17-04-2009, 06:06 PM
Καλησπερα σε ολα τα μερη του φορουμ. Μετα απο αρκετο καιρο επεστρεψα
Ειδα ενα εμαιλ που ελεγε κατι για τουρνουα Ποκεμον και ανεφερε ενα αντικειμενο , Soul Dew λεγοταν. Αν το κραταει ο Latios ή η Latias τους δινει + 50% special attack. Ετσι , με μερικες εχμ....παγιες μεθοδους βρηκα εντελως τυχαια καμποσα Soul Dew Τωρα ψαχνω να βρω απο τις Ruby & Sapphire μου να βρω Latios & Latias γιατι παραπαει να τα χακαρ εχμ...βρω και αυτα τυχαια...
Και γι αυτο αποφασισα να εκπαιδευσω και ενα ζευγαρακι Lati. Για natures πιστευω οτι modest για τον Latios και calm για τη Latias θα ηταν οτι πρεπει.
Απο EVs , 250 special attack 250 special defense 4 speed θα ταιριαζαν απολυτα. Και τα δυο θα εχουν Soul Dew
Latios Moveset:
1. Luster Purge
2. Recover
3. Calm Mind (?)
4. Ice Beam / Dragon Pulse / Shadow Ball
Latias Moveset :
1. Mist Ball
2. Recover
3. Calm Mind
4. Substitute / toxic / Reflect / Thunderwave
Για πειτε μου λοιπον , τι γνωμη εχετε ; Τι θα επρεπε να αλλαξω / τροποποιησω ;
Ειδα ενα εμαιλ που ελεγε κατι για τουρνουα Ποκεμον και ανεφερε ενα αντικειμενο , Soul Dew λεγοταν. Αν το κραταει ο Latios ή η Latias τους δινει + 50% special attack. Ετσι , με μερικες εχμ....παγιες μεθοδους βρηκα εντελως τυχαια καμποσα Soul Dew Τωρα ψαχνω να βρω απο τις Ruby & Sapphire μου να βρω Latios & Latias γιατι παραπαει να τα χακαρ εχμ...βρω και αυτα τυχαια...
Και γι αυτο αποφασισα να εκπαιδευσω και ενα ζευγαρακι Lati. Για natures πιστευω οτι modest για τον Latios και calm για τη Latias θα ηταν οτι πρεπει.
Απο EVs , 250 special attack 250 special defense 4 speed θα ταιριαζαν απολυτα. Και τα δυο θα εχουν Soul Dew
Latios Moveset:
1. Luster Purge
2. Recover
3. Calm Mind (?)
4. Ice Beam / Dragon Pulse / Shadow Ball
Latias Moveset :
1. Mist Ball
2. Recover
3. Calm Mind
4. Substitute / toxic / Reflect / Thunderwave
Για πειτε μου λοιπον , τι γνωμη εχετε ; Τι θα επρεπε να αλλαξω / τροποποιησω ;