Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά παιχνίδια Pokemon έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Σπύρο!!! Big Grin Περιμένω με ανυπομονησία το αύριο για να πάρω την White! Είμαι περίεργος να δω πως θα είναι αυτή η κασσέτα!
Παιδιά σήμερα πήρα την White (είχε μια μικρή καθυστέρηση στο ταχυδρομείο) η κασσέτα καλή είναι αλλά δυστυχώς έχει ένα πλην..............δεν μπορείς να κάνεις ανταλλαγές από τις κασσέτες Diamond,Pearl,Platinum,HeartGold,SoulSiver αλλά μόνο να τα μεταφέρεις κάτι σαν migrate ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused αλλά σαν κασσέτα είναι πολύ καλή!!
Αρχισα με την Blue αλλα δεν ηταν δικια μου, δεν αργησα βεβαια και πολυ να παρω την πρωτη μου.

Yellow
Gold
Silver
Crystal
LeafGrean
Diamond
HeartGold
Black

Με bold εχω τις αγαπημενες μου.

Ναι ολες ειναι bold. Toungue
Ruby
Leafgreen
Emerald
Pokemon Mystery Dungeon: Blue Resque Team
Diamond
Pearl (επεσε η Diamond στην θαλασσα)
Platinum
Soulsilver
White

Απο αυτες εχουν απομεινει οι 3 τελευταιες (shame on me).
Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια ωραία μέρα... ηλιόλουστη. Εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του ο @#$%^. O πατέρας του @#$%^ του πήρε δώρο ένα gameboy color [blue] και την Yellow Version και από τότε ο @#$%^ και ο μικρός του αδερφός WyvernJymer άρχισαν την ιστορία τους ως εκπαιδευτές πόκεμο.
Εκεί που λέτε, παίζαν παίζαν παίζαν και σπαταλούσαν άνετα τις διακοπές τους. Όμως ένιωθαν απογοητευμένοι, διότι δε μπορούσαν να εξελίξουν το πολύτιμό τους Γράβελερ (λέβελ 70-80 από grinding στο diglett cave επειδή δε καταλάβαιναν την έννοια των HM). Γι'αυτό το σκοπό, αγόρασαν ένα δεύτερο gameboy [light green] και την Blue Version, καθώς και ένα καλώδιο (που η τύχη του είναι να έχουν αφαιρεθεί σχεδόν όλα τα μαραφέτια-τσιπάκια που ενώνονται με τα gameboy, αν και λειτουργεί ακόμα).
Ύστερα από καιρό, αφού είχαν αγοράσει οι υπόλοιποι πόκεμο-εκπαιδευτές-συμμαθητές του μικρού WyvernJymer τις κασσέτες δεύτερης γενιάς, ο @#$%^ είπε να αγοράσουν την Gold Version. Μετά όμως ο μικρός WyvernJymer ζήλεψε που μόνο ο @#$%^ έπαιζε, γι'αυτό ζήτησε στον πατέρα του μυστικά από τον αδερφό του να του αγοράσει τη Silver Version (όπου έτσι κι έγινε). Πέρασαν αρκετά καλοκαίρια έπειτα από γέλια, κλάματα, εξερευνήσεις (βλ. shiny, legendary πόκεμο, pokedex completion) και competitiveness μεταξύ των δυο αδερφών ώσπου πήραν και την Crystal Version. (να σημειωθεί ότι και κάπου εδώ αγοράστηκε ένα ΡΟΖ gameboy advance [το οποίο μάλλον δε δουλεύει πια]) -win-
Μία μέρα όμως ξαφνικά, εμφανίστηκε ένα φυλλάδιο από το πουθενά στο χωριό τους, που είχε καινούρια πλάσματα. Φανταστείτε τη συγκίνηση στα πρόσωπα των 2 αδερφών. Έτσι, ο @#$%^ αποφάσισε να πάρει την Ruby Version (και ένα gameboy advance sp - ασημένιο/γκρι) και στο τέλος του ίδιου καλοκαιριού δεν άργησε να πάρει ο WyvernJymer την Sapphire Version. Απογοητεύτηκαν όμως γρήγορα. Παρόλο που σαν εξερεύνηση ήταν φανταστική εμπειρία, ένιωθαν ότι τα πόκεμο ήταν αδύναμα, συγκρίνοντας τα στατιστικά της 1-2ης γενιάς με την 3η (και υπήρχε και η απογοήτευση της απαγόρευσης του tradeback μεταξύ τους). Ένα κοντινό χειμώνα-φθινόπωρο όμως μπήκε στη ζωή τους το Ίντρανετζ.

Η συνέχεια στο επόμενο EDIT-εεεε, επεισόδιο.
Εγω εχω: Emerald Diamond kai black.Ειχα και την pokemon mystery dungeon explorers of time αλλα η μοθ την εκλεψαν η την εχασα........και δεν νομιζω να ειναι το δευτερο.(την ειχα δανισει σε καποιον και ειπε πως μου την ειχε ηδη δωσει.2 μερες αργοτερα μετακομιζει χρωρις να μου εχει πει ποτε τπτ.Ουτε γεια ουτε οτι φευγει,τιποτα απολυτος.Τωρα ενταξι.......εσεις τι θα νομιζατε στην θεση μου?)
Εγω εχω versions
1]Diamond
2]Platinum
3]Soul Silver
4]Black
απο mistery dangeons
1]Blue rascue tem
2]Explorers of time
και θα παρω και την pokemon rangers protector sings καπωσ ετσι την λενε
είχα μια Saffire αλλά την έχασα και τώρα έχω:

ruby μόλις newgame
leafgreen μόλις newgame
pearl η πρώτη και η καλύτερη!
diamond μόλις newgame
platinum
sousilver
white
και από mystery dungeon explorer of sky,time,darkness
Βρέθηκαν οι Pearl και PMD:BRT!
Κάπου το '99 ξεκίνησε Ποκεμον στην Ελλαδα στο Σταρ και γω πορωμενος και μικρος εβλεπα... Αγνοουσα τα παιχνιδια αλλα ηξερα αρκετα ποκες απο το ανιμε και μονο. Καθως περνουσαν οι χρονιες ειχα ψιλοπαιξει Yellow , Blue , Crystal σε διαφορα GB φίλων-ξαδέλφων. Καποια στιγμη αρχες δημοτικου μου φεραν δωρο ενα GBA λεγοντάς μου: <<Δεν πιστευω να θελες εκεινη την Pokemon με τα τερατα;>> Και μετά πέρασε ο καιρός και έπαιξα σε κάποια φάση στην Emerald ενός φίλου , αρχίζοντας να μαθαίνω κι άλλα Pokemon και κάποιες τεχνικές. Κάποια στιγμή με ένα ξάδερφο(γνωστο ως GeorgeT) αποκτήσαμε την Saphire (η οποια δυστυχως χαθηκε) και αργοτερα την Pearl. Παιζοντας αποκτησαμε εμπειρια. Υστερα ηρθε η Diamond , η Leaf Green , η Ruby , η Platinum , η Soul Silver και προσφατα επεκταθηκαμε και στην Gen V με White. Και υστερα απ'ολα αυτα διαθετουμε πολλα κιλα εμπειριας xD

(διαθετω και αλλα παιχνιδια απο dungeon μεχρι pokemon snap)
Pokemon Red
Pokemon Ruby
Pokemon Pearl
Pokemon Heart Gold
Pokemon Black
Λοιπον εγω εχω:
-Gold
-Silver
-Blue
-Crystal
-Ruby
-Sapphire
-Emerald
-Firered
-Leafgreen
-Diamond
-Platinum
-Soulsilver
-Black
-White
Πολλες εε?
Wink
(13-10-2011 01:10 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Λοιπον εγω εχω:
-Gold
-Silver
-Blue
-Crystal
-Ruby
-Sapphire
-Emerald
-Firered
-Leafgreen
-Diamond
-Platinum
-Soulsilver
-Black
-White
Πολλες εε?
Wink

E οκ δεν θα το ελλεγα αλλα σε σχεση με εμενα μαλον ναι.Toungue
Xαχα! Σας έχω νέα!!! Μου λείπει μόνο η HG και θα έχω όλες τις κασσέτες πόκεμον που έχουν βγει!!!!!!!!!!!!! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Εγω παλι εχω μαζεψει 13 κασετες, συν αλλες 2 που εχω χασει. Εχω τις εξης:

Gold
Silver
Sapphire
LeafGreen
Mystery Dungeon: Red Rescue Team
Mystery Dungeon: Explorers of Darkness
Platinum
HeartGold
SoulSilver
Ranger: Guardian Signs
Black
White
White 2

Καπου στην αρχη της τεταρτης γενιας τα ειχα βαρεθει τα Pokemon και σταματησα να παιζω αλλα αργοτερα καταλαβα οτι εκανα λαθος και ξεκινησα ξανα.

[Image: qquafn.jpg]
[Image: xgdydk.jpg]
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's