Ηθελα εναν Furby τα Χριστουγεννα του 1999 οταν ημουν 9 αλλα το κατι παραπανω επιπροσθετο που πηρα εκεινη τη χρονια ως δωρο ηταν η Pokemon Red,και ηταν η Red γιατι ενας φιλος μου μου ειχε γνωρισει την Blue και ηθελα με αυτον να τα αποκτησουμε ολα τα Pokemon! Μεγαλη πωρωση! Περιττο να πω οτι το anime δεν με ειχε αφησει καθολου αδιαφορο.
Οταν πηρα τελικα τον Furby νομιζα πως θα'παιζα μονο με αυτον.O Furby δυστυχως κλειστηκε στο ντουλαπι κι εγω ΕΛΙΩΝΑ τη Red (ακομα θυμαμαι τις απειρες φορες που τερματισα το πρωταθλημα,το Articuno απο τα κυαλια και τη Master Ball που του εριξα,το Wartortle lvl.27 στο Mt.Moon,το Blastoise να χανει απο Bellsprout με Vine Whip και Wrap,τα 100lvl Articuno και Blastoise,τα new games απο αλλους και το κλαμα,το καταραμενο Tauros/Chansey/Kangaskhan/Scyther,η εκπληξη του Dratini,150 στο Pokedex,Missingno.,που ειδα τον Mew απο τα glitch του Hall of Fame...το link cable,το μυστηριωδες Magmar και Pinsir...)
Το καλοκαιρι του 2000 πηρα τη Yellow με το που βγηκε.Ηδη ειχα καει τρελα με τα Pokemon xD Στη Yellow τα Χριστουγεννα εγινε το event του Mew και την ξαναξεκινησα for the rock με αυτον 5 lvl στην αρχικη ομαδα!
Εν συνεχεια...βγηκε ενα περιοδικο "ο κοσμος των Pokemon" και ειδα μεσα τα covers των απιστευτων Gold και Silver,καθως και τα νεα Pokemon...δεν θυμαμαι να εχω λιωσει περισσοτερο αλλο περιοδικο.Οταν βγηκε αυτη η κασσετα την πηρα απευθειας,Silver με Lugia...δεν μπορω να περιγραψω ποσες αναμνησεις εχω γιατι τα Pokemon σχεδον ΗΤΑΝ η ιδια η παιδικη μου ηλικια.Εχω απειρες αναμνησεις και απειρες ωρες που επαιξα και το ευχαριστηθηκα.Καταφερα να παρω Β σε ενα μαθημα στην 4η δημοτικου ως προειδοποιηση απο τη δασκαλα που δε διαβαζα.
Ακολουθησε η Crystal το 2001...απιστευτη.Η Sapphire υστερα το καλοκαιρι του 2003 με το που βγηκε (ημουν διακοπες και περιμενα κουριερ).Τοτε ηταν που μπηκα και Serebii πρωτη φορα.Η Fire Red με τα σχολεια.Η Emerald αμερικανικη απο ενα video-club (δεν αντεξα...).Η Diamond στη 2α Λυκειου (22 Απριλιου αμερικανικη κυκλοφορια πρωτη μερα...).Και η Platinum πριν μισο μηνα
.
Μαλλον εχω παιξει σχεδον οτι κασσετα και παιχνιδι εχει βγει μου διαφευγουν διαφορα.
Pinball,Pinball R/S,Mystery Dungeon Blue (DS),Trozei,PCTG (GBC),Ranger,Colosseum,PBR,Box,Pikachu Tamagotchi (αυτο που ανεφερε ο Blue) κι εχω παιξει και αλλα που δεν εχω.
Εχω και φιγουρινια απο παλια...και καρτες μαζευα,μαζευω κι επαιζα (πολυ μαλιστα)...ταπες,αυτοκολλητα...ξερω'γω δε θυμαμαι τι εχω κανει...