θα θελατε να ζουσατε στον κοσμο τον ποκεμον?και γιατι
αλλα να υπηρχε αμα θελατε κατι σαν τηλεμεταφορα στον κοσμο στον δικο μασ με του ποκεμον σε φαση να πηγαινατε οποτε θελατε η να ζουσατε εκει για παντα
Digimon style και τέτοια φάση;Δεν νομίζω πως είναι στο σωστό μέρος πάντως το θέμα...
ναι περιπου τετια φαση
και που να ηταν?
Λοιπων, δεδομενου οτι παντα μου αρεσε να ταξηδευω με αστρικη προβολη (και θα ηταν τελειο να μπορουσα χωρις), θα ηταν τελειο να υπηρχε ενας τετειος κοσμος, αλλα σε πιο αληθοφανη! γεννικοτερα, θα ηταν τζαμι να υπηρχαν ολοι οι φανταστικοι κοσμοι καθως και stargates για να πας εκει (με υλικο σωμα)!
φανταστητε να πηγενατε azeroth, tehialla, one piece world...
πολλυ τζαμι φαση!
btw, κορυφαιο θεματακι ironmanhero!
8a pigena kai 8a emena kiolas...........kai oxi mono sta pokemon alla pantou.
αν εχει παιξει καπιος kindomheart 2 ενα τετιο στυλακι πιστευω γουσταρουμαι ολη με ενα πλοιο η με αλο τροπο να πηγαιναμαι παντου αλλα δυστιχως μονο οταν κοιμαμε γινεται αυτο
ναι ναι gummiship yeah
και εγω εχω ονειρευτει οτι ζω σε αλλους κοσμουσ χωρις το πλασμα Μ (που που ) να υπαρχει...
ναι θα ηθελα να ζουσα εκει μεσα
(11-12-2009 03:54 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]ναι θα ηθελα να ζουσα εκει μεσα
πονηρό μυαλό , πάλι εκεί μέσα πας;
Λοιπόν , δε θα με χάλαγε να πήγαινα σε άλλους κόσμους. Ψιλόμαμάτο είναι , αρκεί να μπορούσα να φύγω όποτε θέλω. Εκτός αυτού θα θελα να μουν στον κόσμο των Πόκεμον μόνιμα , γιατί είναι και πολύ ρόδινος (έχουμε τον Ash για να νικάει τις Team) , και γουστάρω τη φάση να χεις πόκεμον.
Για μια περιπετεια δεν θα ελεγα οχι...τωρα δεν ξερω αν θα ηθελα να ημουν στον κοσμο των Ποκες αλλα καπου αλλου,σε αλλον κοσμο σιγουρα....
Σε αλλο κοσμο 1000% τωρα στον κοσμο των pokemon δεν ξερω... μπορει και στον κοσμο του Naruto!(Να τον εβρισκα και να τον εκανα κομματακια!)
Plaka kanete,etsi?Kai poios 8a ta taize ta skasmena?8a eprepe na doulevoun ki auta.To 80% apo auta den kanei gia kamia ergasia.Asta na pane...Kala eimaste ki etsi...
Sto anime den ta deixnoun auta.Gia na mhn anafer8w sto ti 8a ginetai meta to faï.8a 'xame pnigei sto (as mou epitrapei h le3h)skato.Kai den anaferomai se Vulpix kai Rattata alla Charizard kai Snorlax k' legendaries.Kala na se kotsilisei peristeri,alla ti ginetai me to Rayquaza?
Φαντάζεσαι σκατό Wailord;Μεγάλο σαν διώροφο σπίτι!
Μπράβο ρε συ Skorp.Με έκανες και γέλασα!
On topic now,πιστεύω πως καλά είμαστε κι έτσι.Εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να με νικάει ο Ash με το Pikachu του που είναι Hackαρισμένο.Αφήστετο καλύτερα.Ωραία είναι όταν πορώνομαι ένω γράφω το fanfic με το Τάσο,αλλά...
xaxaxaxaxaxa αμα το παμε ετσι ειναι σανα εχεις κατικηδιο σκυλο η γατα αλλα με τα μεγαλα ποκεμον θα υπαρξει οντως προβλημα
εγω θα ηθελα να ημουν σε αλλο κοσμο ζωντας περιπετειες....Ισως καλυτερα στον κοσμο της marvel με το μερος των heroes ofc