Legendary Pokémon

Full Version: Εκπαιδευση Latias - Latios
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
εγώ προσοπικά πιστεύω οτι είναι μόνο για pokedex αυτά τα pokemon διότι κάθε ομάδα θα έχει είτε ένα Salamence/Garchomp ή ένα δυνατό στην Sp.Attack pokemon με ice beam και τότε έξω και τα δύο...
Μολις τελειωσω με το EV training μπορω να παω το ποκεμον μεχρι 100 λεβελ δινοντας του rare candys ; Αυτο θα επιρρεασει την αποδοση του ή τους ποντους των stats του ;
Μολις τελειωσω με το EV training μπορω να παω το ποκεμον μεχρι 100 λεβελ δινοντας του rare candys ; Αυτο θα επιρρεασει την αποδοση του ή τους ποντους των stats του ;
Όχι. Εάν έχεις τελειώσει με την EV training, τότε μπορείς να τα πας 100lv. με rare candies χωρίς να φοβάσαι.

Από ότι κατάλαβα, θα συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα. Τα Pokemon γίνονται αυτόματα 100Lv. όταν παίζεις με άλλους μέσω Wi-Fi.

PS: don't overuse the Action Replay. ;P
(18-04-2009 06:30 PM)Johan Wrote: [ -> ]εγώ προσοπικά πιστεύω οτι είναι μόνο για pokedex αυτά τα pokemon διότι κάθε ομάδα θα έχει είτε ένα Salamence/Garchomp ή ένα δυνατό στην Sp.Attack pokemon με ice beam και τότε έξω και τα δύο...

Συμφωνω απολυτα!!Ειναι πολυ αχρηστα Pokemon και τα 2 και δεν νομιζω πως ειναι για μαχες!
Οχι , δεν σκοπευω να συμμετασχω στο πρωταθλημα.

Λοιπον , τελειωσα με τη μικρη , ειναι 100lv . Τελικα τσαμπα εψαχνα στη sapphire ειχε ο ξαδερφος μου μια calm στην emerald του....

Στατιστηκα :
HP : 362
Atk: 153
Def: 186
Sp.Atk : 235
Sp.Def: 368
Speed : 249

Επιθεσεις :
1. Mist Ball
2. Calm Mind
3. Thunder Wave
4. Recover.

Καλη;

P.S. I have already overused it...
βασικα τα lati δεν ειναι και τοσο δυνατα ποκεμον για μαχες και με EV ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ αν απο κει και περα σε ενδιαφερει πολυ να εκπαιδευεις τα lati ειναι μια επιλογη δικη σου
Βσκ είναι από τα καλύτερα Pokemon στο Standard Metagame.Τουλάχιστον το Latios.Με Soul Dew και Calm Mind έχει και Sp.Def. πάρα πολύ καλό,για Sp.Atk μην μιλήσω καν...Απλά τα χαλάει λίγο το no soul dew...
Μα της εχω δωσει soul dew αρα εχει περιπου 500 sp.def και 300 sp.attack. Μαζι με calm mind....τρελα.

Τωρα αντε να βρω και ενα timid latios...νομιζω εχω εναν στη fire red...που ποτε δεν εκπαιδευσα ( οντας παιδι νομιζα οτι το " φοβησμενο " δεν ειναι καλη " φυση "....)
(18-04-2009 09:26 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]βασικα τα lati δεν ειναι και τοσο δυνατα ποκεμον για μαχες και με EV ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ αν απο κει και περα σε ενδιαφερει πολυ να εκπαιδευεις τα lati ειναι μια επιλογη δικη σου

σωστο το Latias για τετοιες ''σωβαρες'' μαχες δεν το βρισκω και τοσο καταλληλο(φυσικα χωρις το soul dew).Αλλα και παλι ακομη και με το soul dew θα εχανε ευκολα με εναν τυπο παγου που ειναι λογικο καποιος να βαλει στο τουρνουα ενα στην ομαδα του.
Γενικα και γω ποιο πολυ το Latias το χρησιμοποιω σε φιλικες μαχες και δεν το βαζω για να παω να κερδισω κανα εμβλημα στο Battle frontier(Emerald)
Σαφως υπαρχουν καλητερα θρυλικα.

Σχετικα με το Latios δεν εχω να προσθεσω τιποτα με τις κινησεις που εδειξες Rhyperior.Μονο στον Latias απο εκεινες τις τεσσερεις σου προτεινω να βαλεις το subsitute.
Λοιπον:
Καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες του τουρνουα!
Pages: 1 2 3
Reference URL's