Legendary Pokémon

Full Version: Johan: Η ιστορία ενός άρχοντα του Πάγου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Το πότε θα ξαναγράψω είναι ένα θέμα, έχουν αρχίσει τα διαγωνίσματα εδω κάτω(Κρήτη είμαι, τι να πώWink και δεν έχω πολύ χρόνο... Όταν, με το καλό, έχω χρόνο θα κάτσω να γράψω!Big Grin No further information--->SpoilerToungue
ποτε θα εχεις καιρο γιατι ανηπομονω
Λοιπόν, η αλήθεια είναι οτι το ψιλοάφησα το StoryToungue αλλα δεν πειράζει, να το επόμενο Part!

Part X
Μεσονύχτια Περιπέτια!

Ο δρομος φαινόταν μακρύς και είχε ήδη αρχίσει να σκοτεινιάζει, τότε η Μαρία σταματάει και μου λέει

-Johan, ξέρεις οτι το Sneasel εξελήσετε, ε;
-Φυσικα! Χάρη στην αδερφή μου, ξέρω τα πάντα γύρο απο τα pokemon Πάγου!
-Ωραία, διότι έχω κάτι το οποίο, πολύ πιθανών να σε ενδιαφέρει. Λέει και αρχίζει να ψάχνει στην τσάντα της. Μετα απο λίγο βγάζει ένα δεματακι και μου το δείνει.
-Τι είναι αυτο; την Ρωτάω
-Άνοιξέ το και θα δείς.
Περίεργος το ανοίγω. Μέσα υπήρχε ένα Κοφτερό Νύχι(Razor Claw(δεν βρήκα καλύτερη μετάφρασηToungue))
-Που το βρήκες; την ρωτάω έκπληκτος
-Πολεμούσα με ένα τύπο, ο οποίος είχε και αυτός ένα Sneasel. Βάλαμε στοιχήματα και αυτός στοιχημάτησε αυτό. Τον νίκησα με ευκολία και το πήρα και μιας και μου είναι άχρηστο, σου το δείνω διότι εσενα μάλλον θα σου φανεί χρήσημο...
-Και εγώ αυτό πιστεύω...Ευχαριστώ!
-Τίποτα! Συνεχίζουμε τώρα;
-Καλύτερα να συνεχίσουμε, διότι βλέπω την Mirka έτοιμη να εκραγεί!

Ξαναξεκινήσαμε και εγω, με διάφορες σκέψεις έμεινα λίγο πίσω αλλα ξανακέρδισα το χαμενο έδαφος με ένα σύντομο τρέξιμο. Η νύχτα μας έπιασε στον δρόμο, αλλα αυτό δεν ήταν πρόβλημα, διότι, για καλή μας τύχη, η Μαρία είχε μαζί της και μια σκήνη αρκετά μεγάλη, ώστε να μας χωρέσει όλους μαζί αλλα λίγο στριμογμένους. Οι κοπελιές έπεσαν γρήγορα για ύπνο αλλα εγω έμεινα ξύπνιος, κοιτάζοντας το Κοφτερό Νύχι που μου είχε δώσει η Μαρία, βγάζω και κοιτάω την pokeball του Sneasel, μετά απο λίγο το βγάζω έξω. Και εκείνο πρόσεξε το Νύχι. Το κοιτούσε για αρκετή ώρα, όσπου μια στιγμή το άρπαξε απο το χέρι μου και άρχισε να τρέχει έξω απο την σκηνη. Βγήκα και εγώ έξω αλλα ήταν πάραπολύ σκοτεινά και δεν μπορούσα να δώ τίποτα απολύτος. Τότε σκεύτηκα πως η Froslass θα μπορούσε να βοηθήσει και την έβγαλα και αυτήν έξω για να με βοηθήσει. Περπατούσα για αρκετή ώρα με την Froslass δίπλα μου αλλα κανένα ίχνος του Sneasel, όταν ξαφνικά βλέπω τη Froslass να στρίβει σε ένα σημείο και να πηγένει όλο και πιό γρήγορα, με δυσκολία την προλάβενα αλλα σταμάτησε πριν τη χάσω τελείως απο τα μάτια μου. Πήγα δίπλα της και την είδα τα κοιτάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, κοίταξα και εγώ και είδα το Sneasel και γύρο του 3 Houndoor και ένα Houndoom. Αμέσως, πηδάω μπροστά απο τα τέσσερα pokemon φωτιάς, στην αρχή ξαφνιάστηκαν αλλα μετά συνηδητοποιησαν οτι έχουν να κάνουν με έναν απλό άνρθωπο. Έτοιμα και τέσσερα να μου επιτεθούνε και εγώ να μην έχω καμιά άμυνα, βλέπω την Froslass να πετάγετε μπροστά μου για να με προστατέψει, αλλα αυτο την έκανε να χτύπησει πάρα πολύ άσχημα. Μετά απο αυτό τα τέσσερα Pokemon ήταν ακόμα πιο έξαλα, τα Houndoor ετοίμαζαν φλογοβόλα, ενώ το Houndoom ήταν έτοιμο να ξαπολήσει Σκοτινό Παλμό. Σκημένος, κρατούσα τα δυό μου pokemon για να μην πάθουν περρισότερη ζημια, περίμενα αλλα οι επιθέσεις δεν έφτασαν ποτέ σε μένα, αντιθέτος, άκουσα την Mirka να φωνάζει: Flygon κάνε υπερακτίνα! εκείνη την στιγμή βλέπω το Flygon πάνω απο δύο πεσμένα Houndoor με το 3ο και Houndoom να γρηλίζουν εξαγριομένα. Εκείνη τη στιγμή, βρήσκω την ευκαιρία και κάνω την κίνησή μου.

-Sneasel, Παγομένη Φροθιά στο Houndoom!

Το Houndoom ήταν έτοιμο να πέσει απο την επίθεση του Flygon και το Sneasel το έβγαλε Knock-Out! To Houndoor τώρα δεν ήξερε που να πρωτοεπιτεθεί, μέχρι που το Κοφτερό Νύχι που κρατούσε το Sneasel άρχισε να λάμπει και έπειτα και το ίδιο το Sneasel. Μετα απο λίγη ώρα η λάψη έφυγε και το Sneasel είχε γίνει Weavile! Τώρα το Houndoor είχε να κάνει με δύο πολύ δυνατούς αντίπαλους και το έβαλε στα πόδια.

-Φίου, παρ τρίχα την γλιτώσαμε. Σε ευχαριστώ Mirka, ήρθες στην κατάληλη στιγμη! Αλλα πώς ήξερες πώς να μας βρείς;
-Δεν είχα αποκοιμηθεί και όταν σηκώθηκες, κατάλαβα οτι κάτι έτρεχε, και σε ακολούθησα μέχρι εδώ...
-Ωραία, θα σου το χρωστάω αυτο!
-Δεν πειράζει. Πάμε τώρα πίσω γιατί κάνει ψοφόκρυο εδω έξω και μου λείπει και ύπνος!

Μετα απο λίγα λεπτά είχαμε φτάσει στην σκηνή, μπήκαμε μέσα και η ζεστασιά που επικρατούσε εκεί μέσα ήταν το κάτι άλλο! Πέσαμε για ύπνο και κοιμήθηκαμε αμέσως... Σαν πουλάκια!
ηταν αρκετα ωραιο αν υπολογισεις κιολας οτι ειχαμε μια εξελλιξη Wink
κιπ ράιτινγκ
oραιο αν θελεις κοιτα και τη δικια μου ιστορια
johan Θα την συνεχισεις διοτι με εχει φαει η αγονια
Part XI
Φωτιά, Νερό και Ηλεκτρισμός!

Την επόμενη μέρα το ξύπνημά μου και της Mirka ήταν λίγο απότομο. Η Μαρία πέταξε στον καθ' ένα απο ένα κουβά νερο για να μας ξυπνήσει.

-Μπρρρρ, παγωμένο ειναι! Λέω τουρτουρίζοντας.
-Το Snover με βοήθησε να χαμηλώσω την θερμοκρασία... ήθελες να ζεματάει μήπως;
-Όχι, γιατί;
-Διότι τον κουβά της Mirka τον περιποιήθηκε το Arcanine με το φλογοβόλο του... Παραλίγο να πάθει έγκαυμα η κοπελιά!
-Άμα σε βάλω τον φάς, θα σου πώ εγώ! Της λέει η Mirka απότομα
-Καλα βρε, ηρέμησε... Γιατί αργήσατε τόσο πολύ να ξυπνήσετε;
-Μεγάλη ιστορία, απαντάω
-Για πές

Με αυτο, λέω στην Μαρία την χθεσινοβραδινή μας περιπέτια και έπειτα της έδειξα το Weavile. Έπειτα συκώθηκε και βγήκε απο τη σκηνή και μετά απο λίγα λεπτά ήρθε ξανά μέσα με μια κατσαρόλα στα χέρια, αποτην κατσαρόλα έβγαινε μια υπέροχη μυρωδιά που μου άνοιξε την όρεξη.

-Πάτε να πλήνετε τα χέρια σας, είναι ώρα για φαγητό, μας λέει η Μαρία σαν να ήμασταν παιδιά της
-Εντάξει μαμα, της λέω κοροϊδευτικα

Πληθήκαμε και κάτσαμε να φάμε. Όταν τελειώσαμε ήταν ωρα να φύγουμε. Τα μαζέψαμε και αρχίσαμε ξανα τον δρόμο μας, όλα κυλούσαν όμορφα όσπου ακούσαμε μια έκρηξη και αρχίσαμε να ψάχνουμε να βρούμε απο που ακούστηκε και βλέπω ένα σύννεφο καπνού να ανέβενει, όχι πολύ μακριά μας και αρχισα να τρέχω προς τα εκεί. Όταν έφτασα είδα έναν τύπο και μπροστά του πεσμένα τα τρία θρηληκα λιοντάρια Entei, Suicune και Raiku!

-Έι, εσύ. Τι θές να κάνεις σε αυτα τα pokemon;
-Να μην σε νοιάζει μικρέ, μου απάνταει με βραχνή και ταυτοχρόνος τσιριχτή φωνή
-Με νοιάζει και με καλονοιάζει, και τώρα φύγε απο εκεί!
-Θα ήθελες αλλα κανείς δεν μπαίνει στον δρόμο μου!
-Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή, Weavile δωσ' του ένα μάθημα!
-Electrode πήγενε!
-Weavile, Παγωμένη γροθιά!
-Electrode, έκρηξη!

Το Weavile 'αρχισε να τρέχει με όλη του την ταχύτητα για να μην μπορέσει να αντιδράσει το Electrode, αλλα λίγο πρίν το ακουμπήσει το Electrode εκρήγνιτε και στέλνει το Weavile πολλά μέτρα στο αέρα, και σαν να μην έφτανε το χτύπημα απο την επίθεση, το Weavile τέθηκε εκτός μάχης αμέσως μόλις άγγιξε τη γή.

-Λοιπόν, θα φύγεις τώρα;
-Με καμιά δύναμη, Froslass, εμπρός!
-Δεν βάζεις μυαλό εσύ, Voltorb, αυτοκαταστροφή!

Το Voltorb υπάκουσε και αμέσως εξεράγει, αλλα το χαμόγελο του άντρα έσβησε μόλις είδε οτι η Froslass ήταν ακόμα εκεί!

-Πώς; Αυτό δεν γίνετε!
-Κι όμως γίνετε, με το να είναι τύπος Φαντάσματος δεν επειρεάζετε απο επιθέσεις κανονικού τύπου!

Με το που το λέω αυτό ακούμε τρείς βρηχηθμούς, τα τρία λιοντάρια ήταν όρθια και σχημάτηζαν ένα τρίγωνο, στην μέση τους υπήρχε ένα φτερό. Χωρίς καθηστέριση το κάθε ένα άρχισε να ρίχνει απο μια επίθεση στο φτερό, το Entei Φλογοβόλο, το Suicune Ακτίνα Πάγου και το Raiku Κεραυνό. Δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν αυτό αλλα όταν σταμάτησαν τις επιθέσεις, το φτερό είχε πάρει διάφορα χρώματα και άρχισε να αιορήτε και έπειτα να λάμπει, ο ουρανός που ήταν γεμάτος σύννεφα απο την επίθεση κεραυνού του Raiku, σε ένα σημείο καθάρισε και φάνικε ένα pokemon, απ' όπου περνούσε τα σύννεφα χάνονταν και το φώς που έπεφτε πάνω του έκανε αντανάκλαση και εκτός αυτού, αντί για απλές δέσμες φωτός, ήταν πολύχρωμες!

-Το Ho-oh! Φωνάζω
-Επιτέλους! Λέει ο άντρας
-Πώς; αυτό ήθελες να κάνεις; να καλέσεις το Ho-oh;
-Ακριβως!

Μόλις το Ho-oh είχε φτάσει απο πάνω μας τα τρία λιοντάρια βρηχήθηκαν και το τεράστιο πουλί στράφηκε προς τον άντρα, εκείνος χαμογέλασε αλλα το χαμόγελό του έσβησε μόλις είδε οτι το Ho-oh άρχισε να περιτριγυρίζετε απο φωτιά και να κατευθήνετε προς εκείνον. Άρχισε να τρέχει αλλα ήταν πιά αργά, διότι το Ho-oh τον είχε φτάσει και τον πέταξε πολύ ψηλα

-Ώρα να την κάνω και εγω παιδιαααααααααααααααααααααα! *Τινκ

Χωρίς να σταματάει, το Ho-oh κατεφθήνθηκε προς το πλησιέστερο δέντρο και το χτύπησε, το δέντρο άρχισε να τιλίγετε στις φλόγες και μετα απο δευτερόλεπτα είχε γίνει στάχτη. Τα τρία λιοντάρια στάθηκαν μπροστά στο καμένο δέντρο, και το Ho-oh, με ένα χτύπημα των φτερών του, σκόρπισε την στάχτη πάνω τους και έγιναν αμέσως καλα, έπειτα και τα τρία πήραν τον δρόμο τους. το Ho-oh έμεινε για λίγο, μας κοίταξε και άφησε στο έδαφος τρία πουγκιά και έφηγε.

-Τί ήταν όλο αυτό; ρωτάει η Mirka
-Το Ho-oh θα χρησημοποίησε την επίθεση Ιερή Φλόγα για να κάψει το δέντρο και να δημιουργίσει αυτό που λέμε Ιερή Στάχτη για να την απλώσει στα λιοντάρια και να τα γιατρέψει. Της εξηγώ
-Και μέσα στα πουγκιά μάλλον υπάρχει Ιερή Σκόνη,

Λέει η Μαρία και τα πέρνει απο κάτω. Τα ανοίγει και βλέπει οτι είχε δίκιο, τα κλείνει και δίνει απο ένα στον καθ' ένα και κρατάει και ένα για τον εαυτό της.

-Τι περιπέτεια και αυτη, ε; Λέειη Μαρία
-Ναι, ήταν ότι ακριβώς χριαζόμασταν για να πάω στην πρώτη μάχη γυμναστιρίου μου λέω και κοιτάω στον ορίζοντα όπου επιτέλους, είχε φανεί η πόλη Orebourgh!

Hope Ya liked the apperiance of some Legendaries!
Φοβερο!!!Εχω ενα ψιλοκολληματακι με το χο-οχ και ηθελα να το δω εν δραση!
keep doing your best
πω πω ,μα αρεσε πολυ η περιγραφη της δημιουργιας του Rainbow wing και ειδικα οταν ο "κακος",που λογικα ηταν rocket grunt,εφυγε
Μπα, δεν έχουμε Team Rocket ποια, ούτε Team GalacticToungue είναι Random οι κακοιToungue αλλα αν θέλει κανεις να είναι κακός(παρατεταμένα) μπόρει να μου στείλει pmSmileWink
Ωραιο κομματι στην ιστορια και με ωραιες περιγραφες!!! Big Grin
Part XII
Rock Vs Fire!

Η αγωνία μου με το που είδα την πόλη Orebourgh είχε κορυφωθεί! Δεν μπορούσα να περιμένω και άρχισα να τρέχω όσο πιό γρήγορα μπορούσα, αλλα η πόλη ήταν πιό μακριά απ' ότι φαινόταν και όταν έφτασα ήμουν πτώμα! Κοίταξα πίσω για να τσεκάρω αν οι κοπελιές ήταν πίσω μου, αλλα ίχνος τους, αγανακτισμένος ξανακοιτάω μπροστά και είχα καταλάβει πως είχαν πάρει καβάλα τους δράκους τους και ήρθαν ώς εδώ. Πήγαμε στο γυμναστήριο, αλλα με το να είμαι πτώμα δεν μπόρεσα να μείνω όρθιος και έκατσα στις κερκίδες, αντίθετα, η Μαρία μπήκε στο στάδιο έτοιμη για τη μάχη. Ο Roark δεν άργησε να φανεί και η μάχη άρχισε!

-Στα δεξιά, είναι η εκπαιδεύτρια Mαρία απο το Cinibbar Island του Kanto, και στα αριστερά, ο γυμναστής Roark της Orebourgh. Ας αρχίσει η μάχη! με το που έδωσε το συνιάλο ο διαιτητής, ο κθ' ένας τους έκανε την κίνησή του.
-Geodude, διαλέγω εσένα!
-Ας αρχίσουμε ελαφρά, Charizard πήγενε!
-Φωτιά εναντίων πέτρα, ε; Geodude, Τάφο πέτρας!
-Charizard, τελείωσέ το με Νύχι Του Δράκου!

Με απίστευτη σβελτάδα, το Charizard επιτέθικε στο Geodude και, όπως είπε η Μαρία, το τελείωσε!

-Το Geodude είναι εκτός μάχης, το Charizard είναι ο νικητής!
-Τι?!?!?!?!?!?!? Δεν είναι δυνατόν!
-Κι όμως είναι.!
-Geodude, επέστρεψε. Εμπρός Onix!
-Charizard, πέτα ψηλά και κάνε φλογοβόλο!
-Onix απέφυγέ το και ρίξε πέτρες!
-Charizard, απέφυγε τις πέτρες και κάνε πύρινη λέλαπα!

Στην τελευταία κίνηση της Μαρίας, ο Roark είχε πιαστεί αδιάβαστος, διότι δεν πίστευε οτι είχε να κάνει με ένα τόσο σβέλτο εκπαιδευτή(/ρια στην περίπτοσή μας) και ένα τόσο γρήγορο πόκεμον, με αποτέλεσμα, το Onix να μείνει με πολύ λίγη ενέγρεια, και μετα απο ένα χτύπημα του Charizard έπεσε αναίσθητο!

-Το Onix είναι ανίκανο για μάχη, το Charizard είναι νικητής!
-Απίστευτο! πάντως δεν τελείωσα ακόμα! Onix επέστρεψε, RAMPARDOS ΕΜΠΡΟΣ!
-Πως;;;;; εξελήχθηκε σε Rampardos! λέει η Mirka έκπληκτη.
-Λοιπόν, τώρα να σε δω! Rampardos, κατα μέτωπο επίθεση!
-Charizard, Νύχι του Δράκου!

Τα δύο Pokemon άρχισαν τις επιθέσεις τους, απο την μία ένα παλαιολιθικό τέρας και απο την άλλη ένας δράκος. Μόλις οι δύο επιθέσεις συγκρούστικαν, έγινε μια τόσο δυνατή έκρηξη που έστειλε το κάθε pokemon 3 μέτρα απο το σημείο πρόσκρουσης. Το Rampardos συκόθηκε όρθιο, αλλα το Charizard ήταν ακόμα πεσμένο στο έδαφος.

-Το Charizard είναι ανίκανο για μάχη, νικητής είναι το Rampardos!
-Κάπου το έχω ξαναδεί αυτο, λέω στην Mirka και εκείνη χαμογελάει.
-Charizard επέστρεψε, Arcananine, τελείωσε αυτή τη μάχη με υπερταχύτητα!
-Μην βιάζεσε τόσο, Rampardos, Προστασία!

Χωρίς να χάσει καιρό, το Rampardos έκανε προστασία και και η υπερταχύτητα του Arcanine δεν έκανε τίποτα. Μώλις το Arcanine τελείωσε την επίθεσή του, ο Roark έκανε την κίνησή του. "-Rampardos, τάφο πέτρας!". Ξαφνιασμένο, το Arcanine δέχτικε την επίθεση και μετά απο αυτή ήταν πολύ δύσκολο να κινιθεί.

-Ας το τελειώσουμε. Rampardos, Σεισμό! φωνάζει ο Roark. Το Rampardos υπάκουσε και έβγαλε το Arcanine εκτός μάχης.
-Το Arcanine είναι ανίκανο για μάχη, νικητής είναι το Rampardos.
-Οχ, όχι, η Μαρία δεν έχει άλλα pokemon. Οπότε έχασε τη μάχη... Λέει η Mirka απογοητευμένη, αλλα η Μαρία ήταν έτοιμη να γελάσει.
-Μα καλα, γιατί δεν φεύγει; Αναρωτιέμε.
-Pokeball, φύγε! Λέει η Μαρία και απο μέσα βγαίνει ένα Blaziken!
-Ας τελειώσουμε και με αυτό. Rampardos, σεισμό!
-Blaziken, πήδα ψηλα και μετά κάνε φλογοβόλο!

Καθώς τα Blaziken είναι γνωστά για την δύναμη των ποδιών τους, δεν μας εξέπληξε καθόλου το άλμα των 5 μέτρων που έκανε για να αποφύγει την επίθεση και μετά το φλογοβόλο το Rampardos είχε βγεί κτός μάχης.

-Το Rampardos είναι ανίκανο για μάχη, νικητής έιναι το Blaziken. Η μάχη τελείωσε, νικήτρια είναι η εκπαιδεύτρια Μαρία απο το Cinibbar Island.
-Μπράβο Μαρία! Φωνάζω απο τις κερκίδες και εκείνη χαμογελάει.
-Δεν είναι ώρα σου να κατεβείς μικρέ; Μου απαντάει.
-Ώστε είσαι έτοιμος; Λέει ο Roark που φένετε να με είχε θημηθεί.

That's for now, hope ya like it!
(25-03-2010 04:16 PM)Johan Wrote: [ -> ]That's for now, hope ya like it!

Of course we do!!!Ηταν πολυ καλο περιμενω την ρεβανς με εσενα Wink
Part XIII
Ice Vs Rock, Johan Vs Roark!

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη κατέβηκα απο τις κερκίδες για να φανώ και εγώ στο πεδίο των μαχών! Γεμάτος αυτοπεπίθιση και εμπιστοσίνη προς τα Pokemon μου πήρα την θέση μου.

-Απο την μια μεριά ο αρχιγυμναστής Roark της Orebourgh και απο την άλλη μεριά, ο εκπαιδευτής Johan απο την Snowpoint.
-Περίμενα πολύ για αυτή τη στιγμή και δεν προκειτε να χάσω! Εμπρός Weavile!
-Θα αρχίσω με αυτό, Geodude πήγενε!
-Weavile, παγομένη γροθιά!
-Geodude, Τάφο Πέτρας!

Το Weavile κατάφερε το χτύπημα στο Geodude, αλλα δεν ήταν αρκετό για να το ρίξει με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και αυτό απο την επίθεση του του Geodude.

-Αφού δεν έπεσε με το πρώτο χτύπημα θα πέσει με το δεύτερο, Weavile Θράυσμα Πάγου!
-Geodude Τάφο Πέτρας!

Εξαντλημένο απο το προηγούμενο χτύπημα, το Geodude βγήκε Knock-Out.

-Το Geodude είναι ανίκανο για μάχη. Νικητής είναι το Weavile, ανακήνωσε ο διαιτητής.
-Αφού είναι έτσι, Onix βγές και τελείωσέ το!
-Weavile, Παγομένη Γροθιά.
-Onix Σεισμό!

Το Weavile κατάφερε και αυτό το χτύμημα αλλα φάνηκε σαν να μην έκανε τίποτα στο πέτρινο φίδι, το οποίο ανταπόδωσε το χτύπημα και έβγαλε εκτός μάχης το Weavile.

-Το Weavile είναι ανίκανο για μάχη, νικητής είναι ο Onix. Ανακήνωσε ο διαιτητής
-Επέστρεψε Weavile, πήγενε Froslass.
-Onix, χτύπημα με την ουρά!
-Froslass, απέφηγέ το και κάνε Μπάλα Σκιάς!

Με μεγάλη ευκολία η Froslass απέφηγε την επίθεση του Onix και η Μπάλα Σκιάς το έριξε κάτω αλλα δεν ήταν αρκετά δυνατό για να τελειώσει.

-Onix, Σεισμό!
-Froslass, τελείωσέ το με Παγομένη Ακτίνα.

Η Froslass με το να είναι φανερά πιό γρήγορη έβγαλε το Onix εκτός μάχης με την Ακτίνα Πάγου.

-O Onix είναι εκτός μάχης, νικητήτρια είναι η Froslass! ανακήνωσε ο διαιτητής.
-Ώρα για σοβαρή δουλειά, Rampardos πήγενε!
-Froslass κάνε Μπάλα Σκιάς!

Ο Rampardos δεν πρόλαβε καλα καλα να βγεί απο την pokeball του και η Μπάλα Σκιάς τον χτύπησε με δύναμη, αλλα αυτός στεκόταν όρθιος αλλα ήταν φανερό οτι η μπάλα σκιάς του προξένησε αρκετή ζημιά.

-Rampardos, χτύπημα με το κεφάλι!
-Froslass, ακτίνα πάγου!

Ο Rampardos άρχισε την επίθεσή του και η Froslass το ίδιο. Με το κεφάλι κατεβασμένο και να κοιτάει προς την Froslass άρχισε την εφόρμηση, η Froslass επιτέθηκε και η ακτίνα πάγου το βρήκε στο κεφάλι αλλα αυτό συνέχισε με την ίδια ταχύτητα αλλα μετα απο λίγα δευτερόλεπτα η ταχύτητά του μειώθηκε, αλλα ήταν σε απόστασή αναπνοής απο την Froslass και αυτό ήταν το τέλος της.

-Η Froslass είναι ανίκανη για μάχη, νικητής είναι ο Rampardos. Ανακήνωσε ο διαιτητής.
-Λοιπόν, έχασες τα δύο δυνατά σου Pokemon και το δικό μου είναι ακόμα στο πεδίο, καλύτερα να παραδωθείς.
-Ποτέ των ποτών, εξ' άλλου, αυτό ήθελα να κάνω! Snover, πήγενε εκεί έξω και τελείωσε αυτη τη μάχη μια και καλή!
-Rampardos, χτύπημα με το κεφάλι!
-Snover, Ξύλινο Σφυρί!

Με το κεφάλι του γεμάτο απο πάγο να τον επιβραδύνει και αποδυναμομένος απο τις δύο προηγούμενες επιθέσεις, το Rampardos ήταν πιό αργό απο το Snover το οποίο τον έβγαλε έξω με την μία.

-Ο Rampardos είναι εκτός μάχης, νικητής είναι το Snover! Η Μάχη τελείωσε, νικητής είναι ο εκπαιδευτής Johan απο την Snowpoint! Ανακήνωσε ο διαιτητής
-Συγχαριτήρια, ορίστε το μετάλειο του κάρβουνου.
-Επιτέλους! Πήρα το πρώτο μου μετάλειο!
-Μπράβο σου, μου είπαν η Μαρία και η Mirka.
-Νόμιζα πως είχες τρελαθεί που άφησες το Snover τελευταίο, αλλα τώρα κατάλαβα γιατί το έκανες, έξυπνο σχέδιο. Μου λέει η Μαρία.
-Εντάξει, πάμε τώρα να συνεχίσουμε έχουμε ακόμα εφτά γυμναστές να νικήσουμε. Λέω, Candice σου έρχομαι!

Μπορεί να έκανα και Ρεκόρ αργοπορίας, το προηγούμενο Part το έγραψα πριν απο 3 μήνες σχεδόν!Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's