Legendary Pokémon

Full Version: Johan: Η ιστορία ενός άρχοντα του Πάγου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Θα μπεις στο βιβλιο των πιο παραξενων ρεκορ ναι!!!!!!!!!!!!!!!
Να σου πω και την αληθεια κι εγω το ειχα ψιλοξεχασει το fic
Ομως δεν χρειαστηκε να διαβασω το τελευταιο παρτ(ειδες μνημη?)
ηταν αρκετα ωραιο με δοση εξυπναδας(-_-)
Οχι χωρις ψεματα ηταν πολυ ωραια η μαχη
(γιατι καθε προταση παει και σε αλλη σειρα?)
μουαχαχαχαχα εγω το κανω!
Τυχαιο?
Δεν ΝομίζωToungue lol
Part XIV
Μια καινούρια φιλία!

Μετά την νίκη μου επι του Roark και την απόκτηση του 1ου μου εμβλήματος, ήμουν έτοιμος, όπως και η Μαρία με την Mirka, για να πάμε στην επόμενη πόλη η οποία ήταν η Eterna και ήταν ακριβώς πάνω απο την Orebourgh.

-Λοιπόν, πώς θα πάμε; αν θέλετε βγάζω το Flygon και πάμε! Λέει η Mirka
-Μπάα, η Charizard θέλει να ξεκουραστεί
-Και εγώ πρωτημώ το πεπάτημα σε, σχετικά, κοντινές αποστάσεις...
-Καλά... Και ξεκινάμε...

Ξεκινήσαμε του καλού καιρού και ελπίζαμε όλα να πάνε καλα, και αυτό που ελπίζαμε πραγματοποιήθηκε, αλλα δυστηχώς όχι για πολύ... Σε ένα σημείο είδαμε μια σπηλιά, και ακούσαμε κάτι φωνές, αλλα απ' ότι φένετε δεν ήταν απο αυτή βγαίνουμε και πιό δίπλα ακούμε την φωνή ένος τρομαγμένου αγοριού, γυρίσαμε να δούμε, και κάτω απο τον παδηλατόδρομο, είδαμε ακόμα μια σπηλιά και απο αυτή βγήκε ένα αγόρι, και απο πίσω του ήταν ένα μικρό pokemon, αλλα φαινόταν αρκετά δυνατό, είχε χαρακτηρηστικά καρχαρία και στόμα μεγαλύτερο ακόμα και απο Totodile! αμέσως έτρεξα μπροστά στο αγόρι για να το προστατεύσω.

-Πές μου ότι ξέρεις γι' αυτό το pokemon, και προσπαθησε να κάνεις γρήγορα! Του λέω
-Το όνομά του είναι Gible και είναι τύπος δράκου και γής. Λέει το αγόρι ανύσηχο.
-Δράκου και γής, ε; παιχνιδάκη, Froslass, έλα έξω να παλέψεις!

Το μικρό Pokemon φάνηκε να έχει πολύ αυτοπεπήθηση και επιτέθηκε αμέσως στο δυνατότερό μου pokemon.

-Froslass, τελείωσε με ακτίνα πάγου την μάχη! έτσι και έγινε, άπειρο στις μάχες το Gible λοιποθήμησε και βρήκα ευκαιρία να το πιάσω
-Ευχαριστώ φίλε, μου έσωσες τη ζωη! Λέει το αγόρι
-Κανένα πρόβλημα, και μιάς και είμαι εκπαιδευτής Pokemon πάγου, μήπως θα ήθελες αυτό το Pokemon;
-Αλήθεια το λες; λέει το αγόρι έκπληκτο
-Φυσικά, αρκεί να μας πείς το όνομά σου και τί έκανες εκει μεσα. Του λέω με σοβαρότητα
-Με λένε Ιάκωβο, και είχα βάλει ένα στοίχημα με κάτι παιδιά(Νταϊδες βασικα) πως αν καταφέρω να μείνω στην σπηλιά για μισή ώρα δεν θα με ξαναπείραζαν, μόλις μπήκαν λοιπόν, έφραξαν την είσοδο και έφηγαν και με άφησαν να προσπαθώ για δύο ώρες να μετακηνήσω το βράχο, αλλα με τις προσπάθιές μου έκανα πολύ θόρηβο και μόλις άνοιξα την είσοδο, αυτό το Gible Μου επιτέθηκε.
-Τουλάχιστων είσαι τυχερός που βρεθήκαμε εδώ την κατάληλη στιγμή να σε βοηθήσουμε, λέω με ένα χαμόγελο στα χείλη, Εμένα με λένε Johan, η μικρή απο 'δώ είναι η Mirka και αυτή είναι η Μαρία.
-Χαιρω πολύ, λένε ο ένας στον άλλο
-Λοιπόν, πού μένεις;
-Στην Eterna
-Μιά χαρά, και εμείς εκεί πηγέναμε! αν θές μπορούμε να σε συνοδεύσουμε
-Με μεγάλη ευχαρίστιση! λέει ο Ιάκωβος και ξεκινάει

Μετά απο λίγη ώρα φτάνουμε στην πόλη, στην είσοδο είδαμε μια παρέα 6 ατόμων και κοιτούσαν τον Ιάκωβο, αλλα μόλις βλέπουν και εμάς να έχουμε Pokemon, ένας κάνει νόημα στον Ιάκωβο και φεύγουν.

-Αυτοί ήταν που με έκλεισαν στην Σπηλιά.
-Μην ανησυχείς, ψωρονταϊδες είναι και με το που θα σε δούνε με το Gible θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, λέει η Μαρία.
-Δίκιο έχεις, λέει ο Ιάκωβός, ελπίζω να σας ξαναδώ κάποτε!
-Και εμείς το ίδιο, λέμε και οι τρείς

Μετά απο αυτό χώρισαν οι δρόμοι μας, και εγώ τράβηξα για το γυμναστίριο, μπήκα μέσα αλλα τα φώτα ήταν κλειστά, έπειτα ανοίγουν απότομα με αποτέλεσμα να ψιλοτυφλοθώ, αλλα μετά απο λίγο έβλεπα πάλι κανονικά, ήμουν στην μία άκρη του Σταδίου, στην άλλη ήταν η Gardenia

-Επιτέλους σε συναντάω, η αδερφή σου μου έχει πεί πολλά για σένα και ανυπομονούσα γι' αυτή τη στιγμή, λοιπόν Johan, ώρα για μάχη!

*Τέλος Part XIV η μάχη στο Part XV*

P.S:Ο Ιάκωβος είναι ο THT ο οποίος είχε βρεθεί στην προηγούμενη Version της Ιστορίας με ένα Charmander και εκείνη τη στιγμή είχα πιάσει ένα HaunterToungue Τέσπα, ελπίζω να σας άρεσε!
Nc πολύ καλό : - )
very nice story
Unπαικτable!Αντε συνεχισε οπως σου πα κανονικα θα επρεπε να γραφετε 5 eps την ημερα!Αντε γιατι βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω Toungue
Οχι νταξει take your time...μονο 3 την ημερα.Καλα δεν ειναι?Για μενα ναι xD
come on this is the best fan fiction
kepp write
(14-10-2010 09:41 AM)staraptor Wrote: [ -> ]come on this is the best fan fiction
kepp write

hey hey, not the best! you can say good but not the bestToungue Γιατι μιλάμε στα αγγλικα;;;;; Τεσπα, αμα βρω χρονο κανα Σαββατοκυριακο μπορεί να γράψω κανα ακόμα επισόδειο... Το εχω αφησει το καημένο το Fan FicToungue
Part XV
Battle Ultima, Grass VS Ice!

-Απο την αριστερή πλευρά, η αρχιγυμνάστρια της πόλης Eterna, Gardenia και απο την δεξιά πλευρά, ο εκπαιδευτής απο την Snowpoint, Johan. Ας αρχίσει η μάχη!
-Cherrim, πήγενε!
-Snover δείξε τι αξίζεις!
-Cherrim, Μαγικα φύλλα!
-Snover, παγομένο άνεμο!

Με τον παγομένο άνεμο έλπιζα να σταματίσω την επίθεση, αλλα αντί γι' αυτό, τα φύλλα πάγωσαν με αποτελεσμα να χτυπήσουν το Snover ακόμα πιο δυνατα.

-Περίμενα κάτι πιό έξυπνο απο εσένα, ή μήπως σε έχω υπερτιμίσει;
-Μην κάνεις λετσι, μια κακή επιλογή ήταν, αλλα δεν θα τα βάλω κάτω ευκολα! Snover, Θραυσμα Πάγου!
-Cherrim, μαγικά φύλλα ξανα!

Αυτή τη φορά η επίθεσή μου βρήκε στόχο, αλλα το Cherrim είχε πολύ ακόμα δρόμο για να πέσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και αυτό το Snover με την επίθεσή του.

-Cherrim, τελείωσέ το με ηλιακτίδα!

Με το Snover πεσμένο κάτω, το Cherrim είχε άφθονο χρόνο και η ηλιαχτίδα του αποτελείωσε .

-Το Snover είναι εκτός μάχης, το Cherrim είναι ο νικητής.
-Snover επέστρεψε, εμπρός Froslass!
-Cherrim, ηλιαχτίδα!
-Froslass, Μπάλα σκιας!

Καθώς το Cherrim άρχισε να μαζεύει ηλιαχτίδες, η Froslass του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει αρκετή ζημιά, αλλα δεν το νίκησε.

-Τώρα Cherrim, επίθεση!
-Froslass, Ακτίνα Πάγου!

Η Ακτίνα Πάγου πρόλαβε ίσα-ίσα να χτυπήσει το Cherrim, το οποίο έπεσαι κάτω αναίσθητο. Επιτέλους το είχα νικήσει.

-Το Cherrim είναι ανίκανο για Μάχη, νικητής είναι η Frosslass!
-Καλή δουλειά Cherrim, τώρα Grotle, βγές έξω!
-Froslass, επέστρεψε, Weavile κανε την δουλειά σου!
-Grotle, Μπάλα Ενέργειας!
-Weavile, απέφυγε το και κάνε Παγωμένο Άνεμο στα πόδια του!

Καθαρά πιο γρήγορο, το Weavile με μια σβέλτη κίνηση, απέφυγε την επίθεση του αντίπαλου Pόkemon και με τον παγωμένο αέρα καθήλωσε το Grotle σε μια και μοναδική θέση, ανίκανο να κινηθεί.

-Και τώρα τελείωσέ το με Παγωμένη Γροθιά! του λέω και το Grotle βγήκε εκτός μάχης εύκολα.
-Το Grotle είναι ανίκανο για μάχη, νικητής είναι το Weavile!
-Ώστε με ανάγκασες να βγάλω έξω το δυνατότερό μου Pόkemon... Roserade, δείξε τους την δύναμή σου!
-Weavile, Παγωμένο Άνεμο!
-Roserade, Ηλιόλουστη Μέρα!

Η νίκη φαινόταν να είναι δική μου, αλλά η ηλιόλουστη μέρα μου χάλασε όλο το σχέδιο, διότι ο παγωμένος άνεμος έλιωσε και το Weavile φαινόταν εξασθενημένο...

-Weavile, Γρήγορη Επίθεση!
-Roserade, Μπάλα Καιρού!

Δυστυχώς η ζέστη έκανε τις κινήσεις του Weavile πολύ πιο αργές και ήταν εύκολος στόχος για την Roserade, η οποία με την μπάλα καιρού έβγαλε το Weavile εκτός μάχης με ένα και μοναδικό χτύπημα!

-To Weavile είναι εκτός μάχης, νικητής είναι η Roserade!
-Καλή δουλειά Weavile, μπράβο!
-Λοιπόν, παραδίνεσαι;
-Ποτέ, εμπρός Froslass!
-Ας το τελειώνουμε τότε, Roserade, Μπάλα Καιρού!

Η ζέστη πείραξε αμέσως και την Froslass μόλις βγήκε, και η Roserade ήταν έτοιμη να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα όταν...

Till here guys, I'll keep you in agony for a little, I'll write the next Part in X-mass! 'Ηταν μικρό αλλα τι να κάνουμε, βαριόμουν να γράψω κι άλλο, μεγαλύτερα Parts τα Χριστούγεννα!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinSmileSmileSmileToungueToungueToungueWinkWinkWink
η πιοτητα μετραει και ηταν τελειο
Ωπ!Επιτέλους το συνέχισες ρε!Πολύ καλό όπως πάντα!
Έχω αφήσει τελείως το site και την ιστορία μουToungue Τέλος πάντων, ποιoς θέλει να συνεχίσω;Toungue
Έχοντας διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα parts το βρήκα ωραίο. Εγώ λέω να συνεχίσεις.
Εγώ λέω να γυρίσεις γενικά στο σάιτ Toungue
(18-04-2011 08:57 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Εγώ λέω να γυρίσεις γενικά στο σάιτ Toungue

Χαχαχα, ναι, είναι και αυτό ένα θέμα... Ακόμα θυμάμαι όταν έμπαινα και καθόμουν με τις ώρεςToungue Πρέπει να γυρίσω και θα γυρίσω δριμύτεροςToungueWink
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's