Legendary Pokémon

Full Version: Legendaries Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
OMG!!! Super wow! Ειμαι ακομα 2η σελιδα αλλα που θα μου παει? Θα το διαβασω ολο! Big Grin

...To διαβασα.... ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Αριστη δουλεια! Exellent!!!
Αυτές τις μέρες ίσως έρθει η αναγέννηση της ιστορίας μου!Big Grin
Επιτέλους Toungue!
αντε ρε τοσος καιρος βαρεθηκαμε και ξεσκιστηκαμε στα ανιμε
Κεφάλαιο 8ο « Συνδυασμός αύρας και σκοταδιού»

Η μάχη άρχισε. Οι 2 κολοσσοί, το Regiarch και το Regidark σχημάτιζαν μαύρες τρύπες από BV στον ουρανό ενώ οι Δράκοι, το Τρίο της Λίμνης και τα Pokemon της παρέας προσπαθούσαν να τις αποκρούσουν. Τα Regi θα κέρδιζαν την μάχη αν δεν εμφανιζόταν το Arceus! Για να προστατέψει το σπίτι του, το Hall of Origin, που είχε καταφύγει ο Cipher αποφάσισε να βοηθήσει την παρέα. Το πώς ήρθε εδώ ήταν ιδέα του Dl. και του Lt. οι οποίοι πρότειναν να πάρουν τη βοήθεια του. Έτσι άρχισε η καταστροφή των Regi μίας και τα υπόλοιπα Pokemon χρησιμοποιούσαν επιθέσεις για υποστήριξη. Όμως:

Bills: Παιδιά! Έλαβα κλήση από τον Johan!! Έρχονται!
Πέκε: Αυτοί είναι?(έδειξε απορημένα ένα γκρίζο φως στον ουρανό.
Riley: Τι είναι αυτό?!?!? Πλησιάζει ή μου φαίνεται!!
Ciph: Welcome to your end Arceus!

Τότε μια σφαίρα γκρίζας αύρας με πυρήνα ένα μαυροπό Riolou, και συγκεκριμένα του Riley, χτύπησε το Arceus και το Riley. Τότε ο Cipher:

Ciph: Μόνο ένας θα βγεί ζωντανός! Το Bond of Aura and Darkness είναι ένας σπάνιος συνδυασμός αύρας και σκοταδιού που ανακάλυψα. Μόνο συγκεκριμένα Riolou μπορουν να το εκτελέσουν με τη βοήθεια του BV!!!Και μάλιστα μόνο ένας βγαίνει ζωντανός από αυτό!! Ο πιο δυνατός!! Δηλαδή το Αrceus αλλά θα έχει σκοτεινή παράλυση ως κόστος! Χα και χα!
Λέων: Τι!!! Δηλαδή το Riolou και ο Riley θα…
Cipher: Oχι ,όχι! Δεν είμαι δολοφόνος! Απλά θα πάνε σε άλλο κόσμο… στον κόσμο που βρέθηκε το BV…Αλλά καλύτερα να σκεφτείτε αυτό!! Regis Dark Wave!

Και την στιγμή που ο φίλος τους και το Riolou “πεθαιναν” εμφανίστηκαν οι άλλοι μισοί και:

Johan: Froslass!!!! Sheer Cold!!
Dl: Salamence, Draco Meteor!
Lt: Raichu, Volt Tacle, Pidgeot, Sky Attack!
Char: Arcanine, Fire Blast!!
Maylene: Lucario, Close Combat!!
Tas: Typhlosion, Blast Burn!!
Και:
Peke: Giratina, Shadow Force! Swampert, Hydro Canon!
Leon: Palkia, Spacial Rend! Charizard, Blast Burn!!
Bills: Dialga, Metal Burst! Blaziken, Blaze Kick!

Όλες αυτές οι επιθέσεις σήμαναν το τέλος της αιχμαλωσίας από ΒV των Regi και την εκδίκηση στον Cipher.

Ciph: Πώς!!!!! Δεν γίνεται! Αδύνατον!!! Θα…θα… θα γυρίσω τον χρ.…ναι!!! Aerodarkness, φεύγουμε!!!

Look: (Μόλις εμφανίζεται) Παιδιά στο Ilex Forest! Το Celebi κινδυνεύει!

Bills: Όχι κάτι άλλο κινδυνεύει….το Rotom!! Εννοούσε θα γυρίσει το χρήμα! Η έκφραση της έρευνας του Charon!
Peke: Και τι θα κάνει με το Rotom??
Bills: Θα δείξει…
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ε καλα! οπως πάντα το καλύτεροτερο πόκεμον σε κίνδυνο!
Kala, ta spaei? Kathomai sta Arxaia kai skeftomai tn sygekrimeni istoria! Popo!

Mexri kai to ganti prospathisa na sxediaso! Toungue
Έχω Pokemon Big Grin και είναι Arcanine Yahoo
Εξοχα!Big Grin
Ωραιες περιγραφες και εξυπνοι διαλογοι!!
Για να δουμε και το επομενο... Smile
(προσπαθησε να βαλεις και λιγη ιντριγκα παραπανω...θα ειναι ωραιαSmile)
Λοιπόν...αν το παρατηρήσατε το κομμάτι με τα Regi τελείωσε... βασικα δεν θα αργήσουν να κάνουν εμφάνηση και άλλα 3 θρυλικα και το rOTOM!!!!
fixed!!deite prwti selida!
φανταστικο επισοδειο με καινουργιες εξελιξεις αν και λιγο μη αναμενομενες(λεω λιγο γιατι ηξερα οτι εφοσον σου αρεσει το rotom θα το εβαζες καποτε Toungue )
ναι αλλά είναι εντελώς περίεργο αυτό που θα γίνει!
Oxoxox! Η αγωνία κορυφώνεται!
λογικα θα ειναι και ολες οι μορφες του μεσα,ε?
θα είναι!θα υπάρξουν και νέες μορφές made by me αλλά δεν λέω τπτ παραπάνω.
ναι yay! rotom σε motor εκδοση Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's