(02-07-2009 05:46 PM)Adk Wrote: [ -> ] (02-07-2009 05:06 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γιατί δεν τον ήξερα και από χτες τον Δαρβίνο να είμαι σίγουρος ότι έχει δίκιο .
Καλα σιγουρα,απλα δεν βρισκω λογο να μην τον πιστεψω η να τον κρινω
Απλά δεν θέλω να το παίρνω ως δεδομένο.Ότι υπάρχει εξέλιξη υπάρχει,απλά δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό.
Δεν είπα ότι είναι λανθασμένη η θεωρία του δαρβίνου αλλά οτι είναι Overrated.
Καλα κανετε κι εχετε κριτικο πνευμα...ετσι ειναι ενας υγιης και νοημων ανθρωπος.Μερικες φορες ειναι ομως που πρεπει να αναρωτηθουμε αν ειμαστε υπερβολικοι στην κριτικη μας.
Κατα τ'αλλα GeorgeSlayer καλα κανεις και δεν το παιρνεις σα δεδομενο...
Θα μπορουσε η θεωρια να ειναι overrated αν μια αλλη ταυτοχρονα ηταν underrated αλλα ολες οι αληθειες εκφραζουν ενα μικρο κομματι της πληρης εικονας πιστευω...
Αχα..Εγω θα ηθελα να ειμαι ξωτικο.Απλα τελειο
Μμμ...Απο ζώο θα προτιμούσα αλεπού και απο εξωπραγματικά όντα ενα είδος αγγέλου ίσως.
Απο ζώο...σκύλος μάλλον,και εξωπραγματικό ξωτικό.
οπος παντα, αλλο ενα πολυ ενδιαφερων θεμα απο τον HT! εχω παρατηρισει οτι θετεις πολυ ενδιαφερον και φιλοσοφημενα θεματα! I give you credit for this!
Θα μου αρεσε πολυ να ημουν ενας παντοδυναμος φλογοβολος δρακος (του δυτικου τυπου: δυο μυοδη χερια-δαγκανες δυο ποδια και ενα ζευγαρι πελορια και πανυσχηρα φτερα νυχτεριδας, μαζι με μια μακρυα μουσουδα, ενα ζευγαρι μυτερα κερατα(μην σχολιασετε) και πελορια φιδισια ματια) ή ενας υδιοφυης elf, οπου η μαγεια θα κυλουσε στο αιμα μου!
Απο καθημερινα οντα, μου αρεσει που ειμαι ανθρωπος, διαφορετηκα, θα μου αρεσε κατι πελοριο και πανυσχηρο, οπος ενα λιονταρι, ενας ελεφαντας ή ενας αετος.
Και, ναι, οσσο κι αν προσπαθει να το ξεχασει ο ανθροπως παραμενει ενα ζωο, ακομα κι αν ο Δαρβινος ειχε αδικο, διοτι ειναι ενα βιολογικο ον, ανοικει στα θυλαστικα, και συγκεκρυμενα στα προτευοντα ή αλιως πιθηκοειδη, το οποιο σημενει οτι οτιδηποτε κι αν κανει, ο ανθρωπος δεν θα παψει ποτε να ειναι απλα ενας πολυ εξυπνος πυθηκος!
εγω ρε παιδια θα ηθελα να ημουν σκυλαροσ τσαβουκαλεμενος,η κανενασ θαλασιος δρακος ε...αλλα και ανθρωπος που ειμαι δεν με πειρσσει XD
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο ανθρωπος ΔΕΝ ειναι ζώο.
Ο διαχωρισμός μεταξύ άλογων πλασμάτων - ανθρώπων και Θεού είναι απλή.
ο Θεός - Ων
ο Ανθρωπος - Ον
ο Θεάνθρωπος - Ωον
το Ζωο - Ζωον
Δε θα ήθελα να ήμουν κάτι άλλο εκτός απο άνθρωπος, αφου ετσι κι αλλιως είναι το τέλειοτερο δημιουργημα.
(30-08-2009 03:59 PM)darkphoenix Wrote: [ -> ]ο Θεός - Δεν υπάρχει
ο Ανθρωπος - Ον
ο Θεάνθρωπος - Δεν υπάρχει
το Ζωο - Ον
Δε θα ήθελα να ήμουν κάτι άλλο εκτός απο άνθρωπος, αφου ετσι κι αλλιως είναι το τέλειοτερο δημιουργημα.
και αν ο άνθρωπος ήταν το τελειότερο δημιούργημα της φύσης, τότε δεν θα υπήρχε ρύπανση. Ακριβός το αντίθετο, ο
σημερινός ανθρωπος είναι το πιό αποτηχημένο πλάσμα που υπήρξε.
(30-08-2009 05:14 PM)Johan Wrote: [ -> ]και αν ο άνθρωπος ήταν το τελειότερο δημιούργημα της φύσης, τότε δεν θα υπήρχε ρύπανση. Ακριβός το αντίθετο, ο σημερινός ανθρωπος είναι το πιό αποτηχημένο πλάσμα που υπήρξε.
Ακριβως επειδη είναι το τελειοτερο κατάφερε να καταστρέψει τον ιδιο του τον πλανήτη.
Ακριβως επειδή ειναι ΝΟΗΜΩΝ...
εγω προσωπικα θα ηθελα να μαι ενα αλογο Mustang και να τρεχω στις πεδιαδες τις Αμερικης.Ομως αν μπορουσα να μαι εξωπραγματικο ον θα θεκα να μαι αμμμμμ WEREWOLF!!!
Θα ήθελα να είχα ένα devil fruit από το one Piece που να με μετατρέπει:
ή νερό δηλαδή να το ελέχω και να μετατρέπομαι και γω σε νερό
ή να είμαι λάστιχο.
ή να είμαι αόρατος.
Από ζώα,θα μου άρεσε να είμαι λύκος.Επίσης θα μου άρεσε να είμαι πάνθηρας ή ιαγουάρος (κατά πολλούς τζάγκουαρ).
Τώρα από εξωπραγματικά όντα,οι δράκοι με ενθουσιάζουν.Μετά (ελάτε τώρα,σε forum που έχει να κάνει με Pokemon είμαστε...) θα το έβρισκα ωραίο αν ήμουν Pokemon.Δεν εννοώ να ήμουν κανά Gastrodon.Pokemon σαν το Sceptile,το Charizard,το Gengar,το Alakazam και το Tyranitar.