Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά παιχνίδια Pokemon έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
blue,yellow,gold,crystal,chaos black δανιζομουν απο φιλες η φιλους
shaphire Heart Heart Heart Big Grin πρωτη κασετα
leaf green
fire red
colloseum
emerald
mystery dangeon red rescue team
XD gale of darknessHeart
diamondHeartHeartHeart
Ηθελα εναν Furby τα Χριστουγεννα του 1999 οταν ημουν 9 αλλα το κατι παραπανω επιπροσθετο που πηρα εκεινη τη χρονια ως δωρο ηταν η Pokemon Red,και ηταν η Red γιατι ενας φιλος μου μου ειχε γνωρισει την Blue και ηθελα με αυτον να τα αποκτησουμε ολα τα Pokemon! Μεγαλη πωρωση! Περιττο να πω οτι το anime δεν με ειχε αφησει καθολου αδιαφορο.
Οταν πηρα τελικα τον Furby νομιζα πως θα'παιζα μονο με αυτον.O Furby δυστυχως κλειστηκε στο ντουλαπι κι εγω ΕΛΙΩΝΑ τη Red (ακομα θυμαμαι τις απειρες φορες που τερματισα το πρωταθλημα,το Articuno απο τα κυαλια και τη Master Ball που του εριξα,το Wartortle lvl.27 στο Mt.Moon,το Blastoise να χανει απο Bellsprout με Vine Whip και Wrap,τα 100lvl Articuno και Blastoise,τα new games απο αλλους και το κλαμα,το καταραμενο Tauros/Chansey/Kangaskhan/Scyther,η εκπληξη του Dratini,150 στο Pokedex,Missingno.,που ειδα τον Mew απο τα glitch του Hall of Fame...το link cable,το μυστηριωδες Magmar και Pinsir...)
Το καλοκαιρι του 2000 πηρα τη Yellow με το που βγηκε.Ηδη ειχα καει τρελα με τα Pokemon xD Στη Yellow τα Χριστουγεννα εγινε το event του Mew και την ξαναξεκινησα for the rock με αυτον 5 lvl στην αρχικη ομαδα!
Εν συνεχεια...βγηκε ενα περιοδικο "ο κοσμος των Pokemon" και ειδα μεσα τα covers των απιστευτων Gold και Silver,καθως και τα νεα Pokemon...δεν θυμαμαι να εχω λιωσει περισσοτερο αλλο περιοδικο.Οταν βγηκε αυτη η κασσετα την πηρα απευθειας,Silver με Lugia...δεν μπορω να περιγραψω ποσες αναμνησεις εχω γιατι τα Pokemon σχεδον ΗΤΑΝ η ιδια η παιδικη μου ηλικια.Εχω απειρες αναμνησεις και απειρες ωρες που επαιξα και το ευχαριστηθηκα.Καταφερα να παρω Β σε ενα μαθημα στην 4η δημοτικου ως προειδοποιηση απο τη δασκαλα που δε διαβαζα.
Ακολουθησε η Crystal το 2001...απιστευτη.Η Sapphire υστερα το καλοκαιρι του 2003 με το που βγηκε (ημουν διακοπες και περιμενα κουριερ).Τοτε ηταν που μπηκα και Serebii πρωτη φορα.Η Fire Red με τα σχολεια.Η Emerald αμερικανικη απο ενα video-club (δεν αντεξα...).Η Diamond στη 2α Λυκειου (22 Απριλιου αμερικανικη κυκλοφορια πρωτη μερα...).Και η Platinum πριν μισο μηνα Toungue.

Μαλλον εχω παιξει σχεδον οτι κασσετα και παιχνιδι εχει βγει μου διαφευγουν διαφορα.
Pinball,Pinball R/S,Mystery Dungeon Blue (DS),Trozei,PCTG (GBC),Ranger,Colosseum,PBR,Box,Pikachu Tamagotchi (αυτο που ανεφερε ο Blue) κι εχω παιξει και αλλα που δεν εχω.
Εχω και φιγουρινια απο παλια...και καρτες μαζευα,μαζευω κι επαιζα (πολυ μαλιστα)...ταπες,αυτοκολλητα...ξερω'γω δε θυμαμαι τι εχω κανει...Toungue
Επειδη ξεχασα να αναφερω κατι στο ποστ μου επιτρεψτε μου να το αναφερω τωρα.

Λοιπον, εχουμε και λεμε. Ηταν Δεκεμβριος του '99 ( κοντα 4 χρονων αντρας Toungue) και ηθελα να βρω ενα παιχνιδι να παραγγειλω απο τον Santa για το GBC που πριν απο μια εβδομαδα (14 ή 17 Δεκεμβριου) μου ειχε κανει δωρο ο θειος μ που ηρθε απο Αμερικη). Ετσι, ως φανατικος gadgetακιας ,οπως και τωρα αλλωστε, επελεξα ενα παιχνιδι pokemon. Ακομα θυμαμαι το φυλλαδιο του Γερμανου που ξεφυλλιζα και επεσε το ματι μου πανω στην Pokemon Pinball την οποια και δηλωσα οτι θελω για δωρο. Τελικα ποτε δεν ηρθε η Pinball στα παιδικα μου χερια καθως οι γονεις μου μπερδευτηκαν και μου πηραν την Yellow. Πωωωω κλαμα που εριξα!!! Και που δεν ηθελα αυτο και δεν κανει για το δικο μου GB (το ειχα αφησει στου παππου μου). Τελικα παμε την πρωτοχρονια στου παππου μου παιρνω το GB (ολως τυχαιως εκανε η Yellow για το GBC μου)
και με το που το ανοιγω πωρωνομαι με το πως αρχιζει (ξερετε με τον Pikachu και ετσι). Τελικα δεν ξεκολλουσα απο το GB μονο για να αλλαξω μπαταριες....

Φοβερες αναμνησεις!!!
Εγω ξεκινησα στα 10 μου.

Τα Pokemon games μου.

Pokemon Platinum
Pokemon Heart Gold
Pokemon Ranger-Shadows of Almia

Και τωρα περιμενω τα Pokemon Black και White που θα κυκλοφορισουν στην Ελλαδα την ανοιξη του 2011.
Ta grafw me th seira Pokemon Blue,Saphire,LeafGreen,Ruby,Emerald,Pearl,Diamond,Plutinum,HG,SS α και πιο πριν στο νιτεντο 64 την ποκεμον Σναπ
Pearl,SS,Gold,emerald,ruby,FireRed,Yellow...
Στο wii το revolution και στο Nintndo64 το Stadium I
Εγω εχω τις: Gold,Sapphire,Fire Red,Emerald,Diamond,Pearl,Platinum,SoulSilver
Επισης εχω τις : Pokemon Trading Card Game,Pokemon Ranger:Shadows of Almia,Pokemon Dash
Eγώ έχω:Gold,Ruby,Leafgreen,Firered,Emerald,Pearl,Diamond, Platinum και Heart Gold.
Έχω επίσης pokemon ranger,pokemon ranger shadows of almia,pokemon ranger guardian signs,pokemon mystery dungeons explorers of time και pokemon mystery dungeon explorers of sky
Όλα άρχισαν όταν είδα την Yellow ενός φίλου μου. Δεν ήξερα τι πάει να πει Pokemon πέρα από το Anime. Έτσι την δανείστηκα (βέβαια αφού είχε νικηθεί το Ε4) Τέλος πάντων αφού εκπαίδευσα πολλά Pokemon, σταμάτησα. Πέρασαν κάποια χρόνια και βρέθηκα στο 2005 συγκεκριμένα Δεκέμβριο. Είχα πάει σε ένα κατάστημα παιχνιδιών για δώρο. Το έψαξα όλο τίποτα... Τότε σε κάποια στιγμή, στο ταμείο βλέπω την Emerald. Βλέπω και το Boxart, με το Rayquaza και τότε επέλεξα το δώρο μου. Ένας φίλος μου πήρε αργότερα και αυτός την Emerald και παίζαμε συνεχώς. Αργότερα πήρα και την Leaf Green. Πέρασαν κα΄ποια χρόνια και ένας φίλος μου, μου είπε για την 4η γενιά. Ενθουσιάστηκα πα΄ρα πολυ αλλά την Pearl κατάφερα να την πάρω 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της. Στο διάστημα αυτό έμαθα μέσω Internet περισσότερα για τα Pokemon. Έμαθα και για την Platinum και την πήρα αργότερα( ένας παράγοντας ήταν και το Rotom Event Toungue). Έτσι τελικώς προπαρείγγηλα την Heart Gold όπου δυστυχώς έπεσε σε υπόνομο και τώρα περιμένω με μεγάλη λαχτάρα την White. Να πω πως μέ το Wii έπαιξα και άλλα παιχνίδια όπως Pokemon Battle Revolution, Pokemon Snap και Pokemon Rumble. Ακόμα έχω την Pokemon Mystery Dungeon:Explorers of Time, την Pokemon Ranger και είχα δανειστεί και τερματισει την Pokemon Dungeon: Blue κάτι.Επιπλέον έπαιζα και ένα CD στο PC για το PTCG Toungue Αυτά...
Diamond,Platinum,SoulSilver,Explorers of Time,Guardian Signs
αυτα...
Πφφ σας περνάω όλους σας, μόλις άρχισα για πρώτη φορά pokemon με την Black Toungue
pearl first
platinum
emerald[download]
heart gold
pokemon rangers guardian sings
black[in 2 hours]
5 εμβλήματα έχω ως τώρα και συνεχίζωCool
Γεια σας παιδιά!!!! Νέος στο φόρουμ!!! Θα ήθελα και εγώ να σας διηγηθώ την μικρή μου ιστορία σε ό,τι αφορά τα pokemon!!!!!! Έβλεπα τη σειρά από 4 χρονών!! Παρ'όλα αυτά η μητέρα μου δεν μου αγόραζε GB γιατί ήμουν μικρός... Undecided Με την πάροδο των χρόνων δεν αγόραζα GB και το θέμα ξεχάστηκε.. 10 χρόνια μετά όταν πήγαινα 2α γυμνασίου κατά τύχη εκεί που καθόμουν στα λειώμενα (είχαμε κενό) ένα παιδί πέταξε την μπάλα εκεί που ήμουν.Ένας φίλος μου είχε δώσει το DS του και έπαιζα Diamond. Όταν με ρώτησε τι παίζω και του απάντησα pokemon μου είπε πως θέλει να πουλήσει ένα GB Advance και την Leafgreen του σε καλή τιμή! Συμφώνισα και αγόρασα και το GB και την Leafgreen!!! Big Grin Μετά από λίγο καιρό αγόρασα και την Sapphire.Για αρκετό διάστημα τα είχα παρατήσει και δεν έπαιζα....Όμως στις 6 Αυγούστου 2010 αγόρασα το DSi με την Platinum και το Σεπτέμβρη αγόρασα τη SoulSiver!!! Τέλος αύριο θα έχω την White!
Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν! Έχω τις κασέτες:

Red
Blue
Yellow
Crystal
Ruby
Sapphire
LeafGreen
Platinum
SoulSiver
White

Edit: Ο καιρός έφτασε και δικαιώθηκα!!! Την Τρίτη θα έχω Blue και Crystal!!! Big Grin Big Grin Big Grin
Δεν περίμενα να μην εχω κάνει ποστ εδώ... Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  • Πρώτη κασέτα Silver. Την έδωσα σε έναν φίλο μου και ξαναπήρα μια άλλη Silver από τον ξάδερφό μου αρκετά χρόνια αργότερα.
  • Ακολούθησαν οι Ruby και Sapphire. Η Sapphire πήγε στον ξάδερφο που μου έδωσε την Silver. Actually, η Sapphire ήταν η πρώτη του κασέτα. Αργότερα, κάποιος μπάστ... κάποιος άγνωστος του την έκλεψε.
  • Αργότερα ήρθαν οι Leaf Green και Fire Red. Η πρώτη ήρθε στα γεννέθλιά μου ως δώρο από τη γιαγιά μου, ενώ η άλλη στη γιορτή μου, 8 μήνες αργότερα, από το θείο μου. Η Fire Red ακολουθησε την Sapphire μου με διαφορά μισού δευτερολέπτου.
  • Όντας πορωμένοι (εγώ κι ο ξάδερφός μου) δε θα μπορούσαμε να χάσουμε την Emerald.
  • Καιρός για αλλαγή στο παιχνίδι. Την ανατροπή έφερε η Mystery Dungeon:Red Rescue Team (μιας και τότε δεν είχα DSi). Η κασέτα αυτή ήταν πραγματικά τέλεια. Μαζί με το ταίρι της που βγήκε για DS είναι από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη κασέτα Pokemon).
  • Με καθυστέρηση πήρα και μια Diamond. Ετοιμαζόμουν να περάσω από Jumbo, αλλά πέρασα από το σπίτι (ποιου άλλου?) του ξάδερφού μου, ο οποίος έχοντας ξεκολλήσει από τα Pokemon κάπως, αποφάσισε να μου τη δώσει. Λίγο καιρό αρότερα αγόρασα και την Pearl (να σημειώσω ότι το DS ήρθε λίγο καιρό αργότερα στα χέρια μου).
  • Έπειτα ήρθε ο καιρός και για να αλλάξω είδος κονσόλας πηγαίνοντας σε μία μη-φορητή. Το Battle Revolution ήταν η πρώτη μου επιλογή για το καινούριο μου Wii. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να με κερδίσει, τουλάχιστον όχι για αρκετό καιρό.
  • Το επόμενο παιχνίδι ήταν ένα για το GameCube. Αυτό ήταν το Colosseum εννοείται. Αυτό το παιχνίδι ήταν τελικά που με έκανε να κάτσω αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη του Wii μου. Να σημειώσω πως αυτός που μου το έδωσε είναι ο Τάσος.
  • Τις Diamond και Pearl ήρθε να συμπληρώσει η Platinum την οποία περίμενα καιρό πριν βγει.
  • Το τελευταίο κομμάτι που προστέθηκε στη "συλλογή" μου είναι η Soul Silver, την οποία προτίμησα από την Heart Gold για δύο λόγους. Πρώτον, έχει το Lugia στη συσκευασία (την οποία συσκευασία κρατάω στο δωμάτιό μου, ξεχωριστά από τις άλλες σαν κειμήλιο) και δεύτερον, πολύ απλά, είναι remake της πρώτης μου κασέτας.

Επίσης, καλωσήρθες Γιάννη. Smile

Edit: Σημειώσατε και μία White.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's