Legendary Pokémon

Full Version: Metal Corner
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Επειδη βαρεθηκαμε το μσν.

Οτι εχει σχεση με μεταλ (Συναυλιες, αλμπουμς, ξυλο) εδω.

Βγαζουν καινουργιο δισκο οι ατρεγιου και θα ειναι συνδιασμος του τελευταιου αλμπουμ (ροκ περισσοτερο) με τα παλια (ντεθ). Περιμενω πολλα απο αυτους :Ρ
http://twitter.com/atreyuofficial

Φωτογραφιες απο την τριτη μερα του Rockwave (Αφιερωμενες στον pokeman) :
Mastodon δεν βγαλαμε επειδη ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ αθλιοι και βαρετοι, Slipknot δεν βγαλαμε επειδη γινοταν χαμος.

ΥΓ: Ναι, σε ολες τις συναυλιες παντα καγκελο πιανουμε.

EditL 40 views χωρις απαντησεις, καλα τα παμε Toungue
Λοιπόν, με metal έχω αρχίσει να ασχολούμαι μόνο τον τελευταίο χρόνο(επηρεασμένος από όλους τους fans εδώ, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ Smile)
Aπ' ότι είδα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ των ΜegadetH με το όνομα endgame στις 15 του μηνός, ενώ ήδη έχουν κυλοφορήσει και δύο singles, Ηead Crusher(μου άρεσε αρκετά) και 1,320. Λογικά θα το κατ..., εμμ αγοράσω.
Βγαίνει και νέο guitar hero αυτό το μήνα(λίγο άσχετο...)
Και δυστυχώς εδώ στην Κρήτη, το πολύ πολύ τπτ Scorpions να έρθουν(όχι ότι δε μου αρέσουν)
Atreyu yay =p

Λοιπόν, από συναυλίες, Candlemass στις 4 Οκτώβρη στο άθλιο-κατα-τον-Στράτο Gagarin 205 και Tarja Turunen στις 10 Οκτώβρη, πάλι στο ίδιο μαγαζί (τώρα αυτή δε ξέρω κατα πόσο μετράει :Ρ)

Eπίσης δίσκο βγάζουν -σχετικά σύντομα- Sonata Arctica και Gamma Ray.
(02-09-2009 02:46 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Και δυστυχώς εδώ στην Κρήτη, το πολύ πολύ τπτ Scorpions να έρθουν(όχι ότι δε μου αρέσουν)

ρε, οι Scorpions ήρθαν Κρήτη φέτος, 11 Ιούλη έδωσαν συναυλοία στο γύπεδο περιβολίων!(ναι πήγαSmile) λοιπόν, και εγώ κανα χρόνο ασχολούμαι με metal και κυριώς megadeth, είχε ο θείος μου το rust in peace και το countdown to extinction, θημήθηκα το rust in peace που είχε ποστάρει μια φορά ο pokeman και είπα να τους ακούσω να δώ πως είναι και απο τότε κόλλησα! επείσης ακούω παρα πολύ metallica(master of puppets και battery ftw) και nightwish(bye bye beautiful, Nemo και Amarath τα σπάνε)
Bump για να δει ο pokeman τις εικονες που του αφιερωσα

ΥΓ: Ερχονται κανιμπαλ κορψ αλλα δε πολυψηνομαι. Ακομα αναρωνω απο τα πιτ των σλιπνοτ...
Upcoming Slayer album, με τίτλο "World Painted Blood", κατά το Νοέμβρη. Επίσης, πριν μερικές μέρες, οι Altaria αξιώθηκαν να βγάλουν CD με νέα κομμάτια, 3 χρόνια μετά το προηγούμενο. Δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από μετριότατα power metal τραγουδάκια, αλλά τέσπα, θα κάτσω να το ακούσω πριν τους κράξω. Samples εδώ για όποιον θέλει.
(02-09-2009 02:46 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Λοιπόν, με metal έχω αρχίσει να ασχολούμαι μόνο τον τελευταίο χρόνο(επηρεασμένος από όλους τους fans εδώ, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ Smile)
Aπ' ότι είδα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ των ΜegadetH με το όνομα endgame στις 15 του μηνός, ενώ ήδη έχουν κυλοφορήσει και δύο singles, Ηead Crusher(μου άρεσε αρκετά) και 1,320. Λογικά θα το κατ..., εμμ αγοράσω.
Βγαίνει και νέο guitar hero αυτό το μήνα(λίγο άσχετο...)
Και δυστυχώς εδώ στην Κρήτη, το πολύ πολύ τπτ Scorpions να έρθουν(όχι ότι δε μου αρέσουν)

Το CD εχει βγει παρανομα στο διαδυκτιο απο 1/9 (πληροφοριακα το λεω), δεν το εχω ακουσει ολοκληρο αλλα μου αρεσει οτι εχω ακουσει (χεντκρασερ)

(05-09-2009 04:57 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]Bump για να δει ο pokeman τις εικονες που του αφιερωσα

ΥΓ: Ερχονται κανιμπαλ κορψ αλλα δε πολυψηνομαι. Ακομα αναρωνω απο τα πιτ των σλιπνοτ...

DOWN ΡΕ! BURY ME IN SMOKE KAI ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (ελα ρε συ, μονο δυο φωτο ανεβασες? τον Windstein τον εβγαλες? (ο καραφλος με το μεγαλο γενι))

θα κανω αλλο ποστ που θα αναλυω την αγαπη μου για το μεταλ, τωρα πινω μπυρα...
Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι Rammstein βγάζουν Single με τίτλο "Pussy" (no comment ) 18/9.Και οι Atreyu καινούργιο δίσκο =D.
(05-09-2009 05:46 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Επίσης, πριν μερικές μέρες, οι Altaria αξιώθηκαν να βγάλουν CD με νέα κομμάτια, 3 χρόνια μετά το προηγούμενο. Δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από μετριότατα power metal τραγουδάκια, αλλά τέσπα, θα κάτσω να το ακούσω πριν τους κράξω.

Μόνο ένα τραγούδι κατάφερα να ακούσω δύο φορές, μέτριο supposed-to-be-power λοιπόν.

(05-09-2009 06:02 PM)pokeman Wrote: [ -> ]τον Windstein τον εβγαλες? (ο καραφλος με το μεγαλο γενι)

Ο Windstein είναι τόσο awesome που δεν γίνεται να τον βγάλεις φωτογραφία με ένα απλό κινητό. Just look at him.

[Image: crowbar1.jpg]

Σαν μεθυσμένος παπάς με τριχόπτωση είναι, δεν θέλει πολύ για να φτάσει τον Kerry King.
Εχουμε και Windstein. Απ'ολα εχει ο μπαξες, φωτογραφιες ινκαμινγκ. (Ασχετο οτι ειχε γενεθλια στην συναυλια και του ειπαμε και το χαπι μπερθντεη, σαραντα κατι εγινε νομιζω)
Οριστε
Επισης να πουμε και ενα ευχαριστω στην φωτογραφο μας την ειρηνη :Ρ
γαματες φωτο, συγνωμη τωρα αλλα αν αυτος ο ανθρωπας δεν ειναι *κολοκύθι* τοτε τι ειναι? μια απο τις 5-6 επιρροες μου σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επιπεδο

λοιπον στο θεμα μας, το Μετσαλ, το μεταλ ειναι γαματο, τελος.
Μιας και θιχτηκε(?) ενα θεμα προσφατα, με τους ραμσταην
Γιατι αρεσουν σε πολλους οι ραμσταην? Θελω πραγματικη δικαιολογιση. Εγω ενα τραγουδι ακουσα απο αυτους που ολοι λενε "ΩΩΩΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ". Ολη την ωρα το ιδιο riff επαιζε το οποιο ηταν και ερασιτεχνικο, απο την αρχη εως το τελος, ολη την ωρα τον ιδιο στοιχο "du hast", και ουτε καποιο σολο ή γεφυρα ρε φιλε να δειξουν οτι προσπαθουν. Μονο και μονο που ανεχτηκα και ακουσα ολο το τραγουδι (του οποιου τα 20 πρωτα δευτερολεπτα δεν εχουν καμια διαφορα με το υπολοιπο τραγουδι) ειναι επιτευμα.

Ακουω σχολια απο ραμσταην φανς.
XXL akou lacuna coil kai ase tous ramstein kata meros xD
Bασικά δεν είναι καν ακριβώς μεταλ, είναι ιντάστριαλ, γι αυτό ακούγονται τα ίδια ριφφ =ρ (το επιχείρημα μου τα σπάει; y/y?)
To Du Hast είναι αφάνταστα overrated, κατάρες σε αυτούς που το βαλαν και στο GH5.

Επίσης θέλω έναν από όσους λένε οτι τους αρέσουν οι Ράμμσταιν εδώ μέσα, που όντως να ξέρει τι λένε οι στίχοι -και το βαθύτατο νόημα από πίσω, ω ναι υπάρχει-, ποζερς.
</ψώνιο mode>

bonus: http://www.youtube.com/watch?v=AKBwyXS2qiY
bonus 2: http://www.youtube.com/watch?v=wBsNg0B4IU0 άκυρο τραγουδάκι από μια υπερμεγιστότατη πάουερ μεταλ μπάντα.

ΚΑΙ ΤΟ RAMMSTEIN ME 2 "M"
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's