26-10-2009, 11:06 PM
Λοιπόν,όπως πολλά παιδιά από το forum γνωρίζουν με τον Τασο (a.k.a. Tassaras7) είμαστε πααααρα πολύ καλοί φίλοι.Όπως καταλαβαίνετε,δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε δικό μας Fan Fic (μπορεί να αλλάξουμε το όνομα του thread).Ορίστε λοιπόν:
Επεισόδιο 1
Ήταν μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα στην μικρή πόλη Vertania.Ο Τάσος και ο Σπύρος κάθονταν αμίλητοι κάτω από τη σκιά των δέντρων του δάσους και χάζευαν τη λίμνη οποία βρισκόταν ακριβώς μπροστά.Σπάζοντας τη σιωπή ο Τάσος είπε:
-Ρε Σπυρο,τι ώρα είναι;
Ο Σπύρος,που δεν είχε όρεξη ούτε καν για να κουνηθεί πηρέ την απόφαση να σηκωθεί.Τεντώθηκε και κοίταξε το ρολόι του.
-Δώδεκα και τέταρτο.
-Δηλαδή είμαστε καθισμένοι κάτω από το δέντρο και απλά κοιτάζουμε τη λίμνη εδώ και τρεις ώρες;
-Προφανώς ναι…,απάντησε ο Σπύρος σηκώνοντας τους ώμους.
-Δεν νομίζεις πως είναι ώρα να φύγουμε;
-Εντάξει.Σε λιγάκι θα φύγουμε,είπε ο Σπύρος και ξανακάθισε κάτω.
Και τα δύο αγόρια ένιωθαν πως αυτή η μέρα θα ήταν ξεχωριστή.Πως κάτι θα συνέβαινε...Όμως δεν το πίστευαν.Όταν σκέφτονταν ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή τους εκείνη τη μέρα ένιωθαν τόσο αφελείς που δεν τολμούσαν ούτε να το πουν ο ένας στον άλλο.Η ώρα περνούσε.Ύστερα από λίγα λεπτά δεν ήθελαν να σηκωθούν.Ξαφνικά το γρασίδι που κάθονταν και ο κορμός του δέντρου που ακουμπούσαν οι πλάτες τους έμοιαζαν τόσο αναπαυτικά που δε χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να αποκοιμηθούν…
Εκεί που ο Σπύρος απολάμβανε τον ύπνο του ακούστηκε μια φωνή:
-Σπύρο,έλα εδώ.
-Τι θες ρε Τάσο; Μουρμούρισε ο Σπύρος που είχε μόλις ξυπνήσει.
-Έλα να δεις κάτι.
Ο Σπύρος κοίταξε το ρολόι του.Η ώρα ήταν πέντε παρά είκοσι.Έκανε μια γκριμάτσα και σηκώθηκε.Πλησίασε τον Τάσο και τον ρώτησε:
-Τι έγινε;
-Κοίτα εκεί,είπε ο Τάσος δείχνοντας κάτι κοντά στη όχθη της λίμνης.
-Τι είναι αυτό;
-Μακάρι να ήξερα.
-Θα δούμε τώρα τι είναι,είπε ο Σπύρος και άρχισε να περπατάει γρήγορα προς την όχθη.
-Είναι ένα Dratini!,αναφώνησε ο Σπύρος
-Τι έκανε λέει;
-Αυτό που ακούς!Και δείχνει να με συμπαθεί.
Και οι δυο τους είχαν ακούσει για τα Pokemon,αλλά ποτέ δεν είχαν δει ένα από κοντά.Ήταν και οι δυο έκπληκτοι.Κάθισαν για αρκετή ώρα να παίζουν με το Dratini.Σιγά-σιγά συνειδητοποίησαν πως η ώρα είχε περάσει.
-Έλα,Σπύρο.Πάρε το Pokemon σου και πάμε.
-Από πού κι ως που Pokemon ΜΟΥ;Δε λέω ότι δεν το θέλω,αλλά πως γίνεται να είναι δικό μου;Δεν το έπιασα.
-Αφού σε συμπαθεί.Κοίτα,είπε ο Τάσος δείχνοντας το Dratini που ακολουθούσε τον Σπύρο.
-Μάλλον έχεις δίκιο…Ουάου!Δεν το πιστεύω!Έχω δικό μου Pokemon!
-Τυχερέ.Άντε,παμε σπίτια μας,είπε ο Τάσος που ήταν χαρούμενος για τον φίλο του,αλλά και λυπημένος για τον ίδιο.
-Τι σπίτια και βλακείες μου λες τώρα;Κοίτα,ένα Treecko!
-Πού;
Το πρόσωπο του Τάσου έλαμψε από χαρά.Κινήθηκε προς το Treecko,όμως εκείνο τρόμαξε και απομακρύνθηκε.Η χαρά του Τάσου δεν κράτησε για πολύ…
-Δεν πειράζει.Πάμε…
-Δεν έφυγε το Treecko ρε!Απλά κρύφτηκε γιατί κινήθηκες απότομα και το τρόμαξες.
Ο Τάσος γέμισε αυτοπεποίθηση και κινήθηκε προς το Treecko αργά-αργά.Το Treecko κινήθηκε προς τα πίσω.Μετά από λίγο όμως το Treecko κατάλαβε πως ο Τάσος δεν είχε σκοπό να το βλάψει.Έτσι τον πλησίασε κι αυτό.
-Καλά τα πας,είπε ο Σπύρος.
Δεν πήρε πολλή ώρα για να γίνουν φίλοι.Ο Τάσος είχε αποκτήσει επιτέλους κι αυτός το δικό του Pokemon.Τώρα ο Σπύρος είχε ένα βλέμμα,το οποίο δήλωνε ότι ο είχε κάτι στον νου του.
-Τι σκέφτεσαι;
-Ε;Α,τίποτα…
-Έλα τώρα.Τόσα χρόνια είμαστε φίλοι.Λες να μην σε ξέρω;
-Καλά.Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε εκπαιδευτές Pokemon και να αρχίσουμε ένα ταξίδι.
-Δεν θα το εγκρίνω,εκτός κι αν ταξιδέψουμε μαζί.
-Θα είναι τέλεια!Πάμε σπίτια μας να ετοιμάσουμε τα πράγματά μας.
-Άντε πάμε.
Ύστερα από πέντε λεπτά έφτασαν έξω από τα σπίτια τους.
-Καληνύχτα,Τάσο
-Επ!Περίμενε λίγο.Τι θα γίνει;Πώς θα αρχίσουμε το ταξίδι;
-Αύριο στις εννιά το πρωί θα συναντηθούμε εδώ.Θα τα πούμε τότε.
-Και τι πράγματα να πάρω;
-Τα απαραίτητα.Ρούχα,φαγητό,νερό,λεφτά και έναν υπνόσακο…Α,μην ξεχάσεις να πάρεις γάντια,μπουφάν και κασκόλ μαζί σου.Τα λέμε αύριο
-Καληνύχτα.
Έτσι αποχαιρετίστηκαν.Δεν πίστευαν ότι θα γίνονταν εκπαιδευτές Pokemon.Δεν πίστευαν καν ότι είδαν Pokemon.Το προαίσθημα που είχαν βγήκε σωστό.Τώρα πια ένιωθαν αφελείς που δεν πίστευαν σε αυτό το προαίσθημα.Τελικά αυτή ήταν μια ξεχωριστή μέρα γι’ αυτούς.Αυτή η μέρα τους είχε όντως αλλάξει τη ζωή…
Συνεχίζεται…
Επεισόδιο 1
Ήταν μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα στην μικρή πόλη Vertania.Ο Τάσος και ο Σπύρος κάθονταν αμίλητοι κάτω από τη σκιά των δέντρων του δάσους και χάζευαν τη λίμνη οποία βρισκόταν ακριβώς μπροστά.Σπάζοντας τη σιωπή ο Τάσος είπε:
-Ρε Σπυρο,τι ώρα είναι;
Ο Σπύρος,που δεν είχε όρεξη ούτε καν για να κουνηθεί πηρέ την απόφαση να σηκωθεί.Τεντώθηκε και κοίταξε το ρολόι του.
-Δώδεκα και τέταρτο.
-Δηλαδή είμαστε καθισμένοι κάτω από το δέντρο και απλά κοιτάζουμε τη λίμνη εδώ και τρεις ώρες;
-Προφανώς ναι…,απάντησε ο Σπύρος σηκώνοντας τους ώμους.
-Δεν νομίζεις πως είναι ώρα να φύγουμε;
-Εντάξει.Σε λιγάκι θα φύγουμε,είπε ο Σπύρος και ξανακάθισε κάτω.
Και τα δύο αγόρια ένιωθαν πως αυτή η μέρα θα ήταν ξεχωριστή.Πως κάτι θα συνέβαινε...Όμως δεν το πίστευαν.Όταν σκέφτονταν ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή τους εκείνη τη μέρα ένιωθαν τόσο αφελείς που δεν τολμούσαν ούτε να το πουν ο ένας στον άλλο.Η ώρα περνούσε.Ύστερα από λίγα λεπτά δεν ήθελαν να σηκωθούν.Ξαφνικά το γρασίδι που κάθονταν και ο κορμός του δέντρου που ακουμπούσαν οι πλάτες τους έμοιαζαν τόσο αναπαυτικά που δε χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να αποκοιμηθούν…
Εκεί που ο Σπύρος απολάμβανε τον ύπνο του ακούστηκε μια φωνή:
-Σπύρο,έλα εδώ.
-Τι θες ρε Τάσο; Μουρμούρισε ο Σπύρος που είχε μόλις ξυπνήσει.
-Έλα να δεις κάτι.
Ο Σπύρος κοίταξε το ρολόι του.Η ώρα ήταν πέντε παρά είκοσι.Έκανε μια γκριμάτσα και σηκώθηκε.Πλησίασε τον Τάσο και τον ρώτησε:
-Τι έγινε;
-Κοίτα εκεί,είπε ο Τάσος δείχνοντας κάτι κοντά στη όχθη της λίμνης.
-Τι είναι αυτό;
-Μακάρι να ήξερα.
-Θα δούμε τώρα τι είναι,είπε ο Σπύρος και άρχισε να περπατάει γρήγορα προς την όχθη.
-Είναι ένα Dratini!,αναφώνησε ο Σπύρος
-Τι έκανε λέει;
-Αυτό που ακούς!Και δείχνει να με συμπαθεί.
Και οι δυο τους είχαν ακούσει για τα Pokemon,αλλά ποτέ δεν είχαν δει ένα από κοντά.Ήταν και οι δυο έκπληκτοι.Κάθισαν για αρκετή ώρα να παίζουν με το Dratini.Σιγά-σιγά συνειδητοποίησαν πως η ώρα είχε περάσει.
-Έλα,Σπύρο.Πάρε το Pokemon σου και πάμε.
-Από πού κι ως που Pokemon ΜΟΥ;Δε λέω ότι δεν το θέλω,αλλά πως γίνεται να είναι δικό μου;Δεν το έπιασα.
-Αφού σε συμπαθεί.Κοίτα,είπε ο Τάσος δείχνοντας το Dratini που ακολουθούσε τον Σπύρο.
-Μάλλον έχεις δίκιο…Ουάου!Δεν το πιστεύω!Έχω δικό μου Pokemon!
-Τυχερέ.Άντε,παμε σπίτια μας,είπε ο Τάσος που ήταν χαρούμενος για τον φίλο του,αλλά και λυπημένος για τον ίδιο.
-Τι σπίτια και βλακείες μου λες τώρα;Κοίτα,ένα Treecko!
-Πού;
Το πρόσωπο του Τάσου έλαμψε από χαρά.Κινήθηκε προς το Treecko,όμως εκείνο τρόμαξε και απομακρύνθηκε.Η χαρά του Τάσου δεν κράτησε για πολύ…
-Δεν πειράζει.Πάμε…
-Δεν έφυγε το Treecko ρε!Απλά κρύφτηκε γιατί κινήθηκες απότομα και το τρόμαξες.
Ο Τάσος γέμισε αυτοπεποίθηση και κινήθηκε προς το Treecko αργά-αργά.Το Treecko κινήθηκε προς τα πίσω.Μετά από λίγο όμως το Treecko κατάλαβε πως ο Τάσος δεν είχε σκοπό να το βλάψει.Έτσι τον πλησίασε κι αυτό.
-Καλά τα πας,είπε ο Σπύρος.
Δεν πήρε πολλή ώρα για να γίνουν φίλοι.Ο Τάσος είχε αποκτήσει επιτέλους κι αυτός το δικό του Pokemon.Τώρα ο Σπύρος είχε ένα βλέμμα,το οποίο δήλωνε ότι ο είχε κάτι στον νου του.
-Τι σκέφτεσαι;
-Ε;Α,τίποτα…
-Έλα τώρα.Τόσα χρόνια είμαστε φίλοι.Λες να μην σε ξέρω;
-Καλά.Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε εκπαιδευτές Pokemon και να αρχίσουμε ένα ταξίδι.
-Δεν θα το εγκρίνω,εκτός κι αν ταξιδέψουμε μαζί.
-Θα είναι τέλεια!Πάμε σπίτια μας να ετοιμάσουμε τα πράγματά μας.
-Άντε πάμε.
Ύστερα από πέντε λεπτά έφτασαν έξω από τα σπίτια τους.
-Καληνύχτα,Τάσο
-Επ!Περίμενε λίγο.Τι θα γίνει;Πώς θα αρχίσουμε το ταξίδι;
-Αύριο στις εννιά το πρωί θα συναντηθούμε εδώ.Θα τα πούμε τότε.
-Και τι πράγματα να πάρω;
-Τα απαραίτητα.Ρούχα,φαγητό,νερό,λεφτά και έναν υπνόσακο…Α,μην ξεχάσεις να πάρεις γάντια,μπουφάν και κασκόλ μαζί σου.Τα λέμε αύριο
-Καληνύχτα.
Έτσι αποχαιρετίστηκαν.Δεν πίστευαν ότι θα γίνονταν εκπαιδευτές Pokemon.Δεν πίστευαν καν ότι είδαν Pokemon.Το προαίσθημα που είχαν βγήκε σωστό.Τώρα πια ένιωθαν αφελείς που δεν πίστευαν σε αυτό το προαίσθημα.Τελικά αυτή ήταν μια ξεχωριστή μέρα γι’ αυτούς.Αυτή η μέρα τους είχε όντως αλλάξει τη ζωή…
Συνεχίζεται…