Legendary Pokémon

Full Version: Σε ποιά κασέτα έχετε συλλέξει ολόκληρο το Pokedex;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
ολοκληρωσα τωρα και την emerald μου ελειπε ενα celebi
και γω στην Emerald κατι αρχιζω να κανω.Ανταλλαξα με καινουργιους φιλους αλλα τωρα μονο του Celebi μου λειπει
εγω τα εχω ολα στη diamond μεχρι και το τελευταιο!!!!!και ειναι και event το Arceus μου οχι χακια τεσπα επιδιωκω να κανω το ιδιο και στη platinum που προσφατα την πηρα(βλακεια μου το ξερω)
ego to exo gemisi se Red, Silver, Ruby, Leaf green kai tora prospa8o na kano kai tin platinum
Blue,Yellow και Silver και τώρα άρχισα την Platinum.Με λίγα λόγια ότι έχω παίξει μέχρι στιγμής το έχω τερματήσει!!!
Λοιπον εγω εχω ολα τα Ποκες στη Diamond αλλα βαριεμαι να τα εξελιξω.....(οπως ειχα πει σε προηγουμενο Post μου εχω και ολα στην Emerald...
δεν ξερω αν πιανετε, αλλα εχω συμπληρωσει ολο το Kanto dex! επισεις, στην Emerald, μου λυπουν 10 ποκεμον, και σε αυτα ειναι το celebii...
Εγω συμπληρωσα τη blue και τη gold και μετα την crystal αλλα δεν πιανεται γιατι καποια τα ειχα απο τη gold.
se kamia
παντα βαριομουν να συλλεξω ολα τα ποκεμον
εγω blue κατι πιγενα να κανω στν gold αλλα τν εχασα leef green complete diamont complete
στην diamond (με action replay)χα χα
Εγω:
BLUE:123/151
GOLD:124/251
SILVER:231/251
CRYSTAL:251/251
RUBY:275/386
SAPPHIRE:386/386
EMERALD:386/386
DIAMOND:401/493
PLATINUM:487/493
SOULSILVER:491/493
BLACK:564/649
WHITESadΔεν την εχω τερματισει ακομα):176/694
(*Στιις ολοκληρωμενες κασσετες ειτε εκανα ανταλλαγες, και για θρυλικα πηγαινα σε διαφορα events που εκανε το jumbo παλια.)
Χμμμμμ.....για κατσε να μετρισω 1,2,3.....σε 0
Εγω σε Sapphire και Soul Silver.Στην Soul Silver βεβαια καταφερα και πηρα και black card.Ολα αυτα τημια χωρις να χρησιμοποιησω καποια συσκευη.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's