Legendary Pokémon

Full Version: Johan: Η ιστορία ενός άρχοντα του Πάγου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Part V
Μάχη Φίλων

Μετα απο περίπου 5 λεπτά είχαμε φτάσει στο Κέντρο Pokemon, και εγω σαν φουριόζος, με το Sneasel στην Αγκαλιά μου πηγένω και βρίσκω την Νοσοκόμα Joey.

-Τι συνέβει; ρώτησε η νοσοκόμα
-Ένα Snover του επιτέθηκε, ελπίζουμε να φτάσαμε αρκετά νωρίς, ώστε να προλάβαμε τα χειρότερα. Της απαντησα
-Χμμ, θα το πάρω για λίγο, να το εξετάσω.
-Ορίστε

Λέω και της το δίνω ελπίζοντας να μην έχει τραυματιστεί πολύ. Μετα απο 20, περίπου, λεπτα η νοσοκόμα βγήκε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, αυτο με ανακούφισε πολύ.

-Θα χρειαστεί πολύ ξεκούραση και καλύτερα να κάνατε μια βόλτα και μετα, αν θέλετε, να ξαναρχόσασταν
-Δηλαδη ποση περιπού ώρα; Ρώτησε η Mirka
-Κάπου στις 2 ώρες
-Α, οπότε να αργήσουμε να γυρίσουμε, ε;
-Απ' ότι φένετε!
-Ενταξει, αλλα μάλλον θα έρθουμε πιό νώρις μήπως και ξυπνήσει πιό νωρίς, λεω
-Αμα πιστεύετε οτι αυτο είναι το καλύτερο, εντάξει.
Με αυτό φήγαμε απο το Κεντρο αλλα μετά απο λίγο η Mirka πετάγετε μπροστά μου.
-Λοιπόν, σε προκαλώ σε μια μάχη 2 Vs 2, μιάς και έχεις 2 pokemon, δεν μπορείς να αρνηθείς!
-... Έχεις δίκιο, είπα, αλλα μέσα μου ένιωθα ήδη ηττημένος.
-Όποτε θες αρχίζουμε
-Οι κυριες προηγούντε! Λέω με ένα τόνο υπεροψίας για πλακα
-Αφου το θές έτσι, έτσι θα το έχεις και για να κάνουμε πιό ενδιαφέρον, πήγενε Staravia
-"πως; ένα pokemon πουλί εναντίων pokemon πάγου;" Ας είναι, Snover, διαλέγω εσένα!
-Λάθος επιλογή, δεν ξέρεις οτι το Snover είναι και pokemon Γρασσιδιού;
-φυσικά και το ξέρω, απλα ήθελα να το κάνω και εγώ ενδιαφέρων!
-Αφου έτσι το θες, Staravia, Τελειωσέ το με Αεροπορικό Άσσο!
-Snover, Παγομένο Άνεμο!

Το Staravia κινόταν με τεράστια ταχύτητα προς το Snover και πίστευα πως αυτο θα ήταν το τέλος της πρώτης μάχης αλλα έκανα λάθος, την τελευταία στιγμή, το Staravia αλλάζει κατέφθηνση και χτυπάει το Snover απο τα δεξια, αλλα ευτηχώς το Snover άντεξε το χτύπημα

-Τι; πως γίνετε να είναι τόσο γρήγορο;
-Με καλη εκπαίδευση όλα γίνονται!
-Δεν θα γλιτώσεις! Snover, Παγωμένο Άνεμο!
-Staravia, Αεροπορικό άσσο!

Ήξερα πως και αυτή τη φορά θα γίνει το ίδιο και γι' αυτό, πρίν αλλάξει το Staravia πορεία, είπα στο Snover να σταματίσει και να αλλάξει την κατέφθηνση της επίθεσής του και έπιασε! Το Staravia πιάστηκε στον ύπνο, αλλα αυτό δεν ήταν αρκετό για να το κάνει να τα παρατήσει.

-Έξυπνο, δεν το περίμενα απο ένα πρωτάρη, λέει η Mirka
-Αυτο για να μάθεις να μην υποτιμάς!
-Λοιπόν, ας το τελειώσουμε, Staravia, γρήγορη επίθεση!

Μετα απο αυτο δεν προλαβα ούτε εγώ, ούτε το Snover, να αντιδράσουμε και το Snover βγήκε Knok-Out.

-Οπότε δεν μου μένει άλλη επιλογή, Froslass, ώρα να το τελειώσουμε αυτο!
-Αυτό είναι που περίμενα τόση ώρα!
-Λοιπόν ώρα να το τελειώνουμε! Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Staravia, Αεροπορικό Άσσο!

Αυτή τη φορά όμως, η ταχύτητα ήταν με το μέρος μου και το Staravia δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να βγεί εκτός μάχης!

-Ήρθε η ώρα για την μάχη των τιτάνων μας! Flygon, βγες έξω!
-"Χμμ, σίγουρα κάτι μου κρίβει, διότι το βγάλεις ένα pokemon δράκου και γής ενάντια σε ένα pokemon πάγου είναι τρελό", ωραία αφου είναι έτσι, Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Φλογοβόλο Flygon!
-Πως; Froslass, κάνε στην άκρη!

Ευτηχώς, η γρήγορη αντίδραση μου και η ταχύτητα της Froslass την έσωσαν αυτη τη φορα, αλλα με το φλογοβόλο στο πλευρό τους η μάχη θα είναι πολύ δύσκολη!

-"ώστε γι' αυτό έβγαλε το Flygon!" Λοιπόν, ας είναι, Froslass, ακτίνα πάγου πάλι!
-Flygon, τελείωσέ την με φλογοβόλο!

Αυτη την φορά η Froslass δεν ήταν τόσο γρήγορη και το Φλογοβόλο την χτύπησε αλλα ευτηχώς όχι σοβαρα.

-Χμμμ, λοιπόν αφου με την ακτίνα πάγου δεν κάνουμε τίποτα, Froslass κάνε Μπάλα Σκιάς!
-Όποτε είναι ώρα να αλλάξουμε και εμεις ρεπερτόριο! Flygon, Νύχι του Δράκου!

Το Flygon άρχισε να πετάει προς την Froslass και καθός το έκανε αυτό, τα νύχια τοου έρχισαν να λάμπουν, εντο μεταξύ, η Froslass ετιμαζε την Μπαλα Σκιας. Με απόσταση λιγότερο απο 15 εκατοστά, η σύγκρουση ανάμεσα στο νυχι του Δράκου του Flygon και της Μπαλας Σκιας της Froslass διμιούργησε μια έκρηξη και συκόθηκαν τεράστια ποσά, σκόνης, καπνού και χιονιού απο το έδαφος και έκριβαν το τι υπήρχε μέσα...

Ελπίζω να σας άρεσε! και θέλω γνώμες για το πιό Pokemon τελικά νίκησε! 1-0 για Flygon, 0-1 για Froslass και όσοι θέλουν 1/2 για ισοπαλία!
τι ειναι ρε?παμε στοιχημα?!λοιπον εγω το λεω διπλο γιατι ετσι πρεπει Toungue
pistevo pos ine 1/2
Part VI
Η ομαδα μεγαλώνει!

Για αρκετη ώρα τιποτα δεν κινιοταν, και οι δυο περιμεναμε να διαλυθει το σύννεφο που ειχε δημιουργηθει όσπου μια στιγμη και τα δυο pokemon βγηκαν πανω απο το συννεφο σκονης, ηταν και τα δυο πολυ κουρασμενα αλλα δεν ηθελαν να τον βαλουν κατω, το ενα κοιτουσε το αλλο για αρκετη ωρα οσπου η Froslass αρχισε να χανει υψως μεχρι που ακουμπησε το εδαφος, ετρεξα αμεσως κοντα της για να δω πως ειναι:

-Froslass, εισαι καλα; εκεινη με κοιταξε για λιγο και μετα εκλεισε τα ματια και κοιμηθηκε απο την κουραση
-Πρεπει να παραδεχτω οτι για αρχαριος πολεμας πολυ καλα! Μου λεει η Mirka ενω ερχοταν προς το μερος μου
-Ευχαριστω, και πιστευω πως ηταν πολυ καλη προπονηση για τα pokemon μου αυτη η μαχη!
-Ναι, αλλα καλυτερα θα ηταν να γυρισουμε στο κεντρο pokemon, βα δουμε τι κανει το Sneasel, και να γιατρεψουμε και τα Pokemon μας...
-Παμε

Με αυτο ξεκινησαμε προς το Κεντρο Pokemon. Δεν αργησαμε να φτασουμε, και στην εισοδο ειδαμε τη νοσοκομα με το Sneasel στο πλευρο της, μολις μας ειδε το Sneasel ετρεξε προς το μερος μας και με ενα σαλτο, πηδηξε επανω μου. Μόλις φτασαμε στην εισοδο, η νοσοκομα με ενα χαμογελο μας λεει:

-Τελικα αναρωσε πολυ πιο γρηγορα απ' οτι υπολογιζα, αυτο ειναι καλο διοτι διχνει οτι θα γινει πολυ δυνετο οταν μεγαλωσει, και οι δυο ειστε τυχεροι, διοτι και εσυ εφτασες σε καλη στιγμη για να το βοηθησεις και με αυτο σε συμπαθησε και θα εχεις ενα δυνατο Pokemon στο πλευρο σου!
-Ναι, γι' αυτο ειμαι σιγουρος, λεω και κοιταω το Sneasel
-Και τωρα ο δευτερος λογος που ειμαστε εδω, καναμε μια μαχη για να περασει η ωρα και τα Pokemon μας ειναι καπως κουρασμενα!
-Κανενα προβλημα, περιμενετε στο καθηστικο και θα ειναι ενταξει σε χρονο μηδεν!
-Ενταξει, δεν βιαζομαστε

Δωσαμε τα Pokemon μας στην νοσοκομα και πηγαμε να περιμενουμε. Το καθηστικο του νοσοκομειου ηταν ενας πολυ μεγαλος χορος, σε καθε τειχο ακουμπουσε ενας καναπες 4 θεσεων με μονη εξερεση τον απεναντι τειχο που ηταν μια Plasma τηλεωραση 44 ιντσων, με ενα Playstation 3 συνδεδεμενο, απο παιχνιδια ειχε, Tekken 5 και 6, DragonballZ και Butokai Tenashi, Super Mario Brawl και πολλα ακομα, σε καθε γωνια υπηρχε και απο μια πολυθρονα και το δωματιο μηριζε *σκατα* λεβαντα και χαμομηλι, κατσαμε ο καθ' ενας σε μια πολυθρωνα, πιασαμε τα χειρηστηρια του PS3 και αρχισαμε να παιζουμε. Παιξαμε καθε παιχνιδη απο 2 φορες το καθε ενα, καθως παιζαμε αρχισανε να μπαινουν μεσα και τα pokemon μας τα οποια παρακολουθουσαν με βαριεστημαρα οσπου τα επιασε ολα η νυστα. Κατα τις 1-2 τα ξημερωματα μας επιασε και εμας η νυστα, κλεισαμε το PS3 και πεσαμε για υπνο. Το επομενο πρωι ξυπνησαμε ολοι λιγο πιασμενοι και γι' αυτο καναμε Jogging και διαφορες διατασεις για περιπου μιαμιση ωρα, οταν τελειωσαμε πηγαμε να κανουμε απο ενα ντουζ ο καθε ενας και μετα ημασταν ετοιμοι να ξεκινισουμε.

-Που παμε τωρα;
-χμμμ, επομενος προορησμος, θα ελεγα, Oreburgh, αλλα λεω να προπονηθω λιγο οποτε παμε στην Floaroma και μετα με τα ποδια θα παμε Jubilife και απο εκει Oreburgh!
-Αφου το θες, λεει η Mirka και βγαζει εξω το Flygon.
oreo alla exo tin estisi oti edoses poli vasi sta games tou ps3 Toungue

telos panton poli kalo Smile
πω πω...θελω να παω σε αυτο το pokemon center!!!!!!keep up the good work παρα πολυ καλο επισοδειο
Part VII
Συναντιση αντιπαλων

Η Mirka εβγαλε εξω το Flygon, ανεβηκαμε πανω του και αυτο απογειοθηκε. Το ταξιδη κρατησε πολύ ώρα και μεχρι να φτασουμε στην Floaroma είχε παει απογεμα και ημασταν ολοι πολύ πεινασμενοι, πήγαμε στο εστιατοριο της πολης. Ηταν ενα οικησμα μεσαιου μεγεθους, αλλα αρκετα μεγαλο ώστε να χωραει περιπου 50 ατομα μεσα και μιας και εκανε καλο καιρο κατσαμε εξω. Απο την κουζινα ερχοντουσαν διαφορες μυρωδιες που σου εσπαγαν την μυτη, ο σερβιτορος δεν αργησε να ερθει, του ειπαμε ο καθ' ενας τι ηθελε και και για τα pokemon, κουβαλουσαμε οι ιδιοι τροφη. Τα φαγητα δεν αργησανε να ερθουν και εκτος του οτι η ποιοτητα ηταν τελεια, ειχαν και πολυ χαμηλες τιμες. Μολις τελειώσαμε, πληρώσαμε και πηγαμε στο κεντρο pokemon για να μεινουμε για τη νυχτα. 'Οταν φτασαμε πηραμε ενα δικληνο και πηγαμε αμεσως στο δωματιο, αλλα αντι να κοιμηθουμε παιζαμε χαρτια μεχρι τις μια και μιση οσπου δεν αντεξα και με πηρε ο υπνος με τα χαρτια στα χερια. Την επομενη μερα ξυπνησα στο πατωμα, Συκώθηκα και ειδα την Mirka στο κρεβατι της. "Δεν με ξυπνησε να μου πει να ξαπλωσω στο κρεβατι μου, θα το πληρωσει", σκεφτομαι και παω στην τουαλετα με ενα ποτηρι, το γεμιζω και παω και το ριχνω στην Mirka,εκεινη σηκωθηκε και για λιγο την συγκρατησα να μην μου παιξει γροθια.

-Δεν σου εχω πει οτι δεν μου αρεσει να με ξυπνανε ετσι;
-Μου το εχεις πει και γι' αυτο το εκανα(με μια φατσα Toungue)
-Μην το ξανακανεις διοτι την επομενη δεν θα προλαβεις να αποφηγεις την μπουνια
-Καλα καλα, λεω και μιας και ημουν με τα ρουχα, ανοιγω την πορτα για να βγω εξω αλλα εκεινη την στιγμη βλεπω τον παλιο μου αντιπαλο, τον κωστα, με βλεπει και αυτος και λεει
-Οπα, τι κανει εδω ο αχρηστος;
-Προσεχε πως μιλας, διοτι σε εχω νικισει ηδη μια φορα
-Μπορει, αλλα τωρα εισαι χιλιομετρα πισω!
-Εισαι σιγουρος για αυτο;
-Τοσο σιγουρος που μπορω να σε διαλυσω σε μια μαχη σε λιγα λεπτα
-Χμμμ, αν εισαι τοσο σιγουρος, ελα να κανουμε μια μαχη να δουμε, εισαι αληθεια τοσο καλος;
-Οποτε θες!
-Τωρα; Ή εχεις κατι αλλο να κανεις ή μηπως, φοβασε;
-Τώρα, θελω να τελειωνω γρηγορα τις υποχρεώσεις μου.
-Ωραια, παμε εξω διοτι θα χριαστουν χορο τα pokemon σου να τρεξουν μακρια! Με αυτο παμε εξω, και καπου στα 100 μετρα απο το κεντρο σταματαμε
-Λοιπον, ετοιμασου για την ηττα σου, λεει ο Κώστας
-Όλα θα κρηθουν μετα την μαχη, λεει η Mirka, λοιπον, απο την μια μερια ειναι ο Johan απο την πόλη Snowpoint και απο την αλλη ο Κώστας απο την πολη Snowpoint, ας αρχισει η μαχη
-Θα αρχισω ομαλα, πηγενε Snover
-Εμπρος Wartortle!
-Pokemon Νερου ε; ανοητη επιλογη, Snover κοφτερα φυλλα!
-Wartortle, μπες στο καβουκι σου για προστασια!
-Ωραια, ακριβως αυτο που ηθελα! Snover, παγοσε το μεσα στο καβουκι του με παγωμενο ανεμο!

Αυτο ηταν κατι που δεν περιμενε κανεις, τα κοφτερα φυλλα εβαλαν το Wartortle στο καβουκι του και ο παγομενος ανεμος μου εδοσε την νικη μιας και το Wartortle δεν μπορουσε να σπασει τον παγο για να πολεμησει.

-Το Wartortle ειναι ανικανο για μαχη, νικητης ειναι το Snover.
-Σκ@σ3 μικρη, εμπρος Staraptor! Εδω με επιασε τελειως off guard που λενε, δεν περιμενα ενα τοσο δυνατο pokemon, σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα
-Αφου ειναι ετσι, Snover, Ακτινα Παγου!
-Staraptor, απεφηγε το και κανε κοντινο χτηπημα!

Με εναν δυσκολο ελιγμο το Staraptor προσπαθησε να αποφυγει την ακτινα παγου, αλλα το "επιασε" στο φτερο και αυτο επιβραδινε τις κινησεις του, αλλα συνεχισε την επιθεση του και εβγαλε εξω το Snover με ενα χτηπημα

-To Snover ειναι ανικανο για μαχη, νικητης ειναι το Staraptor
-Καλα, εμπρος Sneasel! Αυτη ηταν μια κινηση που εξεπληξε την Mirka μιας και το Sneasel ηταν ακομα πολυ μικρο.
-Πολυ ευκολο, Staraptor κοντινο χτυπημα!
-Sneasel, απεφηγε το και κανε Παγομενη Γροθια!
-Πως; Παγομενη Γροθια; Λεει ξαφνιασμενη η Mirka
-Ναι, μου το ειπε η νοσοκομα Joey οταν φηγαμε απο την Snowpoint οτι την ξερει!

To Sneasel, χαρη στην ταχυτητα του και το παγομενο φτερο του Staraptor, πηδηξε απο πανω του και με την παγομενη γροθια καταφερε να επιφερει πολυ ζημια στο Staraptor.

-Πως; Αυτο δεν θα ξανασιμβει! Staraptor, Αεροπορικο Ασσο!
-Τωρα τερμα τα παιχνιδια, Sneasel, γρηγορη επιθεση!

Το Sneasel υπακουσε, και με την γρηγορη επιθεση καταφερε να νικησει το ηδη αποδηναμομενο Staraptor.

-To Staraptor ειναι ανικανο για μαχη, νικητης ειναι το Sneasel!
-Ενα Pokemon μου εμεινε, Grotle πηγενε!
-χμμ, το Turtuig εξεληχθηκε ε; Λοιπον, ώρα να αλλαξω pokemon, Froslass βγες και νικα τον!
-Τι;;;;; Το καπελο εξεληχθηκε;
-Ναι, και τώρα ειναι πολυ δυνατοτερο!
-Θα το δουμε, Grotle, καταμετοπο επιθεση!
-Froslass, Ακτινα Παγου!

Το Grotle αρχισε να τρεχει προς την Froslass και οταν εκανε την Ακτινα Παγου η Froslass, δεν υπηρχε γυρισμος, η Ακτινα του παγοσε τα πόδια και δεν μπορουσε να κινηθει.

-Τωρα ηρθε το τελος! Froslass, Μπαλα Σκιας!
-Grotle, Μπαλα Ενεργειας!

Η Froslass υπακουσε αμεσως και εστειλε την Μπαλα Σκιας αμεσως στο Grotle, αλλα αυτο αντεδρασε γρηγορα και η Μπαλα Σκιας συγκρουστηκε με την Μπαλα Ενεργειας και δημιουργηθηκε μια εκρηξη στην μεση της διαδρομης.

-Αφου δεν μπορω να νικησω απο μακρια, η δουλεια θα γίνει απο κοντα! Froslass επεστρεψε, Sneasel εμπρος!
-Παλι το χαζο εβγαλες;
-Ναι και θα σου νικησει και το Grotle! Sneasel, ανεβα πανω του και κανε συνεχομενες Παγομενες γροθιες!

Χωρις Καθηστεριση το Sneasel πηδηξε πανω στο Grotle και αρχισε να το χτυπαει με ολη του τη δυναμη. Μετα απο αρκετη ώρα, το Grotle επεσε στο πλαι με τα ποδια και την πλατη του παγομενα.

-Το Grotle ειναι ανικανο για μαχη, νικητης αυτης της μαχης ειναι το Sneasel, η μαχη τελειωσε, νικητης ειναι ο Johan απο την πολη Snowpoint!
-λοιπον, αυτο ηταν, ακομα πιστευεις οτι εισαι καλυτερος;
-Ασε με...
-Δεν πειραζει βρε, ελα εμεις παμε να φαμε, ελα να σε κερασουμε. Προσπαθει να τον παρηγορισει η Mirka
-Δεν θελω, αφηστε με... Λεει, μας γυρναει την πλατη και κατεφθηνετε προς το κεντρο pokemon.
-Κριμα, αλλα δεν πειραζει. Παμε να φαμε τώρα;
-Παμε, της απανταω και ξεκιναμε, αλλα καθώς ξεκινούσαμε ακούσαμε μια κραυγη μεσα απο κατι θαμνους που ηταν πιο περα.
-Τι ηταν αυτο; Με ρωτησε η Mirka
-Δεν ξερω, παμε να δουμε. Της λεω και προχοραωπρος τα εκει.

Ελπιζω να σας αρεσει, μου πηρε ωρα να το γραψω!
προσωπικα μου αρεσε,well done βρε
Πολύ ωραίο επισόδειο όπως και τα προηγούμενα!!!!
Part VIII
3 Κλόουν, 4 γρύφοι

Προχόρησα προς τον θαμνο απ' οπου ακουσα την φωνη και η Mirka απο πίσω μου. Όταν είχα φτάσει πάνω απο τον θάμνο είδα ένα Magneton έτοιμο να χτυπήσει ένα μικρό Eevee, αλλα το Eevee είχε κάτι το διαφορετικό, το χρώμα του αντί για καφέ ήταν γκρι και η φούντα στον λαιμό αντί για ανοιχτό καφε, γαλαζια. Η Mirka χωρίς να χάσει χρόνο, βγάζει έξω το Charmeleon το οποιο επιτηθετε με Φλογοβολο στο Magneton. Μετα απο αυτο το Magneton πηγε να υποχορήσει αλλα χωρίς καθηστεριση η Mirka του πετάει μια Pokeball και το πιάνει!

-Χαχα, 4ο pokemon!
-Μαλλον καν' τα 5 και της διχνω το πόδι της όπου ήταν το Eevee και τριβόταν
-ναι καν' τα 5! Αλλα γιατι λες να του επιτέθηκε το Magneton;
-Που να ξερω; Ίσως επιδη το χρώμα του είναι διαφορετικο...
-Ναι, εχεις δίκιο. Λένε πως τα Pokemon που έχουν διαφορετικό χρώμα είναι παρα πολύ σπάνια!
-Ναι είσαι πολυ τυχερή και αυτο πολυ τύχερο αλλα και άτυχο...
-Γιατι το λες;
-Με διαφορετικό χρώμα έχει και μια διαφορετική χάρη, αλλα την διαφορετικότητα δεν την ανεχονται τα pokemon απ' οτι φενετε...
-Ναι, και φένετε να μην έχει πάθει ζημιά.
-Χεχ, ευτηχώς φτάσαμε νωρίς!
-Ναι, συνεχίζουμε τώρα;
-Και δεν συνεχίζουμε;

Με αυτο, η Mirka ανέβασε το Eevee στον ώμο της και ξεκινήσαμε. Περπαταγαμε για αρκετη ώρα μέχρι που φτάσαμε εξω απο την Πόλη Jubilife. Ενώ περπατούσαμε ωραία και καλα, βλέπουμε ένα Murkrow να έρχετε με φόρα προς τα εμάς, λες και κάποιος το είχε πετάξει με δύναμη. Το Eevee φοβήθηκε και κρύφτηκε στην τσαντα της Mirka, μετα απο λίγο βλέπουμε έναν να τρέχει προς τα εμας και να πέρνει στα χέρια του το Murkrow, πιο κάτω ήταν ένας με ένα Machoke και του φωνάζει.

-Λοιπόν, κέρδισα το στοίχημα, τώρα φέρε τα λεφτά!
-Ποτέ, είσαι ένας κλέυτης. Είπαμε να μην χρησημοποιήσουμε αντικίμενα και εσυ χρησημοποίησες!
-Φερε τα λεφτα αλλιως θα το πληρώσεις πολυ πιο ακριβα!
-ΠΟΤΕ!
-Καλα, εσυ το θελησες, Machoke, χτύπημα καρατε!
Αμεσως βγάζω την Froslass εξω
-Froslass, σταματησε το Machoke με Μπάλα Σκιας!

Η ταχυτητα της Froslass έσωσε τον άνθρωπο απο την επίθεση του Machoke αλλα αυτο εξαγρίωσε τον άλλο.

-Πώς τολμάς ρε ζουμπα;
-Μίλησε ο ψηλός!
-Αυτός εκει μου χρωστάει και πρέπει να πληρώσει, οπότε κάν' την απο το δρόμο μου.
-Έτσι νομίζεις.
-Τι θέλεις; σου είπα να φύγεις και αυτό θα κάνεις!
-Όνειρεψου κι αλλο, θα κάνουμε μια μάχη, αν νικήσεις θα κάνεις ότι θές, αν όχι θα τον τον αφήσεις ήσυχο!
-Χμμμ, εντάξει, θα είναι μια μάχη 1vs1.
-εντάξει και κάτι αλλο, τα αντικήμενα απαγορεύονται!
- Κανένα πρόβλημα, διάλεξε το pokemon σου. Εγω διαλέγω το Machoke!
-Και εγω το Sneasel!
-Ρε, πας καλα; Pokemon Πάγου ΚΑΙ Σκοταδιού εναντίων ενός Pokemon Μαχητη; Πετάγετε αμέσως η Mirka
-Αφού θέλει να χάσει, ασ' τον! Machoke, Χτήπημα Καρατε!
-Sneasel Γρήγορη επίθεση!

Το Sneasel άρχισε να τρέχει προς το Machoke με όλη του την δύναμη. όλοι μας ξέραμε πως μετα απο την γρήγορη επίθεσή του το Machoke θα το έβγαζε Knock-Out με το χτήπημα καράτε και γι' αυτό, όταν το Sneasel είχε φτάσει πολύ κοντα του φωνάζω "SNEASEL, Παγωμένες γροθιές στους ώμους του!". Χωρίς να χάσει καιρό, το Sneasel πήδηξε πάνω απο το Machoke και με μια σβέλτη κίνιση βρήσκετε πάνω του και με τις Παγωμένες γροθιές, οι ώμοι του Machoke πάγωσαν και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

-Πιστεύω οτι αυτή η μάχη τελείωσε υπερβολικά γρήγορα, τι λές;
-Πίστευέ το, λεει και βγάζει ένα αντικίμενο απο την τσέπη του, ήταν ένα Full Heal! Με αυτο γιατρεύει το Machoke.
-Είπαμε χωρις αντικίμενα
-Οι κανόνες είναι για τους σπάνε!
-Αφού είναι έτσι, θα παίξω και εγω έτσι να δούμε αν θα σου αρέσει! Mirka αν μπορείς βοήθησε!
-Με μεγάλη ευχαρίστιση! μετα απο αυτο, ο αντρας έρχετε αντιμέτωπος με 7 Pokemon! Εκείνη την στιγμή μια λάμψη άρχισε να βγαίνει απο την τσάντα της Mirka, η λάμψη προερχόταν απο το Eevee που είχε μπεί στην τσάντα της απο την αρχή. Εκείνο πήδηξε έξω και όταν έφυγε η λάμψη στην θέση ήταν ένα πανέμορφο Ροζ Vaporeon!
-Τώρα τι έχεις να πείς; 1 pokemon εναντίων 8, τι θα κάνεις; του λέω με ένα τόνο υπεροψίας για να τον ενοχλήσω
-Αν σε ξαναδω θα μου το πληρώσεις ακριβά! Λέει και φεύγει απο την άλλη μεριά με το Machoke και ο άντρας με το Murkrow μας ευχαρίστησε και έφυγε και αυτός
-Πρέπει να σε συγχαρώ για την μάχη. Ο συνδιασμός γρήγορης επίθεσης-Παγομένης γροθιάς ήταν πολυ καλος!
-Σε ευχαριστώ μικρή!
-Μην με ξαναπείς μικρη!
-Καλα καλα... Μικρή
-Ρεεε
-ok
-Τεσπα, η μάχη μας έφαγε χρόνο, που πάμε τώρα;
-Λογικά θα μπούμε στην πόλη
-Ε, ναι...

Ξεκινήσαμε και μπήκαμε στην πόλη. Ήταν τεράστια, οι ουρανοξύστες ήταν τεράστιοι και πάρα πολλοι αλλα, ευτηχώς, δεν υπήρχαν καθόλου αμαξια! Στα δεξιά μας καθός μπέναμε στην πόλη είδαμε ένα κτίριο που έλεγε "Jubilife TV" και απο δίπλα ένα άλλο που έλεγε "Poketch Company", είπαμε να περάσουμε απ' έξω να χαζέψουμε και καθός περνούσαμε έξω απο την εταιρία Poketch είδαμε ένα παχουλό κύριο με στριφογυριστό μουστάκι, μας είδε και αυτός και μας χαμογέλασε, έπειτε μας φώναξε και μας είπε:

-Γεια σας παιδια, θα θέλατε να πάρετε ο καθ' ένας απο ένα Poketch;
-Όχι ευχαριστούμε, δεν πέρνουμε απο πλασιε τίποτε. Του λέει απότομα η Mirka
-Μα εγω δεν είμαι πλασιέ, είμαι ο διευθηντής της εταιρίας Poketch! Αποκρήνετε ο άντρας
-Και το πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τα Poketch; ρωταω
-Είναι απλό, στην πόλη είναι 3 κλόουν, όχι πολύ μακρια απο εδω, θα σας βάλει ο καθ' ένας απο ένα γρήφο, αν τον λύσετε θα σας δώσει απο 1 κουπόνι στον κάθε ένα, αλλα προσέξτε, πρέπει να έχετε μαζέψει τα κουπόνια μέχρι σήμερα στις 12:00 τα μεσάνυκτα ακριβώς!
-Πολύ καλα, λέμε και αρχίζουμε να ψάχνουμε, τον πρώτο κλόουν τον βρήσκουμε σχετικά εύκολα, έξω απο την "Jubilife TV"
-Ποιό είναι το Pokemon που όταν εξελήσετε μας δίνει 2; Μας λέει
-... το 1 που γίνετε 2... Λεω
-Απο αυτή την περιοχή δεν υπάρχη κανένα τέτοιο Pokemon... Παρατηρει η Mirka
-Νομίζω το βρήκα! Λεω, δεν υπάρχει ένα Pokemon έντομο απο την περιοχή Hoenn, που εντί να εξελήσετε όπος και τα άλλα, απλός βγάζει το προηγούμενο δέρμα του και το κουφάρι είναι επείσης ένα Pokemon!
-Σωστα, αλλα πιό είναι αυτο;... Α, θημήθηκα! Το Nincada!
-Σωστα! Λέει ο Κλόουν και δίνει στον καθ' ένα απο 1 κουπόνι. Και ο 2ος δεν ήταν δύσκολο να τον βρούμε, ήταν έξω απο το κέντρο pokemon.
-Ποιό είναι το pokemon με τις περισότερες εξελήξεις και ποιές είναι αυτές;
-Πανεύκολο, το Eevee και οι εξελήξεις είναι αυτές: Vaporeon, Lolteon, Flareon, Umbreon, Espeon, Leafeon και Glaceon. Λέω αμέσως
-Σωστα! λέει ο κλόουν και μας δίνει και αυτός απο 1 κουπόνι στον κάθε ένα. για να βρούμε τον 3ο μας πήρε πάρα πολύ χρόνο, ψάχναμε για περίπου δυόμιση ώρες αλλα τίποτα, ξαφνικα η Mirka άρχισε να τρέχει προς την εταιρία Poketch μας βλέπει ο διευθηντής και λέει
-Τα βρήκατε και τα 3;
-Όχι ακόμα αλλα πιστεύω θα βρούμε το 3ο σύντομα λέει η Mirka και μπαίνει μέσα στο κτίριο, εκεί βλέπουμε ένα κλόουν
-Το ήξερα οτι εδω θα ήταν ο τελευταίος! λέει με χαρα
-Λοιπόν παιδιά, πιό pokemon δημιούργησε τα 3 θρηλικα λιοντάρια και πιό τους 3 θρηλικούς γίγαντες, καθ' ένας πρέπει να απαντήσει 1 απο αυτα!
-Χα το 1 απο αυτα είναι εύκολο, είναι στην ιστορία της πόλης μας, το pokemon που δημιούργησε τους 3 γίγαντες είναι ο Regigigas! λέει η Mirka
-Μπράβο μικρη! ορίστε το κουπόνι! Λοιπον μικρέ, το βρήκες;
-Όχι, όχι ακόμα, αλλα κάπου το ίχα ακούσει... τότε θημήθικα το βιβλίο με τους θρήλους των pokemon που μου είχε φρέρει η μητέρα μου όταν ήμουν πολύ μικρός ακόμα "Και τότε, με ένα τίναγμα των φτερών του, 3 φλόγες δημιουργήθηκαν και απο εκει γεννήθηκαν οι Entei, Raiku και Suikοun"... "με πιο να είναι; είναι θρηλικό και είναι ιπτάμενο και της φοτιάς αλλα δεν είναι το Moltres... Πώς το λένε, πώς το λένε;" τότε ακούω μια φωνή, ήταν η Mirka
-Οχ, Johan, βιάσου, είναι 11 και 58
-"Οχ!, Το Ho-oh είναι!" είναι το Ho-oh! Φώναξα.
-Σωστά μικρε! ορίστε το κουπόνι σου! Το πήρα γρήγορα και αρχίσαμε να τρέχουμε προς τον διευθηντή της εταιρίας
-Ωραία παιδιά, είστε οι πρώτοι που το κάνετε αυτο, κανένας άλλος δεν θα σκευτόταν να κοιτάξει μέσα στην εταιρία! ορίστε, λέει και μας δίνει στον κάθε ένα απο 1 Poketch, σε εμένα ένα μπλέ και στην Mirka ένα Ρόζ, τον ευχαριστούμε και πηγένουμε προς στο κέντρο pokemon.
-Τεριάζει με το Vaporeon! Της λέω.
-Ναι, ευχαριστω

Μπήκαμε στο κέντρο Pokemon και ζητήσαμε δωμάτια, αλλα ήταν γεμάτο, είπαμε πως και οι καναπέδες και οι πολυθρώνες είναι μια χαρα μιας και ήμασταν πάααααρα πολυ κουρασμένοι απο το πάνω κάτω στην πόλη. Η νοσοκόμα μας έφερε δύο κουβέρτες, τις πήραμε και πήγαμε και ξαπλώσαμε. Η Mirka κοιμήθηκε αμέσως και εγω μετα απο λίγο ήμουν στην αγκαλια του Μορφέα.

Ελπίζω να σας άρεσε, μιάς και δεν είχα και πολύ όρεξη όταν το έγραφα, είμαι και κάπως κουρασμένος... λίγο μέγαλο είναι, ή μου φένετε;
Πολύ ωραίο και αυτό το επισόδειο.Ήταν λίγο μεγάλο και πολύ καλό!
το βρισκω μια χαρα φιλτατε Γιοχαν...ηταν μεγαλουτσικο αλλα δεν κουρασε τα ματια μου...πες ενα spoiler...το κεντρο ποκεμον ειχε σαν το αλλο ps3 και ολα τα υπολοιπα καλουδια?Toungue
δεν κατσαμε να κοιταξουμε τα καλουδια του, αλλα και αυτο πιστευω θα είχε!Toungue
Καιρό είχα να ποστάρω καινούριο... Here it Comes!

Part IX
Μια μαχη και μια φιλία

Το επόμενο πρωί σηκοθήκαμε και οι δυό μας τοσο αργα που αντι για πρωινό φαγαμε μεσημεριανο, αλλα αυτό δεν μας πείραξε καθόλου. Καθώς κάναμε να φύγουμε, το βλέμμα μου έπεσε πάνω σε μια κοπέλα, που στεκόταν στην πόρτα, γύρο στα είκοση δίπλα σε ένα Charizard και ένα Arcanine, με είδε και εκείνη, μου έκλεισε το μάτι και βγήκε έξω. Το γεγονός το ξέχασα σχεδόν αμέσως και ξεκινήσαμε για την Orebourgh. Ο καιρός μας έκανε την χάρη και ήταν πολύ ευνωηκός και βρήκαμε και εμείς ευκαιρία να βγάλουμε έξω τα Pokemon μας να πάρουν και λίγο αέρα τα καημένα, όλη μερα να είναι στην pokeball; Με τα pokemon μας δίπλα μας, ξεκινήσαμε το δρόμο μας. Στην διαδρομή μας καμιά φορά κοιτούσα τα σύννεφα και προσπαθούσα να βρώ σχήματα αλλα άδικος κόπος, σε μια στιγμή, βλέπω κάτι να πετάει απο πάνω μας με μεγάλη ταχύτητα. "Κανένα πουλί θα είναι" σκεύτηκα και συνέχιζα να κοιτάω αλλα η αφασία μου σταματησε λίγες στιγμές αργότερα, διότι ένα φλογοβόλο είχε πεταχτεί ακριβός μπροστά μας. Κοίταξα γύρο μας αλλα δεν είδα τίποτα, έπειτα κοίταξα προς τα πάνω και είδα ένα Charizard και στην πλάτη του, κάποιος καθόταν αλλα δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν άντρας ή γυναίκα, διότι είχαν τον ήλιο απο πίσω τους. Όσπου βλέπω το Charizard να χάνει σταδιακα ύψος όσπου πάτησε στη γή, τότε ο καβαλάρης του κατέβηκε, προς μεγάλη μου έκπληξη, ήταν η κοπέλα που είχα δεί στο κέντρο pokemon, φορούσε τζίν παντελόνι και στην μπλούζα της ηπήρχε ζωγραφισμένο ένα Charizard και ένα Arcanine να πολεμάνε με ένα Moltres και ένα Ho-oh.

-Πάς καλα; Παραλίγο να μας κάψεις! Της λέει η Mirka μόλις είχε φτάσει δίπλα μας.
-Μην ανυσηχείς, η Charizard έχει πολύ καλό στόχο, δεν θα σας έκαιγε. Της απάντησε η κοπέλα
-Εντάξει και τι θές απο έμας; Την ρωτάω
-Hey, καταρχας, coolαρετε λίγο. Εγώ λίγη παρέα θέλω!
-Χμμμ, και πως ξερουμε οτι δεν θα μας την "κανεις"; Της απαντάει η Mirka
-Και γιατί να το κανω; έχω λόγο;
-Μπορει, δεν ξέρουμε!
-Σας διαβεβαιώ οτι δεν έχω καμια τέτοια πρόθεση, και εγω εκπαιδευτρια pokemon είμαι και, όπος όλοι, θέλω να πάω στο πρωτάθλημα της Sinnoh.
-Απ' ότι βλέπω έχεις πολύ δυνατα pokemon, οπότε θα έχεις και πολλά μετάλια, σωστα; Την ρωτάω
-Λάθος, η περιπέτια μου στην Sinnoh ξεκίνησε πριν απο λίγες μέρες και τώρα είμαι στον δρόμο για το πρώτο γυμναστίριο.
-Και εμείς το ίδιο!
-Όπότε δεν θα σας πείραζε να έρθω, ε;
-Καθόλου, εσύ Mirka τι λές;
-Γιατί όχι, να μεγαλώσει η παρέα, τι καλύτερο;
-Λοιπόν πώς σας λένε;
-Εγώ είμαι η Mirka, και απο 'δώ ο Johan, είμαστε και οι δύο απο την Snowpoint, εσύ;
-Αν θέλετε να μάθετε το όνομα μου, θα πρέπει να κάνουμε μια μάχη!
-Έγινε! Λέει η Mirka
-Μα όχι με εσένα, με τον εκπαιδευτή του πάγου!
Αυτο με ξάφνιασε πολύ
-Πώς ξέρεις οτι έχω pokemon πάγου;
-Σε είχα δεί να πολεμάς με έκεινο τον τύπο με το Machoke. Πρέπει να παραδεχθώ οτι μου άρεσε ο τρόπος που παλέυεις και γι' αυτό θέλω να έχουμε μια μάχη!
-"Με Pokemon πάγου θα είναι δύσκολο να νικήσω το Charizard και το Arcanine"... Εντάξει!
-Αυτό είναι το πνεύμα! Ας αρχίσουμε!
-Πολύ καλα, εμπρός Sneasel!
-Charizard, πήγενε.
-Sneasel, Παγομένη Φροθιά!
-Charizard, Πύρινη Λαίλαπα!

Τα δύο pokemon άρχισαν τις επιθέσεις του, το Sneasel άρχισε να τρέχει ταχύτατα προς το Charizard, ενώ αυτό ετοίμαζε την δικιά του. Πρίν εκτοξέυσει ο Charizard την πύρινη λαίλαπά του, φώναξα στο Sneasel να την αποφύγει και να βγεί πίσω απο το Charizard αλλα δυστηχώς, το Charizard ήταν πιό γρήγορο και το Sneasel βγήκε εκτός μάχης με ένα χτύπημα!

-Επιπολεώτητες, σε έχω δεί να μάχεσε πολύ καλύτερα! Ελπίζω να το κάνεις και τώρα! Μου λέει η κοπέλα
-Θα το προσπαθήσω, Εμπρός Snover
-Ώστε την κρατας για το τέλος, ε;
-Τι ενοείς; την ρωτάω
-Την Froslass σου, την κρατας για το τέλος, ελπίζοντας να νικήσεις το Charizard με αυτα τα αδύναμα Pokemon...
-Δεν είναι αδύναμα, της απαντάω αμέσως, Snover Ακτίνα Πάγου!
-Αφού το λές εσύ, Charizard δίξε τους τις ικανότητές σου στο πέταγμα!

Με αυτό, η Charizard χτύπησε τα φτερά της και βρέθηκε στον αέρα, άρχισε να πέρνει συνεχώς ύψος κάνοντας τις επιθέσεις του Snover να μην έχουν αποτέλεσμα, μιας και ο στοχος τους δεν φαινόταν. Μετα απο λίγη ώρα το Snover κουράστηκε και σταμάτησε να ξεκουραστεί. Εκεινή την στιγμή, η ευκαιρία που περίμενε η κοπέλα ήρθε "-Charizard, Αεροπορικό Άσσο μαζί με Φλογοβόλο!" Φώναξε και με ένα μουγκριτό, η Charizard φάνηκε πίσω απο το Snover, με ανοιχτό στόμα έτοιμη να εξαπολίσει την επίθεσή της. Μέχρι να προλάβει τα αντιδράσει το Snover ήταν πια πολύ αργα, ο συνδιασμός αυτών των επιθέσεων έθεσε το Snover εκτός μάχης με τη μία.

-Πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε, τι λες και εσύ;
-Συμφωνώ απολύτος, λέω και βγάζω έξω την Froslass
-Επιτέλους, το δυνατότερό σου Pokemon, ενάντια σε ένα δικό μου!
-Αυτή τη φορά θα σβήσω το χαμόγελο απο τα χείλη σου. Froslass, Ακτίνα Πάγου!
-Charizard Φλογοβόλο!

Το κάθε Pokemon άρχισε να εξαπολήει τις επιθέσει του στο άλλο, και αντιστήχως να τις αποφεύγει. Με κάθε επίθεση κερδίζανε όλο και πιό πολύ ύψος. Αγανακτησμένος, αποφασίζω να αλλάξω επίθεση και φωνάζω με όλη μου την δύναμη στην Froslass να κάνει Μπάλα Σκιάς, δεν φάνηκε να με άκουσε, αλλα σταμάτησε τις επιθέσεις της και άρχισε να αυτοσυγκεντρόνεται, εκείνη την στιγμή, η Charizard, που πίστευε οτι έχει πλεονέκτημα εξαπόλησε μια Πύρινη Λαίλαπα, αλλα όταν η επίθεση πήγε να χτύπησει την Froslass εκείνη εξαφανήστηκε! Όλοι μας κοιτάζαμε μήπως και την δούμε αλλα πουθενα. Τότε η κοπέλα έκανε την κίνησή της και φώναξε στην Charizard να κάνει προστασία, εκείνη την άκουσε και υπάκουσε. Μόνη της η Charizard να αιωρήτε κοίταζε παντού γύρο της μήπως δεί την Froslass αλλα κανένα σημάδι της. Μετά απο λίγες στιγμές, η Froslass εμφανίζετε πίσω της και της δίνει ένα τρομερό χτύπημα που μετά απο αυτό ήταν ανίκανη να χρησημοποιεί Προστασία και βρήκε την ευκαιρία να την χτυπήσει με την Παγομένη Ακτίνα και να την αποτελειώσει.

-Παράξενο, πρώτη φορά βλέπω μια κίνηση που να μπορεί να διαπερνά την Προστασία της Charizard...
-Αυτό να λέγετε... Λοιπόν, τα άλλα 2;
-Δεν έχει αλλα 2, άλλο 1 έχει, το οποίο δεν θέλω να το χρησημοποιήσω ενάντια σε ένα pokemon το οποίο θα βγεί εκτός μάχης με ένα χτύπημα
-Μην το ξαναπείς αυτο, κατάλαβες;
-Αφού το θές εσύ, γιατί να διαφωνίσω; Εμπρός Arcanine!
-Froslass, Μπάλα Σκιάς!
-Arcanine, υπερταχύτητα και χρησημοποίησε και πύρινο τροχο!

Αν και η Froslass είναι ένα πολύ γρήγορο pokemon, η υπερταχύτητα του Arcanine το βοήθησε να κινηθεί πιό γρήγορα και με τον πύρινο τρόχό, την έβγαλε εκτός μάχης.

-Σου είπα οτι θα την νικήσει με ένα χτύπημα.
-Καλα, καλα. Την είχες την μάχη που ήθελες. Πες μας τώρα, ποιά είσαι, απο πού έρχεσε κλπ κλπ...
-Το όνομα μου είναι Μαρία. Γεννήθηκα στο Cinnibar Island, στο Kanto
-Απο το Kanto είσαι; Ρωτάει έκλπηκτη η Mirka.
-Απ' ότι άκουσες. Απο εκεί είναι, τώρα συνέχισε.
-Ευχαριστω, λοιπόν που είχα μήνει; Α, λοιπόν, είμαι κόρη του Αρχιγυμναστή του γυμναστιρίου, Blane. Μου έκανε δώρο το Arcanine, όταν ήμουν ακόμα πολύ μικρη, εκείνο ήταν μωρό Growlithe ακόμα. Μετά απο μερικά χρόνια μου έκανε δώρο και ένα Charmander και τώρα έχει γίνει η Charizard που είδες. Όλα κυλούσαν τέλεια, όσπου, την χρονιά που έκλεισα τα 16, άκουσα τον πατέρα μου να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο, περίεργη, έμεινα να ακούσω την συζήτιση όσπου σε μια στιγμή άκουσα τον πατέρα μου να λέει οτι δεν θέλει να είναι πια μέλος την ομάδας Πύραυλος. Τότε ήταν που αποφάσισα να φύγω. Απο τότε γυρνάω σε όλες τις περιοχές και πηγένω στα Πρωταθλήματα τους. Μέχρι τώρα έχω πάει στις Kanto, Jhoto και Hoenn, αναδήχτηκα Πρωταθλήτρια σε όλες...
-Πώς; Ρωτάω ξαφνιασμένος, έχεις αναδιχθεί πρωταθλήτρια σε τρείς περιοχές; και τότε γιατί ήθελες να κάνουμε μάχη;
-Όταν σε είδα κατάλαβα οτι είσαι ξεχωριστό άτομο και είπα να σε δοκιμάσω και πρέπει να πώ, οτι εντιποσιάστηκα. Τώρα έχω έρθει εδώ για να πάρω μέρος και στο Πρωτάθλημα της Sinnoh και ήθελα λίγη παρέα και πιστεύω να έκανα καλα που διάλεξα εσας
-Καλα δεν λές τίποτα! Λέει η Mirka, και αν θές να ξέρεις, ο Johan είναι αδερφός Αρχιγυμνάστριας!
-Αλήθεια είναι αυτο; Με ρωτάει
-Ναι, η αδερφή μου είναι η Αρχιγυμνάστρια της Snowpoint, Candice...
-Δηλαδή, όταν θα φτάσεις να έχεις να πολεμήσεις την αδερφή σου, δεν θα είναι μόνο πάγος εναντίων πάγου, αλλα και αρφός εναντίων αδερφής! Σχολιάζει η Μαρία
-Ναι! Και εσύ πάλεψες όμως με τον πατέρα σου, ε; την ρώτησα. Εκείνη την στιγμή το πρόσωπό της σκοτίνιασε
-Όχι, έχω να τον δώ απο την μέρα που έφυγα απο το σπίτι του και μαζί μου πήρα και ένα μετάλιο για μην χρειαστεί να γύρισω για να τον πολεμήσω.
-Ααα, καλα τότε... Λοιπον, συνεχίζουμε;
-Οδήγισε μας! Λέει η Μαρία
-"Λοιπόν, να και κάποια που θέλει την πρωτιά στο πρωτάθλημα όσο και εγω" Σκευτομαι και ξεκινάω.

Υ.Γ: Η Μαρία είναι η Charizard2005 απο το Forum μας. Είχε μπεί και στα προηγούμενα μου Fanfics, και πιστεύω πως και τώρα έκανα καλα που την ξαναέβαλα!

Υ.Γ2: A little bit big... eh?
Πολύ ωραίο και μην έχεις πρόβλημα για το αν είναι μεγάλο ή όχι Toungue!

Η πύρινη λαίλαπα ποια επίθεση είναι;
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's