29-12-2009, 08:11 PM
Part V
Μάχη Φίλων
Μετα απο περίπου 5 λεπτά είχαμε φτάσει στο Κέντρο Pokemon, και εγω σαν φουριόζος, με το Sneasel στην Αγκαλιά μου πηγένω και βρίσκω την Νοσοκόμα Joey.
-Τι συνέβει; ρώτησε η νοσοκόμα
-Ένα Snover του επιτέθηκε, ελπίζουμε να φτάσαμε αρκετά νωρίς, ώστε να προλάβαμε τα χειρότερα. Της απαντησα
-Χμμ, θα το πάρω για λίγο, να το εξετάσω.
-Ορίστε
Λέω και της το δίνω ελπίζοντας να μην έχει τραυματιστεί πολύ. Μετα απο 20, περίπου, λεπτα η νοσοκόμα βγήκε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, αυτο με ανακούφισε πολύ.
-Θα χρειαστεί πολύ ξεκούραση και καλύτερα να κάνατε μια βόλτα και μετα, αν θέλετε, να ξαναρχόσασταν
-Δηλαδη ποση περιπού ώρα; Ρώτησε η Mirka
-Κάπου στις 2 ώρες
-Α, οπότε να αργήσουμε να γυρίσουμε, ε;
-Απ' ότι φένετε!
-Ενταξει, αλλα μάλλον θα έρθουμε πιό νώρις μήπως και ξυπνήσει πιό νωρίς, λεω
-Αμα πιστεύετε οτι αυτο είναι το καλύτερο, εντάξει.
Με αυτό φήγαμε απο το Κεντρο αλλα μετά απο λίγο η Mirka πετάγετε μπροστά μου.
-Λοιπόν, σε προκαλώ σε μια μάχη 2 Vs 2, μιάς και έχεις 2 pokemon, δεν μπορείς να αρνηθείς!
-... Έχεις δίκιο, είπα, αλλα μέσα μου ένιωθα ήδη ηττημένος.
-Όποτε θες αρχίζουμε
-Οι κυριες προηγούντε! Λέω με ένα τόνο υπεροψίας για πλακα
-Αφου το θές έτσι, έτσι θα το έχεις και για να κάνουμε πιό ενδιαφέρον, πήγενε Staravia
-"πως; ένα pokemon πουλί εναντίων pokemon πάγου;" Ας είναι, Snover, διαλέγω εσένα!
-Λάθος επιλογή, δεν ξέρεις οτι το Snover είναι και pokemon Γρασσιδιού;
-φυσικά και το ξέρω, απλα ήθελα να το κάνω και εγώ ενδιαφέρων!
-Αφου έτσι το θες, Staravia, Τελειωσέ το με Αεροπορικό Άσσο!
-Snover, Παγομένο Άνεμο!
Το Staravia κινόταν με τεράστια ταχύτητα προς το Snover και πίστευα πως αυτο θα ήταν το τέλος της πρώτης μάχης αλλα έκανα λάθος, την τελευταία στιγμή, το Staravia αλλάζει κατέφθηνση και χτυπάει το Snover απο τα δεξια, αλλα ευτηχώς το Snover άντεξε το χτύπημα
-Τι; πως γίνετε να είναι τόσο γρήγορο;
-Με καλη εκπαίδευση όλα γίνονται!
-Δεν θα γλιτώσεις! Snover, Παγωμένο Άνεμο!
-Staravia, Αεροπορικό άσσο!
Ήξερα πως και αυτή τη φορά θα γίνει το ίδιο και γι' αυτό, πρίν αλλάξει το Staravia πορεία, είπα στο Snover να σταματίσει και να αλλάξει την κατέφθηνση της επίθεσής του και έπιασε! Το Staravia πιάστηκε στον ύπνο, αλλα αυτό δεν ήταν αρκετό για να το κάνει να τα παρατήσει.
-Έξυπνο, δεν το περίμενα απο ένα πρωτάρη, λέει η Mirka
-Αυτο για να μάθεις να μην υποτιμάς!
-Λοιπόν, ας το τελειώσουμε, Staravia, γρήγορη επίθεση!
Μετα απο αυτο δεν προλαβα ούτε εγώ, ούτε το Snover, να αντιδράσουμε και το Snover βγήκε Knok-Out.
-Οπότε δεν μου μένει άλλη επιλογή, Froslass, ώρα να το τελειώσουμε αυτο!
-Αυτό είναι που περίμενα τόση ώρα!
-Λοιπόν ώρα να το τελειώνουμε! Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Staravia, Αεροπορικό Άσσο!
Αυτή τη φορά όμως, η ταχύτητα ήταν με το μέρος μου και το Staravia δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να βγεί εκτός μάχης!
-Ήρθε η ώρα για την μάχη των τιτάνων μας! Flygon, βγες έξω!
-"Χμμ, σίγουρα κάτι μου κρίβει, διότι το βγάλεις ένα pokemon δράκου και γής ενάντια σε ένα pokemon πάγου είναι τρελό", ωραία αφου είναι έτσι, Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Φλογοβόλο Flygon!
-Πως; Froslass, κάνε στην άκρη!
Ευτηχώς, η γρήγορη αντίδραση μου και η ταχύτητα της Froslass την έσωσαν αυτη τη φορα, αλλα με το φλογοβόλο στο πλευρό τους η μάχη θα είναι πολύ δύσκολη!
-"ώστε γι' αυτό έβγαλε το Flygon!" Λοιπόν, ας είναι, Froslass, ακτίνα πάγου πάλι!
-Flygon, τελείωσέ την με φλογοβόλο!
Αυτη την φορά η Froslass δεν ήταν τόσο γρήγορη και το Φλογοβόλο την χτύπησε αλλα ευτηχώς όχι σοβαρα.
-Χμμμ, λοιπόν αφου με την ακτίνα πάγου δεν κάνουμε τίποτα, Froslass κάνε Μπάλα Σκιάς!
-Όποτε είναι ώρα να αλλάξουμε και εμεις ρεπερτόριο! Flygon, Νύχι του Δράκου!
Το Flygon άρχισε να πετάει προς την Froslass και καθός το έκανε αυτό, τα νύχια τοου έρχισαν να λάμπουν, εντο μεταξύ, η Froslass ετιμαζε την Μπαλα Σκιας. Με απόσταση λιγότερο απο 15 εκατοστά, η σύγκρουση ανάμεσα στο νυχι του Δράκου του Flygon και της Μπαλας Σκιας της Froslass διμιούργησε μια έκρηξη και συκόθηκαν τεράστια ποσά, σκόνης, καπνού και χιονιού απο το έδαφος και έκριβαν το τι υπήρχε μέσα...
Ελπίζω να σας άρεσε! και θέλω γνώμες για το πιό Pokemon τελικά νίκησε! 1-0 για Flygon, 0-1 για Froslass και όσοι θέλουν 1/2 για ισοπαλία!
Μάχη Φίλων
Μετα απο περίπου 5 λεπτά είχαμε φτάσει στο Κέντρο Pokemon, και εγω σαν φουριόζος, με το Sneasel στην Αγκαλιά μου πηγένω και βρίσκω την Νοσοκόμα Joey.
-Τι συνέβει; ρώτησε η νοσοκόμα
-Ένα Snover του επιτέθηκε, ελπίζουμε να φτάσαμε αρκετά νωρίς, ώστε να προλάβαμε τα χειρότερα. Της απαντησα
-Χμμ, θα το πάρω για λίγο, να το εξετάσω.
-Ορίστε
Λέω και της το δίνω ελπίζοντας να μην έχει τραυματιστεί πολύ. Μετα απο 20, περίπου, λεπτα η νοσοκόμα βγήκε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, αυτο με ανακούφισε πολύ.
-Θα χρειαστεί πολύ ξεκούραση και καλύτερα να κάνατε μια βόλτα και μετα, αν θέλετε, να ξαναρχόσασταν
-Δηλαδη ποση περιπού ώρα; Ρώτησε η Mirka
-Κάπου στις 2 ώρες
-Α, οπότε να αργήσουμε να γυρίσουμε, ε;
-Απ' ότι φένετε!
-Ενταξει, αλλα μάλλον θα έρθουμε πιό νώρις μήπως και ξυπνήσει πιό νωρίς, λεω
-Αμα πιστεύετε οτι αυτο είναι το καλύτερο, εντάξει.
Με αυτό φήγαμε απο το Κεντρο αλλα μετά απο λίγο η Mirka πετάγετε μπροστά μου.
-Λοιπόν, σε προκαλώ σε μια μάχη 2 Vs 2, μιάς και έχεις 2 pokemon, δεν μπορείς να αρνηθείς!
-... Έχεις δίκιο, είπα, αλλα μέσα μου ένιωθα ήδη ηττημένος.
-Όποτε θες αρχίζουμε
-Οι κυριες προηγούντε! Λέω με ένα τόνο υπεροψίας για πλακα
-Αφου το θές έτσι, έτσι θα το έχεις και για να κάνουμε πιό ενδιαφέρον, πήγενε Staravia
-"πως; ένα pokemon πουλί εναντίων pokemon πάγου;" Ας είναι, Snover, διαλέγω εσένα!
-Λάθος επιλογή, δεν ξέρεις οτι το Snover είναι και pokemon Γρασσιδιού;
-φυσικά και το ξέρω, απλα ήθελα να το κάνω και εγώ ενδιαφέρων!
-Αφου έτσι το θες, Staravia, Τελειωσέ το με Αεροπορικό Άσσο!
-Snover, Παγομένο Άνεμο!
Το Staravia κινόταν με τεράστια ταχύτητα προς το Snover και πίστευα πως αυτο θα ήταν το τέλος της πρώτης μάχης αλλα έκανα λάθος, την τελευταία στιγμή, το Staravia αλλάζει κατέφθηνση και χτυπάει το Snover απο τα δεξια, αλλα ευτηχώς το Snover άντεξε το χτύπημα
-Τι; πως γίνετε να είναι τόσο γρήγορο;
-Με καλη εκπαίδευση όλα γίνονται!
-Δεν θα γλιτώσεις! Snover, Παγωμένο Άνεμο!
-Staravia, Αεροπορικό άσσο!
Ήξερα πως και αυτή τη φορά θα γίνει το ίδιο και γι' αυτό, πρίν αλλάξει το Staravia πορεία, είπα στο Snover να σταματίσει και να αλλάξει την κατέφθηνση της επίθεσής του και έπιασε! Το Staravia πιάστηκε στον ύπνο, αλλα αυτό δεν ήταν αρκετό για να το κάνει να τα παρατήσει.
-Έξυπνο, δεν το περίμενα απο ένα πρωτάρη, λέει η Mirka
-Αυτο για να μάθεις να μην υποτιμάς!
-Λοιπόν, ας το τελειώσουμε, Staravia, γρήγορη επίθεση!
Μετα απο αυτο δεν προλαβα ούτε εγώ, ούτε το Snover, να αντιδράσουμε και το Snover βγήκε Knok-Out.
-Οπότε δεν μου μένει άλλη επιλογή, Froslass, ώρα να το τελειώσουμε αυτο!
-Αυτό είναι που περίμενα τόση ώρα!
-Λοιπόν ώρα να το τελειώνουμε! Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Staravia, Αεροπορικό Άσσο!
Αυτή τη φορά όμως, η ταχύτητα ήταν με το μέρος μου και το Staravia δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να βγεί εκτός μάχης!
-Ήρθε η ώρα για την μάχη των τιτάνων μας! Flygon, βγες έξω!
-"Χμμ, σίγουρα κάτι μου κρίβει, διότι το βγάλεις ένα pokemon δράκου και γής ενάντια σε ένα pokemon πάγου είναι τρελό", ωραία αφου είναι έτσι, Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Φλογοβόλο Flygon!
-Πως; Froslass, κάνε στην άκρη!
Ευτηχώς, η γρήγορη αντίδραση μου και η ταχύτητα της Froslass την έσωσαν αυτη τη φορα, αλλα με το φλογοβόλο στο πλευρό τους η μάχη θα είναι πολύ δύσκολη!
-"ώστε γι' αυτό έβγαλε το Flygon!" Λοιπόν, ας είναι, Froslass, ακτίνα πάγου πάλι!
-Flygon, τελείωσέ την με φλογοβόλο!
Αυτη την φορά η Froslass δεν ήταν τόσο γρήγορη και το Φλογοβόλο την χτύπησε αλλα ευτηχώς όχι σοβαρα.
-Χμμμ, λοιπόν αφου με την ακτίνα πάγου δεν κάνουμε τίποτα, Froslass κάνε Μπάλα Σκιάς!
-Όποτε είναι ώρα να αλλάξουμε και εμεις ρεπερτόριο! Flygon, Νύχι του Δράκου!
Το Flygon άρχισε να πετάει προς την Froslass και καθός το έκανε αυτό, τα νύχια τοου έρχισαν να λάμπουν, εντο μεταξύ, η Froslass ετιμαζε την Μπαλα Σκιας. Με απόσταση λιγότερο απο 15 εκατοστά, η σύγκρουση ανάμεσα στο νυχι του Δράκου του Flygon και της Μπαλας Σκιας της Froslass διμιούργησε μια έκρηξη και συκόθηκαν τεράστια ποσά, σκόνης, καπνού και χιονιού απο το έδαφος και έκριβαν το τι υπήρχε μέσα...
Ελπίζω να σας άρεσε! και θέλω γνώμες για το πιό Pokemon τελικά νίκησε! 1-0 για Flygon, 0-1 για Froslass και όσοι θέλουν 1/2 για ισοπαλία!