Χμμ... Τώρα τελευταία με τα remakes των προηγούμενων εκδόσεων οφείλω να πω πως απογοητεύτηκα πολύ, ακόμα θυμάμαι πόσο ωραία περνούσα με τις Ruby, Pearl και PMD: Time, μέχρι που ήρθαν τα κατά τη γνώμη μου, σχεδόν ολόιδια remakes και με απογοήτευσαν, ελπίζω οι HG & SS να μου "επιστρέψουν" αυτόν τον ενθουσιασμό.
και εγω τωρα τελευταια τα εχω "ΨΙΛΟβαρεθει" τα ποκεμον και ενας παραγοντας ειναι μεν οι καινουργιες κασετες που suckαρουν αλλα επισης οτι οι γονεις μου μου κρυβουν το ds λογω των μαθηματων
(24-01-2010 06:44 PM)Celebi Wrote: [ -> ]ελπίζω οι HG & SS να μου "επιστρέψουν" αυτόν τον ενθουσιασμό.
και εγω το ελπιζω...αντε να δουμε
Αν μου έκρυβαν το DS θα είχα μεγαλύτερο ενδιαφέρον,όπως όταν πρωτοέπαιζα την Silver κ παίρναμε κρυφά το Color με τον αδερφό μου να παίξουμε όταν λείπανε
.
μονο που τωρα πια εμενα οι γονεις μου το καταλαβαν(εκανα το ιδιο) και τωρα το εχει ο πατερας μου στη δουλεια του :'(
Το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά μου δεν χάνονται αλλά όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο πολύ προσπαθώ να κρύψω το ότι παίζω Pokemon!(Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι που είναι 13+ το προσπαθούν)
χμμμ ναι οντως αν και δεν μπορω να το κρυψω διοτι αμα το εκρυβα δεν εβρισκα αλλον ενα συμμαθητη μου που παιζει
Λέω στους φίλους πως παίζω αλλά τους λέω πως παίζω για να περάσει η ώρα μου και όχι ότι τα Pokemon έχουν γίνει κομμάτι από τη ζωή μου!
ego na sou po tin ali8ia den to krivo ka8olou, mia fora ixa ka8isi sto kentro tou proavliou me to ds mprosta se olo to sxolio kai epeza san maniakos
kai na sou po kai kati, den ntrapika ka8olou, isa isa pou ir8an pedia goro mou kai evlepan pou epeza kai apo to ifos tous katalava oti ixan poro8i.
opote min prospa8is na to kripsis giati tote ine to sigouro oti 8a se koroidepsoun vlepontas tin adinamia sou.
afto pistevo ego.
εγω γενικα ειμαι 10 χρονων οπωτε δεν πολυ σκαω
Ναι.Τη μια στιγμή έχεις πορωθεί τρελά και την επόμενη ούτε που σε νοιάζει.Εγώ τώρα είχα σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά πριν από λίγο καιρό ξανάρχισα.Το κλίμα είναι διαφορετικό ξέρεις...Όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο κλίμα, υπάρχουν τόσα νέα πόκεμον το κάθε ένα με ξεχωριστές δυνάμεις...
εγω ασχολουμε ασταματητα απο 3 χρονων
Όσο να 'ναι σίγουρα μια μεταβολή των συναισθημάτων όσον αφορά τα Pokemon σίγουρα θα υπάρξει.Άλλωστε στην εφηβεία(όσοι περνάνε)αλλάζει και ο εσωτερικός κόσμος!Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον μου δεν είναι το ίδιο όπως όταν ήμουν μικρός.Σίγουρα μου αρέσει να παίζω και το απολαμβάνω αλλά δεν είναι όπως παλιά...Όμως δεν φαντάζομαι ποτέ ότι θα τα παρατήσω!Μετά την αναθέρμανση του ενδιαφέροντός μου για αυτά φαντάζομαι πως είναι αρκετά δύσκολο να τα αφήσω...Και ιδιαίτερα μετά από ότι διάβασα εδώ(οδηγούς και λοιπά)αισθάνομαι εντελώς διαφορετικά..Σίγουρα τα Pokemon για μένα έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο
Εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία οι μηχανισμοί είναι τέλειοι και συνεχώς σε ωθούν να βρεις μια νέα στρατιγική. Από την άλλη τα Pokemon ως Pokemon έχουν πάρει τη κατηφόρα. Είμαι σίγουρος πως η νέα κασσέτα θα έχει εξελλιγμένες μορφές προηγούμενων Pokemon (το Shuckle ακόμα να το εξελλήξουν???). Φοβάμαι μην φτιάξουν και τέταρτη μορφή :S
(24-01-2010 09:35 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά μου δεν χάνονται αλλά όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο πολύ προσπαθώ να κρύψω το ότι παίζω Pokemon!(Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι που είναι 13+ το προσπαθούν)
...................................
Λέω στους φίλους πως παίζω αλλά τους λέω πως παίζω για να περάσει η ώρα μου και όχι ότι τα Pokemon έχουν γίνει κομμάτι από τη ζωή μου!
Φίλε το ίδιο έκανα και εγώ...στα 14 που ήμουν πριν 2 χρόνια το έκρυβα με είχαν πάρει και στο ψιλό άσε....όμως λάθος μου γιατί ήξερα πως έπαιζαν πολλοί..άκουσα λοιπόν ένα φίλο που χάρη σε αυτόν έμαθα από pokemon μου είπε να μην ακούω κανέναν.....και όπως είπε και ο +ονόματος GIANNIS δεν χρειάζεται να το κρύβουμε! εγώ δεν το κρύβω πια!!!!!! Τα pokemon ήταν είναι και θα είναι κομμάτι από τη ζωή μου!!! και για να μην βγω off-topic και να απαντήσω θα παίζω pokemon και ας είμαι 16..δεν ξέρω μέχρι πότε αλλά θα συνεχίσω!!!!