(16-10-2012 07:26 PM)Water Gym Leader Wrote: [ -> ]Εγω παλι εχω μαζεψει 13 κασετες, συν αλλες 2 που εχω χασει. Εχω τις εξης:
Gold
Silver
Sapphire
LeafGreen
Mystery Dungeon: Red Rescue Team
Mystery Dungeon: Explorers of Darkness
Platinum
HeartGold
SoulSilver
Ranger: Guardian Signs
Black
White
White 2
Καπου στην αρχη της τεταρτης γενιας τα ειχα βαρεθει τα Pokemon και σταματησα να παιζω αλλα αργοτερα καταλαβα οτι εκανα λαθος και ξεκινησα ξανα.
Και εγω το ιδιο επαθα πριν 3 χρονια μετα την Platinum γτ ελεγα 20 χρονων και να παιζω Pokemon , αρεσαν και μονο σε εμενα και σε κανενα φιλο μου και ελεγα οτι θα με κοροιδευουν.Πουλησα και ο βλακας τα παντα ολα( το εχω μετανιωση πολακης γτ καποια πραγματα δεν που πουλησα δεν μπορω να τα βρω πλεον .Και φετος ξαναξεκινησα να παιζω στον ελευθερο μου χρονο ξανα ( μακαρι να ειχα περισσοτερο πραγματικα θα ελιωνα ) και δεν με νοιαζει τι λεει ο καθενας , τους γραφω ολους , δεν εχω αναγκη κανεναν.Πραγματικα κανενα παιχνιδι δεν μου προσφερει τοσο πολυ ευχαριστηση οσο τα ποκεμον , τοσο απλο παιχνιδι αλλα τοσο πορωτικο , και δεν ασχολουμε καθολου με το online.Kαι για να μην πεταχτει κανενας κομπλεξικος ειμαι 21 χρονων εχω ικανοποιητικη δουλεια , παιζω ποδοσφαιρο ερασιτεχνικα , δεν ειμαι κανενα σπασικλακι αλλα γουσταρω ΠΟΚΕΜΟΝ !!! Φετος αγορασα 3ds xl , dsi και τις Platinum,HeartGold,SoulSilver,Black,White και πριν καμια εβδομαδα την black 2.Δυστηχως απο τις προηγουμενες γενιες μου εχει απομηνει μονο ενα nintendo advance sp με μια Ruby( battery run out ! )
Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό Σαββάτου που το Star άρχισε να προβάλλει ένα κινούμενο σχέδιο με έναν ήρωα που απέκτησε ένα κίτρινο ποντίκι που έβγαζε ηλεκτρισμό... ύστερα από λίγο καιρό έμαθα από ένα διαφημιστικό των Max Stores την ύπαρξη της Pokemon Yellow. Θυμάμαι ότι ήταν καλοκαίρι και δεν ήξερα πως να αποθηκεύσω το game και κάθε φορά που ενεργοποιούσα το Game Boy pocket ξεκίναγα από την αρχή, μέχρι που ένας φίλος μου έμαθε την ύπαρξη του Save,lol. Μετά, τα Χριστούγεννα ζήτησα από τον Άη-Βασίλη να μου φέρει την Pokemon Blue και την απέκτησα. Λίγα χρόνια αργότερα, ήταν Πάσχα στα γενέθλια μου και είχα μαζέψει ένα κάρο επιτραπέζια και άλλα ψιλοπράγματα από τα Jumbo και όταν είχα πάει να τα αλλάξω είδα 2 καινούργιες κασέτες Pokemon. Μια με ένα πολύχρωμο πουλί και μια με ένα πουλί που είχε κάτι το ωραίο στον σχεδιασμό και αμέσως προτίμησα αυτή, την Silver δηλαδή (με starter τον μπλε μικρό κροκόδειλο
). Να μην τα πολυλογώ, στη συνέχεια ακολούθησε η Crystal που είχα γυρίσει όλα τα καταστήματα για να την αγοράσω, η Sapphire με την Ruby που τις αγόρασα με το που είδα το διαφημιστικό στην τηλεόραση, η Emerald, η Gold από μια φίλη μου που δεν την ήθελε πια, Leafgreen και η Firered που την βρήκα ξεχασμένη σε ένα παγκάκι, η Diamond με την Pearl που τις αγόρασα με το έφτασε το απόθεμα στον Γερμανό, η Platinum και η Soulsilver και τέλος η αποτυχημένη για μένα White...
Την White2 προσπάθησα να την δοκιμάσω σε ROM αλλά την παράτησα σύντομα... απ' όλες τις παραπάνω άνετα πάντως θα άρχιζα από την αρχή την Soulsilver και την Platinum.
Έχω:
Pokemon Pearl
Pokemon Platinum
Pokemon mystery dungeon red rescue team
pokemon mystery dungeon explorers of sky
pokemon rangers shadows of almia
pokemon heart gold
pokemon black
pokemon white 2
pokemon emerald
pokemon conquest