Legendary Pokémon

Full Version: Τι ταξη πατε?σε ποιο σχολειο?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
εγω παω σε καλλιτεχνικο Γυμνασιο-Λυκειο στο Γερακα!2 λυκειου φετος!στην ταξη εικαστικων φυσικα,δεν ειναι ιδιοτικο αν και πηγενουμε με πουλμαν και γυριζουμε μας φερουν μεσιμεριανο μολις σχολανε τα σχολεια στις 2(πιτσα,μακαρονια με κυμα,σαντουιτσ,αραβηκι πιτα,πενιρλι,χαμπουργερ κ.α συνηθος αυτα).κανουμε πολλες εκδιλωσεις και εκθεσεις αλλα σχολαμε 3:30 εγω κανω δεκα λεπτα με το πουλμαν να φτασω σπιτι αφου με φερνει απεξω α και για να βεις σε αυτο το σχολειο δινεις εξετασεις πριν ξεκινισεις το γυμνασιο και μπενεις αλλιος δεν βορεις μονο απο πρωτη γυμνασιου.εκτος απο εικαστικα ειναι και θεατρο και χορος αυτα.εγω αγαπαω αυτο το σχολειο γτ εχουμε καλους δασκαλους και εικαστικων και γενικης παιδειας,ανε και το χρνου να παμε σε δικο μας κτιριο γτ το δανιζομαστε απο το δυπλανο σχολειο...
τασσαρα να μου πεις ποιος εισαι γιατι κι εγω ζαννειον παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με pm στειλε τμημα
εγω παω 3 γυμνασιου στο 7 Γυμνασιο Γλυφαδας
ego pao 2 likiou se ena apo afta pou exi i korin8os !!!!!!!!
Μήπως πας Αριστοτέλειο;
oxi aristotelio....

se ena alo alla den 8imame pio ine.....
6ο Γυμνάσιο Καβάλας ρεεεεε, και στο γιουτιουμπ βιντεο απο καταληψεις :Ρ
3ο ετος στο Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων. Εκει, πριν αποφοιτησεις, εχεις master στο ταβλι, στον υπνο, στα χαρτια και στο ανακατεμα του φραπε. Και μεταξυ των αλλων, μαθαινεις και pro αν εχεις καλη παρεα. Smile
Poa se iek TEXNIKOS EFARMOGON PLIROFORIKIS.
(01-11-2009 10:43 PM)GIANNIS Wrote: [ -> ]oxi aristotelio....

se ena alo alla den 8imame pio ine.....

δεν θιμασε σε πιο σχολειο πας?Huh
egw paw pempth sto 64
lawl kala kaneis
νομιζω οτι τωρα που τελειωσε το σχολειο πρεπει να πουμε και σε πια ταξη θα ειμαστε τιυ χρονου ή σε πιο σχολειο θα παμε
Γιατι ειναι προφανές οτι κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι τάξη θα πάει π.χ. κάποιος που πριν πήγαινε 3η γυμνασίου Big Grin

οκσκαω

2α λυκείουυυυυ από Σεπτέμβρη, διάβασμα-και-καλά~ Τεχνολογική κατεύθυνση φ-γεα!
αααχχχ 3η Γυμνασιου απο Σεμπτεβρη και τα βασανα τωρα αρχιζουν...ειναι ευκολη η τριτη?(μιλαω στους εμπειρους Toungue )
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's