Legendary Pokémon

Full Version: "Ιεραρχεια" του LP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
εχω μια πολυ καλη ερωτηση. πως ειναι η "ιεραρχεια" εδω?? πχ, αν ο ΝΜ2 φυγει για παντα απ το LP, ποιος θα παρει τη θεση του και θα γινει μοντ και ουτε το καθε εξης????Huh
Δεν υπαρχει καποια ιεραρχεια. Mod θα γινει οποιος ειναι καταληλος για τη θεση του Mod. Καταληλος για τη θεση του Mod δεν τοσο αυτος που εχει γνωσεις για Pokemon οσο αυτος που μπορει να χειριστει το Forum, τα ατομα του Forum, να δωσει σωστες και ευκολα κατανοητες απαντησεις και να εμπνεει εμπιστοσυνη στα υπολοιπα μελη. Οταν θα χρειαστει καποιος Mod θα δουμε πως θα τον επιλεξουμε ωστε να γινει η καλυτερη δυνατη κινηση.
(28-04-2009 09:28 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Οταν θα χρειαστει καποιος Mod θα δουμε πως θα τον επιλεξουμε ωστε να γινει η καλυτερη δυνατη κινηση.

και πως το κανετε αυτο? μηπως τον επιλεγετε, βαζοντας του 1 τεστ για ποκεμον (οπως αυτο στην πρωταπριλιατικη φαρσα) και αν τα παει καλα σ αυτο γινεται μοντ?? πως γινεται???Huh
Άμα θέλανε μοντ,σε γενικές γραμμές ξέρουμε τους υποψηφίους.
μιας και το λες γιωργοσφαχτη, πιστευω οτι ο φρ3 αξιζει να γινει μοντ, μιας και φαινεται να ναι πολυ εμπειρος στα ποκεμον + οτι παιζει ΚΗ...Toungue
Οχι. Το τεστ εκεινο ηταν πρωταπριλιατικο. Δεν ειδες τι γραφω απο πανω. Για μενα τουλαχιστον οι γνωσεις περι Pokemon ειναι το λιγοτερο. Αν περναει απο το χερι μου θα σκεφτω διαφορους τροπους ωστε η επιλογη να ειναι οσο πιο δικαιη γινεται.
Οντος ο fr3 ειναι καταλληλος αλλα υπαρχουν και αλλοι εξισου καλοι που θα μπορουσαν να γινουν mod.Και οπως ειχα πει τοτε θα το πω και τωρα.Οι Admins δεν αφηνουν μερικες ερωτησεις σχετικες με ποκεμον και οποιος τις απαντησει πρωτος θα γινει mod.Αλλα οπως ειπε και ο Blue θελουν ενα ατομο που να ειναι εμπιστευτο σε ολους.
Aμα χρειαστούν περισσοτέρους μοντς, θα αποφασίσουν πόσους και ποιους, ούτε τεστ ούτε βλακείες, αναλόγως τι ποστάρεις και πως το ποστάρεις, δλδ τη εντύπωση δίνεις, εγώ π.χ. δεν θα γίνω ποτέ μοντις, αλλά αυτό δεν με απασχολεί και ιδιαιτέρα, εξάλλου είναι μια ευθηνή και το κυριότερο δεν γίνεται να μπανίσεις τον εαυτό σου. το μονό συν είναι ότι μπορώ να βάλω γορνινγκ στον εαυτό μου.
(29-04-2009 12:32 PM)pokeman Wrote: [ -> ]το μονό συν είναι ότι μπορώ να βάλω γορνινγκ στον εαυτό μου.

Δεν μπορείς. Αναγκάστηκα να βάλω εγώ warning στον Billaro κι αυτός σε εμένα γιατί δεν μπορούσαμε αλλιώς.


(28-04-2009 09:42 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]πιστευω οτι ο φρ3 αξιζει να γινει μοντ, μιας και φαινεται να ναι πολυ εμπειρος στα ποκεμον + οτι παιζει ΚΗ...Toungue

Ο ExplorerAce είναι έμπειρος στα Pokémon και παίζει και Guitar Hero, ο Χαράλαμπος είναι έμπειρος στα Pokémon και παίζει και Tony Hawk και ο Garam είναι έμπειρος και παίζει YuGiOh, τι πα να πει αυτό?
ειμαστε μια οικογενεια καμενων



ΥΓ: μερικες λεξεις για να μεινει το ποστ (δε παιζει, ε?).
Είχα κανει ολόκληρο ποστ , αλλά χάθηκε. Αλλά έλεγε ότι είπε και ο Blue , με τον Pokeman πάνω κάτω , α και ο Fr3 , δεν θα βγει μοντ (αν και εφοσων) επειδή παίζει KH και βλέπει anime , αλλά επείδη βοηθά τον κοσμάκη.
(28-04-2009 09:39 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Άμα θέλανε μοντ,σε γενικές γραμμές ξέρουμε τους υποψηφίους.

Αφ ενός δεν ξέρετε τίποτα.Ένα άτομο είναι άξιο για μοντ και ούτε που έχει αναφερθεί.
Επίσης νο όφφενς αλλά αν ήμουν αντμιν και γουεμπμάστερ δεν θα έπαιρνα κανέναν σας για μόντ.
Ούτε εμείς θα παίρναμε εσένα Toungue .
Ok. Ακομα και για πλακα ας σταματησουμε δω. Οταν θα ερθει η ωρα θα δουμε τι θα κανουμε. Ενας Moderator δεν ειναι ενα ατομο εξουσιας αλλα καποιος με ευθυνες. Μπορει να δειχνει σαν μια θεση με κυρος, αλλα οποιος την εχει πρεπει να ανταποκρινεται στις υποχρεωσεις του. ΑΥτα. Ας μη συνεχιστουν τα ανουσια.
Δηλαδή για να δούμε τρίτο μοντ να ξεπροβάλει θα πρέπει να μεγαλώσει λίγο ακόμα το site. Σε μέλη και θέματα.
Pages: 1 2 3
Reference URL's