Legendary Pokémon

Full Version: Σε ποιά κασέτα έχετε συλλέξει ολόκληρο το Pokedex;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Στην Pearl. Με όλα τα event pokemon σύνολο 493 στα 493.Big Grin
Καθαρά και τίμια όλα, χωρίς χακιές ή AR. Έκανα βέβαια πολλές ανταλλαγές.
Εμ, τι, με ar δεμ εχει νοημα να συμπληρωσεις το pokedex -.-
Red: 150/151 κάαποτε...
Yellow: 151/151 με το πρώτο event Mew από τα Jumbo!
Silver: 250/251, καταραμένο Celebi, ακόμα και που σε βρήκα μετά έστω και hacked είχα χάσει τη Silver μου :"(
Crystal: 251/251 και εύχομαι να παραμένει έτσι xD
Sapphire: 202/202, πρώτη φορά που έκανα εγώ ο ίδιος hack και μετά το μετάνιωσα και τά'κανα release. Μετά χάλασε και η AR μου οπότε και νά'θελα δε γινόταν Toungue Τώρα η Sapphire είναι για να παίζει η μάνα μου μαζί με τη FireRed μου ξεγραμμένες Toungue
FireRed: 384/386 νομίζω πριν ξεγραφτεί, ακόμα λέω πως είναι η μόνη κασσέτα που δεν έχω τερματίσει πλήρως γιατί για να αναβαθμιστεί η Trainer Card εκεί ήθελε κάτι αυτοκόλλητα που μετά έμαθα εγώ πως τά'κανες.
Emerald: 386/386 πλήρως τερματισμένη (με χρυσή Trainer Card Big Grin)
Diamond: 493/493 τα ίδια με την Emerald
Platinum: 492/493, μου λείπει το Regice αλλά απλά είναι ότι βαριέμαι ακόμα να πάω να το πιάσω με resets Toungue Επίσης μου λείπουν 2 Color Emblems στο Factory και στο Hall και κάτι άλλα.
SoulSilver: Μου λείπουν αρκετάα...γενικά δεν έχω παίξει πάρα πολύ αλλά σκοπέυω.
White: 473 στα 53κάτι νομίζω, δεν έχω περάσει σχεδόν κανένα Pokémon από παλιές κασσέτες αν εξαιρέσουμε τα Crown Beasts και το Celebi που ξεκλείδωναν τα Zorua/Zoroark.
pearl 493/493 πολυ δεν ειναιToungue......
Ποτε αλλα παντα φτανω πολυ κοντα.........Sinhuvw kamia 100aria h 50aria μακρια απο το τελος.Αν και τωρα με το GTS εχει γινει πολυ πιο ευκολο.Το μονο που μου μενει βασικα ειναι να τα εξελιξω ολα αλλα βαριεμαι (και πρωτερεοτητα εχει το competitive battling).........Toungue

Επεισεις.........σε οποιον εχει συμπληρωσει το pkdex με AR η οποιοδηποτε αλλο cheating device: Ντροπη του.Dodgy
Adk, χωρίς παρεξήγηση είσαι αποκαΐδι ρε φίλε Toungue
Fire Red 386/386
Emerald 386/386
Platinum 493/493

Αυτά συμπλήρωσα εγώ και πολλά είναι Toungue Συνηθιζω να συμπληρωνω μονο το pokédex της ''κυριας'' κασετας μου σε καθε γενια.Μετά καταντάει βαρετο κατα τη γνωμη μου.Στην white εχω γυρω στα 450 αρα εχω δρομο ακομα.Btw, Adk δεν ξερω ποσοι ακομα το εχουν κανει αυτο το πραγμα με τα pokédex στην Ελλαδα Toungue
Ε, αυτο που λεμε''καμενος''!!!!
Ρε παιδιά δε θα τό'λεγα καμένος, απλά θα το αποκαλούσα παλαιότερα αφοσιωμένος xD Πλέον ναι παραδέχομαι ότι είναι κάψιμο να τα μαζέψεις όλα τα Pokémon σε μία κασσέτα έτσι τόσα που έχουνε γίνει...αλλά είμαι τελειομανής με τα παιχνίδια που μου αρέσουν Toungue
Βεβαια εμενα η μεγαλυτερη προκληση ειναι να συμπληρωσω το national pokedex της black!!!Εαν το επιτυχω θα ειμαι πολυ χαρουμενος!!, Μεχρι στιγμης τα παω καλα, εχω γυρω στα 450 obtained(Thank ya GTS and GTS NegotiationsBig GrinBig Grin)και εχω δει 541.
(17-10-2011 08:49 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Βεβαια εμενα η μεγαλυτερη προκληση ειναι να συμπληρωσω το national pokedex της black!!!Εαν το επιτυχω θα ειμαι πολυ χαρουμενος!!, Μεχρι στιγμης τα παω καλα, εχω γυρω στα 450 obtained(Thank ya GTS and GTS NegotiationsBig GrinBig Grin)και εχω δει 541.

3 λογους που δεν θα τα καταφερεις:

1) Jirachi
2) Celebi
3) mew

(ola legit enoeitai........)
βασικα δεν μπορει τοσα ατομα ειμαστε στο site, αν τα ζητησει θα του δωσει καποιος. εκτος κι αν ειμαστε κακα παιδια Dodgy και δεν του δωσουμε τπτ!

αλλα μην βασιστητε σε εμενα!
1 εχει χαλασει το wi-fi μου
2 δεν τα εχω!
(17-10-2011 09:10 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]βασικα δεν μπορει τοσα ατομα ειμαστε στο site, αν τα ζητησει θα του δωσει καποιος. εκτος κι αν ειμαστε κακα παιδια Dodgy και δεν του δωσουμε τπτ!

αλλα μην βασιστητε σε εμενα!
1 εχει χαλασει το wi-fi μου
2 δεν τα εχω!

Το θεμα ειναι πως δεν τα εχει κανενας........δεν τα λεμε σπανια για πλακα.Undecided
Από πού κι ως πού δεν τα έχει κανείς; Όλα έχουν μοιραστεί σε event, αν τα έχει σε προηγούμενη κασέτα μπορεί να τα μεταφέρει σε B/W.

Για να πω κι εγώ τα δικά μου:
Blue: 151/151 σε παλιότερο playthrough, μετά το τελευταίο new game έχω αρκετά λιγότερα.
Silver: 250/251, μου είχαν δώσει κι ένα Celebi αλλά επειδή ήταν hacked δεν το μετράμε.
Emerald: 382/386, λείπουν τα Mew και Celebi που ένας ευρωπαίος δεν γίνεται να έχει +2 άλλα που απλά δεν έχω αξιωθεί να εξελίξω, έτσι μου 'ρχεται να το κάνω επιτόπου.
Diamond: 493/493, έπιασα το τελευταίο ακριβώς όταν το παιχνίδι συμπλήρωνε 493 ώρες. Toungue
White: 592/649 obtained, 609 seen, όλα τα Pokémon που λείπουν ή είναι legendary από προηγούμενα παιχνίδια ή εξελίσσονται με stones.
(17-10-2011 09:02 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(17-10-2011 08:49 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Βεβαια εμενα η μεγαλυτερη προκληση ειναι να συμπληρωσω το national pokedex της black!!!Εαν το επιτυχω θα ειμαι πολυ χαρουμενος!!, Μεχρι στιγμης τα παω καλα, εχω γυρω στα 450 obtained(Thank ya GTS and GTS NegotiationsBig GrinBig Grin)και εχω δει 541.

3 λογους που δεν θα τα καταφερεις:

1) Jirachi
2) Celebi
3) mew

(ola legit enoeitai........)
Eνας Λογος που θα τα καταφερω:
Εχω event mew και celebi(Toys R Us απο εναν αμερικανο φιλο)(Δεν ανταλλασονται μεσω wi-fi λογω ενος special medal)
Και επισης, εχω celebi απο την emerald,απο ενα event στα jumbo.

edit: απο τα toys r us εννοω mew και jirachi*
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's