για μενα προσωπικα, τα συναισθηματα που εχω για τα ποκεμον δεν προκειται να αλλαξουν με την παροδο του χρονου. σαφως και οσο μεγαλωνω θα παιζουν δευτερευοντα ρολο στην ζωη μου, αλλα πιστευω πως η αλλαγη δεν προκειται να συμβει ποτε. θα νιωθω ακριβως αυτα που ενιωθα οπως τοτε που αρχισα να παιζω ποκεμον.
αυτα προς το παρον.
Για να πώ την αλήθεια:Ναι τα ψιλοπαράτησα.Αλλα υπάρχει μια διαφορά σε αυτό.Τοτι τα παράτησα δεν σημαινει οτι δεν μαρέσουν η κάτι παρόμοιο..Πραγματικά πιστεύω οτι πάντα τα πόκεμον θα ταχω μέσα στην καρδιά μου (το χεσα χΔ).
Τεσπα δεν ξερω τον λόγο που τα παράτησα.Ισως η πολυ πίεση φέτος.Το μόνο σίγουρο παντως ειναι οτι θα πάρω την πλατινουμ και θα ξαναρχίσω
...ως που είδα ότι θα κυκλοφορήσουν τα rmkes των Gold/Silver...
Ο Dragar κατα τ'αλλα με καλύπτει απόλυτα.
ναι... και οχι: Φυσικα τα συνεσθηματα μου μεταβαλοντε με την παροδο του χρωνου, αλλα χωρις αυτο να συμενει οτι αυξανοντε ή μειωνοντε: για παραδειγμα, η ποροση εχει μετατραπει σε λατρια και νοσταλγια για τις παλιες εποχες, η αναγκη να γινομε ολλο και πιο δυνατος μετατραπηκε σε αναγκη να βελτιωσω την στρατηγικη μου, η φιγουρα του γκενγκαρ πηρε μορφη ως σκεπτομορφη κτλ. ουσιαστικα, τα συνεσθηματα μου δεν αυξομειωθηκαν, απλα οριμασαν!
Ωρες,ωρες σκεφτομαι πως τα Pokemon ειναι για μικρα παιδια και οτι πρεπει να τα παρατησω και να ασχολουμε μονο με τα προβληματα της ηλικιας μου....Ομως αλλες φορες βλεπω το DS και κολλαω κυριολεκτικα!!!
ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΜΗ Σ ΑΦΗΣΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!! ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΩ ΕΝΗΛΙΚΑΣ!!!
Δεν ξερω ρε αλλα νομιζω πως θα δειξει ο καιρος....Οταν θα βαριεμαι μπορει να τα εχω παρηγορια....
Οταν γινεις Ενηλικας θα δεις που θα αλλαξεις αποψη...και εγω τα ιδια ελεγα...ειναι να μην σου τυχη!!
Egw apo th stigmh pou vghkan oi Diamond/Pearl arxisa na ta variemai trela!!!Proswpika protimousa ta games gia to GBA parollo pou ta grafika einai xeirotera apo tou Ds.Protimousa to kalodio gia antalages kai maxes me tous filous mou.Oxi me opoion erxetai kai mou leei "Do you want to battle?".Epairnes to kalodiaki sou sto dhmotiko kai epaizes.Xwris Ev training kai tetoia.Me afta exei xalasei to paixnidi.Afhste pou to Ds den to phre kanenas aptous filous mou oute kan egw.To Ds kai oi kasetes filou mou einai.
Τα συναισθήματα μου δεν αλλάζουν για τα pokemon αλλά μπαίνουν πολλοί παράγοντες που μηδενίζουν το χρόνο μου όπως:
1.Συνεχόμενο διάβασμα μαθημάτων (κάτω από 17 δεν θέλω να έχω πουθενά)
2.ειδήσεις και επικαιρότητα για hardware και software υπολογιστών
3.Άλλοι λόγοι ακατάλληλοι να τους πω(υπάρχουν κανόνες εδώ!)
Για να λειτουργώ σωστά όμως πρέπει:
1.Να είμαι καλά ψυχολογικά.
2.Να ελευθερώσω χώρο στον δίσκο μου, να κάνω ανασυγκρότηση γιατί έχω μπερδέψει τα ID με τα ονόματα και να μάθω τα νέα στοιχεία(έχω παρομοιάσει το κεφάλι μου με PC)
Αυτά κατά με κάποιο τρόπο μπορώ να τα προσπεράσω και να κάνω μια συνέχεια, 1 ώρα την ημέρα για παιχνίδια σε ένα μαθητή αριστούχο πάντως όπως και να γίνει είναι οριακό!
Εμενα τα συναισθηματα μου αλλαζουν...
Τα Pokemons και οχι μονο, γενικα ο,τι εχει να κανει με το παραφυσικο, με κανουν να προβληματιζομαι... Οχι προς το κακο, αλλα προς το καλο...
Σκεφτειτε...αυτο το μηστηριο γυρο απο τα Pokemon... νιωθω ως μερος του παιχνιδιου και ετσι μου αρεσει να νιωθω. Λες κι ολα αυτα, υπαρχουν!
Αυτα ειχα να πω... ειχα μοιραστει αυτες μου τις σκεψεις και σε αλλα site αλλα με πηραν στο ψιλο. Εγω ομως συνεχιζω να λεω τις σκεψεις μου απτωοτος.
Απ' ό,τι προβλέπω,θα παίζω Pokemon με τα δισέγγονα μου (όταν και αν αποκτήσω).Μπορεί να κάνω κάποια "διαλείμματα" που μπορεί να κρατήσουν μέχρι και τρεις μέρες,αλλά κάθε φορά που παίζω νιώθω σα να παίζω για πρώτη φορά.Είμαι κατενθουσιασμένος και δε βαριέμαι ούτε όταν κάνω EV train.
Edit:Yay,+1 post!
βασικα πιστευω αναλογα με τισ υποχρεωσεις θα σ δειξει τι θα κανεις αλλα πιστευω να παιζεις ποκε στα 25 δε νομιζω θα ναι αλλα τοσο πολα που ουτε θα το σκεφτεσαι και αν ακομα θα θες να ασχολησαι θα ξερεισ καποια πραγματα αλλα οχι οπως θα ηξερες τωρα στην μικρη ηλικια
pistevo pos pote den 8a vare8o na pezo pokemon.........
οχι [οτέ δεν θα βαρεθώ.πέρα απο οτί ειμαι μικρός για να σταματήσω,τώρα αρχισα να μπαίνω στο πραγματικό νοημα του παιχνιδιού!τα εβεντς από το σερεμπι και οι μάχες που κάνω είναι για μένα το νόημα και οταν μεγαλώσω δεν θα πάψω να παίζω.μπορεί ελάχιστα αλλά οχι καθόλου.