(01-01-2010 07:40 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Παιδες...θελω να μου πειτε ποιοι θελετε να συμμετεχετε στον Β'ΚΥΚΛΟ επεισοδιων....οσοι μου πειτε θελω να μου στειλετε μεσω pm τα χαρακτηριστηκα που θελετε να εχετε...ΜΟΝΟ μεσω pm ΟΧΙ ΕΔΩ!!!
καλη χρονια να εχετε!!!!
Χμ , έχεις ήδη ένα request από την.....ξέρεις εσυ ποια λεω.
Ενταξει ρε το ξερω.....κανεις αλλος?
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Β'ΚΥΚΛΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!!!!!!!!!
Τα εγκαινια περνουν και μαζι με αυτα ενας ολοκληρος μηνας...Ο Χρηστος επικοινωνει με την Νταιζη και μιλουν για το διαζυγιο αλλα και τισ ευθυνες που πρεπει να παρει,αφου θα γινει συντομα ΠΑΤΕΡΑΣ!Ο Αλεξανδρος μετακομιζει στο σπιτι του Χρηστου μεχρι να βρει ενα σπιτι κοντα στο πολυκαταστημα...τα προσωπικα του,δεν ειναι και τελεια!Αλλα πιστευει πως συντομα θα συμβει κατι νε την Ηρώ!Η Ηρω γνωριζει τον αντρα της ζωης την την στιγμη που καταλαθος λερωνεται απο την υπαλληλο της και της ζητα εξηγησεις...Η Δεσποινα ομως απο την ημερα που ο Ιακωβος μπηκε στη φυλακη,ψαχνει μεσον ωστε να αφαιθει ελευθερος εστω και με περιοριστικους ορους αλλα το μυαλο της εχει πεταξει μακρια τον Jason....Πολλες ανατροπες!Πολλα μυστικα!Πολλες εκπληξεις,ερωτες και πολλα νεα προσωπα θα προκαλεσουν στη παρεα συνχυση...θα αντεξουν στα εμποδια?Και το κυριοτερο...το τριο...θα αντεξει μεχρι το τελος???
ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!
Ε Μη με κάνεις χαμένο κορμί
. Σε εμπιστεύομαι. Μην ξεχάσεις το ρόλο της....ξέρεις ποιάς.
Επίσης αφού δεν ειναι πια Τριο , πώς θα αντέξουν μέχρι το τέλος;
Δεν σε κανω κακο κορμι.....Τον ρολο δεν τον εχω ξεχασει....Ειναι ρε.....δεν διαβασες την προσπαθεια της Δεσποινας???Αυτο κατι σημαινει...Οτι ο Ιακωβος θα βγει απο την φυλακη...
:O τζαμι το railer...δεν θα αντεξω ομως μεχρι το καλοκαιρι
Θα δειξει ποτε θα αρχισει...αναλογα τα κεφια
το τε μπορει να ειναι νωριτερα απο το καλοκαιρι?yay!
Μπορει να ειναι ναι....αλλα θα γινει διακοπη απο τον Μαρτη ή Απριλη και θα συνεχιστει μετα το κλεισιμο των σχολειων........(αν την συνεχισω τωρα..διαφορετικα το Καλοκαιρι....)
Το πρωτο επεισοδιο του Β'ΚΥΚΛΟΥ ειναι εδω!!!
Επεισοδιο 11-Β’ΚΥΚΛΟΣ
Την ωρα που ηταν ολοι μαζεμενοι στα εγκαινια και γιορταζαν το ανοιγμα του πολυκαταστηματος τους,ο Χρηστος ελαβε ένα μηνυμα από την Νταιζη..επειτα από αυτό,όλα αρχιζαν από την αρχη αλλα με διαφορετικη καταληξη όχι μονο στη ζωη του Χρηστου αλλα και των υπολοιπων…
Δ:Αντε τι περιμενεις?Διαβασε το μας.
Α:Δικιο εχεις αρκετα μας εχεις κρατησει στην αγωνια.
Χ:Ρε παιδια,ηλικρινα σας μιλαω,δεν εχω την αντοχη να το διαβασω,πιστευω ότι κατι κακο περιεχει αυτό το ριμαδο-γραμμα.
Η:Τοτε φερτο να το διαβασω εγω.Δεν εχω προβλημα.
Η Ηρω το τραβηξε με δυναμη από τα χερια του και εν αγνοια του…
Η:Χε,χε(εβιξε διακριτικα)…διαβαζω.
Αγαπητε Χρηστο,
Συγχαρητηρια,εμαθα τα ευχαριστα γεγονοτα από την τηλεοραση.Εγινες επιτελους πλουσιος!Τι ευχαριστηση για μενα,αλλα και για τον γιο σου που εχω στη κοιλια μου εδώ και 7 μηνες.Ναι,7 μηνες,ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος αγαπη μου;Ηταν εκεινη την ημερα που ησουν μεθυσμενος και ειχες πεσει αγκαλια μου χωρις καν να ειχες διεσθηση του χρονου.Και να το αποτελεσμα εκεινης της νυχτας!Μεσα στον φακελο,εκτος από το παρον γραμμα που λογικα τωρα που θα το διαβαζεις θα εχεις υψηλη πιεση,θα βρεις και ένα υπερηχογραφημα που εκανα πριν μια βδομαδα…Θα περιμενω τηλεφωνο σου στο νουμερο που εχεις ηδη...Ηρθε επιτελους να αναλαβεις τις ευθυνες σου μωρο μου!!!
Φιλακια,
Νταιζη
Χ:Γκλουπ (Σιγοκαταπιε ο Χρηστος)
Η:Μαλιστα,μου εισαι και καρπερος τρομαρα σου…φτου σου ρε!Εκμεταλεβεσε τα γυναικια σωματα και αποκτας παιδι στα καλα του καθουμενου.
Χ:Ψεματα είναι όλα!Αυτη είναι ψευτρα!
Η:Δεν ξερω τι εισαι Χρηστο μου,αλλα πιστευα τουλαχιστον πως εισαι ο πιο λογικος στην παρεα μας,αλλα απ’ότι αποδειχθηκε το ιδιο σκα** με εμας εισαι…
Δ:Τι να σου πω…καλα στα ειπε η Ηρω,εισαι ξεδιαντροπος.
Χ:Ρε παιδια,την αληθεια λεω!Τι δουλεια εχω εγω με αυτην?
Η:Αμα ηξερα ποια είναι αυτή η Νταιζη θα σου απαντουσα,αλλα ουτε καν που την εχω δει για να εκφαιρω αποψη.Λοιπον όπως λεει αυτή,τωρα που εχεις τα φραγκα να πας να ταισεις τη γυναικα σου και το παιδι σου.Εγω την κανω!
Δ:Περιμενε με Ηρω ερχομαι και εγω.Φτου σου,Χρηστο!
Α:Super,όλα πανε μια χαρα…
Χ:Τωρα με δουλευεις και εσυ?
Α:Ποια είναι αυτή η Νταιζη ρε φιλε?
Χ:Ηταν η παλια μου σχεση,δυο χρονια ειμασταν μαζι μεχρι που την επιασα να φιλιεται με αλλον μεσα στο ιδιο το σπιτι που μεναμε,γι’αυτό δεν πιστευω ότι είναι παιδι μου.
Α:Πριν 7 μηνες ησασταν μαζι;
Χ:Ναι ημασταν…ουφ…
Α:Δυσκολα τα πραματα τοτε,δυστηχως!
Χ:I know,και αντε να ξεμπλεξεις μαζι της.Δυσκολη η κατασταση.
Α:Θα τα ξεπερασουμε όλα όπως καναμε και πριν.Don’t worry be happy!
Χ:Χα,χα..ευτυχως που δεν εισαι και εσυ φυλακη όπως ο κακομοιρος ο Ιακωβος.
Α:Τωρα εγινε κακομοιρος?
Χ:Εννοειτε ρε.Τοτε ηταν μια σταλια παιδι.Που να ηξερε τι εκανε.
Α:Δεν μπορεις να κανεις τιποτα όμως 30 χρονια φυλακιση εφαγε…
Χ:Το ξερω,τεσπα παμε να ριξουμε μια ματια στο καταστημα μας που εχουμε εγκαινια και θα συνεχισουμε αργοτερα την συζητηση.
Ταυτοχρονα στη συζητηση της Ηρως με την Δεσποινα…
Δ:Ξερεις κατι Ηρω?Σκευτομαι να βγαλω από την φυλακη τον Ιακωβο.
Η:Μα καλα πως θα το κανεις αυτό ε?Αφου εχει μπει φυλακη για πολλα χρονια…
Δ:Το ξερω αυτό,αλλα τουλαχιστον με αναστολη μπορει να βγει δεν πιστευεις;
Η:Ιδεα δεν εχω,όμως προσπαθησε το…
Δ:Σε βλεπω λιγο σκεπτικη ή είναι η ιδεα μου;
Η:Δεν ξερω πως ειμαι μεσα μου.Νιωθω μια απεραντη μαυριλα.Δεν το περιμενα αυτό από τον Χρηστο!Πιστευα πως είναι λογικος,αλλα τελικα είναι σαν τους υπολοιπους,δεν υπαρχουν εξαιρεσεις στον τομεα αντρες!
Δ:Χαχα,εχεις καψουρευτει;Ή μου φαινετε;
Η:Τι λες μωρε;Ακους αυτά που λες ή σου ξεφευγουν;
Δ:Για να το λεω εγω,κατι θα ξερω…χαχαχα
Η:Χα…χα…γελασαμε τωρα.Δεν τρεχει τιποτα με τον Χρηστο.Δεν είναι για μενα αλλωστε.
Δ:Αυτά μας τα’παν και άλλες,αλλα τελικα κατι εγινε…λες και εσυ να τα φτιαξεις μαζι του?
Η:Μωρε,δεν μας παρατας;Ωχουυυ…σκασε και προχωρα…
Δ:Ειμαι φουλ ερωτευμενη με την παρτη σου….χαχαχαχααχα
Η:Δεσποινα;Θες να σε πνιξω τωρα;
Δ:Ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να σου κανουμε πια?Ελεος….
Τα εγκαινια ανηκουν στο παρελθον πια…μια νεα μερα ξημερωσε για ολους…ο Χρηστος το βραδυ μολις πηγε σπιτι του,καλεσε την Νταιζη για να κανονισουν την εξοδο τους,ο Αλεξανδρος εκλεινε την τελευταια κουτα για την μετακομιση προς το σπιτι του Χρηστου,Η Δεσποινα μιλαγε μεσω Skype με τον Jason και η Ηρω περασε το βραδυ της βλεποντας ρομαντικες ταινιες στο DVD…
Στο σπιτι του Χρηστου…
ΝΤΟΝ-ΝΤΙΝ (Ακουστηκε η πορτα)
Χ:Ποιος;;
Α:Εγω ρε Ο Αλεξ,ανοιξε μου.
Χ:Ωχ,ναι ερχομαι αμεσως!Καλως το να!
ΑΟοοοο,καλως σας βρηκα συγκατοικε μου!
Χ:Χα,αυτά είναι!Λοιπον σου εχω τακτοποιησει το δωματιο που θα κοιμασε,μην ξεχασεις να παρεις τα αντικλειδια που στα εχω αφησει πανω στο τραπεζι που βρισκετε διπλα στη πορτα,να αυτό εκει.
Α:Α ωραια,σιγουρα δεν σου γινομαι βαρος;
Χ:Μην το ξαναπεις αυτό!Θα σε αρχισω στις φαπες ηλιθιο,χαχαχα.
Α:Με την Νταιζη μιλησες;
Χ:Ναι,μιλησα.Κανονισαμε να βρεθουμε κατά το απογευμα στη παλια καφετερια που δουλευε η Ηρω.
Α:Μαλιστα…
Ταυτοχρονα η Δεσποινα εκανε κατι το οποιο δεν ειχε πει σε κανεναν,ειχε παει να επισκεφθει τον Ιακωβο στη φυλακη…
Αστυνομος:Από δω περαστε,εχετε 15 λεπτα στη διαθεση σας να μιλησετε.
Δ:Σας ευχαριστω.Ιακωβε;Τι μου κανεις;
Ι:Δεσποινα;Τι δουλεια εχεις εσυ εδώ;
Δ:Ηρθα να σε βοηθησω για να σε βγαλω από δω μεσα.
Ι:Δεν θα αλλαξει τιποτα όμως αν βγω απ’εδώ.Θα εξακολουθω να ειμαι ενας δολοφονος.
Δ:Δεν σταματας να λες βλακειες λεω γω…;
Ι:Δεν είναι βλακειες.Αλλα απλη λογικη!
Δ:Καλα,θα σου ελεγα εγω τωρα αλλα εχε χαρη.Τεσπα εχω γνωστο τον αρχηγο της αστυνομιας και σκευτομαι να παω να τον βρω και να του μιλησω για σενα,μπας και καταφερεις να βγεις από αυτό το αχουρη που λεγετε φυλακη.
Ι:Όλα αυτά για μενα?Δεν είναι υπερβολικα?
Δ:Όχι καθολου,μουτς(Τον φιλησε στο μαγουλο)
Ι:Τι,τι,τι ηταν αυτό?
Δ:Ένα δειγμα από αυτά που μπορει να ακολουθησουν στη συνεχεια!Chiao!
Καπως ετσι διαφοροποιειτε η ζωη τους…ο Χρηστος παει να συνατησει το παρελθον του και η Δεσποινα παει να βοηθησει το μελλον της!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…αυτό είναι το μονο σιγουρο!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Δέσποινα Wrote:Δ:Σας ευχαριστω.Ιακωβε;Τι μου κανεις;
Ιάκωβος Wrote:Ι:Τι σου κάνω;;;
, ωραίος Χρήστο , αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ψεύτικο το μωρό (δεν είναι έγκυος η Νταίζη
σου) αλλά το κάνει για το
χρήμα.
poli oreo xristo !!!
simfono me aldark !!!
και εγω συμφωνω...:O πρωτη φορα μαντευω τι θα γινει μετα (σε φανφικ του Χρηστου)
(23-01-2010 03:46 AM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Καπως ετσι διαφοροποιειτε η ζωη τους…ο Χρηστος παει να συνατησει το παρελθον του και η Δεσποινα παει να βοηθησει το μελλον της!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…αυτό είναι το μονο σιγουρο!!!
σιγουρο,δεν λες τιποτα
Απ'οτι φαινετε σας αρεσει το νεο "concept" του fanfic...που να δειτε τι θα γινει στη συνεχεια...Θα ειναι μες στην ηντριγκα...
ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και νια το λατρευω το νεο κονσεπτ