δεν νομιζω οτι χρειαζεται τα ποκεμον να παρουν τεταρτη μορφη, δλδ το τσαριζαρντ πως θα γινοταν? η το πιτζιοτ?, αν και η πρωτη γενια σε θεμα ποκεμον ειναι καθαρα η ποιο τελεια, το "φλόου" των εξελιξεων ηταν πολυ καλυτερο αποτι ειναι στις αλλες γενιες, παραδειγμα το τσαριζαρντ, στην αρχη ηταν δρακος ως τσαρμαντερ στο τελος ηταν σαν δρακος στο τσαριζαρντ, ενω το τορτσικ στην αρχη ειναι κοτοπουλο και στο τελος καταληγει μαχητης των δρομων, θελω να πω οτι αμα τωρα βαλουν τεταρτη μορφη στα ποκεμον, θα εχουμε αλλο ενα τσουρο ασχημα και ασχετα με το αρχικο του ποκεμον, εγω πιστευω οτι ηταν μεγαλο λαθος να βγαινουν τοσο συχνα γενιες ποκεμον, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
εγω θα ηθελα καποια ποκεμον να ειχαν 4η μορφη για τον λογο οτι η τριτη μορφη γινεται πολυ γρηγορα κ μεχρι τα 100 lv θα ηταν καλο να υπηρχε αυτη η αλλαγη μορφης
καλη φαση θα χε και τα ποκεμον οπως ο πικατσου που ανεφερε ο φιλος Grovyle_Fan
που για να γινει raichu needs a thunderstone καλο θα ταν να ειχε και μια εξελιξη χωρις πετρα
και γενικα σε ποκεμον τετιου ειδους
εγω πιστευω πως δεν πρεπει να υπαρχει 4η μορφη γιατι υστερα θα χανουμε τον μπουσουλα να τα εξελλιζουμε...
δε διαφονο αλλα σκεψουτο και απο την αλλη θα μπορουσε αντι σε ορισμενα να βαζαν εξελιξεισ να βγαζαν και αλη γενια με λιγα λογια αλλα 100 και μετα θα λεμε μετο καλο να τα 1000
an einai pote dinaton
oxi den 8a h8ela na eixe 4 morfi
kai ego ime tis gnomis oti den 8a prepi na exoun ta pokemon 4i morfi.
(04-01-2010 08:24 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]δε διαφονο αλλα σκεψουτο και απο την αλλη θα μπορουσε αντι σε ορισμενα να βαζαν εξελιξεισ να βγαζαν και αλη γενια με λιγα λογια αλλα 100 και μετα θα λεμε μετο καλο να τα 1000
το μονο που εχουμε αναγκη ειναι αυτα που εχουν 2 μορφες να εχουν 3 αλλα μετα και παλι παει too much
θελω να ρωτησω και κατι θα προτιμουσατε τα θρυλικα να αποκτησουνε μορφη?
oxi den 8a i8ela giati meta xanoun tin estisi tou 8rilou pou exoun, i morfi pou exoun ta kani 8rilika kai entiposiaka opote ama apoktousan kai ales morfes 8a itan kapos periergo.
gia paradigma to giratina kai shymin den mou aresoun gia afto ton logo.
afti ine i gnomi mou.
NO WAY!!! με τιποτα δεν θα ηθελα να αλλαζουν τα θρυλικα!!!!!!συμφωνω απολυτα με τον γιαννη
πιστευω πως το riolu πρεπει να εχει μια καινουρια εξελιξη και να εξελιζεται το βραδυ σε αντιθεση με το Lucario που εξελιζεται τη μερα
να πω την αληθεια αυτο μου θυμιζει λιγακι στυλακι eeve and from sunstones if i remember right some needs to evolve only in day and some in night
(06-01-2010 02:29 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]from sunstones
που κολλανε οι sunstones με την eevee?
me tipota parapano morfes.
ase pou 8a xriazomasta perisotera item gia na ekseliksoume (afta pou 8eloun item).