Part XIII
Ice Vs Rock, Johan Vs Roark!
Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη κατέβηκα απο τις κερκίδες για να φανώ και εγώ στο πεδίο των μαχών! Γεμάτος αυτοπεπίθιση και εμπιστοσίνη προς τα Pokemon μου πήρα την θέση μου.
-Απο την μια μεριά ο αρχιγυμναστής Roark της Orebourgh και απο την άλλη μεριά, ο εκπαιδευτής Johan απο την Snowpoint.
-Περίμενα πολύ για αυτή τη στιγμή και δεν προκειτε να χάσω! Εμπρός Weavile!
-Θα αρχίσω με αυτό, Geodude πήγενε!
-Weavile, παγομένη γροθιά!
-Geodude, Τάφο Πέτρας!
Το Weavile κατάφερε το χτύπημα στο Geodude, αλλα δεν ήταν αρκετό για να το ρίξει με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και αυτό απο την επίθεση του του Geodude.
-Αφού δεν έπεσε με το πρώτο χτύπημα θα πέσει με το δεύτερο, Weavile Θράυσμα Πάγου!
-Geodude Τάφο Πέτρας!
Εξαντλημένο απο το προηγούμενο χτύπημα, το Geodude βγήκε Knock-Out.
-Το Geodude είναι ανίκανο για μάχη. Νικητής είναι το Weavile, ανακήνωσε ο διαιτητής.
-Αφού είναι έτσι, Onix βγές και τελείωσέ το!
-Weavile, Παγομένη Γροθιά.
-Onix Σεισμό!
Το Weavile κατάφερε και αυτό το χτύμημα αλλα φάνηκε σαν να μην έκανε τίποτα στο πέτρινο φίδι, το οποίο ανταπόδωσε το χτύπημα και έβγαλε εκτός μάχης το Weavile.
-Το Weavile είναι ανίκανο για μάχη, νικητής είναι ο Onix. Ανακήνωσε ο διαιτητής
-Επέστρεψε Weavile, πήγενε Froslass.
-Onix, χτύπημα με την ουρά!
-Froslass, απέφηγέ το και κάνε Μπάλα Σκιάς!
Με μεγάλη ευκολία η Froslass απέφηγε την επίθεση του Onix και η Μπάλα Σκιάς το έριξε κάτω αλλα δεν ήταν αρκετά δυνατό για να τελειώσει.
-Onix, Σεισμό!
-Froslass, τελείωσέ το με Παγομένη Ακτίνα.
Η Froslass με το να είναι φανερά πιό γρήγορη έβγαλε το Onix εκτός μάχης με την Ακτίνα Πάγου.
-O Onix είναι εκτός μάχης, νικητήτρια είναι η Froslass! ανακήνωσε ο διαιτητής.
-Ώρα για σοβαρή δουλειά, Rampardos πήγενε!
-Froslass κάνε Μπάλα Σκιάς!
Ο Rampardos δεν πρόλαβε καλα καλα να βγεί απο την pokeball του και η Μπάλα Σκιάς τον χτύπησε με δύναμη, αλλα αυτός στεκόταν όρθιος αλλα ήταν φανερό οτι η μπάλα σκιάς του προξένησε αρκετή ζημιά.
-Rampardos, χτύπημα με το κεφάλι!
-Froslass, ακτίνα πάγου!
Ο Rampardos άρχισε την επίθεσή του και η Froslass το ίδιο. Με το κεφάλι κατεβασμένο και να κοιτάει προς την Froslass άρχισε την εφόρμηση, η Froslass επιτέθηκε και η ακτίνα πάγου το βρήκε στο κεφάλι αλλα αυτό συνέχισε με την ίδια ταχύτητα αλλα μετα απο λίγα δευτερόλεπτα η ταχύτητά του μειώθηκε, αλλα ήταν σε απόστασή αναπνοής απο την Froslass και αυτό ήταν το τέλος της.
-Η Froslass είναι ανίκανη για μάχη, νικητής είναι ο Rampardos. Ανακήνωσε ο διαιτητής.
-Λοιπόν, έχασες τα δύο δυνατά σου Pokemon και το δικό μου είναι ακόμα στο πεδίο, καλύτερα να παραδωθείς.
-Ποτέ των ποτών, εξ' άλλου, αυτό ήθελα να κάνω! Snover, πήγενε εκεί έξω και τελείωσε αυτη τη μάχη μια και καλή!
-Rampardos, χτύπημα με το κεφάλι!
-Snover, Ξύλινο Σφυρί!
Με το κεφάλι του γεμάτο απο πάγο να τον επιβραδύνει και αποδυναμομένος απο τις δύο προηγούμενες επιθέσεις, το Rampardos ήταν πιό αργό απο το Snover το οποίο τον έβγαλε έξω με την μία.
-Ο Rampardos είναι εκτός μάχης, νικητής είναι το Snover! Η Μάχη τελείωσε, νικητής είναι ο εκπαιδευτής Johan απο την Snowpoint! Ανακήνωσε ο διαιτητής
-Συγχαριτήρια, ορίστε το μετάλειο του κάρβουνου.
-Επιτέλους! Πήρα το πρώτο μου μετάλειο!
-Μπράβο σου, μου είπαν η Μαρία και η Mirka.
-Νόμιζα πως είχες τρελαθεί που άφησες το Snover τελευταίο, αλλα τώρα κατάλαβα γιατί το έκανες, έξυπνο σχέδιο. Μου λέει η Μαρία.
-Εντάξει, πάμε τώρα να συνεχίσουμε έχουμε ακόμα εφτά γυμναστές να νικήσουμε. Λέω, Candice σου έρχομαι!
Μπορεί να έκανα και Ρεκόρ αργοπορίας, το προηγούμενο Part το έγραψα πριν απο 3 μήνες σχεδόν!