(18-04-2009 10:42 AM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Κατι ασχετο , γιατι στα απαγορευμενα ποκεμον του τουρνουα ειναι και ο Wobbuffet ; Αφου ο τυπος ειναι αχρηστος..νομιζω...
μα στο wobbuffet αν του μαθεις encore, counter & mirror coat, θα μπορεις να κανεις ποουν καθε ποκεμον, μιας και με το encore θα κανει το αντιπαλλο ποκεμον να χρησιμοποιει μονο την κινηση που εκανε πριν για μερικους γυρους. υστερα, διελυσε το μ ενα counter/mirror coat, αναλογα με την επιθεση που σου εκανε ο αντιπαλλος....
hope i helped....
ναι μεν καλο το wubafet αλλα επιδι εχει αυτες τις επιθεσεις σημαινει οτι δεν νικιεται εγω παντωσ εχω κερδισει αρκετα (το πως ομως να μου πειτε)απλο γτ το counter ειναι για κανονικες επιθεσεισ ενω το mirror coat ειναι για special attacks που αυτο σημαινει οτι οταν εχεις ενα τετιο wubafet ουσιαστικα παιζεις στην τυχη γτ ο αλλος δεν ξερεις τη τυπου επιθεσει να κανει (αυτο για μενα πιστευω ειναι ενας καλος λογοσ που δεν θεωρηται απο τα δυνατοτερα)
1 παντως, ο μονος τροπος για να κανεις counter το wobbuffet, ειναι μια σειρα απο combos (πχ taunt + 1 δυνατη κινηση τυπου dark)...
2 επειδη εδω μιλαμε για λατιας - λατιος και τωρα αρχισαμε να μιλαμε για αλλο ποκεμον, βγαινοντας εκτος θεματος, παρακαλω πολυ ας σταματησει αυτο το οφ τοπικ...
συνεχιστε
Δεν ειναι απο παραληψη. Δεν ειναι στο επιπεδο του Wobba και δεν νομιζω οτι θα το ελεγα Uber. Rhyperior, μια προειδοποιηση μονο. Επειδη σε βλεπω να αγαπας πολυ το Action Replay, ακομα και αν η ομαδα που θα στειλεις (με τις επιθεσεις και τα items) φαινεται οκ. Αν σε καποια απο τις μαχες σου συμβει τιποτα περιεργο και υπαρχει διαφωνια για το τι ακριβως εφταιγε, οι περισσοτερες υποψιες θα ειναι πανω σου. Αφου εχεις το θρασσος να λες οτι βρηκες το Soul Dew (που απαγορευεται στο τουρνουα) μεσω Hack και οτι θα μπορουσες να βρεις και τα Lati για ενα τουρνουα που απαγορευονται τα Hack, δεν μπορεις να με κατηγορησεις που ειμαι προκατηλημενος.
(18-04-2009 12:33 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (18-04-2009 10:42 AM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Κατι ασχετο , γιατι στα απαγορευμενα ποκεμον του τουρνουα ειναι και ο Wobbuffet ; Αφου ο τυπος ειναι αχρηστος..νομιζω...
μα στο wobbuffet αν του μαθεις encore, counter & mirror coat, θα μπορεις να κανεις ποουν καθε ποκεμον, μιας και με το encore θα κανει το αντιπαλλο ποκεμον να χρησιμοποιει μονο την κινηση που εκανε πριν για μερικους γυρους. υστερα, διελυσε το μ ενα counter/mirror coat, αναλογα με την επιθεση που σου εκανε ο αντιπαλλος....
hope i helped....
Αυτή η ποστ τι πρόσθεσε στη συζήτηση; Και κάτι άλλο,εκτός από την Sig π λέει για AR δεν θέλουμε χακαρισμένα Pokemon στο τουρνουά.Α και Soul Dew εγώ έχω 4 όποιος θέλει για μετά το τουρνουά ανταλλάζω..
.Από GTS και μετά κλονοποίηση το βρήκα.
Βασικά εγώ θα πρότεινα καν να μην έπαιζαν τα Lati,είτε με έιτε χωρίς soul dew,στο ou περιβάλλον υπερέχουν απ'τ'άλλα ποκεμον κατά πολύ κιόλας.Εγώ θα εμμείνω στο ότι ο Celebi που έφαγε ban δεν μου λέει κάτι κα8όλου,τη στιγμή που ο Latios μπορεί να βγάλει μισή ομάδα άνετα.Άμα ίσχυει αυτό,θα έιχε αποφευχθεί η τελευταία ένταση.Εν πάσει περιπτώσει εύχομαι όσοι Latios 8α παιχθούν να είναι legit τουλάχιστον
Θα ξαναπαντησω αν και πια τα εχουμε πει παρα πολλες φορες φορες. Θεωρησαμε οτι τα Lati@s θα μπορουσαν να παιξουν. Αν κατι δεν παει καλα οι κανονες θα βελτιωθουν στο επομενο πρωταθλημα. Επισης, ξαναειπα, αλλα μπορει να μη διαβασες την απαντηση, οτι το Celebi δεν κοπηκε λογω δυναμης, αλλα επειδη δεν εχει δωθει στην Ευρωπη και συνεπως ειναι παρα πολυ πιθανον να ειναι Hacked.
Σεβαστά όλα αυτά,όμως απ'τη στιγμή που το Celebi από μόνο του δεν μπορεί να σου πάρει game,κάτι που τι κάνει ο Latios,για μένα αυτό είναι cheat και όχι ένα hacked celebi,το οποίο οκ αν δεν έχει 999 παντού,βγαίνει εύκολα.Τέλος,είναι άσκοπο που φλυαρώ τώρα λες και γίνεται ν'αλλάξω τους κανόνες!Απλά κάποια 8έματα έιναι καλό να θίγονται προς το κοινό καλό.
Συμφωνω απολυτα και θα φτιαχτει ειδικο Thread μετα το τουρνουα για να δουμε τι δουλεψε και τι οχι. Ετσι κι αλλιως τα Tiers και οι κανονες φτιαχνονται με βαση το ποσο καλα ανταποκρινονται στις απαιτησεις των εκπαιδευτων. Ας γυρισουμε πισω στο θεμα τωρα. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι παραπανω στον Rhyperior ας το κανει, αλλιως το Thread δεν πολυχρειαζεται...
Να τονισω μερικα πραγματακια...
1.Χρησιμοποιω Action Replay επειδη δεν μπορω να διαθεσω το χρονο που απαιτηται για να πιασω καμια 20ρια rhuhorn , rayquaza κτλ. Απλα θελω οσο το δυνατο γρηγοροτερα και ανετοτερα να παιξω καμια μαχη. Σε επισημα τουρνουα δεν προκειται να συμμετασχω , ουτε θα μπω σε wifi , με φιλους ή μελη του φορουμ θα δινω καμια μαχη.
2. Δεν κανω " χοντρα " hacks. Κανενα ποκεμον μου δεν εχει 999 hp ( παρ οτι ενα αλλο παιδι που του εδωσα εφτιαξε rattata με 500 σε καθε stat ) , ουτε θα εκανα κανενα κολπο για να επιρρεασω τη μαχη. Το μονο που κανω ειναι να βαζω με hack διαφορα σπανια ποκεμον στα χορταρια ( οπως εκανα με το kingdra μου ) και να πιανω καμια 20ρια απο αυτα , επιλεγοντας μετα ενα που θα εχει τον επιθυμητο τυπο. ΔΕΝ παιζω επαγγελματικα , ΔΕΝ κλεβω. Απλως κανω τη ζωη μου ευκολοτερη. Χωρις το AR δεν θα επαιζα ποκεμον , πολυ απλα γιατι βαριεμαι ευκολα.
Στη τελικη , δεν υποχρεωσα ποτε κανεναν να παιξει μαζι μου και αν δεν θελετε πολυ απλα μην το κανετε.
Ερωτηση : το macho brace λεει οτι διπλασιαζει τα EP μειωνοντας ομως την ταχυτητα. Δηλαδη αυτο σημαινει οτι νικωντας ενα bellossom παιρνω 6 ποντους αντι για 3 , ομως αντι να επαιρνα με το level up , 2 ποντους ταχυτητας , θα παρω λιγοτερο , σωστα ;
Όχι,απλά όσο το κρατάς και κάνεις μάχες έχεις το μισό Speed.
α , δηλαδη ειναι μονο για τη μαχη ;
(18-04-2009 01:44 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]Βασικά εγώ θα πρότεινα καν να μην έπαιζαν τα Lati,είτε με έιτε χωρίς soul dew,στο ou περιβάλλον υπερέχουν απ'τ'άλλα ποκεμον κατά πολύ κιόλας.Εγώ θα εμμείνω στο ότι ο Celebi που έφαγε ban δεν μου λέει κάτι κα8όλου,τη στιγμή που ο Latios μπορεί να βγάλει μισή ομάδα άνετα.Άμα ίσχυει αυτό,θα έιχε αποφευχθεί η τελευταία ένταση.Εν πάσει περιπτώσει εύχομαι όσοι Latios 8α παιχθούν να είναι legit τουλάχιστον
εμένα προσοπηκά δεν με νοιάζει αν παίξουν ή όχι διότι χωρίς Soul Dew είναι παντελός ΑΧΡΗΣΤΑ! το λέω αυτό διότι ένας καλά EP Trained Salamence τα έχει και τα δύο ένα Dragon Claw (ο δικός μου (Neutral nature δυστηχώς) έχει 255 Speed και 364 Attack!)
Rhyperior Wrote:α , δηλαδη ειναι μονο για τη μαχη ;
εσύ τι λες;
Ok , το ξερω οτι δεν ειναι και τα δυνατοτερα του παιχνιδιου , αλλα οπωσδηποτε αξιζουν τον κοπο.