Legendary Pokémon

Full Version: Διακοπές!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
εγω και ο κωστακης (fr3) σκεφτηκαμε να συναντηθουμε στην καλαματα, επειδη μερικες φορες οταν παω στο χωριο, πηγαινω και εκει, αλλα το προβλημα θα ναι οτι θα μαστε μονο 2. γι αυτο οποιος μπορει και θελει να ερθει, ας ερθει, γιατι θα περασουμε 1000000% τελεια. ολοι οι καλοι χωρανε!!!

@con: αφου μενεις κι εσυ μεσσηνια, ελα κι εσυ! Wink

edit: η ημερομηνια της συναντησης ειναι προς το παρον αγνωστη. γι αυτο, stay turned!!! Big Grin
Oi oi, εάν έχω χρόνο. :/ Κανόνισε πρώτα με τον Con, ο οποίος θα έχει σίγουρα χρόνο, καθώς επίσης και φίλους που παίζουν Pokemon. ΡΕ, νιώθω αγχωτικά να είμαι με ένα παιδί 3ης Γυμνασίου/1ης Λυκείου. :S
σιγα το πραγμα ρε κωστα! αφου και στις συναντησεις που κανουμε στην αθηνα, υπαρχουν τοσα ατομα πολλων και διαφορων ηλικιων και δεν μας πειραζει καθολου! θα εχει πολυ πλακα σ λεω!
Εκεί είναι πολλά άτομα, εδώ θα είμαι μόνος και εξάλλου ντρέπομαι να έρχομαι παραλία, με τους over9000 ανθρώπους, με το DS. :$
μα κι εμεις κανουμε τις συναντησεις μας στο μολλ & βγαζουμε και τα ντι ες μας κι απο πανω! πολυ που μας νοιαζει για το αν θα μας κοροϊδευουν ή οχι. απλως υπερβαλεις τωρα, επειδη θα ναι 1η φορα.
Εκεί είναι Αθήνα. Εδώ είναι Καλαμάτα, και όσο και να το κάνουμε, έχω και μια φήμη εδώ πέρα. 8D~
Κωστα,μια συμβουλη...δεν πρεπει να ντρεπεσαι που παιζεις DS μπροστα σε κοσμο!Κανεις απλως το κεφι σου.τους αλλους τι τους ενδιαφερει??
(16-07-2009 03:50 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]θα πατε διακοπες?
πιθανά στην Τήνο
(16-07-2009 03:50 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]πηγατε?
ναι, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
(16-07-2009 03:50 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]δεν θα πατε?
μπορεί και αυτό
(16-07-2009 03:50 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]που θα θελατε να πατε???
Μύκονο, cavo paradiso και παραλία γυμνιστώνToungue
(16-07-2009 03:50 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]εγω συγκεκριμενα θα παω Γερμανια!!! Big Grin (μες τον Αυγουστο)
humantorch εγώ που δεν πήγα ποτέ εξωτερικό τι φταίω; Skull
(17-07-2009 07:19 PM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Επειτα αρχιζει το βασανο μου για προετοιμασια για τις πανελλαδικες.....SadSadSadSad
υπομονή, από Σεπτέμβρη το κεφάλι κάτω για 9 μήνες+ και μετά έξοδοι, καφέ και cinema.. έτσι θα περάσεις σε καλή σχολή.

Υ.Γ. Μερικοί λένε "πλακα σ λεω!" εγώ ξέρω τον Βορειοελλαδίτικο τρόπο με το "σε λέω" και το Αθηναϊκό "σου λέω". το "σ λέω" είναι για οικονομία στα bytes του forum; Lol Blink
Egw pali 8a ntrepomoun kotzam mantraxalos na kouvalaw to ds mazi mou kai na paizw pokemon.Eleoc!An einai se kana meros pou einai eidika gi` afth th douleia tote ok.

Y.G. Plaka me kaneis.Egw pote den paw kapou diakopes.Oute kan esoteriko.
(19-07-2009 02:36 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]
(17-07-2009 07:19 PM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Επειτα αρχιζει το βασανο μου για προετοιμασια για τις πανελλαδικες.....SadSadSadSad
υπομονή, από Σεπτέμβρη το κεφάλι κάτω για 9 μήνες+ και μετά έξοδοι, καφέ και cinema.. έτσι θα περάσεις σε καλή σχολή.

Ετσι οπως τα λες ειναι!!!Καλο κουραγιο να εχω...και τα καλυτερα ερχονται προσεχως!
@skorp,
Δεν σε κάνω πλάκα σύντροφε αλλά εγώ είμαι 19 και θέλω να συνεχίσω αλλά περιορίζομαι από αλλού (τα λέω σε άλλο thread) και μην νομίζεις τον εαυτό σου μεγάλο, και 24 χρονών ασχολούνται, κανείς δεν έχει δικαίωμα να δικάζει τον ελεύθερο χρόνο του άλλου(δεν ξέρω αν και νομικά έχει γραφτεί αυτό αλλά είναι και στους άγραφους νόμους).
Εγω θα παω Γαλλια, στην οικογενια μου, τον Αυγουστο (θα μου κανει και η ξαδερφη μου κονε με φιλες της, ωρεα θα περασουμε!). πηγα και ενα διημερο Παλαιοχωρα, αν και ειμαι 99% συγουρος οτι δεν την εχει κανεις ακουστα!
Pokemaniac:EEEEE?Den katalava tipota.Den eimai Pritanhs(oxi autos apo ta umiskoumpria).Ligo pio apla ellhnika an ginetai.

MANUELF:Sorry kiolas alla kalutera prwta na anoi3eis ena le3iko giati h or8ografia sou apexei kati milia apo thn ellhnikh.Kaneis aparadekta or8ografika la8h.

Note:Den to lew gia na se prosvalw oute to paizw ka8hghths sou,an kai eimai sigouros oti 8a mou thn peis.Gia to kalo sou to lew(gia to koino kalo genika).
Δεν θέλω να την λέω σε κανένα ούτε να τσακώνομαι, απλά από αυτά που διάβασα λέω : χμμ, τώρα να λέει ότι είναι μεγάλος για να παίζει πόκεμον και Ds; και έτσι απάντησα.

Υ.Γ. αν σε βολεύει μπορούμε να λέμε και αρχαία Ελληνικά Toungue
Oxi re filarako,alla akoma duskolevomai na se katalavw.
Edit:To note den paei gia esena.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's