Legendary Pokémon

Full Version: Αλλάζουν τα συναισθήματά σας για τα Pokémon με την πάροδο του χρόνου;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Βέβαια εγώ δεν μπορώ να συγκριθώ να συγκριθώ μαζί σας μιας και δεν έχω κλείσει ούτε εβδομάδα από τότε που έπιασα την Black στα χέρια μου αλλά σίγουρα μπορώ να πω κάποια πράγματα. Έτσι κι αλλιώς έχει περάσει καιρός από τότε που άρχισα να βλέπω το anime.

Πρώτον δεν πιστεύω πως κανείς χρειάζεται να κρύβει πως παίζει pokemon ή ασχολείται με αυτά. Εγώ τόσα χρόνια στο γυμνάσιο όταν κάποιος μου έλεγε πως έπαιζε pokemon δεν έλεγα τίποτα. Μου ήταν απλώς αδιάφορο αλλά πάντα κρατούσα το ενδεχόμενο να ασχοληθώ και εγώ. Kαι τελικά τώρα που άρχισα καταλαβαίνω απόλυτα. Ναι, το pokemon είναι όντως παιδικό αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σε εμάς αρέσει. Και εφόσον τόσοι πολλοί άνθρωποι διαφόρω ηλικιών σε όλον τον κόσμο ασχολούνται τόσο εντατικά δεν μπορεί να είναι τόσο μάπα, έτσι; Όταν κάποιος με ρωτάει: "Ακόμα με τέτοια ασχολείσαι ρε;" του λέω απλά "Ναι, φάση έχει". Δηλαδή όλα αυτά τα νεά mindless MMO καλύτερα είναι;

Για μένα τα pokemon είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ενδαιφέρον. Δεν θα κάτσω να το εξηγήσω αυτό σε κάποιον που απλά δεν θέλει να το καταλάβει.

Όσο για το πόσο καιρό θα ενδιαφέρομαι, δεν ξέρω. Έχοντας αχολειθεί με πολλά game τόσα χρόνια, ποτέ δεν βρήκα κάτι με τόσο πολύ ποιοτικό contect. Πιθανότατα δεν θα βαρεθώ σε έναν μήνα.
(08-03-2011 11:55 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Πρώτον δεν πιστεύω πως κανείς χρειάζεται να κρύβει πως παίζει pokemon ή ασχολείται με αυτά. Εγώ τόσα χρόνια στο γυμνάσιο όταν κάποιος μου έλεγε πως έπαιζε pokemon δεν έλεγα τίποτα. Μου ήταν απλώς αδιάφορο αλλά πάντα κρατούσα το ενδεχόμενο να ασχοληθώ και εγώ. Kαι τελικά τώρα που άρχισα καταλαβαίνω απόλυτα. Ναι, το pokemon είναι όντως παιδικό αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σε εμάς αρέσει. Και εφόσον τόσοι πολλοί άνθρωποι διαφόρω ηλικιών σε όλον τον κόσμο ασχολούνται τόσο εντατικά δεν μπορεί να είναι τόσο μάπα, έτσι; Όταν κάποιος με ρωτάει: "Ακόμα με τέτοια ασχολείσαι ρε;" του λέω απλά "Ναι, φάση έχει". Δηλαδή όλα αυτά τα νεά mindless MMO καλύτερα είναι;

Ήθελα να γράψω κάτι γι' αυτό κάποια στιγμή και τώρα μου έδωσες την ευκαιρία. Το προηγούμενο Παρασκευοσάββατο ήμουν στο Πλαίσιο για το event του Celebi. Έβλεπα κάτι 20άρηδες μαλλιάδες και μουσάτους να έρχονται να μου ζητήσουν το Celebi και να αγοράσουν B/W ενώ από την άλλη έβλεπα τα παιδιά γύρω στα 11-15 να παίρνουν Black Ops, GTA και Killzone. Σίγουρα, δεν αποτελούν την πλειοψηφία αλλά και πάλι, ήταν αρκετός ο αριθμός τους για να εκνευρίζομαι. Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι το να παίξεις ένα 18+ παιχνίδι θα σε κάνει εγκληματία, αλλά το να παίζει ένα παιδί από τα 12 του μόνο τέτοια παιχνίδια σίγουρα έχει μια επιρροή στο χαρακτήρα του.
Ίσως θα έπρεπε να τηρούνται λίγο αυστηρότερα τα ratings της PEGI, απλά και μόνο για να δώσουν λίγη σημασία οι μικρότεροι σε ποιοτικά παιχνίδια που απλά δεν είναι 16+ και φεύγα. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στα Pokémon αλλά κυρίως σε παιχνίδια του στυλ Layton και SMG2.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ. Το περίεργο είναι πως ο κάθε "20άρης μαλλιάς και μουσάτος" από πάνω πίστευε ότι είναι ο μόνος στην ηλικία του που παίζει Pokémon. Αυτό γίνεται κυρίως γιατί κανένας τους δεν "τολμάει" να πει ότι παίζει Pokémon, πράγμα που μου φαίνεται κάπως περίεργο. Όταν αυτό είναι το παιχνίδι, η σειρά, το franchise με το οποίο έχεις μεγαλώσει, δεν βλέπω κανένα λόγο να το κρύβεις τόσο. Και το να σε κοροϊδέψουν μια-δυο φορές δεν πιστεύω ότι είναι καλός λόγος να χάσεις την ευκαιρία να βρεις έναν γνωστό σου που παίζει κι αυτός αλλά δεν το λέει. Εδώ είναι που βοηθάνε απίστευτα το interwebs και τα forums και το να οργανώνεται ο κόσμος σε communities με κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Προσωπικά διαφήμισα το LP όσο μπορούσα στο event, κυρίως στην κατηγορία ανθρώπων που ανέφερα παραπάνω και ελπίζω να τους δω όλους εδώ.

Όσον αφορά τα δικά μου συναισθήματα over time, σίγουρα δεν λιώνω στο breeding/training/online batting όπως έκανα το 2007-08 αλλά ακόμα μένω εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος με τα νέα παιχνίδια και παίζω όσο μου επιτρέπουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις. Πιστεύω και ελπίζω να μην σταματήσω στο κοντινό μέλλον.
what, κάποιος είπε για μαλλάδες 20ρηδες που πάιζουν Pokemon;
[Image: staff_arty2.jpg]
Ξεθαβω το theard για να πω οτι εχω ψιλοβαρεθει τα ποκεμον. Μου αρεσαν πολυ οταν επαιζα στις τρεις πρωτες γενιες με τον ξαδερφο μου στις δυο πρωτες γενιες και με τον φιλο μου στο δημοτικο στην τριτη...

Στην τεταρτη ενθουσιαστηκα με τα βελτιωμενα γραφικα στην HeartGold και συνεχισα μεχρι σημερα στην εκτη, αλλα...

Οχι οτι δεν θα συνεχισω να παιζω παντως τα καινουργια οπως την AlphaSapphire
εμενα προσωπικα σταματησαν να μ αρεσουν τα παιχνιδια μετα την Platinum π ηταν η αγαπημενη μ.Αρχισα με Pearl και μπορω να πω οτι ηταν τα 2 μοναδικα παιχνιδια ποκεμον π με κρατησαν προσηλωμενο για μηνες.Αρχηκα,δεν ηξερα τα hm και τις λειτουργιες τους,επιτα το mount cornet ηταν πολυ challenging και χωρις walkthrough[hate them]μ πηρε περιπου 2-3 μηνες για να βρω το Palkia,οπως επισης αρκετο καιρο μου πηρε και στην σπηλεια πριν το πρωταθλημα.Επιτα ερχοντε heart gold - soul silver,καλα παιχνιδια,αλλα δεν με δυσκολεψαν καθολου[εκτος απο το @?-]#! farfetch'd].Επιτα Black - White μ φανηκαν το ιδιο βαρετο game το οποι ΔΕΝ ηθελα να παιξω γτ κοντευα να το τερματισω σε μια εβδομαδα.Βεβαια υπηρχε και το pokemon mystery dungneon explorers of darkness που ηταν τελειο παιχνιδι και το μοναδικο π ακομα παιζω,καθως επισης και το pokemon rangers που για να τερματισω ολο το παρελθον με εναν φιλο μ φτυσαμε αιμα.Επιτα βγηκα τα νεα παιχνιδια στο 3ντι ες τα οποια δεν μ τραβηξαν καθολου την προσοχη,και απο τοτε εχω σταματησει τελειως να ασχολουμαι με pokemon.Βαιβεα θα εδινα τα παντα για να ξαναεπαιζα την pearl απο την αρχη,χωρις ομως καμια απολυτος γνωση......οποτε μπορει κανεις να πει οτι εχω αποξενωθει απο τα ποκεμον..... [ξερω ειναι λιγο σαν ολοκληρη η ποκεμονιστορια μ,αλλα ετσι εξεληχθηκαν τα πραγματα]
Μ'αρεσει που εισαι σταθερος στις αποψεις σου ^ Toungue (για να σου φρεσκαρω τη μνημη,ειχες πει πως θα παιζεις για παντα) Εγω προσωπικα,οταν πραγματικα αγαπω κατι δεν το βαριεμαι ποτε... και τα ποκεμον για μενα ειναι κατι σαν αυτο που λενε "η πρωτη αγαπη και παντοτινη".Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως τωρα εχω πιο διευρημενα ενδιαφεροντα απ'οτι παλια και οχι αρκετα χρηματα για να ξοδεψω σε ολα ΤΤ-ΤΤ.Παντως παιζω ακομα ευχαριστα και καλοσωριζω καθε νεο παιχνιδι.Mεχρι στιγμης για μενα,η μονη απογοητευση απο τα main games ηταν B2/W2 μιας και βρηκα το plot βαρετο,καθως και το τελευταιο Mystery Dungeon για τον ιδιο λογο και για την ελλειψη επιλογων σε πολλα σημεια (seriously,I liked the whole question thing -_- ) αν και αυτο δεν το εχω τερματισει ακομα.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's