Legendary Pokémon

Full Version: Η Θεωρία του Δαρβίνου. Σωστή ή Λανθασμένη; τι πιστεύετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Και εσένα ποιος σου είπε πως δεν έχουν ψυχή;
ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΕΛΕΟΣ
Ενώ εσύ δεν έχεις, ε;
Πώς μπορείς να κατακρίνεις την θεωρία του Δαρβίνου, που βασίστηκε σε γεγονότα, χωρίς καν να έχεις αποδείξεις ;!
(23-02-2010 10:34 PM)LuXray Wrote: [ -> ]Αλλα δεν το θεωρο λογικο να προερχομαστε απ'τους πιθικους γιατι ειναι ΖΩΑ και τα ζωα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΙΘΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ!!!

Δεν πιστεύω ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή, δεν είναι ρομπότ. Γιατί ένας σκύλος κουνάει την ουρά του όταν σε βλέπει; Γιατί οι γάτες τρίβονται στα πόδια σου; Προφανώς γιατί έχουν ψυχή. Και τέλος πάντων σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποια φάση που αποφάσισες να μην πατήσεις ένα μυρμήγκι για να το αφήσεις να ζήσει, αν δεν είχε ψυχή δεν θα σε ένοιαζε και πολύ.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα ζώα είναι το μυαλό. Όχι το ότι έχουμε μυαλό, το πώς το χρησιμοποιούμε. Το ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί τη λογική κατά κύριο λόγο κι όχι τα ένστικτά του για να επιβιώσει. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχω αποδεχτεί πλήρως τη θεωρία της εξέλιξης.
πεστα ρε μεγαλε
και αν ηταν ψυχακιας?ειμαι υποχρεωμενη να πιστεψω ο,τι βλακεια λεει ο καθενας?εσυ αν θες να εισαι πιθικος κανενα προβλημα εγω με θεωρω πολυ καλυτερη απο ενα πραγμα που χοροπηδαει και ουρλιαζει ακομα και αν καποιοι πιθικοι ειναι ιδιετερα εξυπνοι και ισως εχουν εξελιχθει δεν γινεται να φτασει το επιπεδο του ανθρωπου.και σχετικα με οτι ειπα πριν για την ψυχη...δεν ειναι λογικο να εχει ενα ζωο αλλιως καν'του κηδεια!
και ναι δεν παταω μυρμιγκια γιατι ειμαι υπερβολικα φιλοζωη και οικολογος αλλα οχι πιθικος!ο Θεος τον Αδαμ και την Ευα με μορφη ανθροπου τους ΕΠΛΑΣΕ Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΛΑΣΕ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΘΙΚΟΥ?ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ:ANTIΔΡΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΙΡΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ...ΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΙΒΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ αν και εχει τυχει πολλες φορες καποια ζωα να επιτιθονται χωρις να τα εχεις πειραξει.
Και πως ακριβώς ξέρεις ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή αλλά οι σκύλοι όχι;

Επειδή το λέει η όποια Εκκλησία; Που δεν το λέει, οι σοβαροί άνρθωποι της Εκκλησίας, Ανατολικής και Δυτικής, αποδέχονται την θεωρία της εξέλιξης.

Κάποτε η Εκκλησία έλεγε ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι άμα πας πολύ κοντά στην άκρη θα πέσεις έξω από τον κόσμο. Καταλαβαίνεις ελπίζω που θέλω να καταλήξω με αυτό...

Quote:ΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ:ANTIΔΡΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΙΡΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ...ΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΙΒΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ αν και εχει τυχει πολλες φορες καποια ζωα να επιτιθονται χωρις να τα εχεις πειραξει.
Και ακριβώς έτσι αντιδρούν και οι άνθρωποι δυστυχώς..
ναι ευτυχως χαζο δεν ειμαι αλλα τεσπα νομιζω πως ο καθενασ εχει το δικαιομα να πιστευει ο,τι θελει
@Arty2
simfona me tin agia grafi (tin diavazo giafto to leo) pou ine to mono pagosmios anagnorismeno 8eostalto vivlio, mono i an8ropi exoun pnevma, ta zoa exoun zoi alla den exoun pnevma.

EDIT: ama 8es mporo na psakso na sou po se pio edafio to leei.
EDIT2: i agia grafi leei pos den iparxi psixi alla mono pnevma.
πεσ'τα Γιαννη γιατι εμενα δεν με ακουνε!δεν αντεχω αλλο εδω εχω φριξει!
min anisixis LuXray ego ime edo !!!!

Big GrinBig GrinBig Grin
τα pokemon εχουν ψυχή?(λολ, αλήθεια θέλω να μου απαντήσετε)Αλσο συμφωνώ σε ότι είε ο giannis. άλλο πνέυμα άλλο ψυχή(αν και δεν ξέρω την διαφορά τους Ο.0
Επίσης η Αγία Γραφή λέει ότι κάποια μέρα θα έρθουν την γη δαίμονες με χίλια κεφάλια που θα φτύνουν φωτιά.

Ακόμα και αν δεχθεί κανείς ότι η Αγία Γραφή είναι κάτι παραπάνω από μυθολογία, μιλά με μεταφορές και παρομοιώσεις και αυτά που αναφέρει δεν πρέπει να ερμηνεύονται αυτολεξεί. Όπως και οι ορθόδοξοι θεολόγοι λένε, ο θεός δεν έφτιαξε τον κόσμο σε 7 μέρες, κάθε "μέρα" ήταν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
εκτός και αν αυτό το πάνω και το παραπάνω είναι μεταφορές(όπως πολλά σημεία στην Αγία Γραφή)
@Arty2
afto me tous demones kai ta xilia kefalia eksigite se kati vivliarakia pou dinoun mazi me tin agia grafi (oxi panta). afto ine metafora kai 8elei na mas diksi to pos 8a ine o armagedonas i opos alios to kseroume telos tou kosmou. to telos tou kosmou den 8a ine to telos tou alla vasika i arxi enos neou kosmou pou den 8a exi stenaxories kai se afton ton kosmo den 8a gername kai 8a imaste a8anati. episis o armagedonas den kseroume poso 8a kratisi alla leei mesa i agia grafi oti osi an8ropi ine enoxi/adiki (den mporo na to eksigiso afto tora giati 8elei mia selida) 8a pe8enoun apo ton fovo tous.

mporo na grapso kai alla pola kai pio epeksigimatika alla 8a mou pari mia olokliri mera gia na ta grapso ola Toungue

P.S. nai ola afta ta leei mesa i agia grafi
P.S.2 ksero pola gia afto to 8ema, ama 8elete mporo na sas ta po pio epeksigimatika alla oxi ola.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's