23-12-2009, 10:02 PM
23-12-2009, 10:04 PM
(23-12-2009 10:02 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Πριτς.... ποιος σου ειπε οτι θα πεθανει καποιος???Πρεπει οπως και διποτε να πεθανει καποιος??ε?
όλοι κάποτε πεθαίνουν.
25-12-2009, 12:46 AM
πω ρε χρηστο αμα ειναι να μας κρατας σε αγωνια τουλαχιστον γραφε γρηγορα γιατι ειναι και X-mas εχεις χρονο νομιζω....τεσπα τα λογια ειναι περιττα,περιμενω με ανυπομονησια το επομενο επισοδειο...
25-12-2009, 02:32 AM
Που δυστηχως θα ειναι το τελευταιο για την 1η season...και απ'οτι υπολογιζω την 2η season θα τη διαβασετε με το καλο το καλοκαιρι....
25-12-2009, 02:40 AM
ΓΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤ?!!!ΓΙΑΤΙ????Οχι ρε μην μας το κανεις αυτοοοοοοοοοοο T-T
25-12-2009, 03:04 AM
Δεν μπορω να κανω διαφορετικα...αρχιζει το σκληρο διαβασμα των πανελλαδικων και δεν θα προλαβαινω να γραφω και αυτη...θα δουμε στο μελλον τι θα κανω...παντος θα συνεχιστει....
25-12-2009, 03:09 AM
καλα νταξει οτι και να γινει θα περιμενω δευτερη σεζον....
25-12-2009, 03:20 AM
Αυτο εννοειτε!!!Παντως thnx και για τα καλα σου λογια...
30-12-2009, 05:43 AM
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ GUYS!!!!!!
Επεισοδιο 10 –ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ- (SPECIAL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!)
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ!!!ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ???
Δ:Μαμα μου!!!
Η:Ηρεμησε Δεσποινα.
Χ:Τι μας θελεις ολους εμας Στρατο?Ουτε καν που σε ξερουμε.
Σ:Νομιζετε…Ιακωβε?Δεν με ξερεις?
Ι:Τι,τι λες?Εγ,εγω να σε ξερω?
Σ:Χαχα,πλακα εχεις!Παραδεξου ότι εκανες μια μεγαλη μαλ****.
Α:Ιακωβε τι λεει αυτος?
Σ:Αντε Ιακωβε!Για πες τους τι τους κρυβεις…
Ο Χρηστος και οι υπολοιποι τον κοιταγαν με απορια οσπου ξαφνικα σηκωνετε,καταπινει ξερα,αναστεναξε και γυρησε το πλευρο του ώστε να τους κοιταει την ωρα που θα τους μιλαει...
Σ:Ξεκινα ντε!
Ι:Ναι…λοιπον,Συγγνωμη…(ένα δακρυ του ξεφυγε από τα ματια)
Σ:Αντε αδερφουλη.Θα μιλησεις εσυ ή εγω?
ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ????(Ειπαν ολοι με μια φωνη)
Σ:Ναι,δυστυχως ο Ιακωβος είναι αδερφος μου και εκεινος είναι που εστεισε ολη αυτή τη περιπετεια με τα μηνυματα,τις εικονες και τα λοιπα…
Α:Πως?
Χ:Δηλαδη..χαχα…τοσο τρεξιμο,τοσος χαμενος χρονος για να κατσει να παιξει ο Ιακωβος μαζι μας?Δεν το χωραει το μυαλο μου αυτό!!!!Παρατησα το γυμναστηριο μου για να παιξει ο Ιακωβος!!!!(Κηκωθηκε και πεταξε την καρεκλα του με δυναμη)
Η:Χρηστο κατσε κατω!Δεν είναι σωστη συμπεριφορα αυτή!
Χ:Μα τι λες και εσυ τωρα?Δεν είναι λογικο να τα εχω παρει στο κρανιο μαζι του?
Ι:Ζητησα συγγνωμη!
Χ:Και ποιος σου ειπε ρε ότι πρεπει να το δεχτω!Μας κοροιδευες τοσο καιρο για το τιποτα?
Α:Όχι μονο αυτόν Ιακωβε αλλα και μενα!Και εγω παρατησα ολοκληρο video club για να παρω τα εικονικα λεφτα που ουτε καν υπαρχουν!!!
Σ:Ποιος σου ειπε ότι δεν υπαρχουν τα χτηματα?
Ι:Μην πεις τιποτα για τα χρηματα.
Σ:Και φυσικα θα πω..αδερφουλη.Αλλωστε δεν οργανωσα ολοκληρη δραπευτευση για να πιω καφε!Ηρθα να τα αποκαλυψω όλα και φυσικα να ερθω να παρω και σενα μαζι μου στην επιστροφη μου εκει…
Ι:Εγω δεν ερχομαι μαζι σου!
Σ:Θα ερθεις,αλλωστε μαζι σκοτωσαμε τον Θειο μας!
Χ:Α,είναι τρελοσογο!
Δ:Δηλαδη εσεις οι δυο σκοτωσατε για να παρετε χρηματα?
Ι:Ναι.
Δ:Μα καλα,γιατι δεν μου το ειπατε για να σας δωσω εγω?
Σ:Από πού την ψωνησατε αυτή μωρε?Μου τα εχει πριξει…
Η:Αστην,περνει λιγμενα…
Α:Για ποιο λογο σκοτωσατε ολοκληρο ανθρωπο?
Σ:Ηταν χειμωνας θυμαμε….Ημουν εγω ο Ιακωβος και η μανα μας στο σπιτι οσπου χτυπαει η πορτα.Δεν περιμεναμε κανεναν να ερθει παρα μονο ο πατερας μας.Ειμασταν φτωχη οικογενεια και ζουσαμε μονο με τα χρηματα που μας εφερνε ο πατερας…η μητερα μου παει να ανοιξει την πορτα και βλεπει έναν αστυνομικο που ειχε ερθει για να μας ανακοινωσει κατι δυσαρεστο…ότι ο πατερας μας σκοτωθηκε σε ένα τροχαιο…
Ι:Μην συνεχιζεις σε παρακαλω Στρατο!Δεν αντεχω να θυμαμε αυτή την ιστορια.
Δ:Θεε μου….(Αρχιζαν να βουρκωνουν τα ματια της)
Σ:Ναι…προχωραω….η μανα μου με το που το εμαθε επεσε λυποθυμη και αναγκαστηκαμε να καλεσουμε ασθενοφοο για να την παρει από το σπιτι και να την θεραπευσει.Μολις φτασαμε στο νοσοκομειο,η μανα μας μπηκε καθευθειαν στην εντατικη,δεν μας ελεγαν γιατι…τοτε εγω ακουσα να λεει ο γιατρος σε μια νοσοκομα ότι ειχε παθει καρδιακη προσβολη και μπορει να τη χασουμε….
Α:Παναγια μου….ανατριχιασα….(Αρχιζε να βουρκωνει και αυτος)
Σ:Ετσι λοιπον το μετεφερα αυτό στον Ιακωβο και του ειπα ότι αμα πεθανει η μανα μας,θα υιοθετηθουμε από άλλη οικογενεια επειδη τοτε ημασταν ανηλικοι ακομη.Ετσι θυμηθηκα τον πλουσιο Θειο που ειχαμε και πηγαμε να τον επισκευθουμε.Θυμασε Ιακωβε ποσο καλος ηταν μαζι μας?
Ι:Ναι…θυμαμε..επισης θυμαμε και την στιγμη που τον σκοτωσες…
Χ:Τι?Εσυ τον σκοτωσες?
Ταυτοχρονα απ’εξω ακουγονταν σειρηνες και φωνες των αστυνομων που ειχαν περικυκλωσει το κτηριο….
Σ:Ναι εγω…δεν μπορουσα να αφησω τον Ιακωβο που ηταν μικροτερος να τον σκοτωσει….ετσι την ωρα που τον ειχε παρει ο υπνος στο καναπε {/} (περιεχει βια το κομματι αυτό) ……επειτα το μαξιλαρι το καψαμε στο τζακι….
Ο Ιακωβος και οι αλλοι ειχαν αρχησει να κλαινε…
Σ:Και επειτα πηγα παραδωθηκα και ο Ιακωβος υιοθετηθηκε από άλλη οικογενεια αφου η μανα μας ειχε ηδη πεθανει…Τα λεφτα είναι εκει…σε εκεινο το σπιτι…
Κανει μια κινηση προς τη τσαντα του και βγαζει κατι κλειδια και έναν χαρτι…
Σ:Αυτά…
Χ:Αυτά τι?
Σ:Αυτά είναι οσα χρειαζεσθαι για να παρετε τα χρηματα από το χρηματοκιβωτιο.
Ι:Τι κανεις δωστα μου!!!!
Και πανω στη στιγμη που ο Ιακωβος επιτεθηκε στον Στρατο,η Ηρω πετχτηκε και αρπαξε το οπλο που βρισκοταν κοντα στο παραθυρο…
Η:GAME OVER για σας παιδια!Σηκωστε τα χερια σας…Αλεξ,παρε τα πραγματα από το πατωμα…
Χ:Τα πηρα εγω…
Σ:Εγω φατιω που σας εμπιστευτηκα….
Ι:Εισαι ζωων!
Η:Ναι,ναι….Αλεξ φωναξε τους αστυνομους…
Α:Βεβαιως…
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ…ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ…
Χ:Και αυτόν παρτε.Ειναι ο αδερφος του κυριο που μολις πηρατε…συμμετηχε στη δολοφονεια του Θειου του…
Αστυνομος:Βεβαια..
Χ:Θα ερθω ο ιδιος να καταθεσω εναντιον τους…θα ερθουν και οι φιλοι μου μαζι.
Αστυνομος:Ακολουθιηστε με…..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 30 ΕΤΩΝ…ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ….
ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΘΕΙΟΥ…ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 Ε!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΠΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ….
Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ…ΕΤΣΙ…Ο ΗΡΩ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ,Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ VIDEO CLUB ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ….ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ PLAYHALL ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΑΛΗΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…
Στα εγκαινια….
Δ:Πωπω κοσμος που μαζευτηκε!!!
Η:Ναι,χαχα….ωραιο το καναμε…
Χ:Αμε και το κυριοτερο είναι ότι θα γνωρισουμε και νεα ατομα αφου θα νοικιασουν τους υπολοιπους χωρους που περισσεψαν…
Δ:Νανε καλα τα λεφτουδακια μου!!!Διαφορετικα θα ειμασταν παλι εμεις και εμεις…
Α:Παντως ειμαι πολύ ευχαριστημενος,αν και τρεξαμε τσαμπα…
Χ:Χαχα…τωρα αυτό θα μας μεινει ως αναμνηση για να το θυμομαστε…
Η:Πες το ψεματα!!!Αυτο που περασαμε ουτε στα σιριαλ της τηλεορασης δεν συμβαινουν..
Χ:Τι λες που δεν συμβαινουν?Ξεχασες το Παρα 5?
Α:Και το άλλο το…
Δ:Ποιος μας πιανει!!
Η:Ποιος μας πιανει??ε??
Α:Εννοει ένα σιριαλ που υπηρχε….
Και εκει που γελαγαν…
Ταχυδρομος:Συγγνωμη…
Χ:Παρακαλω?
Ταχυδρομος:Ο κ.Χρηστος?
Χ:Εγω ειμαι…
Ταχυδρομος:Εχετε ένα συστημενο γραμμα από καποια….Νταιζη…υπογραψτε εδώ…
Χ:Αμεσως…οριστε..
Ταχυδρομος:Ευχαριστω,γεια σας και καλες δουλειες!!
Χ:Να σε καλα!
Η:Ποια είναι η Νταιζη Χρηστο?
Α:Όχι παλι!!!
Δ:Να μην είναι παλι κανενα κουλο παναγια μου!!!
Χ:Η Νταιζη είναι…η παλια μου σχεση….
Α:Ε??
Χ:Αστο..μεγαλη ιστορια…άλλη φορα θα σας στη πω….
Η:Αντε ανοιξε το!!!
Χ:Ναι….κρατσς(Ακουστηκε το σκισημο του φακελου)….
Α:Τι είναι?
Χ:Ωχ παναγια μου….τι με περιμενει παλι????
Η:Ότι και νανε θα το περασουμε ολοι μαζι πλεον.ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ???
ΕΤΣΙ!!!!!Ειπαν ολοι με μια φωνη……
ΤΕΛΟΣ Α’ΚΥΚΛΟY
Επεισοδιο 10 –ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ- (SPECIAL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!)
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ!!!ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ???
Δ:Μαμα μου!!!
Η:Ηρεμησε Δεσποινα.
Χ:Τι μας θελεις ολους εμας Στρατο?Ουτε καν που σε ξερουμε.
Σ:Νομιζετε…Ιακωβε?Δεν με ξερεις?
Ι:Τι,τι λες?Εγ,εγω να σε ξερω?
Σ:Χαχα,πλακα εχεις!Παραδεξου ότι εκανες μια μεγαλη μαλ****.
Α:Ιακωβε τι λεει αυτος?
Σ:Αντε Ιακωβε!Για πες τους τι τους κρυβεις…
Ο Χρηστος και οι υπολοιποι τον κοιταγαν με απορια οσπου ξαφνικα σηκωνετε,καταπινει ξερα,αναστεναξε και γυρησε το πλευρο του ώστε να τους κοιταει την ωρα που θα τους μιλαει...
Σ:Ξεκινα ντε!
Ι:Ναι…λοιπον,Συγγνωμη…(ένα δακρυ του ξεφυγε από τα ματια)
Σ:Αντε αδερφουλη.Θα μιλησεις εσυ ή εγω?
ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ????(Ειπαν ολοι με μια φωνη)
Σ:Ναι,δυστυχως ο Ιακωβος είναι αδερφος μου και εκεινος είναι που εστεισε ολη αυτή τη περιπετεια με τα μηνυματα,τις εικονες και τα λοιπα…
Α:Πως?
Χ:Δηλαδη..χαχα…τοσο τρεξιμο,τοσος χαμενος χρονος για να κατσει να παιξει ο Ιακωβος μαζι μας?Δεν το χωραει το μυαλο μου αυτό!!!!Παρατησα το γυμναστηριο μου για να παιξει ο Ιακωβος!!!!(Κηκωθηκε και πεταξε την καρεκλα του με δυναμη)
Η:Χρηστο κατσε κατω!Δεν είναι σωστη συμπεριφορα αυτή!
Χ:Μα τι λες και εσυ τωρα?Δεν είναι λογικο να τα εχω παρει στο κρανιο μαζι του?
Ι:Ζητησα συγγνωμη!
Χ:Και ποιος σου ειπε ρε ότι πρεπει να το δεχτω!Μας κοροιδευες τοσο καιρο για το τιποτα?
Α:Όχι μονο αυτόν Ιακωβε αλλα και μενα!Και εγω παρατησα ολοκληρο video club για να παρω τα εικονικα λεφτα που ουτε καν υπαρχουν!!!
Σ:Ποιος σου ειπε ότι δεν υπαρχουν τα χτηματα?
Ι:Μην πεις τιποτα για τα χρηματα.
Σ:Και φυσικα θα πω..αδερφουλη.Αλλωστε δεν οργανωσα ολοκληρη δραπευτευση για να πιω καφε!Ηρθα να τα αποκαλυψω όλα και φυσικα να ερθω να παρω και σενα μαζι μου στην επιστροφη μου εκει…
Ι:Εγω δεν ερχομαι μαζι σου!
Σ:Θα ερθεις,αλλωστε μαζι σκοτωσαμε τον Θειο μας!
Χ:Α,είναι τρελοσογο!
Δ:Δηλαδη εσεις οι δυο σκοτωσατε για να παρετε χρηματα?
Ι:Ναι.
Δ:Μα καλα,γιατι δεν μου το ειπατε για να σας δωσω εγω?
Σ:Από πού την ψωνησατε αυτή μωρε?Μου τα εχει πριξει…
Η:Αστην,περνει λιγμενα…
Α:Για ποιο λογο σκοτωσατε ολοκληρο ανθρωπο?
Σ:Ηταν χειμωνας θυμαμε….Ημουν εγω ο Ιακωβος και η μανα μας στο σπιτι οσπου χτυπαει η πορτα.Δεν περιμεναμε κανεναν να ερθει παρα μονο ο πατερας μας.Ειμασταν φτωχη οικογενεια και ζουσαμε μονο με τα χρηματα που μας εφερνε ο πατερας…η μητερα μου παει να ανοιξει την πορτα και βλεπει έναν αστυνομικο που ειχε ερθει για να μας ανακοινωσει κατι δυσαρεστο…ότι ο πατερας μας σκοτωθηκε σε ένα τροχαιο…
Ι:Μην συνεχιζεις σε παρακαλω Στρατο!Δεν αντεχω να θυμαμε αυτή την ιστορια.
Δ:Θεε μου….(Αρχιζαν να βουρκωνουν τα ματια της)
Σ:Ναι…προχωραω….η μανα μου με το που το εμαθε επεσε λυποθυμη και αναγκαστηκαμε να καλεσουμε ασθενοφοο για να την παρει από το σπιτι και να την θεραπευσει.Μολις φτασαμε στο νοσοκομειο,η μανα μας μπηκε καθευθειαν στην εντατικη,δεν μας ελεγαν γιατι…τοτε εγω ακουσα να λεει ο γιατρος σε μια νοσοκομα ότι ειχε παθει καρδιακη προσβολη και μπορει να τη χασουμε….
Α:Παναγια μου….ανατριχιασα….(Αρχιζε να βουρκωνει και αυτος)
Σ:Ετσι λοιπον το μετεφερα αυτό στον Ιακωβο και του ειπα ότι αμα πεθανει η μανα μας,θα υιοθετηθουμε από άλλη οικογενεια επειδη τοτε ημασταν ανηλικοι ακομη.Ετσι θυμηθηκα τον πλουσιο Θειο που ειχαμε και πηγαμε να τον επισκευθουμε.Θυμασε Ιακωβε ποσο καλος ηταν μαζι μας?
Ι:Ναι…θυμαμε..επισης θυμαμε και την στιγμη που τον σκοτωσες…
Χ:Τι?Εσυ τον σκοτωσες?
Ταυτοχρονα απ’εξω ακουγονταν σειρηνες και φωνες των αστυνομων που ειχαν περικυκλωσει το κτηριο….
Σ:Ναι εγω…δεν μπορουσα να αφησω τον Ιακωβο που ηταν μικροτερος να τον σκοτωσει….ετσι την ωρα που τον ειχε παρει ο υπνος στο καναπε {/} (περιεχει βια το κομματι αυτό) ……επειτα το μαξιλαρι το καψαμε στο τζακι….
Ο Ιακωβος και οι αλλοι ειχαν αρχησει να κλαινε…
Σ:Και επειτα πηγα παραδωθηκα και ο Ιακωβος υιοθετηθηκε από άλλη οικογενεια αφου η μανα μας ειχε ηδη πεθανει…Τα λεφτα είναι εκει…σε εκεινο το σπιτι…
Κανει μια κινηση προς τη τσαντα του και βγαζει κατι κλειδια και έναν χαρτι…
Σ:Αυτά…
Χ:Αυτά τι?
Σ:Αυτά είναι οσα χρειαζεσθαι για να παρετε τα χρηματα από το χρηματοκιβωτιο.
Ι:Τι κανεις δωστα μου!!!!
Και πανω στη στιγμη που ο Ιακωβος επιτεθηκε στον Στρατο,η Ηρω πετχτηκε και αρπαξε το οπλο που βρισκοταν κοντα στο παραθυρο…
Η:GAME OVER για σας παιδια!Σηκωστε τα χερια σας…Αλεξ,παρε τα πραγματα από το πατωμα…
Χ:Τα πηρα εγω…
Σ:Εγω φατιω που σας εμπιστευτηκα….
Ι:Εισαι ζωων!
Η:Ναι,ναι….Αλεξ φωναξε τους αστυνομους…
Α:Βεβαιως…
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ…ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ…
Χ:Και αυτόν παρτε.Ειναι ο αδερφος του κυριο που μολις πηρατε…συμμετηχε στη δολοφονεια του Θειου του…
Αστυνομος:Βεβαια..
Χ:Θα ερθω ο ιδιος να καταθεσω εναντιον τους…θα ερθουν και οι φιλοι μου μαζι.
Αστυνομος:Ακολουθιηστε με…..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 30 ΕΤΩΝ…ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ….
ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΘΕΙΟΥ…ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 Ε!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΠΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ….
Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ…ΕΤΣΙ…Ο ΗΡΩ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ,Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ VIDEO CLUB ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ….ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ PLAYHALL ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΑΛΗΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…
Στα εγκαινια….
Δ:Πωπω κοσμος που μαζευτηκε!!!
Η:Ναι,χαχα….ωραιο το καναμε…
Χ:Αμε και το κυριοτερο είναι ότι θα γνωρισουμε και νεα ατομα αφου θα νοικιασουν τους υπολοιπους χωρους που περισσεψαν…
Δ:Νανε καλα τα λεφτουδακια μου!!!Διαφορετικα θα ειμασταν παλι εμεις και εμεις…
Α:Παντως ειμαι πολύ ευχαριστημενος,αν και τρεξαμε τσαμπα…
Χ:Χαχα…τωρα αυτό θα μας μεινει ως αναμνηση για να το θυμομαστε…
Η:Πες το ψεματα!!!Αυτο που περασαμε ουτε στα σιριαλ της τηλεορασης δεν συμβαινουν..
Χ:Τι λες που δεν συμβαινουν?Ξεχασες το Παρα 5?
Α:Και το άλλο το…
Δ:Ποιος μας πιανει!!
Η:Ποιος μας πιανει??ε??
Α:Εννοει ένα σιριαλ που υπηρχε….
Και εκει που γελαγαν…
Ταχυδρομος:Συγγνωμη…
Χ:Παρακαλω?
Ταχυδρομος:Ο κ.Χρηστος?
Χ:Εγω ειμαι…
Ταχυδρομος:Εχετε ένα συστημενο γραμμα από καποια….Νταιζη…υπογραψτε εδώ…
Χ:Αμεσως…οριστε..
Ταχυδρομος:Ευχαριστω,γεια σας και καλες δουλειες!!
Χ:Να σε καλα!
Η:Ποια είναι η Νταιζη Χρηστο?
Α:Όχι παλι!!!
Δ:Να μην είναι παλι κανενα κουλο παναγια μου!!!
Χ:Η Νταιζη είναι…η παλια μου σχεση….
Α:Ε??
Χ:Αστο..μεγαλη ιστορια…άλλη φορα θα σας στη πω….
Η:Αντε ανοιξε το!!!
Χ:Ναι….κρατσς(Ακουστηκε το σκισημο του φακελου)….
Α:Τι είναι?
Χ:Ωχ παναγια μου….τι με περιμενει παλι????
Η:Ότι και νανε θα το περασουμε ολοι μαζι πλεον.ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ???
ΕΤΣΙ!!!!!Ειπαν ολοι με μια φωνη……
ΤΕΛΟΣ Α’ΚΥΚΛΟY
30-12-2009, 12:54 PM
Aντε ρε , γαμάτο αλλά έχω ενστάσεις θα στις πω στο ΕμΕςΕν. Άντε να δούμε τον 2ο κύκλο από καλοκαίρι.....
30-12-2009, 06:27 PM
χρηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,ωραιο κλεισιμο...θα μου λειψει το φανφικ σου
31-12-2009, 03:49 AM
Καλε ρε δεν τελειωνει...θα συνεχιστει....
31-12-2009, 04:48 PM
ναι αλλα μεχρι το καλοκαιρι....
31-12-2009, 08:14 PM
Υπομονη!!!θα διαβασετε ενα εντελως διαφορετικο "τριο καρω" με νεους χαρακτηρες....& διαφορετικη πλοκη με ανατροπες!!!!
Προσεχως θα ανεβασω την περιληψη της Β'ΣΕΖΟΝ
Προσεχως θα ανεβασω την περιληψη της Β'ΣΕΖΟΝ
01-01-2010, 07:40 PM
Παιδες...θελω να μου πειτε ποιοι θελετε να συμμετεχετε στον Β'ΚΥΚΛΟ επεισοδιων....οσοι μου πειτε θελω να μου στειλετε μεσω pm τα χαρακτηριστηκα που θελετε να εχετε...ΜΟΝΟ μεσω pm ΟΧΙ ΕΔΩ!!!
καλη χρονια να εχετε!!!!
καλη χρονια να εχετε!!!!