(04-01-2012 05:46 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Ontopic τώρα, εφόσον είμαι ήδη ζώο () από εξωπραγματικά όντα πραγματικά πιστεύω ότι το καλύτερο θα \ταν να ΄μουν Pokemon. Αυτό γιατί φαίνονται ότι έχουνε αρκετή νοημοσύνη (δεν λέω για το Slowbro) και γενικώς εκδηλώνουν συναισθήματα/λογική/κτλπ. Πάντως δεν ξέρω ποιό θα διάλεγα, υπάρχουν πολλά που μ' αρέσουν. Θα μπορούσα να πω Victini, Dewott, Quilava, Mewtwo, Snivy κα, αρκεί να μην με είχε κάνας στριμμένος trainer.
Το τελευτεο που θα ηθελα θα ηταν να ημουν mewtwo.
Σκεψου το λιγο.......και υπολογισε πως αν εισουν mewtwo θα σκευτοσουν και σαν mewtwo. Και φαντασου ποσα ατομα θα σε κυνηγανε για τις ζημιες που προκαλεσες
Εγω σου λεω το αλλο :Αμα τολμουσες να περπατησεις στο κεντρο της πολης θα δεχοσουν μια βροχη απο Master Balls η/και απειρες επιθεσεις απο τις γνωστες απειλες : αυτοκινητα, ποκεμον ανθρωπων, μπατσους, δημοσιογραφους του Star και αλλα παρομοια.
P.S. : 100 posts !! Finally!
(05-01-2012 01:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Σκεψου το λιγο.......και υπολογισε πως αν εισουν mewtwo θα σκευτοσουν και σαν mewtwo. Και φαντασου ποσα ατομα θα σε κυνηγανε για τις ζημιες που προκαλεσες
(05-01-2012 07:10 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Εγω σου λεω το αλλο :Αμα τολμουσες να περπατησεις στο κεντρο της πολης θα δεχοσουν μια βροχη απο Master Balls η/και απειρες επιθεσεις απο τις γνωστες απειλες : αυτοκινητα, ποκεμον ανθρωπων, μπατσους, δημοσιογραφους του Star και αλλα παρομοια.
Ναι άλλα σκεφτείτε και το άλλο, ο Mewtwo έχει ένα τεράστιο απόθεμα ψυχικών δυνάμεων που μπορεί να χρησιμοποιήσει για ότι σκοπό θέλει και έναν υπερεξελιγμένο εγκέφαλο για να σκέφτεται 50 φορές γρηγορότερα και καλύτερα από έναν άνθρωπο σαν εμένα ή εσάς. Σίγουρα θα έβρισκα κάτι να τα αξιοποιήσω αυτά. Βέβαια θα υπάρχουν και τα προβληματάκια που αναφέρατε αλλά όλα λύνονται άμα είσαι Mewtwo. Άσε που θα τους έχωνα όλους στο online σκάκι. Και τα AI με impossible difficulty. Και όλα τα gold advanced challenges στο portal.
(05-01-2012 07:25 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]τα αλακαζαμ μπορει και να σε νικουσαν στο σκακι ακι στο πορταλ. πιος ξερει
Τα Αλακαζάμια το πολύ-πολύ να άντεχαν καμιά 10αριά κινήσεις στο σκάκι και μη πω τι ξύλο θα έτρωγαν στο Portal. Και τώρα που το σκέφτομαι ένας πιο ανεπτυγμένος εγκέφαλος σαν του Mewtwo θα του έδινε και ένα bonus στα αντανακλαστικά και στη γρήγορη σκέψη που απειτείται πολλές φορές στα fps/action strategy, οπότε θα ήμουνα και πολύ πιο καλός gamer. Και γενικώς ένα τέτοιο μυαλό αν χρησιμοποιηθεί σωστά δίνει πλεονέκτημα σε κάθε πεδίο που ασχολείται ο άνθρωπος.
(05-01-2012 07:41 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]τι εκανα παλι?????????//
Σπαμάρεις λίγο πολύ μάλλον και ενοχλεί κάποια άτομα, προφανώς.
Εγω θα ηθελα να ημουν δρακος... Η δυναμη, η ελευθερια, η κορυφη της τροφικης αλυσιδας...
^
Έχεις ξαναpostarei λίγο στο thread αλλά δεν πειράζει
Και οι δράκοι δεν είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, ο Mewtwo τους χώνει ένα Ice Beam και μετά τρώει ουρά δράκου στο φούρνο και μπριζόλες δράκου για χρόνια. Πέρα από την πλάκα, και οι άνθρωποι χώνουν τους δράκους, το αποδεικνύει και το Skyrim.
Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι ένας άνθρωπος με ιδιότητες δράκου, που μεταμορφώνεται σε δράκο όποτε γουστάρει (aka Kinight Davion από την DotA).
Από Pokemon θα πω:
Darkrai για να δίνω εφιάλτες στους εχθρούς μου.
Arceus για να λατρεύομαι σαν θεός.
Το μαύρο Rayquaza του Nobunaga στο Pokemon Conquest για να διαλύσω τον δημιουργό του Ransei,το Arceus.
Ditto για να μεταμορφώνομαι σε άλλα Pokemon ή ανθρώπους (να μεταμορφωνόμουν σε Ζαμπίδη να τους σάπιζα τους βουλευτές στο ξύλο,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
Kabutops με nickname Death (έχετε δει τα χέρια του?) και να χτύπαγα τα κουδούνια και να τρόμαζα τις γριές!
Από άλλα θα πω:
Irresponsible Dad από το Happy Wheels
Pogostick Man από το Happy Wheels πάλι.