Legendary Pokémon

Full Version: Θα θέλατε να είσασταν κάποιο ζώο ή κάποιο άλλο εξωπραγματικό ον;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
εγω θα ηθελα να ειμουνα ενας τυπος που γινεται αορατος
εγω λιγο απ'ολα (ναι το ξερω ακουγεται σαν σουβλακι αλλα δεν ειναι)lol Big Grin
Κάποιος ήρωας της MARVEL και συγκεκρυμμένα ο Spider-man Toungue
Από ζώο θα ήθελα να ήμουν αετός(μου αρέσει η θέα από ψηλάToungue)και από εξωπραγματικό ον θα προτιμούσα να είμαι άγγελος των ΧριστουγέννωνSmile
ego apo zoa 8a i8ela na imoun gatos !!!

apo eksopragmatiko on 8a i8ela na imoun kapio aeriko tou dasous !!
Χμμ... Ωραια ερωτηση...
Πιστευω πως απο ζωα θα προτιμουσα να ημουν γλαρος, καθως συνδιαζει 2 απο τα 3 αγαπημενα μου στοιχεια (οχι μονο της φυσης): το νερο και τον αερα. Απο εξωπραγματικα, εκτος απο Pokemon (και το 'χα δει στον υπνο μου τις προαλλες οτι ειμουν mudkip και εκοβα βολτες στα δαση) , θα μου αρεσε να ειμουν Δρακος, που δινει και το τελευταιο αγαπημενο μου στοιχειο, του paranormal.
Για να δούμε...Αν ήμουν ζώο θα ήθελα να ήμουν πούμα ή Τσίτα,Φυσικά όπως και πολλοί άλλοι είπαν από εξωπραγματικό θα ήθελα να ήμουν δράκος.
εγω λεω παιδια να γινομασταν ditto να παιρναμε οποια μορφη θελαμε Toungue
Sostos!... exeis ki esy ena point!
χμμ ενδιαφέρον. είτε μια κάμπια XD είτε ένας κοκκινολαίμης είτε ενα gnome / orc/ tauren / asuran / sylvari / high elf / norn
Ζωο:λυγκας η δελφινι εξωπραγματικα:ποκεμον!!!λολ
εγώ θα ήθελα από ζώα να ήμουν πεκινουά(Toungue) αλλα συγκεκριμένα ένα πλούσιο πεκινουα στα πιο ακριβά σαλόνια!!από εξωπραγματικά όντα θα ήθελα ιππόγρυπας!
πεκινουα??καλως
α και απο ζωο λιονταρι
Απο ζωα θα ηθελα να ειμαι αετος, λυκος,αλεπου ή καπιο αιλοθροειδες και απο εξοπραγματικα δρακος ή shiny umbreon
Ontopic τώρα, εφόσον είμαι ήδη ζώο (Toungue) από εξωπραγματικά όντα πραγματικά πιστεύω ότι το καλύτερο θα \ταν να ΄μουν Pokemon. Αυτό γιατί φαίνονται ότι έχουνε αρκετή νοημοσύνη (δεν λέω για το Slowbro) και γενικώς εκδηλώνουν συναισθήματα/λογική/κτλπ. Πάντως δεν ξέρω ποιό θα διάλεγα, υπάρχουν πολλά που μ' αρέσουν. Θα μπορούσα να πω Victini, Dewott, Quilava, Mewtwo, Snivy κα, αρκεί να μην με είχε κάνας στριμμένος trainer.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's