Legendary Pokémon

Full Version: Τι ταξη πατε?σε ποιο σχολειο?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Εξαρταται: αν διαβαζεις, ολα ειναι ευκολα.
Αν εισαι τεμπελακος σαν κι εμενα θα τα βρεις δυσκολα lol Big Grin\

2α Λυκειου τον Σεπτ. ...
Με μαθηματικα και φυσικες δεν την παλευω οποτε... καλη μου επιτυχια στα Θεωρητικα Toungue
(20-06-2010 04:52 PM)Master Chef Wrote: [ -> ]Με μαθηματικα και φυσικες δεν την παλευω οποτε...

Same here, και γι'αυτο διαλεξα θεωρητικη κατευθυνη, αν και μια απο τις σκεψεις μου ηταν να παω για μηχανικος υπολογιστων.. Anyway, εγω το μονο που εχω να κανω τωρα ειναι να ελπισω οτι εχω περασει τις εξετασεις, και αν εχω τοτε αυτο σημαινει πως η 3η Λυκειου ερχεται ολο και πιο κοντα για εμενα. Toungue
Α εγω το ακριβος αντιθετο οτνα με το καλο παω δευτερα λυκιου θα παω τεχνολογικη κατευθυνσηBig Grin
Εσεις οι β λυκειου τεχνολ., καλα κανατε που δεν πηρατε θετική για να αλλάξετε του χρόνου...
Η β΄ λυκ θετ. ειναι η πιο κουραστική κατευθυνση..Στο τελος θυμάμαι που για χημεία δεν τους ενοιαζε καν, όσους σκόπευαν να αλλάξουν...
(20-06-2010 05:23 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]... σημαινει πως η 3η Λυκειου ερχεται ολο και πιο κοντα για εμενα. Toungue
χα! θυμάμε τον εαυτό μου που απο τα μεσα της β' μετραγα αντιστροφα τις μερες..
Και ξερω γω, τη μέρα πριν τα μαθήματα έβλεπα ραδιο αρβύλα. Toungue
Γιατί να πάρουν Θετική, ενώ σκοπεύουν να πάρουν τεχνολογική στη 3η Λυκείου; Συγγνώμη, αλλά βλαμμένα είναι όσοι το κάνουν; -_-;
Pairoun 8etikh gia na pane gia giatroi ktl. alla meta vlepoun to palouki kai allazoun se texnologikh.
@fr3
θεωρητικά εχεις δικιο και συμφωνώ.
Αλλά στο δικό μου σχολείο, αυτό κάνανε ολοι στη β'..Και η τεχνολογική ήταν γεμάτη με άτομα που δεν τους ένοιαζε καθόλου το σχολείο(καταλαβαινεις). Φαντασου τι μαθημα θα γινόταν....
@skorp
Αυτο ακούγεται πολύ, αλλα δεν αντιπροσωπευει100% την αλήθεια. Εγώ πχ εκατσα 2 χρονια στη θετική γιατι ειπα "τι να παω να κανω στην τεχνολογική?Αοδε?" Δηλαδη το ειδα καθαρά απο την πλευρα των μαθηματων. +μου αρεσε η χημεια απο τη β'...
Αλλα και πολλα αλλα παιδια που ηξερα ηθελαν πολυτεχνειο..δεν πανε όλοι για γιατροι..

Πάντως τωρα που τελείωσα, εχω καταλαβει οτι: δεν αξιζει η θετική μπροστα στην τεχνολογική ΤΙΠΟΤΑ, απο τη στιγμή που το συστημα βασιζεται στη βαθμοθηρία. Γι' αυτο το λόγο εχω ψιλομετανοιώσει(λιιιιιιιγο) που πήρα θετική. Κατα τα άλλα νιώθω πολύ χαρουμενος για τις γνωσεις που αποκόμισα απο χημεια και βιολογια φετος.(καλα, για μαθηματικα/φυσικη ουτε λογος)...
Τεχνολογική > όλες. Εντάξει, το ΑΟΔΕ αρχίζει να γίνεται δύσκολο και σου σπάει τα νεύρα στο 2ο κεφάλαιο, αλλά εάν κάνεις ΓΕΡΕΣ επαναλήψεις σου μένουν... η επιχείρηση ως θεσμός. HO SHI- μου έρχονται στο μυαλόοοο. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επίσης, στο 2ο τμήμα τεχνολογικής(δικό μου), υπήρχαν παιδιά που δεν τους ένοιαζε το σχολείο. Πέρυσι ειδικά τους φώναζα συνέχεια μέσα στο μάθημα. xD Και η Θετική με λιγότερα παιδιά, πήρε καλύτερη αίθουσα! @_@
Εγω τωρα θα παω γ' γυμνασιου με αλλα λογια τωρα αρχιζουν τα δυσκολα και πιγαινω σε ενα ιδιωτικο στο περιστερι(καλα σκατα ιδιωτικο οι τουαλετες εχουν καταντισει καπνιστιρηο)Αχ με εχουν πριξει οι γονεις μου με ποια κατευθινση πρεπει να παρω.Εγω θελω να γινω προγραμματιστης αλλα οι γονεισ μου λενε οτι βγαζω πολλη μεγαλο βαθμο για να γινω προγραμματστης.Αυτα παθαινεις οταν βγαζεις μεγαλους βαθμους.Big Grin
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's