Legendary Pokémon

Full Version: Internet browsers
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Τί browsers χρησιμοποιήτε για την περιηγηση σας στο net?
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον Moziila και τον Opera.Έχω ακούσει πολλά και διάφορα για τα θέματα ασφαλείας και τα διαφορετικά πράγματα που παρέχει ο κάθε browser.Εγώ που χρησιμοποιηώ τον mozilla και τον opera(ποιό σπάνια)
είμαι σχετικά ευχαριστημένος.Είναι ποιό γρήγοροι(πιστεύω) από τον Explorer και άλλους και είναι ποιό ασφαλές.Έχω ακούσει και πως ο νέος Google Chrome είναι καλύτερος όσον αναφορά στα θέματα ασφαλείας αλλά δεν μπήκα στο κόπο να τα κατεβάσω.
Ακούω λοιπόν και δικές σας γνώμες.Τι χρησιμοποιήτε και ποιός πιστεύετε πως είναι όσον το δυνατόν καλύτερος browser?
Εγώ χρησιμοποιώ κυριώς την αλεπού,αλλά έχω και Opera,IE 8,Google Chrome,και μέχρι πριν λίγο καιρό είχα και το Safari.Καλύτερα η αλεπού και το σαφάρι,μετά όπερα και χρομ,και τελευταίος ο εξπλόρερ.
Λοιπον.Εγω εχω και Firefox,και Opera,και Chrome και IE.Παρολλα αυτα χρησιμοποιω κυριως το firefox,αντε και το opera.Τωρα ο ΙΕ νταξ,καλος ειναι.Αλλα ο Chrome,δεν ξερω ακριβως γιατι,αλλα δε μου αρεσει και παρα πολυ.
Tωρα για τους καλυτερους δυνατους browsers ειμαι αναμεσα στον Firefox/Opera.
εγω χρησιμοποιω τον explorer. απλα η αλεπου, ο οπερα και οι υπολοιποι browsers ειναι πολυπλοκοι στην χρηση για εμενα.... Undecided
Firefox, δεν χρειάζομαι κανά άλλον, άντε και ΙΕ αλλά τον Χρόμε τον ανοιγώ μόνο σε ειδικές περιπτώσεις
εχω ακουσει οτι το χρομε ειναι κυριως για να βλεπεις βιντεακια στο youtube....
(22-06-2009 09:37 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εχω ακουσει οτι το χρομε ειναι κυριως για να βλεπεις βιντεακια στο youtube....

για youtube μονο explorer μην διαλεξετε...

τελος παντων, εγω χρησιμοποιω firefox και ειμαι ευχαριστημενος. ειναι γρηγορος, εχει χρησιμα προσθετα(add-ons), μπορεις να το 'ντυσεις' με διαφορα θεματα, και ειναι γενικως φοβερο. επισης εχω δοκιμασει στο παρελθον flock, opera, seamonkey αλλα κανεις δεν φαινεται να ειναι τοσο αποτελεσματικος οσο ο firefox. google chrome δεν εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.
εγώ σταθεά IE αλλα και ιά στις τόσες firefox για πιό γρήγορη περιήγηση
φαηαρφοξ. ΙΕ χρησιμοποιω μονο οταν ας πουμε καποιο σαητ εχει μαηντεηνανς και ο φαηαρφοξ εχει αποθηκευσει τα δεδομενα του σαητ ως οφφλαην ξερω γω και ετσι ακομα και οταν ανεβει το σαητ ο μοτζιλλα ακομα οφφλαην θα στο δειχνει
Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος είναι ο Opera Browser. Το Internet Explorer είναι πολύ πιο αργό και απαιτεί περισσότερη επεξεργαστική ισχύ. Ο Fire Fox δημιουργούσε προβλήματα με κάποια άλλα προγράμματα και δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο ο Opera. Το Safari μου φάνηκε πολύ λιτό και δεν ήταν αρκετά γρήγορο, αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ. Το Google Chrome είναι σε πολύ πρώιμα στάδια και δεν έχει καμία σχέση με τον Opera.
(22-06-2009 09:37 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εχω ακουσει οτι το χρομε ειναι κυριως για να βλεπεις βιντεακια στο youtube....

Απλά στο youtube το διαφημίζουν επειδή το Youtube είναι της google...
Το YouTube δεν είναι της Google. Της Google είναι το GoogleVideo. Το ΥοuTube απλά συνεργάζεται με το Google.

Λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ Mozilla Firefox και Opera. Mozilla Firefox στον υπολογιστή, και, Opera στο κινητό.

Ο δεύτερος περιηγητής ιστού που θα χρησιμοποιούσα θα ήταν αναμφισβήτητα ο Internet Explorer 8. Δε σκοπεύω να πάω ποτέ σε Opera ή Google Chrome, γιατί έχω δεθεί με το Firefox. <3 Είναι γρήγορος, μπορείς να βάλεις ότι add-on επιθυμείς, και δεν είναι τόσο άσχημος όσο ο Opera.



Γιατί χρησιμοποιώ Mozilla Firefox:
  1. H ασφάλειά μας στο διαδίκτυο είναι πρώτη προτεραιότητα, σωστά; Πιστεύω πως ο Firefox είναι ο πιο ασφαλής, γιατί με έχει βγάλει πάρα πολλές φορές από ιστοσελίδες με ιούς κτλ.(Μην τολμήσετε να σκεφθείτε κάτι πονηρό, or else you're dead. >_<)
  2. Είναι πάρα πολύ εύχρηστο. Και ειδικά η "Smart Location Bar" είναι ένα θαύμα! Απλά γράφεις μία πρόταση μου θυμάσαι ότι την είχες δει σε μία ιστοσελίδα, και αυτό σου βγάζει την ιστοσελίδα. Απλά απίθανο.
  3. Το προσαρμόζεις. «Το ίδιο ρούχο δεν ταιριάζει σε όλους». Έχει χιλιάδες πρόσθετα, τα οποία σας βοηθάνε να προσαρμόσετε το Firefox στις ανάγκες σας. Με αυτόν τον τρόπο, διασκεδάζεται περισσότερο και είστε δημιουργικοί.
  4. Οργανώνεις τους σελιδοδείκτες σου με δύο κλικ. Υπάρχει κάτι πιο ταχύτερο;
  5. Pop-up blocker. Αργκ, αυτά τα καταραμένα pop-ups είναι σίγουρα σπαστικά. >_<
  6. Είναι ο πιο όμορφος περιηγητής ιστού που έχω δει ποτέ μου.




Λόγοι για τους οποίους δε θα χρησιμοποιούσα Opera:
  1. Είναι άσχημος και μου αποσπάει την προσοχή.
  2. Δεν ξέρω εάν έχει τόσα πρόσθετα όσο ο Firefox.
  3. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι έχω εξοικειωθεί με τον Firefox και δεν σκοπεύω να αλλάξω.




Λόγοι για τους οποίους δε θα χρησιμοποιούσα Google Chrome:
  1. Είναι ακόμη «νέος» και δεν έχει όσα προσφέρει το Firefox.
  2. Τα tabs του δε μου αρέσουν. Βρίσκονται δίπλα στο κουμπί ελαχιστοποίησης, και, επίσης, όταν κάνεις >9000 tabs, τείνει να μην δείχνει το κουμπί με το οποίο ανοίγεις νέα tabs.
  3. Όταν το εγκαθιστάς, σου βάζει κι ένα άλλο πρόγραμμα. Ο κυριότερος λόγος που δε βάζω Google Chrome. Δε μου αρέσουν τα crapware του.



Λόγοι για τους οποίους δε θα χρησιμοποιούσα Safari:
  1. Όταν το εγκαθιστάς, σου βάζει >9000 προγράμματα . Ο κυριότερος λόγος που δε βάζω Safari. Δε μου αρέσουν τα crapware του.
  2. Safari... είναι όνομα αυτό;
  3. Η νέα έκδοση του Safari, είναι η πιο άσχημη που έχω δει ποτέ μου. Τα tabs στην έκδοση Beta ήταν σαν αυτά του Google Chrome, αλλά πιο άσχημα. Επιπροσθέτως, τα "Top Sites" φέρνουν κάτι σαν τηλεόραση στον περιηγητή. Γιατί είναι έτσι, δε ξέρω. xD Αλλά το θέμα είναι ότι είναι άσχημο.
  4. Cover Flow; Αργκ, καταραμένη Apple που βάζεις άχρηστα πράγματα στα προγράμματά σου!



Λόγοι για τους οποίους δε θα χρησιμοποιούσα Internet Explorer 8:
  1. Στον Internet Explorer 7, υπήρχαν πολλές πιθανότητες να κατεβάσεις ιό. Δεν ξέρω για τον IE8, αλλά το αίσθημα αυτό, της ανασφάλειας, μου έχει μείνει ακόμη.
  2. Είναι λίγο πιο αργός από τον Firefox, τόσο στο rendering, όσο και στο να ανοίγει νέα tabs.
  3. Compatability view. Ναι μεν κάνει τα πράγματα καλύτερα, αλλά δεν πιστεύω πως όλοι οι ιστότοποι θα εμφανίζονται τέλεια.






Το κινητό είναι μία άλλη υπόθεση. Το Internet Explorer δεν εμφανίζει το LegendaryPokemon τόσο τέλεια όσο το Opera. Αφού είναι το μόνο site στο οποίο μπαίνω μέσω του κινητού μου, γιατί να μην το βλέπω τέλεια;

Αλλά το κυρίως θέμα είναι πως είναι απλά καλύτερο από κάθε περιηγητή για κινητό. Αν και δε με ενδιαφέρει και πολύ, γιατί το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για να βλέπω βίντεο στο YouTube το οποίο γίνεται με άλλο πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά, όμως, ίσως αλλάξω τον περιηγητή μου στο κινητό όταν βγει το Fennec. <3
Opera all the way, ειναι απο τους καλυτερους και γρηγοροτερους μπρουζερς που εχω δει. ο φωτινοαλεπους ποτε δεν μαρεσε, απλως δεν με τραβηξε οσο ο οπερας, ασχετος βεβαια με την τεραστια ποικιλια εφαρμογων που μπορεις να βρεις, αλλα το να κανω ρησταρτ καθε φορα που μια εφαρμογη κανει update δεν μαρεσει καθολου. Εξαλου με τον οπερα μπαινω στο irc, μια εφαρμογη που με εκανε να μην κατεβασω ποτε το Mirc,θα πει καποιος οτι και ο μοτζιλας εχει τετοια εφαρμογη, ναι οκ, αλλα που να καθεσαι τωρα να ψαχνεις, ενω ο οπερα στο δινει ετοιμο....
Οσο για τον εξπλορερ, χμμμμ, ο ποιο ηλιθιος μπροουζερ εβερ, αργος, χαζος και γεματος ιους
και για να τελειωνω
[Image: firefox-with-extensions.jpg]
[Image: firefox-no-extensions.jpg]
[Image: opera.jpg]
[Image: internet-explorer.jpg]

(οσο για ολους τους αλους browser, εχουν να φαν πολλα ψωμια για να τους αξιολογησω(εκτος του Safari, μονο στο ipod τον εχω και αυτο καταναγκη,απως χαζος browser))
(23-06-2009 02:06 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Το YouTube δεν είναι της Google. Της Google είναι το GoogleVideo. Το ΥοuTube απλά συνεργάζεται με το Google.

Wikipedia speaking.Της Google είναι τα πάντα Toungue .
(23-06-2009 02:06 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Της Google είναι το GoogleVideo.


και για να δειξω οτι κι εγω ξερω κατι, αυτο σε λιγο θα το κλεισουν.

@big post ειπαμε ρε οΟ
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's