(Η Μαρινα αποχωρησε)
Χ:Θα μπλεξουμε πολυ χοντρα…
Ι:Γιατι το λες αυτο?
Χ:Αν μπλεχτει η αστυνομια με την αγνωστη διαθηκη θα εχουμε να κρυβομαστε.
Ι:Και τι θα κανουμε?
Χ:Θα πρεπει να παρουμε την σφαιρα απο δω και να την εξαφανισουμε!
Ι:Μου μυριζουν μπλεξιματα!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….
Tα σπάεει! Τέλειο πραγματικά!!

Συνέχισε έτσι!
Καιρος για την συνεχεια!!!!

Επεισοδιο 6

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ….

Χ:Ιακωβε!!!Πρεπει να βρουμε σε ποιο δωματιο υπαρχει πιθανοτητα να βρουμε την σφαιρα!!!
Ι:Εισαι γκαγκα παιδακι μου???Πως θα μαθει η αστυνομια για την μυστικη διαθηκη???Μια σφαιρα θα εξετασουν…τιποτα άλλο!
Χ:Εισαι σιγουρος γι’αυτό?Εγω πιστευω ότι σιγουρα θα μας καλεσουν για να μαθουν περισσοτερα στοιχεια.Τι θα τους πουμε?Οτι ειχαν βαλει στοχο μια καλογρια αλλα πετυχαν τον Αλεξανδρο?
Ι:Ουφφφφ…δεν εχω ιδεα…το μονο που είναι σιγουρο είναι ότι ειμαστε μπλεγμενοι ΧΟΝΤΡΑ!!!Μου ερχετε να τα παρατησω όλα και να φυγω στο εξωτερικο!
Χ:Αυτό ξερεις να κανεις εσυ καλα μια ζωη!Απο μικρο,που σε θυμαμε ολο την εκανες μολις τα εβρησκες σκουρα.
Ι:Ναι αυτό έκανα,γιατι δεν εχω τα κοτσια!!!(ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΦΩΝΗ & ΕΣΤΡΕΙΨΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ)
Χ:Ενταξει,φυγε!Φυγε αμα δεν εχεις τα κοτσια!!!
Ι:Αντιο Χρηστο,παω σπιτι.
Χ:Πηγαινε σαν τον μ***** σπιτακι σου,μην σε ενοχλουμε άλλο!!!
Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ….
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΑΣΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ..Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ,Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ,ΕΝΩ Η ΗΡΩ & Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ….ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ???

Στην καφετερεια…

Η:Χρηστο!!!Χρονια και ζαμανια ρε κολλητουλη!
Χ:Επ!Αλοχα Ηρω.Πως τα περασες?
Η:Μια χαρα μωρε.Εσυ?Εποικινωνησες με τον Ιακωβο?
Χ:….
Η:Όχι ε???Τι εχει συμβει ρε συ?Ανησυχώ.
Χ:Δεν εχω ιδεα,και ουτε θελω να ξερω τι κανει αυτος.Τεσπα,η Δεσποινα που είναι?
Η:Αυτή?Αυτη είναι η ποιο τυχερη στην παρεα!Αυτη την στιγμη που μιλαμε είναι στην Μαλδίβες…
Χ:Α την τυχερη!Βλεπεις οποιος εχει τα γραγκα,ξερει να τα χρησιμοποιει καλα!
Α:Να με και εγω ρεεεεεεε!
Η:Αχ Αλεξανδρε!!!!Καλοσωρησες!Φιλακι?
Α:Καλως σας βρηκα,βεβαια φιλακι…ρε παιδια γιατι χαθηκαμε τοσο καιρο?Αφου ολοι Αθηνα ήμασταν.
Χ:Καλα,όχι και ολοι….μην ξεχναμε τον Ιακωβο που ακομη αγνοειτε η τυχη του.
Α:Ακομη το ιδιο κολλημα εχεις?Ξεκολα!
Χ:Λοιπον,τερμα η συζητηση,πισω στα δικα μας.Παιδια με καλεσε η αστυνομια ως μαρτυρα για το επεισοδιο…
Η:Και τι ακριβως σε ρωτησαν?
Χ:Τι σχεση εχω εγω με τον Ιακωβο.Και αν πιστευω πως ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμών…ακομη μου ειπαν για τα αποτελεσματα της εξετασης που εκαναν για την σφαιρα…
Α:Ωχ,τι ανακαλυψαν?
Χ:Τιποτα απολυτως.Ηταν πεντακαθαρη χωρις ιχνος αποτυπωμάτων.
Η:Μα καλα,χαζοι είναι?Η σφαιρα βρεθηκε με αιματα,λογικο δεν είναι να διαλυθουν τα αποτυπωματα?
Α:Απ’ότι γνωριζω εγω,ετσι είναι.
Χ:Και όλα αυτά για μια παλιο-διαθηκη!Να ξεραμε τουλαχιστον ποιανου είναι,να πω ΟΚ….αλλα δεν ξερουμε τιποτα,κανουμε τυφλα βηματα..
Η:Τι να πεις….μεγαλα μπλεξιματα εχετε!Τεσπα,εγω την κανω.
Χ:Που πας?κατσε μωρε μαζι μας.
Η:Παιδια το ξερω ότι ειστε καλη παρεα,αλλα εχω να παω να δω την μανα μου γιατι είναι αρρωστη.
Χ:Καταλαβαινω,περαστικα να της πεις.
Α:Και από μενα μην ξεχασεις!
Η:ΟΚ παιδες,καλη συνεχεια.
Χ:Ειλικρινά Ιακωβε,νιωθω το κεφαλι μου ότι είναι ετοιμο να σπασει!!!Δεν αντεχω άλλο,να σκέφτομαι αυτην την παλιο-διαθηκη και ποιο θα είναι το επομενο μας βημα!
Α:Μην ξεχνας ότι χωρις τον Ιακωβο δεν μπορουμε να συνεχισουμε όπως πριν!
Χ:Το καταλαβαινω αυτό,αλλα κατάλαβε με,δεν γινετε μια ζωη με το που τα βρησκει σκουρα να το σκαει σαν να είναι κοτα!Μια ζωη το ιδιο λαθος κανει και πιστευω πως ηρθε η στιγμη να βαλει μυαλο!
Ι:ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ…(Ακουστηκε με μια ησυχη φωνη…)ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ!
Χ:Βρε,βρε!Σαν τα χιονια,μονο που επρεπε να ερθεις μαζι τους τον Δεκεμβρη!Μην χαθουν στο δρομο.
Ι:Αυτό το χιουμορ…δεν το εχω ξεχασει ποτε!
Α:Ιακωβε πως ηξερες που ημασταν?
Ι:Μου τηλεφωνησε η Ηρώ το πρωι και μου ειπε πως θα εισασταν εδώ.
Χ:Ευτυχως που νιαστηκες για μας,ολο το διαστημα…
Ι:Χρηστο συγγνωμη για όλα!Ηταν λαθος μου που εφυγα και σας παρατησα σε ένα τοσο κρίσιμο σταδιο.Το ξερω πως με χρειαζεστε…
Χ:Τι λες μωρε?Μπορουμε να τα καταφερουμε και μονοι μας εμεις χωρις την βοηθεια σου.Ετσι δεν είναι Ιακωβε?
Α:Όχι δεν είναι ετσι.Αν θυμασε καλα,ο συμβολαιογραφος μας ειπε πως θα διεκδηκησουμε τα λεφτα μονο εάν βρουμε τα στοιχεια ολοι μαζι!Δεν γινετε να χωριστουμε για μια μ****** της στιγμης!!!Ειστε μεγαλοι ποια!Οχι παιδια!Βαλτε το κεφαλι σας και κατανοηστε το επιτελους!!!Ελεος ποια,εχω βαρεθει νασας ακουω να τσακωνεστε συνεχεια!
Χ:Ενταξει λοιπον,συγγνωμη Αλεξανδρε,παραφέρθηκα χωρις λογο.
Ι:Συγχωρεμενος!Λοιπον,back στο σχεδιο μας!
Α:Ναι,αλλα ποιο θα είναι το επομενο μας βημα?Δεν εχουμε κανενα στοιχειο να μας καθοδηγησει…
Ι:Κανεις λαθος!Εχουμε.
Α:Και ποιο είναι?
Ι:Όταν γυρισα από την Ρωσια,βρηκα στο γραμματοκιβωτιο μου έναν φακελο…
Χ:Για πες,τι ειχε μεσα?
Ι:Κατι φωτογραφιες από το ατυχημα του Αλεξανδρου και κατι άλλες που εδειχναν μια πλατεια και μια συκια…
Χ:Ε?Που κολλαει το ατυχημα του Αλεξανδρου,με μια πλατεια?
Α:Λογικα θελει να μας δωσει να καταλαβουμε πως θα είναι η απαντηση γι’αυτό που επαθα και ποιος είναι αυτος…
Ι:Παιδια,χαλαρωστε.Τις εχω εδώ τις φωτογραφειες.Ειδου!Αυτες είναι…
Χ:Η φωτογραφια του ατυχηματος σου Αλεξανδρε,είναι τραβηγμένη ακριβως πισω από τον Ιακωβο…
Α:Παιδια!
Χ:Τι επαθες?
Α:Ξερω που είναι αυτή η πλατεια…
Χ:Που είναι?
Α:Είναι ακριβως στο πισω τετραγωνο που είναι το σπιτι μου…
Χ:Ωραια,παιδια μαζευτετα.
Ι:Γιατι?
Χ:Εχουμε να λυσουμε ένα μυστηριο…και θα το λυσουμε ο κοσμος να χαλασει!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Ω! Πολύ αγμάτο part! Τα σπασε!

Can't wait for the continue!
teleia nea episodia tha exoume????
Όταν μπορέσει το παιδί , γιατί τώρα διαβάζει για πανελήνιες.

Ωστώσω : Chriiiiis , θελουμε νεο part!
(28-10-2009 11:02 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]teleia nea episodia tha exoume????

Ναι Staraptora νεα επεισοδια εχουμε!!!Και που να δειτε και τα επομενα!!!
Aldark κανε υπομονη με το επομενο επεισοδιο...προτεραιοτητα εχουν τα διαβασματα πρωτα και μετα αν βρεθει χρονος θα το ανεβασω το επομενο!!!

Ακομη συντομα τελειωνει η first season εδω και στην επομενο season θα μπουν νεα "πρόσωπα" στη σειρα!!!!!
kala min mas plakoseis
Δεν ειχα τετοιο σκοπο! Toungue ....Τωρα πισω στο θεμα...
ok we are waiting you
Επεισόδιο 7

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ….

Α:Πολύ μπιρι,μπιρι αρχησε και πρεπει να σταματησουμε!Τι λετε να ξεκινησουμε??
Χ:Εννοειτε!Παμε…
Ι:Παιδες,συγγνωμη αλλα δεν θα σας ακολουθησω….
Χ:Οριστε?
Ι:Δυστυχως,πρεπει να παω σε μια επειγουσα δουλεια και την εχω καθυστερησει…
Α:Μα μολις επεστρεψες στην Ελλαδα…
Ι:Το ξερω παιδια…αλλα καταλαβετε με,είναι ζητημα ζωης και θανατου
Χ:Καλα,καλα αμα είναι τοσο σημαντικο,πηγαινε,θα παω εγω με τον Αλεξανδρο στη πλατεια.Αλλα μην ξεχασεις να μας δωσεις τις φωτογραφιες.
Ι:Οκ,παρτε τις και καλη τυχη…γεια σας…
Α:Χρηστο θελω να σε ρωτησω κατι.
Χ:Πες μου.
Α:Ωρες,ωρες δεν σου φαινετε ότι κατι μας κρυβει?Λες να μας φαει την περιουσια ο Ιακωβος?
Χ:Με τιποτα φιλος σου είναι.Ποτε δεν θα σε πρόδινε για τα λεφτα.
Α:Δικιο εχεις,εδώ παρατησαμε τις δουλειες μας για να κυνηγήσουμε τα λεφτα.
Χ:Λοιπον,παρε τα ποδια σου και φυγαμε!
Α:Παμε!

ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ,ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ….

Α:Να Χρηστο εδώ είναι το σπιτι μου και ακριβως απο πισω είναι η λεγομενη πλατεια με τη συκιά…
Χ:Ωραια,ξερεις που εχει παρκινγκ για να παρκαρω το αυτοκινητο?
Α:Εχει κατω από την πολυκατοικία που μενω αρκετο χωρο για να βαλεις το αυτοκινητο χωρις να πληρωσεις σε ιδιωτικο παρκινγκ.
Χ:Σιγα μην πληρωνα 3 Ε για 1 ωρα…χαζος ειμαι?
Α:Εδώ ειμαστε,βλατο μεσα και σε περιμενω εδώ απ’εξω.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ,ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ…

Α:Χρηστο εδώ ειμαστε…
Χ:Το καταλαβα από τη φωτογραφια που μας εδωσε ο Ιακωβος.
Α:Τι είναι αυτό?
Χ:Ποιο?
Α:Εδώ στο φραχτη με τα φυτα υπαρχει καρφωμενος ενας φακελος…
Χ:Και καθεσε και τον κοιτας?Ανοιξε τον να δουμε το περιεχομενο?
Α:Και αμα δεν είναι δικος μας?
Χ:Συγγνωμη ρε Αλεξανδρε,βλεπεις εσυ κανεναν εδώ τριγυρο να περπαταει?Μονο εμεις ειμαστε εδώ!
Α:Καλα,αλλα αν δεν είναι δικο μας το γραμμα και είναι κανενος αλλου,εσυ θα το πεις και όχι εγω.
Χ:ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!!
Α:Λοιπον ακου….

Αχα!Βρισκεστε σε καλο δρομο και κοντευεται στη λυση αυτου του μυστηριου.Αλλα μην νομιζετε πως θα είναι τοσο ευκολα από δω και περα.Θα συναντησετε πολλα εμποδια και πολλους εχθρους που θα θελησουν το πολυποθετο χρηματικο ποσο που ψαχνετε μισο χρονο τωρα.Μεσα στο φακελο εκτος το παρον γραμμα θα βρειτε και έναν μικρο χαρτη που θα σας οδηγησει στο επομενο στοιχειο για να βρειτε τη λυση του μυστηριου…Εμενα θα με γνωρισετε αρκετα συντομα,οποτε καντε υπομονη και θα τα πουμε αρκετα συντομα κ θα αποκαλυφθουν πραματα που ουτε καν τα εχετε φανταστει ποτε!!

Γεια χαρα προς το παρον
Ο Μυστηριος

Χ:Άλλο και τουτο….περιεργο γραμμα.Για ποια αποκαλυψη αραγε να αναφερετε?
Α:Κανε υπομονη και θα μαθουμε και συντομα!Για να δω το χαρτη.
Χ:Φαινετε γνωριμος.
Α:Και φυσικα φαινετε,αφου είναι ο χαρτης της πλατειας και οδηγει στη γέρικη συκια.Ακολουθησε με…
Χ:Τι άλλο θα δουν τα ματακια μου?Ενας αγνωστος να μας καθοδηγει για το τι θα κανουμε…
Α:Λοιπον εδώ ειμαστε,η περιβόητη συκια!
Χ:Αυτό το πραμα είναι που πρεπει να ψαξουμε?
Σ:Γεια σας παιδια,να σας βοηθησω σε τιποτα?
Χ:Μπα όχι ευχαριστουμε!Θα το βρουμε μονοι μας.
Α:Ρε Χρηστο μιλα καλυτερα στον ανθρωπο…Συγγχωρεστε τον είναι τσαντισμενος με κατι που συμβαινει…Πως σας λενε?
Σ:Στελιο,δουλευω εδώ ως κηπουρος.Εσας?
Α:Εμενα Αλέξανδρο και τον φιλο μου Χρηστο.
Σ:Λείπει και άλλος ενας αν δεν κανω λαθος….αυτο είναι για σας….
Α:Μα καλα,που μας ξερεις εσυ?
Χ:Λιγο μυαλο θελει για να καταλαβεις ότι είναι το επομενο στοιχειο.
Σ:Πολύ σωστα,αυτό είναι δικο σας και θα το αξιοποιησετε όπως θελετε.
Χ:Αλεξ,ανοιξε το.
Α:Εδώ υπαρχει ένα ακομη γραμμα,μιση φωτογραφια και ένα….κλειδι!
Χ:Κλειδι?

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..
Πολύ ωραίο Χρήστο!Τα πας πάρα πολύ καλά.Συνέχισέ το!
Αυτη τη βδομαδα το επομενο!!!Τα παω εναλλαξ γιατι δεν τα προλαβαινω ολα μαζι!!!!
Nice on dude! Περιμένουμε το καινούργιο...
ρε εσυ πρεπει να εχεις ταλεντο ομως νταξει δεν λεω τπτ αλλο.....οτι εγραψες τα λενε ολα...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's