17-04-2009, 04:57 PM
18-04-2009, 06:44 PM
αν είχαν 2η τα θρηληκά θα έπεφτε το σύστημα... πάντως ένα που θα ήταν ωραίο να είχε 2η μορφή θα ήταν ο Darkrai και να ήταν Dark/Ghost!
18-04-2009, 07:39 PM
Έτσι και αλλιώς έτσι θα ήταν,αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο να χάσει χωρίς αδυναμίες.(Και τώρα είναι και χωρίς να έχει σούπερ αμυντικά στατιστικά).
18-04-2009, 07:49 PM
Με τιποτα!Τα Ποκες θα γινοντουσαν παντοδυναμα και μετα θα πηγαιναν "κατα διαολου"...Προτειμω 3 και πολυ τους ειναι
19-04-2009, 09:31 AM
παιδια οχι ομως να μην ειχαν και τεταρτη μερικα!τουλαχιστον του 10% των ποκεμον ας πουμε ας ειχε τεταρτη.Αλλά μερικα ειναι καλο οντως να μην εξελιχθουν γιατι το παιχνιδι θα τα παιξει με τα πολυ υψηλα stats!
20-04-2009, 12:41 PM
ναι ρε!!! φαντασου δηλαδη 1 ποκεμον με 600 επιθεση!!!
xd
xd
31-05-2009, 08:51 PM
Με τιποτα! Και το ενοω! θα ηταν υπερβολικα μεγαλο και καταστροφικο για τα κλασικα του παιχνιδιου! ειναι σαν να μου λετε για παραδειγαμα οτι οι elit 4 θα γινουν elit 8 ή οτι το αλακαζαμ δεν θα κραταει κουταλια αλλα μαχαιρια*! καποια πραγματα ειναι ιερα στα ποκεμον, και το να τα αλαξει καποιος αποτελει ιεροσυλια!
οκ, συμφωνο με την αποψη οτι θα επρεπε ολα τα ποκεμον πλην των θρυλικων να συμπληροσουν μια πληρη εξεληχτηκη αλυσιδα 3evolutions ητε με baby forms ητε με evolutions, αλλα το να υπαρξει τεταρτη μορφη ειναι καταστροφη στα ποκεμον που μαθαμε και αγαπησαμε!
ασε που δεν πεζει να γινει κατι τετοιο: ιδη το ARCEUS ο υποτυθεμενος θεος των ποκεμον πεφτει σχετικα ευκολα απο μερικα OU, οποτε το να βγαλουν αλλα πιο δυνατα ποκεμον δεν παιζει σε κανενα εναλακτηκο συμπαν. επισης, δεν θα το διακυνδυνευσουν να ξαναπειραξουν την κλασικη γραμμη του παιχνιδιου μετα απο την παταγωδη αποτυχια της pokemon diamond Version 1 (για οσους δεν εχουν ιδεα για τι μηλαω, στειλτε PM).
*Σχετικα με τα κουταλια του αλακαζμ (και γενικοτερα την καταγωγη του) εχω ενδιαφερουσες πληροφοριες που θα δημοσιευσω συντομα!
οκ, συμφωνο με την αποψη οτι θα επρεπε ολα τα ποκεμον πλην των θρυλικων να συμπληροσουν μια πληρη εξεληχτηκη αλυσιδα 3evolutions ητε με baby forms ητε με evolutions, αλλα το να υπαρξει τεταρτη μορφη ειναι καταστροφη στα ποκεμον που μαθαμε και αγαπησαμε!
ασε που δεν πεζει να γινει κατι τετοιο: ιδη το ARCEUS ο υποτυθεμενος θεος των ποκεμον πεφτει σχετικα ευκολα απο μερικα OU, οποτε το να βγαλουν αλλα πιο δυνατα ποκεμον δεν παιζει σε κανενα εναλακτηκο συμπαν. επισης, δεν θα το διακυνδυνευσουν να ξαναπειραξουν την κλασικη γραμμη του παιχνιδιου μετα απο την παταγωδη αποτυχια της pokemon diamond Version 1 (για οσους δεν εχουν ιδεα για τι μηλαω, στειλτε PM).
*Σχετικα με τα κουταλια του αλακαζμ (και γενικοτερα την καταγωγη του) εχω ενδιαφερουσες πληροφοριες που θα δημοσιευσω συντομα!
31-05-2009, 08:59 PM
(31-05-2009 08:51 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Με τιποτα! Και το ενοω! θα ηταν υπερβολικα μεγαλο και καταστροφικο για τα κλασικα του παιχνιδιου!
τοτε γιατι το shuckle εχει 600 defense & sp def σε μεγιστο ορο, ενω το deoxys-a εχει 600 attack & sp atk σε μεγιστο ορο παλι??
νταξ δε λεω. θα ταν φοβερο τετοιο νουμερο σε στατιστικο, αλλα θα χε φαση...... σκεψου το και απ την καλη πλευρα!
01-06-2009, 05:13 PM
κοιτα, το προβλημα δεν ειναι τοσο στην δυναμη, αλλα στην γραμμη: θελω να πω, ορεο θα ηταν για παραδειγμα σε καμια 10ρια ποκεμον ακομα να βαζανε multi εξελιξεις, αλλα στο στυλ της evve και kirlia. δεν θα ηταν ορεο να spoilαρουν ετσι μια παραδωση σχεδων 10 χρωνων με 4η εξεληξη...! Ισως επισης μπορουν να φτιαξουν 1 ποκεμον με 4 σταδια εξελιξης, αλλα κι αυτο ακομα το θεορω ακραιο: παιζουμε ποκεμον, οχι digimon!
06-07-2009, 02:09 AM
Όσον αφορά evolution chain στα legendaries υπαρχει και το phione που ουσιαστικα είναι η προηγούμενη μορφή του manaphy (μόνο που βρίσκεται αποκλειστικά με αυγό manaphy και δεν εξελίζεται αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να υπάρχει)....
Η θεωρία digimon κατά τη γνώμη μου ειναι σωστή και με βρίσκει σύμφωνο αν και θα ήταν λίγο ωραίο και ακόμα και λίγο challenging...
Βέβαια υπάρχουν περιθώρια για δημιουργία επιπλέον pokemon για να αποκτήσουν εξελιγμένες, προηγούμενες ή και τα δύο κάποια pokemon τα οποία έχουν μία και μοναδική μορφή όπως για πα΄ραδειγμα το smeargle ή το absol, το tropius και το sableye κ.ά. κυρίως από τις Ruby και Shapphire. Στο κάτω κάτω τι παραπάνω έχει το chimeco που από το πουθενά απέκτησε ένα chingling για προηγούμενη ?????? Τα προαναφερθέντα pokemon και άλλα πολλά δηλαδή ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ?????????
Η θεωρία digimon κατά τη γνώμη μου ειναι σωστή και με βρίσκει σύμφωνο αν και θα ήταν λίγο ωραίο και ακόμα και λίγο challenging...
Βέβαια υπάρχουν περιθώρια για δημιουργία επιπλέον pokemon για να αποκτήσουν εξελιγμένες, προηγούμενες ή και τα δύο κάποια pokemon τα οποία έχουν μία και μοναδική μορφή όπως για πα΄ραδειγμα το smeargle ή το absol, το tropius και το sableye κ.ά. κυρίως από τις Ruby και Shapphire. Στο κάτω κάτω τι παραπάνω έχει το chimeco που από το πουθενά απέκτησε ένα chingling για προηγούμενη ?????? Τα προαναφερθέντα pokemon και άλλα πολλά δηλαδή ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ?????????
06-07-2009, 09:12 AM
4 evolution????!μπαααα με τιποτα..κρατηστετα για τη φαντασια σας.3ς και ειναι μια χαρα.θα περιμενουμε για τις νεες τον ποκεμον με μια η δυο μεχρι στιγμης εξελιξεις στις νεες γενιες οπως παντα...btw ορεα η ιδεα των 4 evolution για ζωγραφικη!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ VERSIONS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!η γνωμη μου
06-07-2009, 11:35 AM
προσωπικα δεν το θεωρω απαραιτητο. σαφως ομως τα uu την χρειαζονται μια τεταρτη μορφη, και ισως και καποια απο τα bolderlines. α και επισης, μην μπερδεψουμε τα πραγματα, αλλο ενα ποκεμον να εχει 4 μορφες και αλλο 4 εξελιξεις
11-07-2009, 12:24 PM
4 μορφές (βασικά 5) έχει το Ρότομ και το Ντίοξυς.
4 εξελίξεις ο κανένας.
και δε νομίζω να βγουν...τελος.
4 εξελίξεις ο κανένας.
και δε νομίζω να βγουν...τελος.
11-07-2009, 09:51 PM
παντως 4 εξεληξεις πιστευω οτι ειναι λιγο μουφα, γιατι τωρα πχ 4η εξεληξη του salamence θα ηταν λιγο ελεος με 250 base stat στο attack θα τους διελυες ολους!! θα ηταν σαν ενα hacked pokemon!!!
17-07-2009, 12:30 AM
Φυσικά και όχι.....Αν και ακούγετε δελεαστικό και καλό το πόκεντεξ θα γεμιζει στον διπλάσιο χρόνο.....Άντε να γεμίσεις ποκεντεξ εμενα μου λειπουν μονο 45 ποκεμον στο national της πλάτινουμ για σκεψου περισσότερα....άπαπαπαπα μακρει απο εμάς!