Legendary Pokémon

Full Version: Legendaries Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2 episodes in two days! Good job Toungue

Also, μπες MSN Toungue
Είμαι γρήγοροςBig Grin
------------------------------
Κεφάλαιο 13ο «Η κατάκτηση του πύργου»

Κάτι χειρότερο. Είναι οι λέξεις που περιγράφουν μόνο ένα κομμάτι της δύναμης του Mewthree. Ή μήπως δεν υπάρχει ακόμα το Mew3?

Ciph: Ααα! Mew-Version2.5! Έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι για να γίνεις Mewthree χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια. Τώρα είσαι απλώς…μια μάζα BV και αίματος. Θες δύναμη! Θες πάρα πολύ δύναμη!!
MV2.5: Cipher…
Cipher: Μιλάς!!?
MV2.5: Φυσικά. Ο ηλίθιος “συγγενής” μου δεν μπορεί ούτε να μιλήσει ούτε να εξελιχθεί. Εγώ είμαι η δύναμη. Η δύναμη που ελέγχει τα πάντα και να σου πω κάτι?
Ciph: Ναι!
MV2.5: Φεύγεις.

Αυτό είπε το πλάσμα και απελευθέρωσε μια δέσμη σκιάς που απορρόφησε λίγη ζωή από τον Cipher και τον πέταξε περίπου 700 μέτρα μακριά. Δεν τον χρειαζόταν πια. Άρχισε τότε να κάνει το ίδιο και στο εργαστήριο που βρισκόταν. Ακόμα και τα αρχαία BV Pokemon δεν ξέφυγαν από την οργή του. Στο μεταξύ:

Peke: Που πήγε ο Cipher…
Bills: Πρέπει να το βρούμε! Να ρωτήσουμε το Mewtwo.
Look: Οκ. Mew2, τι είναι αυτό που κατέστρεψε την Cerulean?
Mewtwo: Argh!! (Αυτό είπε και με ένα Psychic σχημάτισε στο πάτωμα το εξής: M3.
Johan: M3!!? Τι σημαίνει αυτό!?
Charlie: Οοοου!! Κάτι μου ήρθε στο μυαλό αλλά μακάρι όχι.
Dl: Τι?
Charlie: Moltres. Μ από το Mol και 3 από το tres.
Mewtwo:Argh!!!(είπε και πέταξε μια Shadow Ball εκτοξεύοντας τον 10 μέτρα μακριά. Ο αστυνόμος ανταπέδωσε με Flamethrower που έβγαλε knock-out το χτυπημένο Mewtwo!)
Look: Charlie!!! Τι έκανες! Τώρα θα καθυστερήσουμε να μάθουμε τι είναι Μ3 αφού το..Μ2…Αυτό είναι!! Συντομογραφία του Mewtwo είναι Μ2 άρα Μ3 σημαίνει..,
Lt: Oh no! Mewthree!
Peke: Ωραία τώρα που μάθαμε τον αντίπαλο, που θα τον βρούμε!?
Cipher: Ξέρω εγώ.
Όλοι: Cipher!?!?
Look: Χαζός είσαι!? Toxicroac έλα και κάνε Toxic!
Ciph: Όχι! Έρχομαι ειρηνικά! Θα αλλάξω! Θα γίνω καλός! Εξάλλου…Pff.Το Mew-Version2.5 με ξεγέλασε…Πήρε όλο το BV από το γάντι και με πέταξε έξω για να απορροφήσει το εργαστήριο μου και να εξελιχθεί. Να δείτε και το γάντι μου! Άδειο…
Lt: Έχει δίκιο! Είναι άδειο…
Leo: Ωραία τώρα που το λύσαμε δεν μας λες που είναι το Mew-Version2.5? Cipher:Στην αποθήκη λίγο πιο μακριά από την Cerulean.
Leo: Palkia! Άκουσες! Πάμε εκεί!

Το Palkia άνοιξε μια ροζ πύλη τότε και όλοι μπήκαν μέσα.

Mewthree: Welcome to me! BV Ball (παραλλαγή της Shadow Ball με 490Power)! To Palkia νομίζω ότι έπεσε!! Για να δούμε και τους άλλους δράκους !Χαχαχαχα!
Peke: Αποθήκη δεν έπρεπε να είναι εδώ!? Μόνο ένα φλεγόμενο δάσος βλέπω!Giratina Shadow Force!
Bills: Και αυτό δεν έπρεπε να είναι ΜV2.5~? Πότε έγινε Mewthree!! Dialga, Roar of Time!!
Look: Celebi, φεύγουμε.
Charlie: Looker! Τι έγινε!!?!?? Arcanine, Fire Blast!(O Looker περνάει μαζί με το Celebi σε μια πύλη.)
Dl: Looker, προδότη! Δείλιασε στο κίνδυνο! Salamence %$#$$ το με Draco Meteor!
Johan: Uxie, Yawn! Toungue κοίμισε και αυτό!
Mewthree: BV BOMB!!! Αντίο!!!! Χαχαχα! Giratina, (ρίχνει μια BV ball και καθώς τρέπεται σε φυγή το Giratina στον κόσμο του το Μewthree, πηδάει μέσα στο Distortion World ανοίγοντας μια μεγαλύτερη πύλη, που απορροφά όλα τα Pokemon, όλους τους χαρακτήρες, όλες τις επιθέσεις (Ακόμα και το BV Bomb) και ένας σκοτεινός πύργος εμφανίζεται και πέφτει και αυτός στο Distortion World.

Μέσα στον Distortion World:

Bills: Που είμαστε!?
Peke: Στον κόσμο της Giratina. Όμως…Είμαστε όλοι εδώ!?
Charlie: I don’t think so… Λείπει ο…
Dl: Ο δάσκαλος μου…ο Lt…
Leo: Guys…Στον Distortion World υπάρχει χρόνος και χώρος?
Peke: Nope.
Leo: Τότε τι είναι αυτή η σφαίρα που δημιουργήθηκε και πάνω της υπάρχει ένας πύργος? Και πως το Poketch μου λειτουργεί κανονικά και εμείς είμαστε σε μια άλλη σφαίρα γης?
Johan: Hey!! Μου λες ότι στον Distortion υπάρχουν 2 σφαίρες γης που στην μια είμαστε εμείς και στην άλλη το Mewthree…Και ότι το Mewthree ελέγχει πια το Distortion World!!
Dl: Χαθήκαμε…Δεν υπάρχει περίπτωση να το νικήσουμε δεν…

Μια λάμψη εμφανίστηκε και ο Dl. και ο Peke εξαφανίστηκαν. Έμειναν τώρα σε αυτή την σφαίρα γης ο Leo, ο Bills, o Charlie, ο Johan αλλά και το Giratina και το Salamence… Μόνο αυτοί οι 4 μαζί με τους 3 δράκους, τους 2 φύλακες της λίμνης ,τα Pokemon τους αλλά και το Salamence του Dl. έπρεπε να αντιμετωπίσουν τo M3. Ή μήπως το Mewfour!?
----------------------------------------------------------------------------------------
Ωραίο?Winkπεριμένω απόψεις.αύριο με το καλό και το επόμενο επεισόδειο.Θυμίζω ότι βρίσκονται όλα στην αρχική σελίδα(ιδέa του Chris kai toy Εραλέα, από αυτούς σκέφτηκα [αντίγραψαToungue]) να κάνω το ίδιο.)
Βάλε και μένα στην ιστορί[/align]α please
όπως έχω ξαναπει(ή έστω νομίζω ότι είπα), η ιστορία είναι pre-made, δλδ την είχα δουλέψει από πριν για εμένα αλλά, γράφτηκα στο lp και αποφάσισα να την δουλέψω και να την γράψω.κανονικά είχε 3 χαρακτήρες κεντρικοί, αλλά εγώ προσθεσα και άλλους(ήδη είναι πολλο'ι).έτσι συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βάλωSad
δεν πειραζει...Confused
Μου βγήκε μεγάλοBig Grin
-----------------
Κεφάλαιο 14ο «Ταξίδι στο χρόνο»

Και όσο ήταν μόνοι τους οι 4(όχι του ΠαπακαλιάτηToungue) οι άλλοι 2, ο Peke και ο Dl. είχαν πάει μαζί με το Celebi και τον Looker, ταξίδι σε μια αρχαία εποχή!!

Look: Καλωσορίσατε, παιδιά!
Dl.: Που είμαστε! Και, προδότη !Το έσκασες πριν στον κίνδυνο!!!
Look: Όχι. Έπρεπε να ελέγξω αν ισχύει αυτό και έφυγα μόνος.
Peke: Ποιο αυτό, που πήγες και που είναι ο Lt.?
Looker: Η προφητεία του Mew, πολλά χρόνια πριν και δεν ξέρω!
Peke: Mew!!!Το πιο σπάνιο Pokemon, ή αλλιώς το Pokemon
Dl.: Αντικατοπτρισμός!
Peke: Και τι έλεγε η προφητεία?
Looker: Έλεγε: « Το Mew θα νικήσει ένα πιο δυνατό Mew, ενώ τα Mew θα νικήσουν το υπέρτατο Mew»
Dl.: Που σημαίνει?
Looker: Απλό και πια κατανοητό. Λέει ότι το Mew θα νικήσει το Mewtwo που είχε γίνει παλιότερα. Λέει ότι πολλά Mew θα νικήσουν το υπέρτατο Mew δηλαδή αυτό το Mewthree ή όπως λέγεται.
Peke: Και μια ερώτηση. Που έχει πάει ο Cipher!?
Look: Μόλις νίκησε το Palkia, έφυγε γιατί φοβήθηκε…
Dl.: Ο Lt.?
Look: Πραγματικά δεν ξέρω… Τέσπα τώρα θα συναντήσουμε έναν βασιλιά. Τον Damos(Toungue). Αυτός θα μας πει που μπορούμε να βρούμε πολλά Mew.
Dl: Ας πάμε!

Και έτσι ξεκίνησαν την πορεία να βρούνε τον Damos. Ο Looker τους έδωσε και
κάποια King’s Rock να τα φορέσουν για να μοιάζουν με βασιλιάδες ώστε να τους εμπιστευτεί ο Damos.

Κάπου αλλού.

???: Το σχέδιο αρχίζει. Όλα πάνε ρολόι. Σύντομα θα συναντήσουν και τους άλλους 2. Το νησί θα βυθιστεί, θα γίνει ο πόλεμος, θα πάρουμε τα θρυλικά, θα έρθουν οι βασιλιάδες. Όλα πάνε ρολόι.
???2: Είσαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβαν τίποτα?
???: Ναι. Ο κρατούμενος είναι εντάξει?
???2: Φυσικά. Χαχαχα!

Στον Distortion World:

Johan: Salamence, πάμε!
Charlie: Πάμε Ditto!
Λέο: Πάμε Charizard!
Bills: Πάμε Giratina, απέναντι…
Johan: Mewthree ερχόμαστε!!!
Mewthree-X: Mewthree-X λέγομαι βασικά και έρχομαι εγώ!!

Και η μάχη άρχισε όλα τα Pokemon χτύπαγαν με ότι καλύτερο είχαν αλλά το Mewthree-X δεν πάθαινε σχεδόν τίποτα. Αυτό που του προκάλεσε δυνατό πόνο(σαν να του έδωσε μπουνιά ένα 10χρονο, ήταν το Shadow Force, αλλά μόνο του δεν έκανε και πολλά. Ο M3X ενεργοποίησε, όταν ήρθε η σειρά του να επιτεθεί ένα δυνατό όπλο. Άρχισε το Levitate και τότε μέσα από τα χέρια του πολλές μπάλες BV πήγαιναν με ορμή σε όλα τα Pokemon. Ένα ένα άρχισαν να πέφτουν όλα με πρώτο το Ditto, που είχε κάνει Shadow Force. Τότε:

M3X: Ας προχωρήσουμε λίγο! Θέλω να εξελιχθώ γι’αυτό χρειάζομαι ενέργεια. Και πως παίρνω ενέργεια? ΕΤΣΙ!! BV BOMB!
Johan: Την βάψαμε…
Charlie: Όχι! Όλοι πηδήξτε από την σφαίρα!
Leo: Εεε?
Charlie: Σκάσε και πήδα!

Όλοι πήδηξαν και τότε μόλις καταστράφηκε η σφαίρα γης και χάθηκε η τεχνητή βαρύτητα της άρχισαν να βυθίζονται σε ένα αιώνιο κενό, το κενό του Distortion World…Το Mewthree-X γίνει Mewthree Lv:X, ένα στάδιο πριν το Mewfive.

Στο μεταξύ οι υπόλοιποι βρίσκονταν στο παρελθόν.

Peke: Looker, που είναι το Παλάτι του Δάμου?
Looker: Κοντά. Μην ανησυχείτε φτάνουμε.
Dl.: Πόσα χρόνια πριν είμαστε?
Looker: Νομίζω 100.000 χρόνια πριν.
Dl: TI! Για πες λίγο για αυτήν την εποχή!!
Looker: Αν πηγαίναμε πιο παλιά θα βρίσκαμε παντού Mew αλλά ο τόπος θα ήταν γεμάτος αρχαία Pokemon. Τώρα υπάρχουν αρχαία αλλά πολύ λίγα.
Peke: Και γιατί δεν πήγαμε πιο πίσω?
Looker: Γιατί υπήρχαν παντού φωτιές και το Celebi φοβήθηκε. Στο θέμα μας. Δεν υπάρχουν πολλά είδη Pokemon. Βασικά λιγότερα από τα μισά. Τα θρυλικά υπάρχουν αλλά είναι αλλού. Το Mew δεν θεωρείται εδώ Legendary Pokemon αλλά ένα πολύ καλό Pokemon. Επίσης υπάρχουν λίγα Magicarp, αλλά πολύ δυνατά που εκτελούν επιθέσεις όπως που όλα γνωρίζουν Bounce από την αρχή ενώ τώρα μόνο λίγα ξέρουν αυτή την επίθεση.(Κοιτάζει μπροστά και…) Μόλις φτάσαμε νομίζω!
Peke: Αυτό είναι το Παλάτι του Δάμου!??!
Dl.: Είναι τεράστιο…

Ένας φρουρός τότε με 2 Heatran τους πλησιάζει.

Φρουρός: Σταματήστε, που πηγαίνετε?
Looker: Είμαστε από το…Celebi έλα!!
Φρουρός: Το πλάσμα Αντικατοπτρισμός που ταξιδεύει στον χρόνο!
Dl.: (εμπιστευτικά στον Peke) Ωραίο όνομα, χαχα!
Φρουρός: Λοιπόν τι θέλετε?
Looker: Ποιον θέλουμε. Τον βασιλιά σου θέλω τον Δάμο.
Φρουρός: Τον Άρχοντα-Θεό Δάμο! Δεν μπορείτε. Πρέπει να τον νικήσετε σε πλασματική μάχη.
Looker: Πλασματική μάχη…Μάχη Pokemon… Ωραία φέρε τον Δάμο.
Φρουρός: Χμμ, ωραία. Αλλά να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να νικήσετε!
Looker: Θα το δούμε.(Αμέσως μετά)
Δάμος: Σοφοκλή, τι με θέλουν.
Σοφοκλής(ο φρουρός είναι): Άρχοντα, σε προκάλεσε σε πλασματική μάχη.
Δάμος: Ωραία περίεργε ξένε. Θα παίξουμε με 2 πλάσματα ο καθένας, και μάλιστα την ίδια στιγμή.
Looker: Double Battle. Ωραία. Celebi, Toxicroac! Πάμε!
Δάμος: Το πλάσμα Αντικατοπτρισμός που ταξιδεύει στον χρόνο και ένα τρελό γκρι πλάσμα. Λοιπόν πλάσμα Αντικατοπτρισμός και Καυτερό πλάσμα! Ελάτε!!
Looker: Mew και Heatran!! Οχ!
Σοφοκλής: Αρχίστε την πλασματική μάχη!
Δάμος: Φλογοβόλο στο πλάσμα Αντικατοπτρισμός που ταξιδεύει στον χρόνο και πλάσμα Αντικατοπτρισμός πάρε την μορφή του Καυτερού πλάσματος!
Looker: Πολλά λόγια! Toxicroak, Revenge στο Mew! Και Celebi Hyper Beam στο Heatran!

Το Mew βγήκε εκτός αλλά το Heatran όχι. Μάλιστα το Flamethrower του έβγαλε εκτός του Celebi και:

Δάμος: Φλογοβόλο ξανά στο Γκρι πλάσμα!(βγήκε εκτός)Ωραία. Τώρα φύγετε!
Dl.: Δάμο, ψάχνουμε το δάσος των Mew και θέλουμε να μας πεις που είναι τώρα αμέσως!
Σοφοκλής: Εννοείται το δάσος του Αντικατοπτρισμού?(και δείχνει το Viridian Forest)
Looker: Α. Δίπλα μας ήταν τόσο καιρό…Ευχαριστούμε…
Δάμος: Γι αυτή την μικρή φιλοξενία σας αξίζουν κάποια δώρα. Σοφοκλή φέρε 3 δώρα.(και πήγε και τους έφερε 3 Pokemon.)
Σοφοκλής: Σε εσένα (o Peke) πάρε αυτό το ξεχωριστό Μικρό Κίτρινο Πλάσμα με περίεργο αυτί (Spiked-Ear PichuToungue), εσύ μονομάχε πάρε αυτό το αβγό. Περιέχει ένα Μπλε Δεινόσαυρο(Cranidos) και εσύ (Dl.) πάρε το Καυτερό Πλάσμα ( Heatran).
Dl.: Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα δώρα όμως θέλουμε Mew…εεε…Πλάσματα Αντικατοπτρισμός.
Δάμος: Πηγαίνετε στο δάσος και ο Σοφοκλής θα σας δώσει κάποια. Πόσα θέλετε?
Looker: Πάνω κάτω…200.
Δάμος: 300, μου φαίνονται πιο καλά. 300 Mew τότε. Αλλά δανεικά.
Looker: Φυσικά! Δεν θα τα κρατάγαμε! Σύμφωνοι?
Δάμος: Σύμφωνοι. Πηγαίνετε τώρα. Πήγαινε και εσύ Σοφοκλή.
-----------------

Xaxaxaxa!ΠΉΡΑ SEP!*SPIKED EAR PICHU!!)
Εσύ πήρες SEP, και εγώ απέκτησα 2 Pikachu-Colored PichuToungue Αν και απ' ότι ξέρω έχεις και εσύ 2 τέτοιαToungue Αλλα που θα πάει, θα πάρω και εγώ το SEPToungue
Big Grinαύριο με το καλό το 15ο επεισόδειο.
Ρε συ να γραφεις πιο αργα για να μας κρατας πιο πολυ σε αγωνια αλλα και για να προλαβαινω xD
Τεσπα πολυ καλα τα τελευταια επισοδεια και ειδικα η στιγμη που πηρα Heatran Toungue
αναμενω το(τα,θα δειξει)επισοδειο(α) με ανυπομονησια
αύριο θα ποσταρω το επόμενο επεισόδειο.
ωραια ετσι μπραβο xD
Κεφάλαιο 15ο «Mew»

Το Mewthree Lv:X έγινε Mewfive. Το Mewfive ήταν παντοδύναμο. Ήθελε να φτάσει στο Mewix μια τελευταία μορφή που είχε την δύναμη να καταστρέφει τα πάντα.

Στο μεταξύ στο Viridian Forest:

Peke: Είναι γεμάτο Mew αυτό το μέρος!!!! Τέλειο…
Σοφοκλής: Λοιπόν, Καυτερό Πλάσμα για φώναξε περίπου 300 πλάσματα Αντικατοπτρισμός να έρθουν.(το Heatran πηγαίνει βαθιά στο δάσος.)Σε κανένα 10λεπτο θα μαζευτούν. Αλήθεια γιατί τα θέλετε?
Looker: Είμαστε από το…εεε
Σοφοκλής: Μετά Χρόνο. Το ξέρω όποιος έχει πλάσμα αντικατοπτρισμό που ταξιδεύει στο χρόνο συνήθως είναι από τον μετά χρόνο. Όμως γιατί το θέλετε?
Dl.: Ένα παντοδύναμο πλάσμα αντικατοπτρισμός έχει καταλάβει τον κόσμο του…Δράκου της σκιάς?
Σοφοκλής: Δεν το γνωρίζω…τέλος πάντων. Και το πλάσμα αντικατοπτρισμός μπορεί να σας βοηθήσει?
Looker: Πιστεύουμε…

Έρχεται τότε το Heatran με εκατοντάδες Mew πίσω του.

Σοφοκλής: Ήρθαν.
Looker: Ok! Celebi! Άνοιξε την πύλη! Και Mew περάστε!

Μια πράσινη πύλη άνοιξε και όλοι πέρασαν από μέσα της. Ο Σοφοκλής με το Heatran του γύρισαν στο παλάτι τους. Η πύλη τους πέρασε κατευθείαν στο μέρος που είχαν ξεκινήσει. Δηλαδή τον Distortion World. Όλα τα Mew ξεχύθηκαν χαρούμενα μα και απειλητικά προς το παλάτι και το κατέστρεψαν! Ο Μ4 έπεσε κάτω και χτυπήθηκε.

M4: Δεν μπορείτε ανόητα ροζ Pokemon να μπαίνετε εδώ! BV Bomb!

Η έκρηξη νίκησε περίπου 10 Mew όμως τα υπόλοιπα συνέχισαν ακάθεκτα με Shadow Ball. To Mewfour λόγω αδυναμίας έπεσε κάτω από το πλήθος των Shadow Balls. Στέλνοντας μια δεύτερη BV Bomb, εξαντλήθηκε ακόμα περισσότερο αλλά νίκησε κι άλλα Mew. Σε κάποια στιγμή έγινε το πιο αναπάντεχό.

Μ4: Αρκετά!!! Με έχετε φέρει στα όριά μου!! Αν είναι να μην γλιτώσω εγώ ας μην γλιτώσει κανείς!!!!BV Explosion…

Ένα κόκκινο φως ξεχύθηκε από το θώρακα του M4. Το φως άρχισε να δυναμώνει.

M4: Το φως θα δυναμώσει και θα σας ψήσει όλους. Το τέλος μας είναι κοντά.
Looker: Celebi! Άνοιξε την πύλη να γυρίσουν τα Mew πίσω…Να μην πεθάνουν αυτά, όπως υποσχέθηκα στον Δάμο και στον Σοφοκλή. Ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!

Μια τεράστια έκρηξη δημιουργήθηκε. Από τους καπνούς φαίνονται κάποιες σιλουέτες ανθρώπων. Είχε περάσει μια ώρα από την έκρηξη. Ένα μικρό κίτρινο Pokemon με περίεργο αυτί άρχισε να μυρίζει κάτι ανθρώπους κοντά στην θάλασσα. Κάποιος ή καλύτερα κάτι τους τηλεμετέφερε την τελευταία στιγμή όλους έξω από την καταστροφή… Ο Distortion World έπαθε πολλές ζημίες ενώ το M4 καταστράφηκε παντοτινά. Όμως ένα Pokemon είναι αυτό που έσωσε την παρέα. Το Palkia ήταν τραυματισμένο και δεν μπορούσε. Ήταν το Pokemon που τους έσωσε την μέρα με το καράβι. Ήταν αυτό που θα ξεκινούσε σύντομα κάτι μεγάλο…
------------------------------------------------------------------------------

έτσι!!το έπομενο μάλλον θα είναι και το τελευταίο συνταρακτικό κεφάλαιο της πρώτης season.θα ποστάρω σε λίγο και μια λίστα με όσα θρυλικά απομένουν γιατί όπως είχα πει παλιότερα ΟΛΑ θα εμφανιστούν στην πρώτη season έστω και με μικρό ρόλο.
ωραιο ηταν το επισοδειο αν και δεν περιμενα να τελειωσει ετσι το Ultimate Mew Arc.....
that wasn'y the ultimateToungueκαι ποιος είπε ότι κάτι τελειώνει αν πεθάνει...(μόνο αυτό λέω.)Λοιπόν να η λίστα που υποσχέθηκα:

Legendary Birds(Articuno, Zapdos, Moltres)
Mew Duo(Mew, Mewtwo)
Legendary Beasts( Suicune, Raikou, Entei)
Ho-oh and Lugia
Celebi
Weather Trio( Groundon, Rayquaza, Kyogre)
Jirachi
Eon Duo(Latios, Latias)
Deoxys(All Forms)
Regis(Regice, Regirock,Registeel)
Regigigas
Cresselia and Darkrai
Dragon Trio(Palkia, Dialga, Giratina[both forms])
Lake Trio(Uxie, Mesprit, Azelf)
Arceus
Heatran
Manaphy and Phione
Shaymin( Both Forms)

(τα υπογραμμισμένα,bold και πλάγια είναι αυτά που έχουν κάνει την εμφάνιση τους.)
λογικα ερχεται η ωρα των Legendary Birds εφοσον ειμαστε στο Kanto,τεσπα θα δουμε τι θα γινει στη συνεχεια και πως θα τα μπλεξει ο peke Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's