Legendary Pokémon

Full Version: Σε ποιά κασέτα έχετε συλλέξει ολόκληρο το Pokedex;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(17-10-2011 10:40 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]
(17-10-2011 09:02 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(17-10-2011 08:49 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Βεβαια εμενα η μεγαλυτερη προκληση ειναι να συμπληρωσω το national pokedex της black!!!Εαν το επιτυχω θα ειμαι πολυ χαρουμενος!!, Μεχρι στιγμης τα παω καλα, εχω γυρω στα 450 obtained(Thank ya GTS and GTS NegotiationsBig GrinBig Grin)και εχω δει 541.

3 λογους που δεν θα τα καταφερεις:

1) Jirachi
2) Celebi
3) mew

(ola legit enoeitai........)
Eνας Λογος που θα τα καταφερω:
Εχω event mew και celebi(Toys R Us απο εναν αμερικανο φιλο)(Δεν ανταλλασονται μεσω wi-fi λογω ενος special medal)
Και επισης, εχω celebi απο την emerald,απο ενα event στα jumbo.

edit: απο τα toys r us εννοω mew και jirachi*

Καλα ρ?Τα εχετε και τα 3 ολοι σας και δν λετε τπτ τοσο καιρο???Οποιος εχει ενα απο τα 3 σας παρακαλω στειλτε μου πμ ολο και κατι θα βρω να σας δωσω ισαξιο.........
αν γινοταν φιλε μου θα σου εδινα.... μονο το celebi γινεται... οπως ειπα κρατουν ενα special ribbon και δεν μπορουν να ανταλλαχθουν μεσω wi-fi,μονο τοπικα.
(17-10-2011 10:58 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]αν γινοταν φιλε μου θα σου εδινα.... μονο το celebi γινεται... οπως ειπα κρατουν ενα special ribbon και δεν μπορουν να ανταλλαχθουν μεσω wi-fi,μονο τοπικα.

Oxi oxi ekeino einai gia to GTS.........Ena Special/basic Δεν λες?Το εχει ενα Victini μου
ναι αυτο αλλα μου λεει στο GTS ''This pokemon is holding a special ribbon''και δεν μπορω να το ανταλλαξω..
Μπορείς να το ανταλλάξεις σε άλλον κανονικά μέσω Wi-Fi, μόνο στο GTS δεν γίνεται να μπει.
Καπου διαβασα οτι γινοταν να παρεις Jirachi μεσω του Collosseum.
Iσχυει κατι τετοιο ??
Εγώ μόνο στη diamond
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's