25-02-2009, 01:57 AM
25-02-2009, 07:05 PM
εγω θα θελα μια που θα εχεις εναν εκπαιδευτη και να ταξιδευεις σε ολες τις περιοχες (κατι σαν το ανιμε με τον ας)
25-02-2009, 07:07 PM
Mία καλή νέα γενιά , ένα καλό remake των g/s/c και μία με όλη την περιπέτεια...
25-02-2009, 07:20 PM
(25-02-2009 01:57 AM)red_lugia Wrote: [ -> ]εγω 8α 8ελα ενα remake gold,silver και μια με ολη τη περιπετεια
(25-02-2009 07:07 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Mία καλή νέα γενιά remake των g/s/c και μία με όλη την περιπέτεια...
Lol'd.
(25-02-2009 07:05 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]και να ταξιδευεις σε ολες τις περιοχες (κατι σαν το ανιμε με τον ας)
Εδω πρεπει να υπαρχει καποιο λαθος. Ο Ash δεν ταξιδευει σε ολες τις περιοχες απ'την αρχη....
Εγω δεν θελω κατι συγκεκριμενο, απλα πιο ποιοτικα ποκεμον οσον αφορα το designing.
25-02-2009, 08:16 PM
Συμφωνώ με το τελευταίο του προποστήσαντα και να προσθέσω έναν πρωταγωνιστή της προκοπής όχι σαν αυτόν της 4ης γενιάς....Και να βγουν και κασέτες σπιν οφ καινούριες αλλά καλύτερες.Αυτά.
25-02-2009, 08:32 PM
(25-02-2009 07:20 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Εδω πρεπει να υπαρχει καποιο λαθος. Ο Ash δεν ταξιδευει σε ολες τις περιοχες απ'την αρχη....
δεν ειπα οτι απ την αρχη ο ας ταξιδευει σ ολες τις περιοχες,αλλα γενικα...
25-02-2009, 09:17 PM
Ωχ πρην έκανα λάθος , λοιπόν
να βγει η 5η γενιά και ένα remake της 2ης για να γεμίζουμε το Πόκεντεξ στη D/P/P....
να βγει η 5η γενιά και ένα remake της 2ης για να γεμίζουμε το Πόκεντεξ στη D/P/P....
Quote:Συμφωνώ με το τελευταίο του προποστήσαντα και να προσθέσω έναν πρωταγωνιστή της προκοπής όχι σαν αυτόν της 4ης γενιάς....Και να βγουν και κασέτες σπιν οφ καινούριες αλλά καλύτερες.Αυτά.Τι έχει ο πρωταγωνιστής της 4ης γενιάς;
25-02-2009, 11:21 PM
(25-02-2009 09:17 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Τι έχει ο πρωταγωνιστής της 4ης γενιάς;
Gay μπερέ και κασκόλ. Και άσχημο sprite. Και πολύ χοντρό κεφάλι που εμποδίζει στο chaining.
Αυτό που ίσως θα ήθελα να δω σε μελλοντικό παιχνίδι Pokémon είναι λίγο πιο interactive storyline. Δήλαδη να μην είναι τα πάντα προκαθορισμένα, τώρα θα πας εδώ, μετά θα πας εκεί, κλπ. Εντάξει, είναι λίγο περίεργο σε σχέση με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά θα το έκανε πολύ καλύτερο imo. Ας πούμε στις D/P, ας είχε επιλογή στο σενάριο να αφήσεις τον Cyrus να πιάσει το Dialga/Palkia και να τον σταματούσες αργότερα, ή και το αντίθετο, να έφτανες στο Coronet πριν από αυτόν. W/e, κάτι ανάλογο θέλω στις επόμενες, δεν με νοιάζει αν θα είναι άλλη γενιά ή remakes.
26-02-2009, 09:22 PM
egw pisteuw pws 8a vgei stadar remake g/s/c/ opos egine kai me tis LG/FR
26-02-2009, 09:25 PM
Σύμφωνοι, αν και δεν μπορείς να ξέρεις απο τώρα, but no greeklish please.
Continue the conversation.
Continue the conversation.
27-02-2009, 03:28 AM
οκ no greeklsish!!ειμαι 99 τις εκατο σιγουρος επειδη βγηκε remake στην red,blue!να βγει ενα remake g/s και μετα ενα γενικο remake με ολη την περιπετια και τελος....
03-03-2009, 12:07 AM
Λοιπον,θα ήθελα ενα game οπου δν θα υπαρχει καθορισμενο pokedex δηλαδη πηγαινε στο route ταδε για να βρεις το ταδε ποκε....Επειτα θα ήθελα μια μεγαλη περιπετεια με τις 2 τελευταιες περιοχες σε ολο τους το μεγαλειο!Ακομη να βλεπεις διαφορα ποκε στο χορταρι ωστε να αποκτα και ενα ενδιαφερον το παιχνιδι!Τελος καλυτερο story με περισσοτερες περιπετειες και φυσικα να μην τελειωνει ποτε απο μορφης pokemon league και τελος.....
08-03-2009, 05:22 PM
Μια κασετα που θα κραταει τις εκπληκτικες ιδιοτητες του παιχνιδιου αφου το τερματισεις αλλα και η βασικη ιστορια θα εχει μεγαλο saspens. Τωρα ειναι απλα ενα προχημα. Ειναι η βαρετη διαδικασια πριν αρχισει το Metagame. Θα επρεπε να ειναι πιο σημαντικη. Η προσθεση του Torn World στην Platinum ειναι καλη αρχη ας πουμε. Απο κει και περα πιστευω πως 3D η τουλαχιστον fake 3D γραφικα την ωρα της μαχης θα την εκαναν πιο εντυπωσιακη. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο στο χωρο που δινουν η δισκετουλες του DS, αλλα σε μελλοντικη κονσολα πιστευω θα γινεται.
08-03-2009, 09:29 PM
εγω θα το θελα σε 3D γραφικα (του POKEMON BATTLE REVOLUTION πχ) και φυσικα με αλλο σεναριο,γιατι ολο αυτο γινεται
ξεκινας με τον εκπαιδευτη σου,που σκοπος σου ειναι να παρεις τα 8 εμβληματα και να γινεις πρωταθλητης,αλλα θα χεις και εναν ηλιθιο αντιπαλο να σου σπαει τα νευρα καθε τρεις και λιγο με μαχες και να υπαρχει μια εγκληματικη ομαδα γεματη νουμπακια που θελει να εκμεταλευτει τα ποκεμον για τους κακους της σκοπους...
εχει καταντησει βαρετο αυτο το σεναριο!!!!
ξεκινας με τον εκπαιδευτη σου,που σκοπος σου ειναι να παρεις τα 8 εμβληματα και να γινεις πρωταθλητης,αλλα θα χεις και εναν ηλιθιο αντιπαλο να σου σπαει τα νευρα καθε τρεις και λιγο με μαχες και να υπαρχει μια εγκληματικη ομαδα γεματη νουμπακια που θελει να εκμεταλευτει τα ποκεμον για τους κακους της σκοπους...
εχει καταντησει βαρετο αυτο το σεναριο!!!!
16-03-2009, 03:46 PM
Βασικα εγω θελω ο πρωταγωνιστης να παιρνει μηχανακι αντι για ποδηλατο. Ή το ποδηλατο του να εχει 18 ταχυτητες.
Περα απο την πλακα, θα μου αρεσε να γινουν 3D οι μαχες, οπως ειπε και ο BLUE. Επιπλεον, θα μπορουσαν να "κεντραρουν" περισσοτερο στον πρωταγωνιστη. Εννοω να τον δειχνουν απο πιο κοντα και οχι να φαινεται στην οθονη σαν κατσιασμενο λουτρινο μπρελοκ. Ασε που εμποδιζει και στο chaining ετσι που ειναι.
Επισης, θα μπορουσαν να κανουν πιο ρεαλιστικα τα κτιρια και τις περιοχες. Ειδικα κατι σπιτακια που ειναι σε υψος ισα με το ανθρωπακι και σε μηκος ισα με 3 ανθρωπακια, με κανουν να πιστευω πως δεν ειναι σπιτι αλλα ενας διαδρομος με μια πορτα στη μεση. Αν και νομιζω πως αν κεντραρουν στον πρωταγωνιστη οπως ειπα πιο πανω, θα λυθει και αυτο.
Τελος, θα μπορουσαν να προσθεσουν 1-2 region ακομα οπως ειχαν κανει στις G/S/C. Και αρκετα side quests ωστε να μην χανετε το ενδιαφερον του παιχνιδιου απαξ και τερματησεις το πρωταθλημα.
Αυτα για την ωρα, δεν μου ερχεται κατι αλλο. Οι προσδοκιες μου βεβαια προϋποθετουν τα γραφικα και τον χωρο περισσοτερο του Playstation παρα του NDS. Τωρα αν βγει καμια φορητη κονσολα που να τα εχει ολα αυτα δεν ξερω.
Περα απο την πλακα, θα μου αρεσε να γινουν 3D οι μαχες, οπως ειπε και ο BLUE. Επιπλεον, θα μπορουσαν να "κεντραρουν" περισσοτερο στον πρωταγωνιστη. Εννοω να τον δειχνουν απο πιο κοντα και οχι να φαινεται στην οθονη σαν κατσιασμενο λουτρινο μπρελοκ. Ασε που εμποδιζει και στο chaining ετσι που ειναι.
Επισης, θα μπορουσαν να κανουν πιο ρεαλιστικα τα κτιρια και τις περιοχες. Ειδικα κατι σπιτακια που ειναι σε υψος ισα με το ανθρωπακι και σε μηκος ισα με 3 ανθρωπακια, με κανουν να πιστευω πως δεν ειναι σπιτι αλλα ενας διαδρομος με μια πορτα στη μεση. Αν και νομιζω πως αν κεντραρουν στον πρωταγωνιστη οπως ειπα πιο πανω, θα λυθει και αυτο.
Τελος, θα μπορουσαν να προσθεσουν 1-2 region ακομα οπως ειχαν κανει στις G/S/C. Και αρκετα side quests ωστε να μην χανετε το ενδιαφερον του παιχνιδιου απαξ και τερματησεις το πρωταθλημα.
Αυτα για την ωρα, δεν μου ερχεται κατι αλλο. Οι προσδοκιες μου βεβαια προϋποθετουν τα γραφικα και τον χωρο περισσοτερο του Playstation παρα του NDS. Τωρα αν βγει καμια φορητη κονσολα που να τα εχει ολα αυτα δεν ξερω.