16-07-2009, 03:50 PM
16-07-2009, 04:04 PM
μια χαρα περναω και στο σπιτι δεν θελω να παω καπου.τωρα μπορει να παω εβυια (οχι πως θελω...)
16-07-2009, 07:09 PM
:ο Germany ftw, τυχερέ.
Εγώ δεν θα πάω πουθενά......μια χαρά τα περνάω και στο σπίτι.
Όχι ότι δεν θέλω....
Εγώ δεν θα πάω πουθενά......μια χαρά τα περνάω και στο σπίτι.
Όχι ότι δεν θέλω....
17-07-2009, 11:16 AM
Βασικα εγω περυσι καθως πηγαιναμε για πολωνια στο αεροδρομιο της γερμανιας ειμασταν, και οι δυο χωρες ηταν σαν να σου ελεγαν:
"ΝΑΙ ΡΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ"
17-07-2009, 01:50 PM
(17-07-2009 11:16 AM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]Βασικα εγω περυσι καθως πηγαιναμε για πολωνια στο αεροδρομιο της γερμανιας ειμασταν, και οι δυο χωρες ηταν σαν να σου ελεγαν:
Γαλλία να πας, η μόνη αγγλική λέξη που θα ακούσεις είναι το "english" όταν κάνουν μια προσπάθεια να σου πουν ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Αλλά κι αυτό θα βγει ως "Je ne parle pas english", δεν ξέρουν να λένε "I don't speak english". Βλάκες. Βασικά αν η μητρική γλώσσα σε μια χώρα δεν είναι τα αγγλικά, τότε δεν ξέρουν αγγλικά.
Anyway, διακοπές θα πάω, σιγά μην κάτσω να σκάσω εδώ πέρα. Καλό το ίντερνετ, αλλά μπορώ να ζήσω και δυο βδομάδες χωρίς αυτό. Μια βδομάδα Κέρκυρα λοιπόν και μετά ένα ωραίο τουρ σε όλη τη Μακεδονία με ξεναγό τον πατέρα μου. Ίσως και Θράκη αν δεν βαριόμαστε. Και μετά χωριό.
17-07-2009, 01:57 PM
NM2,Κερκυρα να πας στην Παλαιοκαστριτσα και στην Waterland,ειναι και gm(πηγα περσυ)
17-07-2009, 06:31 PM
Λοιπον, για αρχη θα παω στο χωριο μου, μετα για καμια βδομαδα Χαλκιδικη και μετα παλι χωριο. Στο tour περιλαμβανονται μονοημερες και διημερα σε διαφορα μερη της Ελλαδας. Οπου γης και πατρις ενα πραγμα. Ηθελα να παω και λιγες μερες Μυτιληνη και Κρητη αλλα δεν εκατσε τελικα. Δεν πειραζει, next summer. Αυτα απο αυριο μεχρι τελη Αυγουστου.
Απο Σεπτεμβρη, σχεδιαζω να παω λιγες μερες Χαλκιδα και Λουτρακι. Μετα βλεπουμε.
Απο Σεπτεμβρη, σχεδιαζω να παω λιγες μερες Χαλκιδα και Λουτρακι. Μετα βλεπουμε.
17-07-2009, 07:19 PM
Εγω φευγω την αλλη βδομαδα για Μυτιληνη(Κριμα Μαρια που δεν θα βρεθουμε)Και θα μεινω εκει για 3 βδομαδες....Επειτα αρχιζει το βασανο μου για προετοιμασια για τις πανελλαδικες.....
17-07-2009, 07:19 PM
Εγώ δεν ξέρω που θα πάω διακοπές, αλλά θα πάω και μετά μετακομίζω για Σαλαμινα.
17-07-2009, 08:02 PM
εγω ειμαι τωρα στη σκυρο και γυρναω μεθαυριο, ενω μετα απο 1 βδομαδα, θα χω να παω στο χωριο μ για 2,5 βδομαδες
17-07-2009, 08:04 PM
(17-07-2009 08:02 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εγω ειμαι τωρα στη σκυρο και γυρναω μεθαυριο, ενω μετα απο 1 βδομαδα, θα χω να παω στο χωριο μ για 2,5 βδομαδες
Α Chaos θελω εντυπωσεις για αυτο το νησι γιατι θελω να το επισκεφτω!!Πως σου φαινετε?
17-07-2009, 08:10 PM
1 εχει πολλη βλαστηση, για νησι.
2 δεν εχει και τοοοοοσο τελεια ξενοδοχεια, αλλα ειναι οκ.
3 εχει μερικες ωραιες παραλιες, αλλα οι πιο πολλες ειναι ερημες μες στο πουθενα....
2 δεν εχει και τοοοοοσο τελεια ξενοδοχεια, αλλα ειναι οκ.
3 εχει μερικες ωραιες παραλιες, αλλα οι πιο πολλες ειναι ερημες μες στο πουθενα....
17-07-2009, 08:14 PM
Εγώ θα πάω Καλαμάτα με τους φίλους μου. Κάτσε, στην Καλαμάτα είμαι. xD Αυτήν την πόλη δεν την αποχωρίζομαι με τίποτα! Το σημείο στο οποίο μένω τα σπάει, άρα δε χρειάζομαι να πάω διακοπές. Διακοπές πήγα πέρυσι, μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας μου είχε δουλειές σε ένα συγκεκριμένο νησί και πήγε μαζί του ο αδερφός μου. Θα ήθελα να πάω όμως διακοπές, ή όχι, στην Ιαπωνία, όταν βγάλω τα πρώτα μου χρήματα. Χεχε, το έχουμε κανονίσει από τώρα με τον φίλο μου.
Α, επίσης θα πήγαινα διακοπές και στην Γαλλία όταν ήμουν 6 μηνών, αλλά είχα άσθμα, και δεν πήγα τελικά. :C Μόνο ο αδερφός μου με τον πατέρα μου. Booooo
Α, επίσης θα πήγαινα διακοπές και στην Γαλλία όταν ήμουν 6 μηνών, αλλά είχα άσθμα, και δεν πήγα τελικά. :C Μόνο ο αδερφός μου με τον πατέρα μου. Booooo
17-07-2009, 08:26 PM
Άστρος κλασσικά εδώ και χρόνια. Μάλλον την Τρίτη μέχρι τέλος Αυγούστου, κάπου 'κει. Θα ξεσκίσουμε τις βάφφλες/κρέπες πάλι. Επιτέλους ένα μέρος που έχεις κάπου να βγεις, damn ye Avlon. Χοουπφουλλη ίσως πάμε και καμια εξόρμηση σε κανα άλλο άκυρο μέρος της Πελοποννήσου, όπως είχαμε πάει Μάνη-Μονεμβασιά 8D
Πάντως γενικά, οι εκδρομες στο εξωτερικό τα σπανε :< Άσχετα οτι όντως Αγγλικά μόνο στην Αγγλία θα σου μιλήσουν xD (hint: άντε και στην Βουλγαρία οσο να'ναι, εμείς δε μετράμε)
Fr3, να ανέβεις Άστρος ρε :@
Πάντως γενικά, οι εκδρομες στο εξωτερικό τα σπανε :< Άσχετα οτι όντως Αγγλικά μόνο στην Αγγλία θα σου μιλήσουν xD (hint: άντε και στην Βουλγαρία οσο να'ναι, εμείς δε μετράμε)
Fr3, να ανέβεις Άστρος ρε :@
17-07-2009, 08:51 PM
@Celesi: Αμα πας εξόρμηση σε Πελοποννησο, έλα ΚΟΡΩΝΗ (στη Μεσσηνία). Θα περάσεις Γ@##%$!@. Στο εγγυόμαι!! Αμα έρθεις, φέρε για το ΝΤΣ γιατί είναι κάτι πωρομένα που παίζουν συνέχεια ΠΚΜΝ (μπορεί κατά 1% να είμαι και εγώ μαζί τους)