21-07-2009, 06:48 PM
21-07-2009, 07:02 PM
εγω θα μαι καλαματα αναμεσα στις μερες 1 & 15 αυγουστου.
@fr3: ελπιζω να μην εχεις κανενα ιδιαιτερο τοτε....
@fr3: ελπιζω να μην εχεις κανενα ιδιαιτερο τοτε....
21-07-2009, 07:22 PM
Άρχισα Φυσική. Άρα θα κανω τρία μαθήματα τώρα. Εάν έρθει η ξαδέρφη μου από την Κύπρο τον Αύγουστο, προβλέπω να πηγαίνουμε Στούπα για μπάνιο. Κανόνισε με τον Con και βλέπουμε για εμένα.
24-07-2009, 02:47 PM
Λοιπόν, Χαοζ, που θα συναντηυούμε, πότε και τη ώρα (για μέρες μπορώ Τρίτη Παρασκευή)
24-07-2009, 03:03 PM
μερα: αναμεσα σε 1 & 15 αυγουστου θα μαι καλαματα σιγουρα
ωρα: το απογευμα
edit: πες μ το νουμερο του κινητου σ σε πμ, για να το κανονισουμε καλυτερα
ωρα: το απογευμα
edit: πες μ το νουμερο του κινητου σ σε πμ, για να το κανονισουμε καλυτερα
01-08-2009, 03:28 PM
ΠΑΙΔΙΑ !ΑΝΑΧΩΡΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΣΟΥΠΕΡ!!!
Υ.Γ. skorp οχι greeklish...ok?
Υ.Γ. skorp οχι greeklish...ok?
01-08-2009, 06:53 PM
Ναι πηγα διακοπες για μια βδομαδα σε ενα χωριο που δε το ξερει ουτε ο πατερας του. Οχι οτι με χαλασε, και ωραιες παραλιες (κρινοντας απο τις κοπελες παντα) και ωραια πιτογυρα.
01-08-2009, 10:20 PM
κι εγω περναω μια χαρα στο χωριο μ. παιζω ως τερματοφυλακας στην ομαδα του χωριου μ και θα παιξουμε την αλλη βδομαδα με μια ομαδα ενος αλλου χωριου. με μενα στο τερμα, δεν θα χουν ελπιδες οι αντιπαλοι μας!!
αν και το κακο ειναι οτι δεν εχω καθημερινο ιντερνετ, οπως αυτο της αθηνας... αν το χα κι αυτο, θα μουν σαν βασιλιας!
αν και το κακο ειναι οτι δεν εχω καθημερινο ιντερνετ, οπως αυτο της αθηνας... αν το χα κι αυτο, θα μουν σαν βασιλιας!
01-08-2009, 11:30 PM
Διακοπες ειναι να κοβεις την καθημερινοτητα, αν ειχες το ιδιο ιντερνετ αξες που ειχες και αθηνα δε θα ηταν διακοπες, θα ηταν απλα σαν να ειχες παει σε ενα ιντερνετ καφε για πολυ καιρο.
Βασικα μονο και μονο που μπαινεις ιντερνετ εστω και λιγο ενω εισαι διακοπες ειναι σημαδι εξαρτησης.
Edit: Για την μπουγατσα, οχι, αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σε διακοπες.
Βασικα μονο και μονο που μπαινεις ιντερνετ εστω και λιγο ενω εισαι διακοπες ειναι σημαδι εξαρτησης.
Edit: Για την μπουγατσα, οχι, αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σε διακοπες.
05-07-2011, 12:21 PM
επειδή πέρασαν 2 χρόνια ... εγώ σε 2 βδομάδες πάω κατασκήνωση
05-07-2011, 12:33 PM
Όταν αυτό το thread άρχισε θα έλεγα πως θα πήγαινα Ισπανία, αν ήμουν στο forum.
Έτσι φέτος απλώς θα πω ότι δεν υπάρχουν φράγκα και δεν θα πάω πουθενά.. Πάντως καλή θάλασσα υπάρχει δίπλα και αν συνεχίσει τον καλό καιρό οι διακοπές σπίτι μου δεν θα 'ναι κι άσχημες. Βέβαια, γι αυτό έχουμε και φαντασία, για να ταξιδεύουμε παντού και τζαμπέ μάλιστα
Έτσι φέτος απλώς θα πω ότι δεν υπάρχουν φράγκα και δεν θα πάω πουθενά.. Πάντως καλή θάλασσα υπάρχει δίπλα και αν συνεχίσει τον καλό καιρό οι διακοπές σπίτι μου δεν θα 'ναι κι άσχημες. Βέβαια, γι αυτό έχουμε και φαντασία, για να ταξιδεύουμε παντού και τζαμπέ μάλιστα
05-07-2011, 03:44 PM
Εγώ δουλεύω τώρα το καλοκαίρι τα πρωινά και αν πάω για κάνα μπάνιο με φίλους εδώ κοντά καμία Κυριακή καλά θα είμαι lol.
05-07-2011, 03:54 PM
(05-07-2011 12:33 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Πάντως καλή θάλασσα υπάρχει δίπλα και αν συνεχίσει τον καλό καιρό οι διακοπές σπίτι μου δεν θα 'ναι κι άσχημες. Βέβαια, γι αυτό έχουμε και φαντασία, για να ταξιδεύουμε παντού και τζαμπέ μάλιστααρκεί να μην παίρνουμε "τριπάκια" η παραισθησιογόνα μανιτάρια (για να βλέπουμε ζωντανούς δράκους στη κουζίνα xD )
Και εγώ σπίτι θα την βγάλω, να είχα 300Ευρώ θα πήγαινα κάπου. Ούτε αυτά δεν έχω. Πάλι καλά που παίρνω την δόση μου με boosterάκια.
05-07-2011, 04:12 PM
Εγώ θα τη βγάλω μπροστά στο PC με 2-3 βιβλία φυσικής/ μαθηματικών ανοιχτά, τρομερά;
05-07-2011, 05:47 PM
Σε ζηλεύω, απίστευτη η ιδέα σου!