Legendary Pokémon

Full Version: Τι ταξη πατε?σε ποιο σχολειο?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(04-09-2009 02:10 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]ρε εδω δινουνε δωρεαν λαπτοπ στην πρωτη γυμνασιου... τι σκατα σκεφτονται?!?!?! "ΧΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ" @@...

τι εκανε λεει ο μ****** ο Υπουργος παιδιας?
παρτι με ουζα τα κανανε παλι στην κυβερνηση!
εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει, και θα δινουνε λαπτοπ στα πρωτακια να παιζουνε τον Περι και την Κατια?
Ευτυχως που ερχοντε εκλογες!

Οχι, ενταξη, περα απο την πλακα, καλη η κηνιση, αλλα δεν επρεπε να δοσουν μονο στα πρωτακια! Θελω κι εγω, μονο 1 laptop και 3 tabletop εχω σπιτι μου (ο PC μου ειναι το λαπτοπ)! λολ!

σοβαρα τωρα, ειναι ενα απο τα ελαχηστα καλα που εκανε ο Υπουργος, για να λεμε και του στραβου το δικιο!

btw, παω 2 λυκιου!

Υγ. γιατι καθε χρωνο ανοιγουμε και νεο θρεντ? στο πηγαδι κατουρισανε τα παλια?
Ligo...pantws egw den akousa tipota gia laptop.Alla einai adikia.Ta paidia tou lukeiou to xreiazontai perissotero to laptop.Egw gia paradeigma...prepei na kathomai na grafw greeklish apo to psp.Enw an eixa ena laptop tha hmoun OK!Pantws an to metanoiwsoun kai dosoun kai sto Lukeio,egw thelw to diko mou na einai apple.
Μια και το φερε η κουβεντα παω να παιξω λιγο DotA C'ya

btw θα παω 3η γυμνασιου.
(05-09-2009 12:12 AM)skorp Wrote: [ -> ]Ligo...pantws egw den akousa tipota gia laptop.Alla einai adikia.Ta paidia tou lukeiou to xreiazontai perissotero to laptop.Egw gia paradeigma...prepei na kathomai na grafw greeklish apo to psp.Enw an eixa ena laptop tha hmoun OK!Pantws an to metanoiwsoun kai dosoun kai sto Lukeio,egw thelw to diko mou na einai apple.

Μηλο δεν προκητε να βαλουνε, ειναι γελιος υπερβολικα ακρυβα! Δεν λεω, καλα ειναι, αλλα το θεμα ειναι η εξοικονομηση και η μαζικη παραγωγη...

α, ξεχασα να σας πω: μαντεψτε ποια "γκουχ" τεχνολογικη "γκουχ" κατευθηνση διαλεξα!
Κϋκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής??Toungue
(λιγο oφφ topic)Α και σημερα γραφαμε στο φρονtistirio εμεις χημεια και οι τεχνολογικοι Αοδε η κατι τετοιο και αυτοι ειχαν αποριες και πήραν τηλεφωνο τον καθηγhτη για να έρθει για εξηγησεις και αποσαφηνίσεις, while we were liek, κατανομή ηλεκτρονιων σε τροχιακά??? No problem!!!
....was so cash ...
(06-09-2009 01:08 AM)link Wrote: [ -> ]Κϋκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής??Toungue

Was about to say it. Damn you. Φακγιέα Βιοχημεία.

Και ναι, δεν πάω σχολείο. Freshman στο ΟΠΑ, τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
1η λυκείου στο 1ο Μπου-censored - εε Γυμνάσιο Ασπροπύργου.Τώρα αμα χρειάζεται να πω και κατεύθηνση...Τεχνολογικη =P.
3 Λυκειου στο ενιαιο λυκειο Λαγονησιου και ειμαι στην θεωρητικη κατευθυνση (Καλυβια Αττικης).Τα χειροτερα ερχονται.......... :Χ Sad
απ οτι φαινεται, κανεις δεν παει σε ιδιωτικο σχολειο, εκτος απο μενα.....
Εγω θα παω τριτη γημνασιου.Σχολειο;Στο μοναδκο ελληνικο σχολειο στο Σουδαν.Το σχολειο βρισκεται στο Χαρτουμ,που ειναι η πρωτευουσα...Δεν αστειευομαι (μακαρι να αστειευομουνDodgy)!
Σουδαν? πως στο καλο κατεληξες εκει? καμια μεταθεση οι γονεις σου?
Weird...
Tespa,ki egw texnologikh.Glutwnw arxaia-->trow sth mapa Fusikh kai ta ma8hmatika kateu8unshs...
(09-09-2009 12:22 AM)MANUELF Wrote: [ -> ]Σουδαν? πως στο καλο κατεληξες εκει? καμια μεταθεση οι γονεις σου?

nai peiran metathesei oi goneis tou to ksero giati einai geitonas-filos mou
Φέτος μπαίνω 1η Λυκείου στο καταπληκτικό(τρόπος του λέγειν) 3ο Ενιαίο Λύκειο Ρεθύμνου, που βρίσκεται σε απόσταση 50-60 μέτρων από το γυμνάσιο που πήγαινα(θα βλέπω και τους πρώην καθηγητές μου -.-). Τρομερή αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος...

Άντε να δούμε πόσο θα έχει πάει η τυρόπιτα στο κυλικείο και φέτος >.<
(09-09-2009 10:42 AM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Άντε να δούμε πόσο θα έχει πάει η τυρόπιτα στο κυλικείο και φέτος >.<

Μιας και υποτίθεται ότι έχουμε οικονομική κρίση,λογικα θα ανέβει για να βγάλουν το ψωμί τους οι κυλικειάρχες.=P
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's