Legendary Pokémon

Full Version: Legendaries Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ορίστε και το 3ο κεφάλαιο!!! Το έκανα μεγάλο για τις απαοτησεις του κοινου!!Μες στο σαββατοκυριακο ή την δευτέρα θα ποστάρω και το 4ο κεφάλαιο!

Κεφάλαιο 3ο «Η Μεγάλη συνάντηση»

Στο Ilex Forest, ο Τάσος και ο Λέω ξυπνούν σε ένα σκοτεινό μέρος χωρίς τα Pokemon τους:
Λέω: Ααα….Πονάω…Τάσο είσαι πολύ γρουσούζης, ααα…
Τας: Δεν ήταν γρουσουζιά αυτό που έλεγα, ήταν…ααααα…προειδοποίηση…
Λέω: Tο μέρος είναι σκοτεινό και μπορώ να ακουμπήσω τους τοίχους. Πρέπει να είμαστε σε ένα φορτηγό…
Τας: Ίσως αν μπορέσουμε να σπάσουμε την πόρτα…
Λέω: Δεν είναι άσχημη ιδέα…Πάμε με το1..,με το 2…, με το 3…
Τας και Λέω: Πάμεεεεε!

Πάνω από το Ilex Forest, ο Lt. και ο Dl., προσγειώνονται με το Pidgeot. Εκεί βλέπουν τον Looker, μαζί με τον Charlie,τον δεύτερο σε αρχηγεία μετά τον Looker. Φαίνονται αρκετά αναστατωμένοι. Το ίδιο και τα Pokemon τους, το Croagunk και το Arcanine:

Lt: Μπράβο, Pidgeot!! Επέστρεψε τώρα στην Pokeball.(Στους αστυνόμους)Γεια σας, εσείς πρέπει να είστε ο Looker και εσείς ο Charlie. Σωστά?
Look: Σωστά. Χρειαζόμαστε την βοήθειά σου Lt. Surge εναντίον της Team Galactic. Μάθαμε ότι άλλαξε αρχηγό και αυτός ο νέος με το όνομα Cipher, θέλει να καταστρέψει την Aστυνομία Pokemon και ύστερα να ελέγξει όλο τον κόσμο.
Dl: Χαχα! Τρελάρας είναι? Πώς θα το κάνει αυτό?!? Ο Cyrus είχε αποτύχει να ελέγξει το Dialga και το Palkia.
Char: Πληροφορίες λένε ότι ελέγχει ένα υγρό το ΒV με κάτι γάντια. Ορίστε και οι πληροφορίες για τις παρενέργειες του.

Ενώ ο Dl. και ο Lt. Κοίταγαν σχετικά το ΒV ένας δυνατός θόρυβος ακούγεται από το αστυνομικό φορτηγό.

Lt: Τι βρίσκεται εκεί?!?! Τι μας κρύβεται?
Look: A ναι! Το ξέχασα να σας το πω… Εκεί μέσα βρίσκονται 2 τύποι. Τους συλλάβαμε διότι μάλλον είναι μέλη της Team Galactic. Δεν τους έχουμε ανακρίνει ακόμα διότι λιποθύμησαν μόλις τους κάναμε κάτι επιθέσεις για αντιπερισπασμό.Lt., Dl, Charlie αν θέλετε πηγαίνετε να τους ανακρίνεται.

Και έτσι ο Lt., ο Charlie και ο Dl. ξεκίνησαν για το φορτηγό. Στο μεταξύ στο καράβι S.S. Anne, ο Johan και ο Bills ταξίδευαν για το πρωτάθλημα του Kanto. Όμως ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλός.
Bills: Ρε! Η ιδέα μου είναι η άρχισε τώρα να φυσάει υπερβολικά? Δεν μας έφτανε η βροχή, τώρα και αυτό?
Johan: (Ενώ κοίταγε αλλού) Κοίτα, νομίζω είναι το Kyogre!
Bills: ΠΟΥ!!!!?? (Κοιτάει αλλά δεν βλέπει τίποτα)
Johan: Νομίζω ότι το είδα να κολυμπάει. Σε αυτό πρέπει να οφείλεται η κακοκαιρία!
Bills: Μπα! Κανένα Wailord πρέπει να είδες! Καλύτερα να πάμε μέσα γιατί φυσάει υπερβολικά πολύ!
JohanSadΣκέφτεται: Είμαι σίγουρος ότι είδα το Κyogre…) Ναι…Πάμε…

Ο άνεμος άρχισε να δυναμώνει και πριν προλάβουν να μπουν η πόρτα κλείνει και κλειδώνονται έξω. Αν και φώναζαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν κανείς δεν τους άκουγε. Φοβόντουσαν ότι θα πέσουν στην θάλασσα. Τότε ενώ το πλοίο ήταν έτοιμο να αναποδογυρίσει ένα περίεργο Pokemon τους τηλεμετέφερε σε ένα δάσος, το Ilex Forest. Tο Legendary Pokemon που το έκανε αυτό ύστερα τηλεμεταφέρθηκε στο διάστημα.

Στην Sinnoh, o ??? με το Ditto του, βλέπουν ένα Team Galactic Grunt να κρατάει το… Azure Flute! Από πάνω του διάφορα Goldark, Zudark και Veno-Staravia μεταφέρουν κάτι περίεργα μηχανικά κομμάτια αλλά και το Arceus που πετάει προς άγνωστο προορισμό,.

???: Τι κάνουν αυτά τα Pokemon?
TGG: Δεν σε ενδιαφέρει!
???: Αυτό ενδιαφέρει εσένα!!! Ditto, πάρε την μορφή του Staravia και ετοιμάσου για Aerial Ace!!
ΤGG: Οκ!! Θα μιλήσω!! Πηγαίνουν στην Snowpoint! Πρόκειται να κάνουν κάτι μεγάλο αλλά δεν μου έχουν πει! Σε παρακαλώ, μην με χτυπήσεις!!!
???: Δώσε μου απλά το αντικείμενο που κρατάς…
TGG: Δεν μπορώ…Δεν είναι δικό μου!!! Σε παρακαλώ άσε με να ζήσω!!
???: Χαχαχαχα! Η αποστολή μου πήγε να αποτύχει λόγω του Arceus!! Ditto, Aerial Ace! Ή μάλλον BRAVE BIRD!!!!
O TGG πέφτει σε έναν γκρεμό, μαζί και το Azure Flute, που όμως με τη βοήθεια, ενός Togetic που χρησιμοποίησε Metronome, σώθηκε το αντικείμενο. Ύστερα πηγαίνει κοντά στο Azelf όπου κοίταγε τόση ώρα το περιστατικό.
???: (Κοιτώντας στο γκρεμό το TGG, που τελικά είχε επιζήσει) Μην ξεχάσεις να πεις ότι αυτός που σου έριξε ήμουν εγώ…ο Riley.Χεχεχεχε!

Στο μεταξύ στο Ilex Forest, o Johan και ο Bills, βρίσκονται αναίσθητοι στο δάσος. Στο φορτηγάκι της αστυνομίας ο Lt., o Dl. και ο Charlie πάνε να ανακρίνουν τους υπόπτους. Ο Looker εντωμεταξύ κάνει έρευνες στην γύρω περιοχή.

Lt.: Να τους ανοίξουμε με ηρεμία γιατί μπορεί να είναι τίποτα μανιακοί.
Charlie: (Αφού τους άνοιξαν) Μα είναι νεαροί!!! Δεν το πιστεύω ότι τους πέρασα για άτομα της Team Galactic!
Λέω: Γιατί μας περάσατε??!! Τι είστε?!!?
Τας: Μπάτσοι!!! Δεν βλέπεις τα σήματα! Εκτός από αυτόν(Dl.) και…Lt. Surge!!!!!!!!
Lt.: Ναι ο ίδιος. (Σκέφτεται λίγο) Θα θέλατε να λάβετε μέρος στην μυστική αποστολή μας?
Τας: Τι αποστολή?
Dl.: Η αστυνομία μαζεύει ικανούς εκπαιδευτές ώστε να σταματήσει την Galactic Team.
Τας: Ενδιαφέρον ακούγεται. Αρκεί να μας αφήσετε να πάρουμε τα Pokemon μας πίσω.
Charlie: Σύμφωνοι λοιπόν. Αυτός εδώ είναι ο Dl. και αυτός εκεί πέρα ο Lοoker. Για αυτόν δεν χρειαζόμαστε συστάσεις. Είναι ο Lt.Surge!!!(Στον Dl.) Dl. πήγαινε να φέρεις τις Pokeballs τους.

Ο Dl. ένιωσε τότε κάτι περίεργο στο σακίδιο του. Το αβγό Bagon που είχε έσκασε!!! Ήταν έτοιμος να φωνάξει τους άλλους να δουν το Pokemon του, όταν:
Looker: Βρήκα 2 αγόρια αναίσθητα στο δάσος!!!!! Ελάτε γρήγορα!!!

Όλοι πήγαν να δουν. Δεν ήξεραν όμως ότι αυτά τα αγόρια σύντομα θα προστεθούν στην παρέα τους. Όμως λείπει ένας χαρακτήρας ακόμα: To pekinoua!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λειπω εγώ!!!χαχαχα!
lolz, πολύ ωραία συνέχεια, άντε να δουμε κι εσενα, στο μεταξυ παω γραψω το νέο μερος στο δικο μου φανφικ
τα λογια ειναι περιττα Toungue! ΤΕΛΕΙΟ!!
"Μάχη στο Ναό" θα είναι ο επόμενος τίτλος!!θα δούμε διάφορα ωραία πράγματα από θρυλικά έως και εμένα!!!

@all: thanx για τα καλα λογια
pekinoua Wrote:Όμως λείπει ένας χαρακτήρας ακόμα: To pekinoua!!!!

μηπως να ελεγες "ο pekinoua;" διοτι ετσι οπος το ειπες ακουστικε λιγο παραξενοToungue τεσπα, πολυ ωραιο επισοδειο και ελπίζω τα υπόληπα να ειναι ακόμα καλύτερα!Wink
ναι εχεις δίκιο αλλα έτσι έχω συνηθήσει διότι πεκινουά είναι ράτσα σκύλου Toungue
1ον:ναι ειμαι ο βοηθος του Surge
2ον:yay!εχω bagon!!!
3ον:ναι!καινουριο επισοδειο στα σκαρια
4ον:Ο Riley απο το iron island ειναι αυτος με το ditto?
5ον:keep up the good work dude!!!
To επόμενο επεισόδειο θα είναι πολυ καλό..

Κεφάλαιο 4ο «Μάχη στο Ναό»

Στην ήρεμη και χιονισμένη πόλη της Snowpoint , η Team Galactic έχει εγκατασταθεί προσωρινά για να αρχίσει το σχέδιο της. Ο Cipher, ελέγχει όλα τα BV Flying Pokemon, ώστε να δημιουργήσει ένα παντοδύναμο όπλο: Ένα κανόνι BV που στοχεύει κατευθείαν στο Ναό της Snowpoint, και κατά συνέπεια στο…Regigigas!!!! Η γυμνάστρια και όλοι οι κάτοικοι προσπάθησαν να διώξουν την Team Galactic αλλά απέτυχαν. Μόνο ένας εκπαιδευτής από το Hoenn, o pekinoua(peke), μαζί με το γενναίο Swampert του, ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και έφτασαν στο δωμάτιο του Regigigas.

Στο μεταξύ στο Ilex Forest o Dl., o Lt., o Charlie, o Looker, o Τάσος και ο Λέω περιέθαλψαν τον Bills και τον Johan. Μάλιστα στο Snorunt του Johan, δόθηκε μια Shiny Stone και επειδή ήταν θηλυκό, εξελίχθηκε σε Froslass. Μόλις ξύπνησαν οι 2 τους, η παρέα τους εξήγησε που βρίσκονται και μόλις τους ρώτησαν από πού έρχονται τους είπαν για την περίεργη ιστορία τους με το Kyogre και το Pokemon από το Διάστημα. Κανείς δεν ήξερε τι έγινε.
Χωρίς πολλά λόγια οι 8 χρησιμοποιώντας ελικόπτερα της αστυνομίας αλλά και κάποια από τα Pokemon τους ξεκίνησαν για την Snowpoint, μιας και είχαν πληροφορηθεί για το γεγονός με την Team Galactic.

Λίγο έξω από την Snowpoint ο Riley συναντάει την Maylene, της Veilstone.

Ril: Κοριτσάκι, είναι λίγο αργά να τριγυρνάς εδώ.
May: Άσε, μπορώ!! Φύγε μην σε συνθλίψω τώρα αμέσως με το Lucario μου!!(Βγάζει μια Pokeball και ένα Lucario εμφανίζεται)Ετοιμάσου για Close Combat!!
Ril: Σταμάτα νιάνιαρο! Δεν θέλω φασαρίες. Ολόκληρη η Sinnoh κινδυνεύει να καταστραφεί και ίσως είμαι ο μόνος που μπορεί να την σώσει!
May: Όπα ρε εκλεκτέ! Έτσι για να δεις την ανωτερότητα μου θα σου δώσω αυτό το αβγό Riolou!(Όσο έδινε το αβγό είπε σιγανά)Lucario ετοιμάσου για Aura Sphere…
Μόλις ο Riley πήρε το αβγό έπεσε αναίσθητος από την επίθεση του Lucario. Η Μaylene έφυγε τότε τρέχοντας προς την Snowpoint. To Ditto βγήκε από την Pokeball του και προσπαθούσε να ξυπνήσει τον Riley, αλλά ήξερε ότι θα του έπαιρνε πολύ ώρα.

Στην Snowpoint:

Ciph: Χαχαχαχαχα!!! Σύντομα ο κόσμος θα γνωρίσει το Regiarch!! Ούτε το Arceus, δεν θα μπορέσει να με σταματήσει!!!
Lt: Μια παρέα τρελών με μπάτσους θα μπορέσει????
Εκείνη τη στιγμή στον ουρανό εμφανίστηκαν διάφορα ελικόπτερα της αστυνομίας αλλά και διάφορα Pokemon όπως Arcanine, Pidgeot, Fearow κ.α.
Στην μάχη εμφανίστηκε και το Regigigas που δεν ήξερε τι συνέβαινε και μιας και ξύπνησε κατέστρεφε τα πάντα. Το peke και οι πολίτες της Snowpoint ελευθερώθηκαν από τον ναό και δεν άργησαν να μπουν και αυτοί στην μάχη. Το τοπίο μόνο πόλη δεν θύμιζε πια. Στην μάχη εξελίχθηκαν πολλά Pokemon της παρέας όπως το Charmander, το Combusken, το Croagunk, το Cyntaquil. Σύντομα έφτασε και η Maylene με το Lucario και σύντομα θα ερχόταν και ο Riley.Όλα ήταν υπέρ της παρέας μας όταν ο Cipher έκανε την ανατροπή:

Ciph: Αρκετά με αυτά!!! Δεν είχα τέτοια σχέδια για σήμερα!!!(Αυτά είπε και τότε ενεργοποίησε το κανόνι) Aerodarkness, φύγαμε για Mt. Coronet.

Ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε και ύστερα έγινε μια μεγάλη έκρηξη. Πολλοί εκπαιδευτές, χρησιμοποίησαν Protect για να προστατευτούν από τις φλόγες που ερχόντουσαν προς το μέρος τους.Το τοπίο θύμιζε πόλη σε ηφαίστειο τώρα πια. Το κανόνι του Cypher είχε εκραγεί όμως δεν είχε αποτύχει να χτυπήσει κάπου. Το κανόνι πέτυχε το έδαφος απελευθερώνοντας ένα κύμα BV σε όλο τον κόσμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα 9/10 των Fossils σε όλων τον κόσμο. Η Team Galactic είχε νικηθεί όμως όχι και ο Cipher. Έπιασε ένα Omadark, ένα Κabudarks, ένα Rampardark, ένα Bastiodark, ένα Armaldarkκαι ένα Darkdilly και πήγε με το Αerodarkness να αρχίσει το σχέδιο Β: αφού απέτυχε με το Regigigas αποφάσισε να ελέγξει το Regirock, το Regice και το Registeel, ξεκινώντας από το Regice.

Τα μέλη της Team Galactic πιάστηκαν, η Team Galactic νικήθηκε και όλα εκτός του Cypher και των BV Fossil Pokemon ήταν φυσιολογικά.

Maylene: Θα χαρώ πολύ να έρθω και εγώ μαζί σας.
Peke: Και εγώ. Είμαι χαρούμενος που καταλάβατε το ταλέντο μου.
Tας: Φυσικά! Ο Cipher είναι επικίνδυνος και ο μόνος τρόπος να τον νικήσουμε είναι να είμαστε ενωμένοι!
Looker: Παιδιά…Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Τα Fossil Pokemon που ενεργοποίησε μπορεί να τα ελέγξει. Έτσι θα είναι πολύ δυνατός, όπου και να πάμε. Μάλιστα σχεδιάζει να πιάσει τα Regis. Θα πρέπει να βρούμε κάτι πολύ δυνατό…κάτι δυνατότερο και από το BV…

Εμφανίζεται τότε ο Riley:
Ril: Ίσως έχω την λύση…
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα υπαρξει μυστικό οπλο!!
Ωραίοοοοο. Keep Going
Πολυ καλο!!!
o επόμενος τιτλος θα είναι: " η πλάκα της αρχής"
mt. coronet ε; Arceus, σου ερχόμαστε!
ολο και καλυτερο γινεται....Συνεχισε......
το βράδυ θα είναι έτοιμο και ο arceus θα κάνει την εμφάνιση του ώς...(θα δειτε το βραδυ Wink )
too bad που δεν θα μπω το βραδυ...θα το δω(αν προλαβω) αυριο...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's